2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kız ben 15 kilo aldım belime yukarı çıkacak çatlaklar utanmasa doğumdan sonra nasıl sıkılaşacaksam artık

Kız ben 15 kilo aldım belime yukarı çıkacak çatlaklar utanmasa doğumdan sonra nasıl sıkılaşacaksam artık
Boşver sen keyfini çıkar ben şekerden dolayı kuzucum ne yediğimden anladım ne hamileliğimden.Doğurayım koca bir liste yiyecek listesi yaptım
Doğumdan sonra Allah büyük .Bebek peşinde gider hepsi hiç takma

Ahahahahah çok iyiymiş ya güldürdün gece gece valla sağol tamam canım takip edeyim ben de

Ewt canım şükür gelişimi iyi . Devam ediyor inşallah yorgunluktandir . Başlıyo duruyo bidaha devam ediyor midemde bulanmaya başladı sanırsam doğuma az kaldı hazırlaniyo
Ben de kustum durdum doğurduğum gün belki de mideni üşüttün şimdi nasılsın canım ?
Ben kusmustum ilk kızımda, doğumhanede çatalda iken bile
Ay aynen daha hastaneye gitmeden evde Doğumdan önce kaç kez bi kere de doğum masasından inerken şekerim tansiyonum düşük benim ondan olduğunu söylemişti doktor
Benden hiç gelmedi sarı sıvı yada süt acaba sütüm gelmeyecek mi
Benim ikinci gebeliğim ikisinde de doğum öncesi hiç fark etmedim kızımda sütüm geldi gayet bunda da gelecek inşallah endişelenme canım herkesin yapısı farklı

Birde kan sulandirici igne ve aspirin / coraspin kullananlar ne zaman kesiliyor ilaclariniz.

Ben iki haftadır kullanmaya başladım kan sulandırıcı iğneyi. Covid sonrası gerekti maalesef.
doğumdan sonra 3 hafta daha kullanacaksın dedi doktorum.

Ben ishal olduğumu yazmıştım. Akşamüzeri acile gittim dayanamayınca. Meğersem salgın varmış. Serum takıldı 6 saat kadar düzeldim dedim. Sonra gene başladı. Aman diyim dikkat edin çok çok zor durumdayım şuanda. Çaresi de yok gebe olduğun için. 3 gün çekiceksin dedi. 15 dk da bir sıkıntı yaşıyorum.

Canım geçmiş olsun inşallah geçer gider tez zamanda bende de var ishal çok kötü durumda değil ama idrar yolu enfeksiyonu için tek dozluk şaselerden kullandım o yaptı sanırım

Çok geçmiş olsun

Günaydın hanımlar uyuduğumdan hiçbir şey anlamadım kol omuz sırt ağrısı, sol kolumu nereye koysam ağrıyo sabaha geçer mi dedim yok nerde çekerim ben bunu 2 3 gün belli oldu.

Günaydın kızlar gece 3te beni bi ağrı aldı kasık ve belim ağrımaya başladı. 10dakikada bir geliyor. Oğlumuda normal doğurmuştum ama unutmuşum heralde endişe ettim bu daha 32+6 diye aha kesin geliyo dedim 5e kadar devam etti sonra uyumuşum. Ama karnımın altı ve resmen o genital bölgem çok ağrıyor

Allahım yardımcınız olsun yalancı kasılma olmuştur inşallah bebek biraz daha bekler

Allahım yardımcınız olsun yalancı kasılma olmuştur inşallah bebek biraz daha bekler
İnşallah ya korkuyorum suyu falan azalmış mıdır diye. Her wcye gittiğimde tuttum ve tutabiliyordum. Eğer bebeğin suyu olsa tutamıyormuşsun akmaya devam ediyormuş. Oğlumda patlamamıştı zu doktor patlatmıştı

her gün mutlaka hissediyorum ama böyle dışarıdan fark edilmiyor artık. Eşim elini koyduğunda hissetmiyor mesela. Ben hafif hafif hissediyorum. Evet tabi uzun süre hissetmezsem giderim. Sağlıkla gelsin yavrular inşallah

Ben de pek hissetmiyorum. Zaten beni uykudan uyandiracak kadar geceleri hissetmemiştim. Sadece 1-2 ay önce sabahları tekmelerle uyanıyordum. Güçlüydü. Kalmadı o kuvvetli tekmeler artık. Endişe etme. Bebeğinde uyuduğu vakitler var..

Benim az gidiyordu fındık fıstık badem ceviz muz özellikle taze incir deli gibi yedim çok severim. Yemeği de abarttım. Bu defa çocuk çok kilo aldı doktor bana yeme artık dedi
Merhaba su an kilosu kaç bebeğinin. Sizinle aynı haftadayız ondan sordum. 2 gün önce gittim 2.300 küsur bir şeydi benim. Bana da az geldi 200 gr daha olabilirdi sanki. Ama benim birkaç gün geç döllenme gibi de olabilir. Değişiyor her gitmeye genel olarak uyumlu deniyor.

Canım şimdi nasılsın? Ağrı hâlâ devam ediyor mu?
Canım bebekler artık son haftalarda ışık ayrımı yapabiliyorlarmış. Yani bir nevi gece gündüz ayrımını az çok biliyorlar. Bence gece olduğunu anlayıp uykuya geçiyor olabilirler. Benimki de geceleri pek hareket etmiyor artık.

Ben de hurma yiyorum ama erken mi başladım acaba. Bi sipariş ettik çok lezzetli geldi bu sefer müdavimi oldum ilişki olayını nasıl beceririm bilemiyorum. Yani afedersiniz yapamaz oldum. hamilelik boyunca yapamadım. Alıştım herhalde. Ve doğumda da hassas davranıp ebeleri ittirmekten korkuyorum. Hatta doğumla ilgili en çekindiğim şey bu elle kontrol olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…