2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bazen belimde kuyruk sokumunda ta yukarı kadar böyle bir sinir sıkışması gibi nasıl desem kendini hissettiren bir ağrı oluyor. Tık tık attığını hissediyorum. Dün alaturka wc ye gittim bir yerde orda da öyle oldu. Doğum ağrısı buna benzer bir şey mi? yoksa benim belimle mi alakalı ben çözemedim. İlk doğumum olacak o yüzden bilmiyorum..

Şuan kaç haftalıksın canım? Ben ne olur ne olmaz diye tam 37ye girince başladım. Birde bebeğin kilosunun 2500ü geçmesini bekledim.

Biz ilişkiye ilk aylarda biraz ara vermiştik. 3 aydan sonra filan devam ettik yine ama korunuyorduk. O yüzden ben pek zorluk yaşamıyorum. Şimdi de ben sıkıştırıyorum eşimi hadi diye normal doğuma faydası olsun diye artık bakalım.

Valla bende çatı muayenesi, açıklık kontrolü falan elle nasıl olur hiç bilmiyorum

Yok kuzum çok şükür hızlı veya ağor hareke edersem ağrıyor arada. Ama dinlenirken sıkıntı yok çok şükürr. Daha 10unda gittim randevuya bir sıkıntı gözükmüyordu inşallah iyidir kızım

Bende herhalde onumuzdeki hafta bir kac saat ile baslarim. Erken de olsa bir zarari olmaz herhalde. Bana doktor hep 35. Te aspirini birakcaz dedi igne icinde birsey soylemsiti ama unuttum tekrar sorucam.
Sorma ayni ben suan dogurdugumda neler yicem listesi canlandiriyorum gozumde dun hatta esime dedim cocugu kontrole goturunce yeriz dimi diye
Ben iki haftadır kullanmaya başladım kan sulandırıcı iğneyi. Covid sonrası gerekti maalesef.
doğumdan sonra 3 hafta daha kullanacaksın dedi doktorum.
Biz gebelik basindan beri kullaniyoruz canim. Dogumda asiri kan incelmesi olmasin diye belli haftafa biraktiyorlar sorun cikmamasi adina. Ama seninki daha ozel bir durum. Ignelerin etkinligi 12 saat diye okumustum. Ve bazi doktorlar dogumdan bir gun once igne biraktirip dogumdan sonra da bor sure kullandiriyor diye okumustum.
Ay gecmis olsun canim endiselenmissindir. Allah yardimcin olsun doktorunla yine de paylas canim. Benimde bu sabah 2 bacagimin kasilmasi ile uyandim sonra ayaga bile zor kalktim yurumem fln baya zorlasti.
Bebegin suyu eger sizma yoksa senin tutabilecegin birsey degil canim. Şak diye ciktigini hissediyorsun ki benim ozaman 14 haftalikti daha su miktari fln az ken yani. Hic denk geldinmi bilmiyorum ama yogun regl kanamalarinda boyle kocaman pihti olup o pihti cikarken nasil hissediliyor oyle birsey gibi dusun.
35 te hapı kesti dr iğne 38 e kadar devam dedi 2 hafta kaldı iğneye 36 olduk bugun. Size ne dedi Dr?
Bana da 35 de kesicez dedi daha once ama kontrolde birsey demedi unuttu sanirim. Doktora yazicam tam 35 e girince mi kestiniz yoksa 35 dolunca mi. Igne icin doktor 38 dedi galiba ama hatirlamiyorum onu sorucam buraya yazarim yine.
Bu kilo konusu boy ile orantili sanirim kapladigi kutleden gidiyorlar. Bizim bebisin bu hafta karin cevresi geride cikti. Bazi arkadaslar sormustu sanirim yasayan varmi diye. Bu son 2 haftaya kadar hergun genel olarak duzenli yumurta yemistim ama artik cok tuketemiyorum.
Gunaydkn canim bu belli olmuyor sanirim bazen gece yattigimda daha sakin bazen beni uyutnayacak kadar hareketli. Gece uyandigimda sa bazen hareketlerini hissediyorum bazen degil. Evet genel olarak hareketli ama herzaman bir olmuyor

Yorulmuş olabilir misin canım ben dün düşme tehlikesi atlattım ayağım kaydı bacaklarım ayrıldı bildiğin duvardan tuttunup düşmedim şükür ondan sonra dediğin gibi ağrılarım oldu geceyi hiç rahat geçiremedim
Kız ne güzel canını sıkma bebeklerin uyku rutini anne karnındaki gibi olurmuş derler bırak uyusun geceler elleme bacım

2gün önceydi randevum suyu yeterli dedi olsa söylerdi herhalde

Olabilir kuzum. Birde gece ilişki olmuştu söylemesi ayıp oda etkili olabilir mi acaba diyorum

Yorulduysan filan ondan da olur canım, dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok. Geçen gün bende düşüyordum demiştim ya hani, benim de o zaman çok ağrımıştı. Dinlenince geçti şükür. İyidir minnoşun Allahın izniyle

Olur canım bacakların daha fazla ayrık olduğu pozisyonlarda daha fazla ağrı oluyor benim de

İnşallah kızlar devam ederse gideceğim zaten hastaneye hemen

Canım benim kilosu 2800 küsürdü önceden geri geliyordu hatta AC göbek çevresi iki hafta geriden geliyordu şimdi iki hafta öne geçmiş. Ben kendime bakmıyordum fazla şimdi dediğim gibi meyve ve kuruyemiş çok yedim doktor Tatlı hamur falan kes mümkünse az ye dedi:)) demek ki yediklerimiz kilo aldırıyor

Uyumlu tabi ki benim ki önden gidiyor senin ki normal hiç kafanı takma

Yaaa o kadar büyüdüler mi gözyaşım pıt
Ay inşallah doğduktan sonra da uyumayı sever

Hanımlar iğneye gidip geldim (pruloton depot) eve geldiğimde pedimde sümüksü krem sarı bir şey vardı bozuk para kadar vardı büyüklüğü. Nişan böyle bir şey mi??? Herhangi kan ya da kahve bir leke yok ağrım da yok

Anladım canım. Aslında tatlı kuruyemiş ben de yiyorum ama bilemedim...

Hayır değil Canım kırmızı veya pembemsi rengi ki sonrasında kanama başlıyor yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…