- 19 Haziran 2020
- 441
- 328
- 53
- 32
Ben 35 haftanin basindayim canim. Ben de 37den itibaren herhalde iliskiye baslarim. Su an kilosu 2.400e yakın bir şey.Şuan kaç haftalıksın canım? Ben ne olur ne olmaz diye tam 37ye girince başladım. Birde bebeğin kilosunun 2500ü geçmesini bekledim.
Biz ilişkiye ilk aylarda biraz ara vermiştik. 3 aydan sonra filan devam ettik yine ama korunuyorduk. O yüzden ben pek zorluk yaşamıyorum. Şimdi de ben sıkıştırıyorum eşimi hadi diyenormal doğuma faydası olsun diye artık bakalım.
Valla bende çatı muayenesi, açıklık kontrolü falan elle nasıl olur hiç bilmiyorum
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızHayır değil Canım kırmızı veya pembemsi rengi ki sonrasında kanama başlıyor yavaş yavaş
Hanımlar iğneye gidip geldim (pruloton depot) eve geldiğimde pedimde sümüksü krem sarı bir şey vardı bozuk para kadar vardı büyüklüğü. Nişan böyle bir şey mi??? Herhangi kan ya da kahve bir leke yok ağrım da yok
Valla benim acımıştı muaneler hep insan bide baya kasıyo kendini . Bakalım bu ikinci belki rahat olur doktorum bir hafta sonra çatı muanesi yapcak . Seninkide muhtemelen yarın yaparŞuan kaç haftalıksın canım? Ben ne olur ne olmaz diye tam 37ye girince başladım. Birde bebeğin kilosunun 2500ü geçmesini bekledim.
Biz ilişkiye ilk aylarda biraz ara vermiştik. 3 aydan sonra filan devam ettik yine ama korunuyorduk. O yüzden ben pek zorluk yaşamıyorum. Şimdi de ben sıkıştırıyorum eşimi hadi diyenormal doğuma faydası olsun diye artık bakalım.
Valla bende çatı muayenesi, açıklık kontrolü falan elle nasıl olur hiç bilmiyorum
Valla canım sinir stres duygusallik hat safada oluyoBir kac gundur su sekilde dusunuyorum umarim lohusalikta da ayni sekilde dusunurum ve sakin olurum.
Kizlar bebislerimiz saglikliysa dunyaya sikintisiz eksiksiz tam geldiler ise sabah aksam sukretmemiz gerek diye dusunuyorum. O yuzden sakin kalmak etrafimda kimseye kizmamak hemen sinirlenmemek istiyorum. Umarim basarabilirim
Bende 37 başlarım ya . 37 de çatı muanesi yapcam dedi zaten 37 38 arası doğar dedi bakalım doktorun dediği olurmuBen 35 haftanin basindayim canim. Ben de 37den itibaren herhalde iliskiye baslarim. Su an kilosu 2.400e yakın bir şey.
Tahmin edebiliyorum ama bilinc altima bu sekilde yerlessin istiyorumValla canım sinir stres duygusallik hat safada oluyo
Ay bende tam tersiBir kac gundur su sekilde dusunuyorum umarim lohusalikta da ayni sekilde dusunurum ve sakin olurum.
Kizlar bebislerimiz saglikliysa dunyaya sikintisiz eksiksiz tam geldiler ise sabah aksam sukretmemiz gerek diye dusunuyorum. O yuzden sakin kalmak etrafimda kimseye kizmamak hemen sinirlenmemek istiyorum. Umarim basarabilirim
Bende çatıya bakar diye tahmin ediyorum ya. İnşallah çatımı, kemiklerimi esnetebilmişimdir yaValla benim acımıştı muaneler hep insan bide baya kasıyo kendini . Bakalım bu ikinci belki rahat olur doktorum bir hafta sonra çatı muanesi yapcak . Seninkide muhtemelen yarın yapar
Bende fark ettim bugün camasirim da kurumuştu sıkınca akıyor yapışkan gibi kıvamı rengi ne sarı ne bey, kirli beyaz gibi şimdiden göğüslerim hazırlanıyor bebek içinSüt değil de sarı bir şeyler geliyor özellikle sabah erken saatlerde. Miktarı çok olmasa bile atlette izi kalıyor.
Ben şuan sınırlı aksiym eşim çocuklar bundan bıktı ama eşimde fsrkinda hamileliktrn dolayı böyle diyeAy bende tam tersilohusalıkta annem bişey derse kızar mıyım, kv şöyle yapar mı, eşim bebeğin altını değiştirirken iyice siler mi falan diye kendi kendime kuruyorum bide diyor ki eşim o da süt olur, ben korkarım elleyemem, altını değiştirirken ürkerim. İyice gıcık oluyorum ani duygu değişimlerine çok açığım
Bende çatıya bakar diye tahmin ediyorum ya. İnşallah çatımı, kemiklerimi esnetebilmişimdir ya
Napıyor çatıda? Nasıl birşey bu hiç bilmiyorum
Ben bir de taze incir çok yedim canım haberin olsunAnladım canım. Aslında tatlı kuruyemiş ben de yiyorum ama bilemedim...
Ben bir çok sinirli oluyor, bir çok duygusal. Kendim de kendime şaşırıyorum artık nasıl bu kadar çok duygu değişimi yaşıyorum diyeBen şuan sınırlı aksiym eşim çocuklar bundan bıktı ama eşimde fsrkinda hamileliktrn dolayı böyle diye
İnşallah doğsan sonra da öyle olmam rahat sakin olurumyoksa lohusalik kötü geçer zaten duygusslim lohusalıkta ins iyi geçer bu lohusalık kimsem yok hiç değilse karisanim olmaz tek başına hallederim ins bir an o yokluğa dusupte psikolojimi altüst etmrm aklıma gelsin istemiyorum yalnızlık aile vs kimse olmamasi beni dagitir
Amin insalalh canım çok mutlu oluruz sınırlı aksi olursak sutumuz e yansır o yüzden elimizden geldiğince sabırli olak sutumuz cogslsinBen bir çok sinirli oluyor, bir çok duygusal. Kendim de kendime şaşırıyorum artık nasıl bu kadar çok duygu değişimi yaşıyorum diyebakalım lohusalık normal geçer inşallah
Canım maalesef bende de tam tersi sanki hamileyken daha tahammülsüz oldum gibi. Dün eşimle bir mağazaya girdik mesela, tezgahtara bir şey sorayım dedim. Daha ağzımı açtım kadın “İLGİLENMİYORUM” diye tersleyip gittiBir kac gundur su sekilde dusunuyorum umarim lohusalikta da ayni sekilde dusunurum ve sakin olurum.
Çok kolay gececek canımmŞuan kaç haftalıksın canım? Ben ne olur ne olmaz diye tam 37ye girince başladım. Birde bebeğin kilosunun 2500ü geçmesini bekledim.
Ay dunbende hazırladımKızlarrr yardımınıza ihtiyacım var
Hastane cantasını hazrlıyorm da kac kat kıyafet koydunuz? 5 hastane cıkısı 1 penye battanıye 1 nohut battanıye 1 müslin battanıye
Islak mendıl ıkı tane pijama 1 tane terlık emzık ve emzık kutusu koydum
Ama bez ve depend kac tane koymalıyız 1 gece hastanede kalacakmısz inşaAllah yani bi sorun olmazsaDaha ne koyuluyodu ne eksık?
Ordski çalışan ne hakla diyorki ilgilenmiyom acsaydin ağzınıCanım maalesef bende de tam tersi sanki hamileyken daha tahammülsüz oldum gibi. Dün eşimle bir mağazaya girdik mesela, tezgahtara bir şey sorayım dedim. Daha ağzımı açtım kadın “İLGİLENMİYORUM” diye tersleyip gittiAy yemin ederim gitmese bir tane suratına yapıştıracaktım o kadar bir anda sinir tepeme çıktı, normalde sallamam Şu hormonlar bir normale dönse de rahatlasam diyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?