2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben 35 haftanin basindayim canim. Ben de 37den itibaren herhalde iliskiye baslarim. Su an kilosu 2.400e yakın bir şey.

Bir kac gundur su sekilde dusunuyorum umarim lohusalikta da ayni sekilde dusunurum ve sakin olurum.
Kizlar bebislerimiz saglikliysa dunyaya sikintisiz eksiksiz tam geldiler ise sabah aksam sukretmemiz gerek diye dusunuyorum. O yuzden sakin kalmak etrafimda kimseye kizmamak hemen sinirlenmemek istiyorum. Umarim basarabilirim

Benim çok 5-6 haftadır 3 cm açıklığım var. Belki daha da arttı bilemiyorum tabi kontrol etmedik
Açılmam olduğundan beri sürekli senin bahsettiğin gibi akıntım var. Rahim içine akması gereken sıvılar açıklık sebebiyle dışarı akıyor dedi. Sıkıntı yapma böyle akıntılar son zamanlarda normal

Valla benim acımıştı muaneler hep insan bide baya kasıyo kendini . Bakalım bu ikinci belki rahat olur doktorum bir hafta sonra çatı muanesi yapcak . Seninkide muhtemelen yarın yapar

Valla canım sinir stres duygusallik hat safada oluyo

Ay bende tam tersi lohusalıkta annem bişey derse kızar mıyım, kv şöyle yapar mı, eşim bebeğin altını değiştirirken iyice siler mi falan diye kendi kendime kuruyorumbide diyor ki eşim o da süt olur, ben korkarım elleyemem, altını değiştirirken ürkerim. İyice gıcık oluyorum ani duygu değişimlerine çok açığım

Valla benim acımıştı muaneler hep insan bide baya kasıyo kendini . Bakalım bu ikinci belki rahat olur doktorum bir hafta sonra çatı muanesi yapcak . Seninkide muhtemelen yarın yapar
Bende çatıya bakar diye tahmin ediyorum ya. İnşallah çatımı, kemiklerimi esnetebilmişimdir ya

Napıyor çatıda? Nasıl birşey bu hiç bilmiyorum

Süt değil de sarı bir şeyler geliyor özellikle sabah erken saatlerde. Miktarı çok olmasa bile atlette izi kalıyor.
Bende fark ettim bugün camasirim da kurumuştu sıkınca akıyor yapışkan gibi kıvamı rengi ne sarı ne bey, kirli beyaz gibi şimdiden göğüslerim hazırlanıyor bebek için

Ben şuan sınırlı aksiym eşim çocuklar bundan bıktı ama eşimde fsrkinda hamileliktrn dolayı böyle diye
İnşallah doğsan sonra da öyle olmam rahat sakin olurum yoksa lohusalik kötü geçer zaten duygusslim lohusalıkta ins iyi geçer bu lohusalık kimsem yok hiç değilse karisanim olmaz tek başına hallederim ins bir an o yokluğa dusupte psikolojimi altüst etmrm aklıma gelsin istemiyorum yalnızlık aile vs kimse olmamasi beni dagitir

Ben bir çok sinirli oluyor, bir çok duygusal. Kendim de kendime şaşırıyorum artık nasıl bu kadar çok duygu değişimi yaşıyorum diye bakalım lohusalık normal geçer inşallah

Ben bir çok sinirli oluyor, bir çok duygusal. Kendim de kendime şaşırıyorum artık nasıl bu kadar çok duygu değişimi yaşıyorum diye bakalım lohusalık normal geçer inşallah
Amin insalalh canım çok mutlu oluruz sınırlı aksi olursak sutumuz e yansır o yüzden elimizden geldiğince sabırli olak sutumuz cogslsin

Canım maalesef bende de tam tersi sanki hamileyken daha tahammülsüz oldum gibi. Dün eşimle bir mağazaya girdik mesela, tezgahtara bir şey sorayım dedim. Daha ağzımı açtım kadın “İLGİLENMİYORUM” diye tersleyip gitti Ay yemin ederim gitmese bir tane suratına yapıştıracaktım o kadar bir anda sinir tepeme çıktı, normalde sallamam Şu hormonlar bir normale dönse de rahatlasam diyorum artık.

Çok kolay gececek canımm
Tek kriter kendını kasmaman:))
Öyle düşünüp gozunde buyütme

Kızlarrr yardımınıza ihtiyacım var
Hastane cantasını hazrlıyorm da kac kat kıyafet koydunuz? 5 hastane cıkısı 1 penye battanıye 1 nohut battanıye 1 müslin battanıye
Islak mendıl ıkı tane pijama 1 tane terlık emzık ve emzık kutusu koydum
Ama bez ve depend kac tane koymalıyız 1 gece hastanede kalacakmısz inşaAllah yani bi sorun olmazsa Daha ne koyuluyodu ne eksık?

Ay dunbende hazırladım
Bizim burda hastane kremi bebek bezini pedleri bebek sütünü bebek kiyafetini verecek kullanmamız için eve gideceğim zaman o zaman bebeğe kendi sldigim kıyafetleri giydircem o yüzden az şey koydum 4 gün kalacam
2tskim pijama , tişört biberon, emzik ,
3ped , el dezenfektani, battaniye, bebek için 2 takım alt üst, 1takim tulum, tarak şampuan ,havlu, rezene, emzirme çayı, pampa, meme ucu çıkarıcı pompa, yalancı meme ucu, yazma , 2 çorap , terlik ,tel sarzi ,2bebek bezi, ıslak mendil, krem, normal küçük boy cep peçete , göğüs pedi, 2 atlet bana, 2tane emzirme sütyeni,, kundak ameliyat a iki gün kala narkoz için konuşmaya gidicrm , sanririm bunlar bile çok çünkü hastsne herseyi verecek benhastaneden çıkana kadar sadece kendime götürmem lazımdı ben yine bebek için bez ıslak mendil krem iki tskim koydum ne olur ne olmaz diye

Sen bir gece kalacm ya 5 tane depend , ped köy ne olur ne olmaz az değil bence

Ordski çalışan ne hakla diyorki ilgilenmiyom acsaydin ağzını konuşsaydin terbiyesizlik yaptığı ne yapıyor hanımefendi işi nedir ki orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…