2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
E canım bn bısey koymamısm
Evim hastaneme yakın dıye bıraz rahat mı davranmısm acaba
Sütüm oğlumda ilk gunler akmadı dıye gogüs pedi almamıstm birde havlu ve rezene cayı hoş kafeınde koymamısm şimdi fark ettm 2’si bi arada mı alsam ki yanıma Bide krem koymamısm ya acaba bepanthol koysam mı ki?

Bnde her an ptlamaya hazr bomba gibi gezıyorm eşimde su stresten dogurucan azcık rahat ol dıyo dıyorm hayattakıen buyuk stres kaynagım sensn bunlat kucuk seyler rahat ol dıyorm
Tahammulsuzlugun doruklarındaym(( inşaAllh gecer gider

Csnim srkadasimla konuştum dedi kahve de var orda kız bu Almanya böyle Türkiye gibi deg canım ne isterse çok koridora süt kahve bitki slcaylari bardak var iç istedign kadar , ben iki tane bebek kasigi da koydum sorun olursa hemen biberona koşmayım kasikla süt veirm diye şekersiz içiyorsan öyle klkoy jahveni ben yine kahve koyim ne olur ne olmaz 3u 1arada maksat çok içeyim hızlı bitsin narkoz etkisi Bepanthol iyi bence ya pişik için cilt için

Kremı koyaym o zaman canımm
Sıcak su hastanede buluyorm ama kahve makınesi yok onu da evden koyaym yanıma inşaAllah çanta hazrlanınca cok heycanlandım bide sabahlıgı foto çekeriz dıye uzun uzun utuledm dıkkat ettm şimdi valıze koymuyrm kırısır yaa bu dıye annem şaşkın şaşkın izliyo

Canım ben . 3 takım bebek için
Pişik kremi
Bir tane kalın battaniye
2 tane müslin
10 tane bez
2 alt açma bez
2 ağız mendili
Bir tane biberon
Bir tane emzik
Göğüs pompası
Kendim için hırka
Yazma
2 tane ped
1 paket depend
Tarak
Göyüs ucu kremi
Terlik
2 tane picama
Ic çamaşır
Göğüs pedi

Yine eksiğim cıktı
Hiç yazma koymamışımbide göğüs ucu kremiTarak koysak mı ki Almadım bıle dahaa onu da sipariş edeyım ekleyeyım inş
Ya bide biberon koysam mı ki‍♀

Valla benim acımıştı muaneler hep insan bide baya kasıyo kendini . Bakalım bu ikinci belki rahat olur doktorum bir hafta sonra çatı muanesi yapcak . Seninkide muhtemelen yarın yapar
Kız ikinci bebekte niye çatı yapıyor? Zaten çatın müsaitki doğurmuşsun

Evet bende göğüs ucu kremleir ve külot da koydum

Yine eksiğim cıktı
Hiç yazma koymamışımbide göğüs ucu kremiTarak koysak mı ki Almadım bıle dahaa onu da sipariş edeyım ekleyeyım inş
Tarak evden götür kız ne gerek var almaya şampuan da koyun s birde dis macunu fırça ne olur ne olmaz koy biberon cnim

Ahh anneler şimdi neler geçiriyor içten bizim zamanımız böyle mi di diye bu kadar şey haizlrlik neye diye düşünüyorlardir izin verirler mi ki kahve makinasını kullanmana

Hırka da koycsm, kız emzirme sütyeni. Yok

Tarak evden götür kız ne gerek var almaya şampuan da koyun s birde dis macunu fırça ne olur ne olmaz koy biberon cnim
Tarak kendımıze mi?bn bebiş için zannettimoğlum cok saclıydı gec dogdu ondan mı bilmiyorum inşaAllah kızımda öyle olur
Orda duş almam canım ya sabah olur sezaryen yarısı sabah cıkartırlar inşaAllah Diş macunu ve fırcayı da hemen eklıyrum
Ahh anneler şimdi neler geçiriyor içten bizim zamanımız böyle mi di diye bu kadar şey haizlrlik neye diye düşünüyorlardir izin verirler mi ki kahve makinasını kullanmana
Ay versınler nolur ahahaha annem genel olarak benımle bu konuları tartısmayı bıraktı

Taragı ben kendim için koydum bilmiyorum ki bebeğim saçlı mi olursa da tararim kendi taragimla ma ne olacak ben 4 gün kalcsm bende tedirginim duş konusunds ama mecburum sezeryan kokmayim bebek rahatsız olmasın hatta şey düşünüyorum evden streç poşeti de goturuim duş alırken karnımın etrafını sarayım inceden maksat su geçmesin geçen doğumda su kaçtı diye enfeksiyon oldu , eşim ziyarete gelince hemen duşa gireri m sadece 5dk su dökerim baştan aşağı maksat sütum de gelsin temiz kokaim

İnsalalh izin verirler makinaya
Anneler zaten zamane gencleriyle ugrasamaz artık

Yine eksiğim cıktı
Canım sezeryan olacaksan mutlaka çorap ve patik koy. Arkadaşım sezeryan oldu, çorap koymadım çok üşüdüm, çok gaz sancısı çektim demişti. Ayakları sıcak tutmak lazım.

Canım sezeryan olacaksan mutlaka çorap ve patik koy. Arkadaşım sezeryan oldu, çorap koymadım çok üşüdüm, çok gaz sancısı çektim demişti. Ayakları sıcak tutmak lazım.
Bende çorap koydum sorun oyle duydum bende,eğer sen Noel doğum olursa yanında şal götür doğumdan sonra karnını sık bağla o sular pis kanlar çıksın hem karnın da sarkmamis olur ben ilk doğumumda öyle yaptım bir hafta boyunca karnımı şal ile bağladım göbeğimi sıktım karnım inceldi sarkma olmadı kanlar sular rahatlıkla çıktı

2 tane gecelıgımle aynı renk 2 çorap koydum
Oğlumda hamılelıgım cok sıkıntılıydı bu bebişimle rahatız dıye azcık abarttım renk menk
Ayy valla sizlerden haber beklıyorum sunun surasında 2 haftaya dogumlar sıralanır inşaAllah
Sag salım kavusalım minik mucizelerımıze

35+1 de bıraktım hapı

Yine eksiğim cıktı
Valla canim tarak köy bberonda ne olur olmaz koy. Ilkinde lazim olmustu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…