2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aa densiz hangi magaza
Ben 1 adet yenidogdugunda giyilmesi icin hazirladim ayri icinse battaniye kruvaze zibin corap eldiven altli ustlu takim 1 prima seklinde.

Yedek 3 tane alt ust takim koydum
Agiz bezi 5 6 adet koydum.
Biberon ve emzik koydum.
Onluk koydum yine.
1 muslin bez
1 kalin battaniye
2 ince battaniye koydum ( 1 ni bebek yataginin altina sermek icin )
Pisik kremi koydum
Alt silme pamugu paketi direk koydum
1 paket bebek islak mendil
1 paket bizim kullanacagimiz islak mendil
1 havlu pecete
Yaklasik 20 tane kadar 1 numara prima koydum
2 tane alt acma bezi koydum.
Kendime
2 gecelik
2 pijama takimi
1 sabahlik
3 kulot
1 paket depend
Gumus kapaklari
7 8 adet gogus pedi
Terlik
Tarak
Makyaj silme mendili
Makyaj malz
Tarak
Ihtiyac olur diye belki minik makas
1 sise kolonya

Emzirme sutyeni almadim bugun baktim begendigim modelde beden bulamadim.

Normal sutyen koysak olmuyor mu ya cok sart mi emzirme sutyeni

Kendime hastaneden cikarken giymek icin kiyafet koyacagim ve hirka corap

Dis.macunu dis fircasi

Canım ben ilk dogumda 2 tane aldim ama çok gereksiz bunda almadım

Benim de aynı şekilde akıntım oldu açıklığım var siz baya durmuşsunuz açıklıkla. 6 haftadır mı 3 cm acaba

Hanımlar pruloton iğneyi kaçıncı haftada bıraktırır doktor?? Bu kontrole soracağım. 34-35.haftada bırakanları okudum ama ben hala vuruluyorum

Alt acma bezı almadımmm
Bide emzirme sütyenını oglumda kullanmadım emzırme atletı almıstım 1 tane de sütyen ıkısıde cok gereksız geldi normal sütyen aynı kullanım rahatlıgını saglıyo:)
Hanımlar pruloton iğneyi kaçıncı haftada bıraktırır doktor?? Bu kontrole soracağım. 34-35.haftada bırakanları okudum ama ben hala vuruluyorum
Ben oğlumda 37 ye kadar kullanmıstm
Alakası var mı bılemıyorum ama sonrasında 42. Haftaya kadar uzadı dogumum ve cok yuksek sancılara ragmen hatta nişan gelmesıne ragmen acılmam olmadı

Ben oğlumda 37 ye kadar kullanmıstm
Alakası var mı bılemıyorum ama sonrasında 42. Haftaya kadar uzadı dogumum ve cok yuksek sancılara ragmen hatta nişan gelmesıne ragmen acılmam olmadı
Progestan kullananlarda açılma olmuyor pek fazla diye okumuştum belki pruloton iğne de aynı etkiyi yapıyordur. Doktor da demedi henüz iğneyi keselim diye internette okuduğuma göre 34.haftada 35.haftada kesenler olmuş. Daha erken gerçi 36dan önce bende kesmek istemem korkarım

hahaha aklima ne geldi anlatayim

markette birine noodle nerede acaba diye sordum, adam market gorevlisine mi benziyorum deyip gitti sert sert. sonra ben de hizimi alamayip adamin yanina gittim, biraz kibar olmaniz ne kadar zor olabilir????? dedim gozlerim falan dolmustu... adam cok sasirip ozur diledi.

bu da boyle bi ani iste :)

Hahaha onu da yaşamıştım yaa Carrefour’da bir kız ürünleri raflara diziyordu, ben de bir şey sorayım dedim “Ben çalışan değilim!” diye hönkürmüştü. Müşteriler o işi yapmayacağına göre ne düşünebilirim yani, gerçekten kibarca cevap vermek ne kadar zor olabilir ben anlamıyorum. Yorucu işleri varsa herkesin var, ben sahada çalışırken bazı insanlar küfrediyordu direkt çalıştığım kurumu sevmediği için, kimseye de ağzımı açıp bir şey demedim yani.

Aa densiz hangi magaza
Emzirme sutyeni almadim bugun baktim begendigim modelde beden bulamadim.

Normal sutyen koysak olmuyor mu ya cok sart mi emzirme sutyeni
Korupark Lcwaikiki canım Ya bu emzirme sütyenlerinden 2 tane aldım ama gerçekten çok mu gerekli bilemedim ben de. Normal sütyeni sıyırsak ne olacak sanki Emzirme atleti de alayım dedim ama daha ona çıkamadım onu da alırsam benim eksiğim kalmayacak inşallah.

Hastane odaları soğuk olmuyor diyolar ama yine de kalın peluş bir sabahlığım var onu da koysam mı diyorum kızlar ne dersiniz gerek var mı?

Kaç gün kalacaksınız ben sezeryan olacagim ve sadece bir gün kalacağım 4 tane pijama çok değil mi

P purplepanda canım nasıl gidiyor annelik? Bebişin nasıl, sen nasılsın?

@arzusss sen nasılsın canım? Bebeğinin durumu nasıl, gelişme var mı?

Tatlım o kadar yoğun geçiyor ki anlatamam. Kızlar hazırlıklı olun, geceniz gündüzünüz birbirine karışıyor :) Çoook güzel ama biraz da zor günler. Ama herkesin dediği, ilk günler en zoru. Sonra kolaylaşıyor. Benim erken gelmeseydi belki bu fikirlere kendimi biraz daha hazırlardım psikolojik olarak. Birden gelince kendimi çok hazırlıksız yakalanmış gibi hissediyorum. Ama elimden geldiği kadar adapte olmaya çalışıyorum :) Şu anda en büyük isteğim bebişin 3 kilo civarına çıkması. Onun için 2-3 saatte bir beslemeye çalışıyorum. Kendi sütüm henüz yetmediği için ek mama takviyesi yapıyoruz mecburen. Sağlık olsun ne yapalım. O büyüsün de gerisi önemli değil :)

Ben de düşünüyorum canım kalın bir sabahlık koymayı. Hele ki gerçekten ekimin sonunu bulursa havalar cok sıcak olmaz sanırım

Canım tekrar hayırlı olsun miniğin

Sütün çoğalana kadar mama takviyesi yap hiçbir şey olmaz. Onlar da anne sütü kadar besleyici oluyor. Süt artırmak için de damlalar var, bazı bitkisel şeyler var onlara bak istersen. Birde hep Dereotu ve soğan artırıyor derler. Onları da araştırabilirsin. Sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin, Rabbim kolaylık versin

Korse aldım canım belime takmak için. İnşallah kullanabilirim bakalım.

Şafak 11
Normal suyltyenin sungersiz desteksiz olursa sıkıntı değil ama normal sütyen bebeğim yüzüne değer memeni belki rahat acamazsin sert olur kumaşı benimde geçen gebelikten var yumuşak birde askılı meme açma yeri ince rahat sıkmaz
Korse aldım canım belime takmak için. İnşallah kullanabilirim bakalım.
İnsalalh csnim kullanırsın hayırlı olsun

Yine eksiğim cıktı
Hiç yazma koymamışımbide göğüs ucu kremiTarak koysak mı ki Almadım bıle dahaa onu da sipariş edeyım ekleyeyım inş
Ya bide biberon koysam mı ki‍♀
Ablam dediki bence biberon ve mama koy ,
Vermek istemiyorlar ama hemen sütün gelmezse bebeğin sarılığı artmasın ben.Üç çocuğumda da verdim biberonla mama sonra sütümü de aldılar .

Ben tek pijema tek hastane çıkışı koydum sizleri okuyunca ilk doğumumda 4-5 saat hastanede kalmıştım bebekle bana tek üst yetmişti beni bile şüpheye düşürdünüz :))
Valla canım sezeryan olacak dedi doktorum tek gece yeterli 4 takim pijama falan götüremem zaten o kadar pijamam bile yok

Ekimde cok sicak olmayabilirmi acaba acarlar mi petekleri. Haziranda dogum yapan bi arkadasim corap ve hirka giymisti sezeryan sonrasi cok usuyordu.
Kaç gün kalacaksınız ben sezeryan olacagim ve sadece bir gün kalacağım 4 tane pijama çok değil mi
Aslinda soyle 4 cok evet :))
Bir tane ilk gun icin gecelik aldim rahat penye.
2.gecelik sirf ertesi gun fotograf cekimi icin aldim hastanenin oyle bir hizmeti var.
Bir tane kisa kollu pijama takimim var ekru ve birde uzun kollu pijama takimi sirf bunlari lazim olursa bulunsun diye koydum. Elimde 2 tane vardi hic kullanmadigim o sebeple. O da uzun kollu lazim olurmu diye sadece
Canim eskilerde diyor sogan getiriyor ama sogan ayni zamanda bebege gaz yapiyormus sanirim. Eger gazli da bebekse zor olabiljr. O yuzden ben sogan dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…