Csnim eğer 2 günden fazla kalacaksan 2tskim pijama götür ne olur ne olmaz belki hararet olur terlerdin belki lekelenif kan olurBen tek pijema tek hastane çıkışı koydum sizleri okuyuncailk doğumumda 4-5 saat hastanede kalmıştım bebekle bana tek üst yetmişti beni bile şüpheye düşürdünüz :))
Çok kötü olur ya kokar hastsne odası eve gelince yeriz bol bol yeşil beyaz soğanEkimde cok sicak olmayabilirmi acaba acarlar mi petekleri. Haziranda dogum yapan bi arkadasim corap ve hirka giymisti sezeryan sonrasi cok usuyordu.
Aslinda soyle 4 cok evet :))
Bir tane ilk gun icin gecelik aldim rahat penye.
2.gecelik sirf ertesi gun fotograf cekimi icin aldim hastanenin oyle bir hizmeti var.
Bir tane kisa kollu pijama takimim var ekru ve birde uzun kollu pijama takimi sirf bunlari lazim olursa bulunsun diye koydum. Elimde 2 tane vardi hic kullanmadigim o sebeple. O da uzun kollu lazim olurmu diye sadece
Canim eskilerde diyor sogan getiriyor ama sogan ayni zamanda bebege gaz yapiyormus sanirim. Eger gazli da bebekse zor olabiljr. O yuzden ben sogan dusunmuyorum
Benim de öyle takım yoktu 1tabe aldım pijama takımı diğeri de günlük alt üst gece giydiklerimdir yani masrafa gerek yok normal doğum olsaydı belki onu da almazdım bu pijama hem penye hemde bol aldım ameliyat yerini sıkmasın diyeValla canım sezeryan olacak dedi doktorum tek gece yeterli 4 takim pijama falan götüremem zaten o kadar pijamam bile yok
Evet bazı hastaneler süt vermeyebilir sütun var diyorlar zorla baskı acı çektiriyorlar bende ikinci kızımda öyle oldim sütum vardı meme ucu yoktu bebek tutmsdi ağladı aç aç uyudu sarılık enfeksiyon i vardı ama hemşireler yine scimadi vermedi gecelri uykusuz harab birsekulde süt vermeye çalıştım tıkalı di süt akmıyordu ne kadar kotu di 3gunum o yüzden ne olur ne olmaz ben biberon mama götürcem bu başka Hastanesi'ne dedi gerek yok biz veriyoruz ama ne bileyim belli olmaz ben yine çantaya koydum işimi sansa birskmayimAblam dediki bence biberon ve mama koy ,
Vermek istemiyorlar ama hemen sütün gelmezse bebeğin sarılığı artmasın ben.Üç çocuğumda da verdim biberonla mama sonra sütümü de aldılar .
Zaten soğanı çiğ sevmem, anca pişmiş olacakEkimde cok sicak olmayabilirmi acaba acarlar mi petekleri. Haziranda dogum yapan bi arkadasim corap ve hirka giymisti sezeryan sonrasi cok usuyordu.
Aslinda soyle 4 cok evet :))
Bir tane ilk gun icin gecelik aldim rahat penye.
2.gecelik sirf ertesi gun fotograf cekimi icin aldim hastanenin oyle bir hizmeti var.
Bir tane kisa kollu pijama takimim var ekru ve birde uzun kollu pijama takimi sirf bunlari lazim olursa bulunsun diye koydum. Elimde 2 tane vardi hic kullanmadigim o sebeple. O da uzun kollu lazim olurmu diye sadece
Canim eskilerde diyor sogan getiriyor ama sogan ayni zamanda bebege gaz yapiyormus sanirim. Eger gazli da bebekse zor olabiljr. O yuzden ben sogan dusunmuyorum
Kiz deli hastaneye sogan mi goturcen hic gulecegim yoktuÇok kötü olur ya kokar hastsne odası eve gelince yeriz bol bol yeşil beyaz soğan
ben genelde gordugum hipp organic olan cok onerilmis gaz yapmadigi soylenmisKizlar en iyi yenidogan mamasi hangisi?
Ben de Aptamil diye biliyorum ama tabii sadece dışardan duyduğumben genelde gordugum hipp organic olan cok onerilmis gaz yapmadigi soylenmis
Normal doğum da aynı gün çıkıyorsun sezeryanda da 1 gece kalınıyormuş hastaneye sordum. Almanyada 2 gece mi?Csnim eğer 2 günden fazla kalacaksan 2tskim pijama götür ne olur ne olmaz belki hararet olur terlerdin belki lekelenif kan olur
Bebekler de ya kusar ya kakası fışkırır belli olmaz 2 gün kalıcaksan 2tskim bebeğe götür
Kraftinkine detaylı bakmıştım baya hoşuma gitmişti. Ben de daha almadım ama sanırım onu alabilirim. Özellikle 70*120 olan kullanışlı gibiydiKızlar merhaba, park yatak almaya karar verdim, ama hangisini alacağıma karar veremiyorum. Kraft var, bir de Kanz var gördüğüm. Kanz alman markası diye iyi olabilir mi diye düşündüm.
Siz ne tavsiye edersiniz, var mı bildiğiniz önerdiğiniz?
Arkadasimin pediatris arkadasi var. O hippi onermis o yuzden hipp aldim ben ama onun disinda cok bi arastirma yapmadim acikcasi gerek olmamasini diledigim icin. Ins hic birimiz icin gerek olmazKizlar en iyi yenidogan mamasi hangisi?
Normal doğum sanırım iki ama sezeryrn 4 gün tabi hastaneler değişik ya ikinci kızda başka hastanede doğum yaptım 3 gün kaldım şimdi bu hastsne farklı 4 gün kalacamNormal doğum da aynı gün çıkıyorsun sezeryanda da 1 gece kalınıyormuş hastaneye sordum. Almanyada 2 gece mi?
Yok kız öyle dedin ya eskiler böyle bolye der diye düşünsene hastaneye götürmüsuzKiz deli hastaneye sogan mi goturcen hic gulecegim yoktu
Hemen cıkardılar mı? Takıplı oldugum hastanede normal dogumda 1 gece kalıyo sezaryende bnde onun için 2 tane aldımBen tek pijema tek hastane çıkışı koydum sizleri okuyuncailk doğumumda 4-5 saat hastanede kalmıştım bebekle bana tek üst yetmişti beni bile şüpheye düşürdünüz :))
Biberon da ekleyeym o zaman ya( aklım kaldı şimdiVermek istemiyorlar ama hemen sütün gelmezse bebeğin sarılığı artmasın ben.Üç çocuğumda da verdim biberonla mama sonra sütümü de aldılar .
Canım ben Kraft Calipso aldım. Güzel tavsiye ederim ama bence park yatakta o kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok gibi. Titreşim özelliği var mesela atıyorum olsa ne olmasa ne, yeğenlerimde pek kullanmamıştık. Benimkinde dönence var mesela kurmadım bile. Bilindik herhangi bir markanın ürününü alsan işin görülür bence.Kızlar merhaba, park yatak almaya karar verdim, ama hangisini alacağıma karar veremiyorum. Kraft var, bir de Kanz var gördüğüm. Kanz alman markası diye iyi olabilir mi diye düşündüm.
Siz ne tavsiye edersiniz, var mı bildiğiniz önerdiğiniz?
Benim de öyleydi doktorum günde bir bir küçük havuc ve armut ye suyunu değil ama dedi kısa sürede normale döndü:)Kızlar merhaba, bugün doktora gittim. Bebeğinin suyu sınırda dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı? Tam da aciklamadi muammada kaldı yani sadece her hafta gel nst bakicaz dedi. Bol su, havuç suyu ve armut tüketsem işe yarar mı nette öyle okudum. Doktor çok işe yaramaz dedi. Ama niye suyu ihmal ettin de dedi. Demekki alakasö var...Acikcasi vaktinde normal doğumu çok istiyordum...
İnsallah başarırırız ama herşeyi yaptıran hormonlarımızBir kac gundur su sekilde dusunuyorum umarim lohusalikta da ayni sekilde dusunurum ve sakin olurum.
Kizlar bebislerimiz saglikliysa dunyaya sikintisiz eksiksiz tam geldiler ise sabah aksam sukretmemiz gerek diye dusunuyorum. O yuzden sakin kalmak etrafimda kimseye kizmamak hemen sinirlenmemek istiyorum. Umarim basarabilirim
O zaman tabi ki yedek olmalı haklısın canım baya uzunmuşNormal doğum sanırım iki ama sezeryrn 4 gün tabi hastaneler değişik ya ikinci kızda başka hastanede doğum yaptım 3 gün kaldım şimdi bu hastsne farklı 4 gün kalacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?