2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben tek pijema tek hastane çıkışı koydum sizleri okuyunca ilk doğumumda 4-5 saat hastanede kalmıştım bebekle bana tek üst yetmişti beni bile şüpheye düşürdünüz :))
Csnim eğer 2 günden fazla kalacaksan 2tskim pijama götür ne olur ne olmaz belki hararet olur terlerdin belki lekelenif kan olur
Bebekler de ya kusar ya kakası fışkırır belli olmaz 2 gün kalıcaksan 2tskim bebeğe götür

Çok kötü olur ya kokar hastsne odası eve gelince yeriz bol bol yeşil beyaz soğan

Valla canım sezeryan olacak dedi doktorum tek gece yeterli 4 takim pijama falan götüremem zaten o kadar pijamam bile yok
Benim de öyle takım yoktu 1tabe aldım pijama takımı diğeri de günlük alt üst gece giydiklerimdir yani masrafa gerek yok normal doğum olsaydı belki onu da almazdım bu pijama hem penye hemde bol aldım ameliyat yerini sıkmasın diye

Ablam dediki bence biberon ve mama koy ,
Vermek istemiyorlar ama hemen sütün gelmezse bebeğin sarılığı artmasın ben.Üç çocuğumda da verdim biberonla mama sonra sütümü de aldılar .
Evet bazı hastaneler süt vermeyebilir sütun var diyorlar zorla baskı acı çektiriyorlar bende ikinci kızımda öyle oldim sütum vardı meme ucu yoktu bebek tutmsdi ağladı aç aç uyudu sarılık enfeksiyon i vardı ama hemşireler yine scimadi vermedi gecelri uykusuz harab birsekulde süt vermeye çalıştım tıkalı di süt akmıyordu ne kadar kotu di 3gunum o yüzden ne olur ne olmaz ben biberon mama götürcem bu başka Hastanesi'ne dedi gerek yok biz veriyoruz ama ne bileyim belli olmaz ben yine çantaya koydum işimi sansa birskmayim

Zaten soğanı çiğ sevmem, anca pişmiş olacak yemeklerden falan ne gelirse Soğan dan Süt gelsin. Gerisini diğer yiyecekleri yeriz ya

Normal doğum da aynı gün çıkıyorsun sezeryanda da 1 gece kalınıyormuş hastaneye sordum. Almanyada 2 gece mi?

Kızlar merhaba, park yatak almaya karar verdim, ama hangisini alacağıma karar veremiyorum. Kraft var, bir de Kanz var gördüğüm. Kanz alman markası diye iyi olabilir mi diye düşündüm.
Siz ne tavsiye edersiniz, var mı bildiğiniz önerdiğiniz?

Kraftinkine detaylı bakmıştım baya hoşuma gitmişti. Ben de daha almadım ama sanırım onu alabilirim. Özellikle 70*120 olan kullanışlı gibiydi

Normal doğum da aynı gün çıkıyorsun sezeryanda da 1 gece kalınıyormuş hastaneye sordum. Almanyada 2 gece mi?
Normal doğum sanırım iki ama sezeryrn 4 gün tabi hastaneler değişik ya ikinci kızda başka hastanede doğum yaptım 3 gün kaldım şimdi bu hastsne farklı 4 gün kalacam

Kiz deli hastaneye sogan mi goturcen hic gulecegim yoktu
Yok kız öyle dedin ya eskiler böyle bolye der diye düşünsene hastaneye götürmüsuz oda kojuyor Doktorlar rahatsiz ne kötü şey ancak evde heryemegin yanına yeriz gerçekten de süt yspiyor soğan niye goturuim kız hastaneye ilk günden bebeği kendimden sogutmayim kokudan

Ben tek pijema tek hastane çıkışı koydum sizleri okuyunca ilk doğumumda 4-5 saat hastanede kalmıştım bebekle bana tek üst yetmişti beni bile şüpheye düşürdünüz :))
Hemen cıkardılar mı? Takıplı oldugum hastanede normal dogumda 1 gece kalıyo sezaryende bnde onun için 2 tane aldım
Ablam dediki bence biberon ve mama koy ,
Vermek istemiyorlar ama hemen sütün gelmezse bebeğin sarılığı artmasın ben.Üç çocuğumda da verdim biberonla mama sonra sütümü de aldılar .
Biberon da ekleyeym o zaman ya( aklım kaldı şimdi
Sarılık olup küvözde kalmasındansa mamaya razıyım

Canım ben Kraft Calipso aldım. Güzel tavsiye ederim ama bence park yatakta o kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok gibi. Titreşim özelliği var mesela atıyorum olsa ne olmasa ne, yeğenlerimde pek kullanmamıştık. Benimkinde dönence var mesela kurmadım bile. Bilindik herhangi bir markanın ürününü alsan işin görülür bence.

Benim de öyleydi doktorum günde bir bir küçük havuc ve armut ye suyunu değil ama dedi kısa sürede normale döndü:)

İnsallah başarırırız ama herşeyi yaptıran hormonlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…