2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet canım ilkinde aynı gün çıktım. Bunda da doktoruma da sordum normal doğum olursa ortalama 6 saat sonra çıkarsın dedi. Sezaryen de bir gece. Olaki sezaryen olursa hastane çok yakın yedek lazım olursa getirirler artık tek koydum valla

Canım ben de calipso düşünüyorum. Çok aşırı büyük mü sence

Canım ben de calipso düşünüyorum. Çok aşırı büyük mü sence
Canım park yatakların boyu standart gibi genel olarak hepsi aynı boylarda. O minik beşikler kadar kibar durmuyor tabii, onu baştan söyleyeyimAma uzun vadeli kullanımda pratik bence, çantasıyla başka yere götürme imkanı da var en güzeli de bu.

Kızlar bu arada benim 2-3 gündür pelvik bölgemde diyeyim ağrılarım var. Daha önceki birkaç günde de ara ara bacak aramda acı olmuştu, sanki çocuğun kafası çıkacakmış gibi böyle Şimdi de özellikle oturduğum yerden kalkarken, yataktan kalkarken filan bacaklarımın arasındaki kemikler resmen zonkluyor, penguen gibi yürüyorum bir süre sonra geçiyor. Bu haftalarda bunu yaşayan var mı, eşim de korkutuyor beni “Sen hastane çantanı hazırla bir an önce” diye, o benden daha stres oldu

Peki anne yani oluyor mu canım , kademeli yazıyor zaten de . Bu birinci sorum
İkincisi içinin yatağını hangisi aldinn? Üçüncüsü nevresim yaptırdın mi yoksa satın mı aldın canım nevresimi standart mi oluyor cevaplarsan sevinirimm

Bu bebek çıkacakmış hissi bazen bende de oluyor canım. Ama illa yoruldugumda falan olmuyor mesela bir gün bı uyanıyorum alt kısımlarım aciyor, batıyor hissi geliyor vs. Ertesi gün bakıyorum hiç olmuyor bu. Bence o anlarda bebeğin kafası muhtemelen baskı yapıyor , belki kanala bastırıyor ne bileyim ihtimaller düşünüyorum işte

Canım bende de oluyordu hep şikayetçi idim çok kötüydü gefe tuvalet e kalkıp gitmek inleye ilnleye yataktan çıkardim bebek baş asagidir o zmaan sana baskı yapıyor ben çok yaşadım sanırım 1hafta oldu bebek yönünü degisdeğiştirdi simd o kadar ağrı yok sürekli sağdan soldan tekme yiyorum geceleri rahat uyuyorum çok iyi oluyor benim içinde rahatlikla tuvalet e görebiliyorum artık baş aşağı değil diye

Özel hastane mi kız bolyle 6 saat sonra çıkartıyorlar ne aceleleri var

Yatağının kenarında alanın varsa olur canım, kademeli aynen. Küçükken üst kademede kullanıyorsun, büyüyüp hareketlenince alt kademeye geçiyorsun. 2 yaşına kadar götürüyor böyle, beben canavar çıkmazsa tabii Benim yeğenlerden biri 2,5 yaşına kadar kullandı, küçük kız da 1 yaşından sonra tırmanıp atlamaya başladı kullanamıyorlar şimdi o yüzden

Bizim aldığımızda yatak hediyeliydi onu kullanıcam, özellikle yatak almadım ondan. Sert gözüküyor şimdilik yatak ama bakalım kullanınca duruma göre belki başka alırım. Bebek nevresimleri standart canım, bir English Home’dan bir de Bim’deki nevresimlerden aldım ben. Hiç yaptırma bence al gitsin hazırlardan. Ama annem bana bir de ahşap sepet beşiklerden aldı, o yüzden park yatağı hemen kullanmıcam, o sepetin içine de müslin filan sererim herhalde o kısmı ben de bilmiyorum.

Reactions: The
Valla aynen birebir anlattığın gibi, özellikle gece tuvalete kalkarken uflaya puflaya gidiyorum. Özellikle bugün beni çok zorladı, yatakta dönerken bile ağrıyor. En son baş aşağıydı evet, zaten ayaklarını artık kaburgalarımda hissediyorum hala da öyle herhalde. Bazen belime kadar uzatıyo da ayaklarını gerçi, keyifçi bir arkadaş olacak herhalde

Yine eksiğim cıktı
Hiç yazma koymamışımbide göğüs ucu kremiTarak koysak mı ki Almadım bıle dahaa onu da sipariş edeyım ekleyeyım inş
Ya bide biberon koysam mı ki‍♀
Ekstra çorap ve hırka da koydum canım.

Eklentiler

• IMG_20210816_223809.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20210816_223743.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 67
Hayırlı geceler kızlarr.. aramızda kedisi olanlar var diye biliyorum mesela Kedilervekitaplar bu sorum size Doğum yaklaştıkça kedinizin davranışlarında bir değişiklik sezdiniz mi? Ben baya üzerine düşüyorum kıskanmasın kötü hissetmesin diye aslında ama son zamanlarda bi alışkanlık edindi kum kabının önüne koyduğum paspasa büyük tuvaletini yapmaya başladı 4-5 seferdir. Bazı günler canı sıkkın gibi oluyor resmen ya da bazı günler aşırı sevilmek istiyor ve seviyoruz da.. Veterinere danıştım kıskançlığa yordu sizin başınıza geldi mi bu tarz bi durum?

Ahh Ahh, ben çok dertliyim bu konuda

Benim kedim erkek, 1 yaşını 3 ay geçti. Şuan hem kızgınlık hemde kıskançlık döneminde ben dikkat ediyorum mesela. İlk hamile kaldığım andan itibaren bebekle ilgili ne eşya alsam ortalıkta görünce gelip üzerine yatıyor ve ben ittirip kaldırmadan asla kalkmıyor. Başka eşyalara aynı şeyi yapmıyor mesela. Özellikle bebeğin kıyafetlerine, eşyalarına yapıyor bunu. Bir keresinde göbeğim açık uzanıyordum. Hiç birşey yokken geldi patisiyle karnımı sevdi, sonra koşa koşa gitti. Resmen trip attı yani.

İnan bizde eşimle neler neler yapıyoruz. Kocaman kedi Kulesi aldık oyuncaklı, tırmalama tahtalı falan. Yüzüne bile bakmadı. Normalde oyunu çok sever. En kaliteli mamalardan birini yiyor. Onu da az yemeye başladı artık. Bebek odası diye ayırdığımız odada şuan ıvır zıvır eşyalarımız var. Kapısını kapalı tutuyoruz. Artık meraktan mı kıskançlıktan mı bilmiyorum ama sürekli oraya girmek istiyor. Kapıyı açmazsak boğazı yırtılan kadar feryat figan bağırıyor resmen. Ara sıra çocuk gezdirir gibi kapısını açıyorum, beş dk dolanıp hevesini alıyor

Bizim sıpanın tuvaleti kapalı tuvaletten. Önünde kapısı var, ittirip giriyor. Bizimki de son aylarda kakasını yapınca üstünü örtmemeye başladı. Çişini kapatıyor ama kakasını kapatmıyor inat yapıyor resmen, çözüm bulamadım buna.

İki yerde su kabı var. Birisi mama kabının yanında, diğeri banyoda. Banyo çünkü ordan su içmeyi çok seviyor. Mama kabının yanındaki suyu her gün tazeliyoruz ama ısrarla banyodan içmek istiyor. Banyodaki su günlerce beklesin, gidiyor banyonun giderindeki minik suları içeceğim diye inatlaşıyor

Ve resmen bana yapışık ikiz gibi yaşamaya başladı. İnan abartmıyorum, tuvalete bile beraber gidiyoruz. Tuvaletin kapısını açmazsak çıkana kadar öyle bir bağırıyor ki dışarıdan biri duysa kediyi kesiyorum zanneder. Kapıyı açınca susuyor, ille beni görecek. Tuvalette, banyoda, mutfakta, uyurken her yerde beraberiz. Salonda uyuyor mesela, kalkıp mutfağa gideyim. Kış uykusuna bile yatmış olsa hissediyor resmen kalkıp peşimden geliyor. Asla ayrılmıyor yanımdan, sürekli beni görmek istiyor. Eskiden bağımsız, kendi başına takılan, oyun oynayan bir kediydi. Şimdi yapışık ikiz gibiyiz.

Ben bebekleri hissettiklerine ve kıskandıklarına eminim canım. Seninki de muhtemelen bu yüzden kakasını dışarı yapıyor olabilir. Bir tür protesto yapıyor kendince. Ya da stresini bu şekilde açığa çıkarıyor. Bende sürekli seviyorum, öpüyorum, oyun oynatıyorum ama hâlâ çözüm bulamadım. Bazen hiç yapmadığı şeyleri yapıyor.

Bebek doğunca bizi neler bekliyor bakalım

E bebekten aldık biz baby plus 4,5 yıl çok rahat kullandık sıkıntı yaşamadık sitede pahalıydı N11 den almıştık o zaman

Benimki de erkek kedi 11 aylık falan baş edemeyinca kısırlaştırdım 1buçuk 2 ay önce ay resmen çok benzer şeyler yaşıyoruz biz de yapışık geziyoruz hele evde eşim yoksa daha da yapışıyor bana temizliği , her işi beraber yapıyoruz derin uyusa bile su içmeye kalksam koşa koşa peşimden geliyo. Birkaç dk sevmezsem yüzüme uzun uzun anlamlı bakışlar atıyor ben de sizin gibi ona oyuncak falan aldım konuşup anlatıyorum hatta sen benim canım oğlumsun seni çok seviyoruz diye her gün hahah gören deli sanır kedim olmadan önce biri bunları yapacağımı söylese gülerdim anlamazdım.. gerçekten bebek doğunca neler olacağını heyecanla bekliyorum bende. Ya bebeği de bizi sahiplendiği kadar çok sahiplenip başından ayrılmayacak ya da kıskançlıktan neler yapıcak düşünmek istemiyorum internette kıskançlıktan bebişin yatağına tuvaletini yapan kediler falan okudum korkuttu bu beni resmen 2. Çocuğumuz olacak da birinciyi buna nasıl hazırlayacağımızı düşünüyoruz

Ben babynest almıştım ona çiş yapmış bile beyefendi bebeğin kıyafetlerine, pamuklarına filan hep çiş yapmış eşşek sıpası.

Bende kısırlaştıracağım, kızgınlığım bitmesini bekliyoruz bakalım. Valla çok sevecekler bence ama bize de çektirecekler biraz. Şimdiden başladı kıskançlık, napcaz bilmiyorum. Bende çareler tükendi

Günaydın hanımlar sol omzum ve sırtımdaki ağrıyı napsam geçiremedim. Dün acilde doktora da göründüm parol iç sıcak havlu koy dedi. Yapacak bir şey yok hamilesin dedi. Normalde hep soluma yatıyorum 2 gündür sağıma yatıyorum hiç rahat değilim. Kulağım da bir şey çıkıyo onun ağrısı var bir yandan ben nazar duası açayım dinleyeyim valla bu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…