2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Geçmiş olsun canım, şu an yapacak bir şey yok ama doğumdan sonra ihmal etme. Bir arkadaşımda da fıtık çıktı doğum sonrasında, hamileyken olmuş o da. Az kaldı Allah’tan, birkaç hafta daha dişini sıkacaksın, Allah kolaylık versin.

Bebeğin biberonlarıyla emziklerini deterjansız bulaşık makinesinde biberon programında yıkasam streril olur mu ya da sizce nasıl yapabilirim ?
Kaynat gitsin canım bir şey olmaz, ben de kaynattım hep. Bebekler için olan bulaşık deterjanlarından da almıştım ama henüz kullanmadım.

Hele benim 2 tane kedi kızım var göbeğime yatar sever öyle bir tanesi. Diğeri biraz uzaklaştı benden göbeğimle pek işi yok daha önce bebek gördüklerinde biri ayak ucuna biri baş ucuna yatıp bebegi beklediler öyle saatlerce. Muhtemelen oğlum doğunca da öyle olacak diye düşünüyorum, bizimkilerin çok kıskançlık huyu yok

Canım ben önce kaynattım ,
Sonra makinada yıkadım ,sonra bir kere daha kaynattım .
Sen benden de evhamlısın canım
Bi tanesi aventin plastiklerinden bi tanesi cam bi tanesi de medela calma biberonların, emzikler de chicco olmaz demi bişey ya.
Canım valla ben az önce tencerede 5 dakka kaynatim
Işte tencere de sıkıntı olmaz demi bide hiç bişey olmadan sadece bulaşık makinesinde deterjansız biberon programı var ya onda mı yıkasam diye düşündüm

Teşekkür ederim inşallah geçer gider. Annem diyoki artık organların nereden sıkıntı çıkarsam diye bakıyor şu günler sağ salim geçsin hayırlısıyla

Yok canım ben hep öyle yapmisimdir zaten hep arkalarindada 5 dakka kaynatın yazılır

Kızlar bebiş nstde uyudu sürekli. Resmen bir kez hareket etti başka yok. Karnımda toktu üstelik. Doktor nstye baktı, bunu tekrarlayalım. Tatlı birşeyler ye, tekrar gir nstye gel dedi.

Ultrasonda gelişimi geri çıktı, kağıtta 35 hafta yazıyor. hâlâ baş geliş pozisyon ama ayaklarını yan uzatmış, kapatıyor görüntüyü dedi. Ölçümler için uğraştı biraz. Kilosu 2600 dedi yine. 10 gün önce de öyleydi hocam diyince zaten minyon bir bebek olacak belli. Bizim için 2500ü geçince sorun kalmıyor önemli değil o dedi. Büyük ihtimalle ben pozisyondan dolayı doğru ölçüm yapamadı diye düşünüyorum. Yoksa 10günde bebek hiç kilo almaz mı? Aksine 64gram da zayıflamış olması lazım.

Ben 1 kilo almışım en son tartıya göre. Onun da yarısı bebeğe gitmiştir diye düşünüyordum. Bakalım tekrar nstyi bekliyorum.

Kaynatırken içine deterjan koyuyor musunuz?

Canım nst de neye bakıyorlar cumartesi bende giricem .Bebek hareket mi etmeli

Kizlar bebekleriniz 33 haftada kilosu ve boyu nasildi acaba bana doktor kilo 2370 boyu 46 dedi doktor gayet iyi hatta iri bile dedi ailem cok ufak daha fazla yemelisin bebek gelişsin diolar napacagimi şaşırdım
Gayet normal boyu ve kilosu. Daha fazla yemeye falan uğraşma canım , sen kilo alırsın büyük ihtimalle daha doğuma epey var haftada 200 gram alsa gayet güzel doğuyor yani

Canım için rahat olsun. Bence şuan 3 kilo bile olmuştur o ölcememistir . Çatı muanesi yapmadimi

Cnm pozisyondan dolayi tam olcememis olabilir. 2 haftada 2 hafta gerilemis olamaz bak zaten doktorda ii saglikli demis. Nstde bebegin hareket etmesi mi lazimmis ki? Sanciya ve kalp atisina bakiliyo ya hareket ne alaka anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…