Hayırlı haberlerle gel canımDoktora geldim bende kızlar. Bakalım ne diyecek. Nst giricem az sonra. Benim sıpa şuan karnımda horon tepiyor. Nstye girince başlar horul horul uyumaya yine
Canım ben önce kaynattım ,Bebeğin biberonlarıyla emziklerini deterjansız bulaşık makinesinde biberon programında yıkasam streril olur mu ya da sizce nasıl yapabilirim ?
Geçmiş olsun canım, şu an yapacak bir şey yok ama doğumdan sonra ihmal etme. Bir arkadaşımda da fıtık çıktı doğum sonrasında, hamileyken olmuş o da. Az kaldı Allah’tan, birkaç hafta daha dişini sıkacaksın, Allah kolaylık versin.Günaydın hanımlar sol omzum ve sırtımdaki ağrıyı napsam geçiremedim.Dün acilde doktora da göründüm parol iç sıcak havlu koy dedi. Yapacak bir şey yok hamilesin dedi. Normalde hep soluma yatıyorum 2 gündür sağıma yatıyorum hiç rahat değilim. Kulağım da bir şey çıkıyo onun ağrısı var bir yandan ben nazar duası açayım dinleyeyim valla bu nedir
Kaynat gitsin canım bir şey olmaz, ben de kaynattım hep. Bebekler için olan bulaşık deterjanlarından da almıştım ama henüz kullanmadım.Bebeğin biberonlarıyla emziklerini deterjansız bulaşık makinesinde biberon programında yıkasam streril olur mu ya da sizce nasıl yapabilirim ?
Canım valla ben az önce tencerede 5 dakka kaynatimBebeğin biberonlarıyla emziklerini deterjansız bulaşık makinesinde biberon programında yıkasam streril olur mu ya da sizce nasıl yapabilirim ?
Güzel haberlerle gel canım. Benimde bugün çok heyecanliyimDoktora geldim bende kızlar. Bakalım ne diyecek. Nst giricem az sonra. Benim sıpa şuan karnımda horon tepiyor. Nstye girince başlar horul horul uyumaya yine
Hele benim 2 tane kedi kızım varBen babynest almıştım ona çiş yapmış bile beyefendibebeğin kıyafetlerine, pamuklarına filan hep çiş yapmış eşşek sıpası.
Bende kısırlaştıracağım, kızgınlığım bitmesini bekliyoruz bakalım. Valla çok sevecekler bence ama bize de çektirecekler biraz. Şimdiden başladı kıskançlık, napcaz bilmiyorum. Bende çareler tükendi
Sen benden de evhamlısın canımCanım ben önce kaynattım ,
Sonra makinada yıkadım ,sonra bir kere daha kaynattım .
Bi tanesi aventin plastiklerinden bi tanesi cam bi tanesi de medela calma biberonların, emzikler de chicco olmaz demi bişey ya.Geçmiş olsun canım, şu an yapacak bir şey yok ama doğumdan sonra ihmal etme. Bir arkadaşımda da fıtık çıktı doğum sonrasında, hamileyken olmuş o da. Az kaldı Allah’tan, birkaç hafta daha dişini sıkacaksın, Allah kolaylık versin.
Kaynat gitsin canım bir şey olmaz, ben de kaynattım hep. Bebekler için olan bulaşık deterjanlarından da almıştım ama henüz kullanmadım.
Işte tencere de sıkıntı olmaz demi bide hiç bişey olmadan sadece bulaşık makinesinde deterjansız biberon programı var ya onda mı yıkasam diye düşündümCanım valla ben az önce tencerede 5 dakka kaynatim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, şu an yapacak bir şey yok ama doğumdan sonra ihmal etme. Bir arkadaşımda da fıtık çıktı doğum sonrasında, hamileyken olmuş o da. Az kaldı Allah’tan, birkaç hafta daha dişini sıkacaksın, Allah kolaylık versin.
Kız biberonun canını almışsınCanım ben önce kaynattım ,
Sonra makinada yıkadım ,sonra bir kere daha kaynattım .
Yok canım ben hep öyle yapmisimdirSen benden de evhamlısın canım
Bi tanesi aventin plastiklerinden bi tanesi cam bi tanesi de medela calma biberonların, emzikler de chicco olmaz demi bişey ya.
Işte tencere de sıkıntı olmaz demi bide hiç bişey olmadan sadece bulaşık makinesinde deterjansız biberon programı var ya onda mı yıkasam diye düşündüm
Kaynatırken içine deterjan koyuyor musunuz?Geçmiş olsun canım, şu an yapacak bir şey yok ama doğumdan sonra ihmal etme. Bir arkadaşımda da fıtık çıktı doğum sonrasında, hamileyken olmuş o da. Az kaldı Allah’tan, birkaç hafta daha dişini sıkacaksın, Allah kolaylık versin.
Kaynat gitsin canım bir şey olmaz, ben de kaynattım hep. Bebekler için olan bulaşık deterjanlarından da almıştım ama henüz kullanmadım.
Canım nst de neye bakıyorlar cumartesi bende giricem .Bebek hareket mi etmeliKızlar bebiş nstde uyudu sürekli. Resmen bir kez hareket etti başka yok. Karnımda toktu üstelik. Doktor nstye baktı, bunu tekrarlayalım. Tatlı birşeyler ye, tekrar gir nstye gel dedi.
Ultrasonda gelişimi geri çıktı, kağıtta 35 hafta yazıyor.hâlâ baş geliş pozisyon ama ayaklarını yan uzatmış, kapatıyor görüntüyü dedi. Ölçümler için uğraştı biraz. Kilosu 2600 dedi yine. 10 gün önce de öyleydi hocam diyince zaten minyon bir bebek olacak belli. Bizim için 2500ü geçince sorun kalmıyor önemli değil o dedi. Büyük ihtimalle ben pozisyondan dolayı doğru ölçüm yapamadı diye düşünüyorum. Yoksa 10günde bebek hiç kilo almaz mı? Aksine 64gram da zayıflamış olması lazım.
Ben 1 kilo almışım en son tartıya göre. Onun da yarısı bebeğe gitmiştir diye düşünüyordum. Bakalım tekrar nstyi bekliyorum.
Canım ölçümleri bana gayet iyi geldiKizlar bebekleriniz 33 haftada kilosu ve boyu nasildi acaba bana doktor kilo 2370 boyu 46 dedi doktor gayet iyi hatta iri bile dedi ailem cok ufak daha fazla yemelisin bebek gelişsin diolar napacagimi şaşırdım
Gayet normal boyu ve kilosu. Daha fazla yemeye falan uğraşma canım , sen kilo alırsın büyük ihtimalleKizlar bebekleriniz 33 haftada kilosu ve boyu nasildi acaba bana doktor kilo 2370 boyu 46 dedi doktor gayet iyi hatta iri bile dedi ailem cok ufak daha fazla yemelisin bebek gelişsin diolar napacagimi şaşırdım
Canım için rahat olsun. Bence şuan 3 kilo bile olmuşturKızlar bebiş nstde uyudu sürekli. Resmen bir kez hareket etti başka yok. Karnımda toktu üstelik. Doktor nstye baktı, bunu tekrarlayalım. Tatlı birşeyler ye, tekrar gir nstye gel dedi.
Ultrasonda gelişimi geri çıktı, kağıtta 35 hafta yazıyor.hâlâ baş geliş pozisyon ama ayaklarını yan uzatmış, kapatıyor görüntüyü dedi. Ölçümler için uğraştı biraz. Kilosu 2600 dedi yine. 10 gün önce de öyleydi hocam diyince zaten minyon bir bebek olacak belli. Bizim için 2500ü geçince sorun kalmıyor önemli değil o dedi. Büyük ihtimalle ben pozisyondan dolayı doğru ölçüm yapamadı diye düşünüyorum. Yoksa 10günde bebek hiç kilo almaz mı? Aksine 64gram da zayıflamış olması lazım.
Ben 1 kilo almışım en son tartıya göre. Onun da yarısı bebeğe gitmiştir diye düşünüyordum. Bakalım tekrar nstyi bekliyorum.
34+4 benim kilosu 2934 dü canımKizlar bebekleriniz 33 haftada kilosu ve boyu nasildi acaba bana doktor kilo 2370 boyu 46 dedi doktor gayet iyi hatta iri bile dedi ailem cok ufak daha fazla yemelisin bebek gelişsin diolar napacagimi şaşırdım
Cnm pozisyondan dolayi tam olcememis olabilir. 2 haftada 2 hafta gerilemis olamaz bak zaten doktorda ii saglikli demis. Nstde bebegin hareket etmesi mi lazimmis ki? Sanciya ve kalp atisina bakiliyo ya hareket ne alaka anlayamadimKızlar bebiş nstde uyudu sürekli. Resmen bir kez hareket etti başka yok. Karnımda toktu üstelik. Doktor nstye baktı, bunu tekrarlayalım. Tatlı birşeyler ye, tekrar gir nstye gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?