2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde o haftada öyle cıktı canım. Boyle devam ederse sezeryan dedi

Amin insalalh canım cümlemizin inşallah heoimiz sağ sslim kucağımıza alalım bakalım 21 i gelsin inşallah aksilik çıkmaz güzel haberler alırım3fundur sadece burun akıntısı baş ağrısı ve genizim yanıyordu hapşırık vardı bazen gözler yasariyo burnum tıkalı kaç gündür bitki çayları içiyorum nane limon içiyorum parol alıyorum tık yok bugün korona test yaptım negstifti sordum ordski görevliye hastayım biraz haftaya ameliyat var sıkıntı olur mu diye yok dedi öyle kötü degilsiniz ameliyat tan öncede test yaparlar deidi bende deidm narkozu etkilemez mi soğuk algınlığım yok dedi ne yapayım sence doktora gidim mi yoksa bitkisel ilaçlara devam mı edeyim ballı tarçınlı limonlu karışım da yapıp sabah öğle akşam birer kaşık yiyorum burnunu tuzlu su ile yıkıyorum temizliyorum vitamin kan ilaçları mi sliyorum birde dün den beri parol içiyorum ağrı kesici 2defa , sadece hafif yani soğuk algınlığı başka ne yapayım papatya ,rezene çayı içiyorum karanfili çay nane limon içiyorum şimdi mercimek yapcsm gerek varmı doktora 10 gün kaldi

As canım bebeğin gelisimi de Masalalh hurma için erken değil mi doğum yapman için mi önerdi yoksa başka birşey için mi , bende magnezyum u kestim

Yok canım ben hep öyle yapmisimdir zaten hep arkalarindada 5 dakka kaynatın yazılır

Canim

Biberon ve emzikleri 5 dk kaynatiyorsun deterjansiz ben oyle yaptim. Ustlerinde o sekilde yaziyor.
Veya mikrodalga da belli isida belli dk yaziyordu ama ona guvenemedim

L

Canım ben sadece kaynatmayı düşünüyorum e bebeğin biberon emzik temizleme deterjanı var elimde bi kere onla kaynatırım bi kere de sadece suyla

Bir şey olmaz canım sen kaynat

Koymuyorum canım sade suyla kaynattım.

Kızlar o zaman duru suda ve tencerede :) 5 dk kaynatıyoruz.
Steril olsun diye diye kafayı yiyecem sanırım. Kıyafetlerin hastane için olanları yıkayıp ütülemiştim bugün de diğer kalanları yıkayıp ütüledim ay ay ayırarak. Ben bunu kaç defa daha yaparım Allah bilir

Canım biraz rahat ol

Kizlar bebekleriniz 33 haftada kilosu ve boyu nasildi acaba bana doktor kilo 2370 boyu 46 dedi doktor gayet iyi hatta iri bile dedi ailem cok ufak daha fazla yemelisin bebek gelişsin diolar napacagimi şaşırdım
34+2 de 2160 boy 49.5 çıkmıştı canım. Senin bence iyi kilosu da boyu da endişelenme. Benim boydan ileride kilodan geride. Ama bana da sorun yok dedi.
Gerçekten de az da olsa sorun ediyoruz çokta olsa sorun ediyoruz. Halbuki doktor her şeyi söylüyor, endişelenecek bir durum oldu mu böyle yapın ya da yapmayın diye ama işte biz ona uyamıyoruz.

Canım biraz rahat ol
Olabilsem ben de istiyorum. Gece uykularım kaçıyor gerçekten nasıl doğuracam, nasıl bakacam, iyi olacak mı ? Bütün gece kafamda planlaya planlaya yatıyorum daha doğrusu yatmaya çalışıyorum
Kontrolün nasıl geçti, bebiş nasıl ?

Bende nezle oldum çok kötü doktora gittim parol dışında bişi veremem sana hamilesin dedi bence doktora gidip kendini yorma yat dinlen

Aaa bu minnoş u yalnız birakma bebekle kediler biraz nankör dur köpekler kadar dost narin kibar değiller vallsh iş çıkarmış beyfendi sana gelde şimdi tekrar başla yıkamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…