- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Tam tok gitmek çok önemli herhalde canım. Birde ben tam nst girmeden bir parça çikolata attım ağzıma, ondan da durmadı herhalde hiç.Gozun aydin cnm. Darisi basimiza ins
Benimde o haftada öyle cıktı canım. Boyle devam ederse sezeryan dediKızlar benimde bugün kontrolüm vardı. 34+2 haftalığız. Bebeğim 3 kilo çıktı. 2.5 hafta önde gidiyor. Açıkçası çok almış. Bende biraz endişelendim. Az alsa dert kiloyu çok alsa dert. Valla annelik ne kadar zor.
Amin insalalh canım cümlemizin inşallah heoimiz sağ sslim kucağımıza alalımSen en son kontrole ne zaman gittin canım? Boyuna kilosuna ne demişti?
Kafama takıldı şimdi, kaç kilo diye düşünür dururum
Benim de kontrol 21inde
Hadi hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canım benim. Güzel haberler getirirsin inşallah
As canım bebeğin gelisimi de MasalalhSelamlar bugün kontrolüm vardı 3 kilo olmuş kızımız 49 cm . Osteocare magnezyum ilacını bıraktırdı sadece Demir ilacına devam edelim dedi. Squat a başlamamı önerdi hurma yememi önerdi ve kiraz sapı çayı kuşburnu vs iç dedi . Bol su 1 saat yürüyüş . Bakalım hayırlısı olsun
Yok canım ben hep öyle yapmisimdirzaten hep arkalarindada 5 dakka kaynatın yazılır
Canim
Biberon ve emzikleri 5 dk kaynatiyorsun deterjansiz ben oyle yaptim. Ustlerinde o sekilde yaziyor.
Veya mikrodalga da belli isida belli dk yaziyordu ama ona guvenemedim
L
Canım ben sadece kaynatmayı düşünüyorum e bebeğin biberon emzik temizleme deterjanı var elimde bi kere onla kaynatırım bi kere de sadece suyla
Bir şey olmaz canım sen kaynat
Koymuyorum canım sade suyla kaynattım.
Kızlar o zaman duru suda ve tencerede :) 5 dk kaynatıyoruz.İlk bebeği kardese hazırlamak gibi desenee
E bunları benım oğlum yapıyo
Valla bazen o kadar üzülüyorm ki((
Dün bana anne ıkımıze aynı anda nasıl bakacaksn dedı guzelce anlattım dedım bak ananenın 3 cocugu var onların hepsıne bakmıs buyutmüs:))
Sabah babam okula bırakırken arabadan ınmeden sana bışey sorabılır mıyım demişananem 3 tane cocuk mu dogurdu aynı anda mı oldu 3une de bakabıldı kı dıyomus(( agladım sabah sabah kahvaltıda((
Sadece su ile kaynatyrm canım
Kizlar bebekleriniz 33 haftada kilosu ve boyu nasildi acaba bana doktor kilo 2370 boyu 46 dedi doktor gayet iyi hatta iri bile dedi ailem cok ufak daha fazla yemelisin bebek gelişsin diolar napacagimi şaşırdım
Gayet iyi canım 33+3 te 2.250gram 46 cmdi
Değil mi ya3 kıloya indeksledım kendımi
He daha fazlası olursa amenna ve saddagnaama olmazsada üzülmem yok artık
Canım biraz rahat olKızlar o zaman duru suda ve tencerede :) 5 dk kaynatıyoruz.
Steril olsun diye diye kafayı yiyecem sanırım. Kıyafetlerin hastane için olanları yıkayıp ütülemiştim bugün de diğer kalanları yıkayıp ütüledim ay ay ayırarak. Ben bunu kaç defa daha yaparım Allah bilir
Canım sonucun güzel çıkmasına çok sevindimNst bu sefer iyi çıktı kızlar. Ama tekrar ultrasona almadı, sıkıntı yok dedi. 21inde tekrar çağırdı bakalım.
34+2 de 2160 boy 49.5 çıkmıştı canım. Senin bence iyi kilosu da boyu da endişelenme. Benim boydan ileride kilodan geride. Ama bana da sorun yok dedi.Kizlar bebekleriniz 33 haftada kilosu ve boyu nasildi acaba bana doktor kilo 2370 boyu 46 dedi doktor gayet iyi hatta iri bile dedi ailem cok ufak daha fazla yemelisin bebek gelişsin diolar napacagimi şaşırdım
Gerçekten de az da olsa sorun ediyoruz çokta olsa sorun ediyoruz. Halbuki doktor her şeyi söylüyor, endişelenecek bir durum oldu mu böyle yapın ya da yapmayın diye ama işte biz ona uyamıyoruz.Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı. 34+2 haftalığız. Bebeğim 3 kilo çıktı. 2.5 hafta önde gidiyor. Açıkçası çok almış. Bende biraz endişelendim. Az alsa dert kiloyu çok alsa dert. Valla annelik ne kadar zor.
Olabilsem ben de istiyorum. Gece uykularım kaçıyor gerçekten nasıl doğuracam, nasıl bakacam, iyi olacak mı ? Bütün gece kafamda planlaya planlaya yatıyorum daha doğrusu yatmaya çalışıyorumCanım biraz rahat ol
Bugün sizinde kontrol vardı sanırım. Bu hafta kaç kilo çıktı. Aynı hızla almaya devam ediyor muBenimde o haftada öyle cıktı canım. Boyle devam ederse sezeryan dedi
Birazdan muane olcam canım şuan 36 oldum benBugün sizinde kontrol vardı sanırım. Bu hafta kaç kilo çıktı. Aynı hızla almaya devam ediyor mu
Daha beklemedeyim. Nst çıktım muane bekliyorumOlabilsem ben de istiyorum. Gece uykularım kaçıyor gerçekten nasıl doğuracam, nasıl bakacam, iyi olacak mı ? Bütün gece kafamda planlaya planlaya yatıyorum daha doğrusu yatmaya çalışıyorum
Kontrolün nasıl geçti, bebiş nasıl ?
Hayırlı haberler alırsın inşallahDaha beklemedeyim. Nst çıktım muane bekliyorum
Bende merak ettim iyidir insalalh herşeyDaha beklemedeyim. Nst çıktım muane bekliyorum
Bende nezle oldum çok kötü doktora gittim parol dışında bişi veremem sana hamilesin dedi bence doktora gidip kendini yorma yat dinlenAmin insalalh canım cümlemizin inşallah heoimiz sağ sslim kucağımıza alalımbakalım 21 i gelsin inşallah aksilik çıkmaz güzel haberler alırım 3fundur sadece burun akıntısı baş ağrısı ve genizim yanıyordu hapşırık vardı bazen gözler yasariyo burnum tıkalı kaç gündür bitki çayları içiyorum nane limon içiyorum parol alıyorum tık yok bugün korona test yaptım negstifti sordum ordski görevliye hastayım biraz haftaya ameliyat var sıkıntı olur mu diye yok dedi öyle kötü degilsiniz ameliyat tan öncede test yaparlar deidi bende deidm narkozu etkilemez mi soğuk algınlığım yok dedi ne yapayım sence doktora gidim mi yoksa bitkisel ilaçlara devam mı edeyim ballı tarçınlı limonlu karışım da yapıp sabah öğle akşam birer kaşık yiyorum burnunu tuzlu su ile yıkıyorum temizliyorum vitamin kan ilaçları mi sliyorum birde dün den beri parol içiyorum ağrı kesici 2defa , sadece hafif yani soğuk algınlığı başka ne yapayım papatya ,rezene çayı içiyorum karanfili çay nane limon içiyorum şimdi mercimek yapcsm gerek varmı doktora 10 gün kaldi
Aaa bu minnoş u yalnız birakma bebekle kediler biraz nankör durBen babynest almıştım ona çiş yapmış bile beyefendibebeğin kıyafetlerine, pamuklarına filan hep çiş yapmış eşşek sıpası.
Bende kısırlaştıracağım, kızgınlığım bitmesini bekliyoruz bakalım. Valla çok sevecekler bence ama bize de çektirecekler biraz. Şimdiden başladı kıskançlık, napcaz bilmiyorum. Bende çareler tükendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?