- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
Ben de bunu merak ediyorum. iyi oldu sorduğun canımKalbim73 canim Almanyada yasayan sendin degil mi ?
Sana aşi konusunda sormak istedigim bir kac soru var. Haberler ve sosyal medyada takip ediyorsundur illa.
Almanyada sadece biontech asisi mi yapiliyor?
Aşi sebebi ile ciddi yan etki haberleri veya ölüm haberleri var mi ?
Sizin orada da Turkiye de oldugu gibi asi konusunda zorlama dayatma var mi ?
Almanya aşi nin arkasinda duruyor mu ? Savunuyor mu ?
Ben bizim yetkililerden nedense ikna konusunda bilimsel aciklamalar bekliyorum ama cok ustten sanki mahallede birbirine tavsiye veren tarzda aciklamalar yaptiklari icin tam o guven olusmuyor bende niyeyse.
Yok yaaa hastane ortamı hiç sevmiyorum atsınlar kapıya ilk Doğumda beni bırakın diye ben gidip gidip konuşuyordumO kadar acı çekek sonrada kapı dışarı edil çok kötühaketmiyor hiç bir ksidn bunu kalsan daha iyi ağrın olsa ağrı kesici verirler sana yaridmcici olurlar emzirme konusunda
Valla çok korkmuştum. Tahminim 3500 kilo hemen hemen olur dediAynı hızla almamış demekki belki benimkide bi dahaki kontrolde yavaşlarhayırlısı olsun
31 haftada açıklığı farkettik. O akıntılar 29. Haftada başlamıştı da ben ihmal etmiştim doktora gitmeyi. Öylesine kontrole gittiğimde yatış verdiler bir hafta yattım hastanede. Açıklık devam etmeyince eve geçtim ve sürekli yattım. Şuanda 36+3 oldum. Hiç kontrol edilmedi bidaha ama benim hissiyatım akıntım değişti belki daha da açıldım. Açılman varsa yat korkma bişey olmaz inşallah. Ama gerçekten yat yani. Ben anneme geçtim mecburen.Benim de aynı şekilde akıntım oldu açıklığım var siz baya durmuşsunuz açıklıkla. 6 haftadır mı 3 cm acaba
Ewt cnm dogumdan once anneye ve refekatciya test yapiliyor. Yani benim gittigim hastanede boyle digerlerinde de yapiyolardir diye dusunuyorumBen de bunu merak ediyorum. iyi oldu sorduğun canımKalbim73 bizi bilgilendirir misin çok kararsızım aşı konusunda. Tatmin edici açıklama yok bı yandan da olmalıyım diyorum.
Bide kızlar galiba doğumhanede pcr testi yapılarak mı alınacak geçen öyle bişey duydum doğru mudur bilgisi olan var mı ?
Suyunuz artti mi acaba bende de var havuç suyu ve suya başladım üç günde bir kontrol ve ciğer geliştirici oldumAynı durum bendede var su azlığı her hqfta kontrol edeceğiz dedi bizde 35 olacağız. Hareketler bi iyi bi durgun gibiaynı şekilde ciğer geliştirici demedi dr hareketleri azalırsa gel dedi o zaman alacak gibi duruyor :/ Allah yardımcımız olsun herkesinde
Merhaba, cevap verildi mi bilmiyorum diğer cevapları henüz okuyamadım ama ben bugun 33+4 üm. Kontrolüm vardı bugun, boy 47 kilo 2800 çıktı fakat benimki iri bir bebek, kilosu 36 hafta ile uyumlu. O yuzden bence sizinki çok çok normal, doktorun dediğini dinleyin canınızı sıkmayınKizlar bebekleriniz 33 haftada kilosu ve boyu nasildi acaba bana doktor kilo 2370 boyu 46 dedi doktor gayet iyi hatta iri bile dedi ailem cok ufak daha fazla yemelisin bebek gelişsin diolar napacagimi şaşırdım
Ayy ikiz bebek cok guzel. masalah gayet iyi kilosu. Hosgeldin cnmKızlar ben kontrolden geldim . Nasip olursa bende ekim annesi olacağım 28 ekim olarak konuştuk doktorla. Bugün 30+4 günlük oldum . 1462 gr kizim 1474 gr oglum sizce iyimi kilolari
Gecen dogum yapcak biri paylasim yapmisti covid sonucunu bekliyorum diye intgramda her hastane yapiyormu bilmiyorum ama. Muhtemelen yapiyor olabilirler.Ben de bunu merak ediyorum. iyi oldu sorduğun canımKalbim73 bizi bilgilendirir misin çok kararsızım aşı konusunda. Tatmin edici açıklama yok bı yandan da olmalıyım diyorum.
Bide kızlar galiba doğumhanede pcr testi yapılarak mı alınacak geçen öyle bişey duydum doğru mudur bilgisi olan var mı ?
Doktorun ne diyorsa o gerisi boş tatlım benim 1900 falandi 32+5 te gayet iyi demişti doktorum, sonradan hızlı kilo almaya basladiKizlar bebekleriniz 33 haftada kilosu ve boyu nasildi acaba bana doktor kilo 2370 boyu 46 dedi doktor gayet iyi hatta iri bile dedi ailem cok ufak daha fazla yemelisin bebek gelişsin diolar napacagimi şaşırdım
Ayy ikiz bebek cok guzel. masalah gayet iyi kilosu. Hosgeldin cnm
Canım gayet iyi maşallah .Allah sağlıcakla vakti zamanında kucağına almayı nasip etsinKızlar ben kontrolden geldim . Nasip olursa bende ekim annesi olacağım 28 ekim olarak konuştuk doktorla. Bugün 30+4 günlük oldum . 1462 gr kizim 1474 gr oglum sizce iyimi kilolari
Canım gayet iyi maşallah .Allah sağlıcakla vakti zamanında kucağına almayı nasip etsin
Canım en son 35+4 te gitmiştim kilosu 2700 dü ondan sonra daha gitmedim 3 gün sonra gideceğim .Sen en son kontrole ne zaman gittin canım? Boyuna kilosuna ne demişti?
Kafama takıldı şimdi, kaç kilo diye düşünür dururum
Bitkisel devam et bence canım. Sürekli hastaneye girip çıkmakta iyi değil. Şükür korona çıkmamış, gidip hiç riske atma iyice kendini.Amin insalalh canım cümlemizin inşallah heoimiz sağ sslim kucağımıza alalımbakalım 21 i gelsin inşallah aksilik çıkmaz güzel haberler alırım 3fundur sadece burun akıntısı baş ağrısı ve genizim yanıyordu hapşırık vardı bazen gözler yasariyo burnum tıkalı kaç gündür bitki çayları içiyorum nane limon içiyorum parol alıyorum tık yok bugün korona test yaptım negstifti sordum ordski görevliye hastayım biraz haftaya ameliyat var sıkıntı olur mu diye yok dedi öyle kötü degilsiniz ameliyat tan öncede test yaparlar deidi bende deidm narkozu etkilemez mi soğuk algınlığım yok dedi ne yapayım sence doktora gidim mi yoksa bitkisel ilaçlara devam mı edeyim ballı tarçınlı limonlu karışım da yapıp sabah öğle akşam birer kaşık yiyorum burnunu tuzlu su ile yıkıyorum temizliyorum vitamin kan ilaçları mi sliyorum birde dün den beri parol içiyorum ağrı kesici 2defa , sadece hafif yani soğuk algınlığı başka ne yapayım papatya ,rezene çayı içiyorum karanfili çay nane limon içiyorum şimdi mercimek yapcsm gerek varmı doktora 10 gün kaldi
Bende canım şükür. Kilosunu öğrenemedim ama Napalım, iyi olsundaCanım sonucun güzel çıkmasına çok sevindim
Kıskanç benim oğluş, kardeşim eşyalarını kirletiyor eşşekAaa bu minnoş u yalnız birakma bebekle kediler biraz nankör durköpekler kadar dost narin kibar değiller vallsh iş çıkarmış beyfendi sana gelde şimdi tekrar başla yıkamaya
Aynen canım sorun olunca arıyorlar hiç sıkıntı yapma.Ben bi kere girdim nstye. Onda da bebek hic durmadi nstnin o yuvarlak seylerine vurup durdu. Ama nst sonucunu doktora kendim gituremedim goremedim de. Doktor doguma girmisti ebe aldi sonucu ben gostercem bi sorun olursa arariz dedi. Aramadiklarina gore sorun yoktur herhalde. Hayirlisi bakalim cnm
Korona degilmissin cnm. Normal grip nezle gibi bisey demekki. Duruma gore bak kotu olmazsan gitme bence. Hastanelerde de korona riski var sonucta. Hamile olunca parol disinda ilac da vermiyolar zaten
Maşallah canım çok iyi. Kağıt verdiyse eğer bilgilerin yazdığı orda fl değeri var. Onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyor diye biliyorum ben. Öyle hesaplıyorum hep.Kızlar kontrol den çıktım şükür herşey yolunda kilosu 3098 cıktı 150 gram almis 10 günde şükür normal doğum olcak bakalım boyunu söylemedi bu haftadan sonra net olmuyor dedi
Ben 3e yaklaşmıştır kilosu diye düşünüyorum. Yine de böyle hevesle kilo duymaya gidip duyamayınca üzüldüm ama nst temiz çıkınca rahatladım şükürCanım en son 35+4 te gitmiştim kilosu 2700 dü ondan sonra daha gitmedim 3 gün sonra gideceğim .
evet kiloya takılıyoruz biliyorum bunu bende yapıyorum ama asıl mühim olanın doğumdan sonra aldığı kilo olduğununda farkındayım . Kilolu doğup doğumdab sonra sıkıntı yaşayabda var zayıf doğup kendini toparlayandaSağlıklıysa hiç canını sıkma
Ayy Bi kaç gün önce baktım, 1 paketi 120 tl civarıydı. 120 tlye 3 numara 168 tane alırken şimdi 200 tlye 336 tane alabiliyorum. 80 tlye geliyor aslında ikicinci paketKızlar süper indirim haberiyle geldim sizehepsiburada'da sleepy bio natural bezlerde 2.si 1 tl. Bayaa uygun geliyor bence bi bakın ben alicam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?