2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de bunu merak ediyorum. iyi oldu sorduğun canım Kalbim73 bizi bilgilendirir misin çok kararsızım aşı konusunda. Tatmin edici açıklama yok bı yandan da olmalıyım diyorum.
Bide kızlar galiba doğumhanede pcr testi yapılarak mı alınacak geçen öyle bişey duydum doğru mudur bilgisi olan var mı ?

O kadar acı çekek sonrada kapı dışarı edil çok kötü haketmiyor hiç bir ksidn bunu kalsan daha iyi ağrın olsa ağrı kesici verirler sana yaridmcici olurlar emzirme konusunda
Yok yaaa hastane ortamı hiç sevmiyorum atsınlar kapıya ilk Doğumda beni bırakın diye ben gidip gidip konuşuyordum Allah var ağrım olmadı ama sezaryen çok Farklı.
Senin de mübarek tatile çıkmak gibi 4 gün nedir abi

Arkadaşlar merhaba 2 doz sinovac olup 3. Doz vakti gelenler nasıl bir yol izleyeceksiniz doğumdan sonra mi olacaksınız. 2 farklı dr gidiyorum 1 tanesi hemen ol dedi 2. Doğumdan hemen sonra olursun....

Benim de aynı şekilde akıntım oldu açıklığım var siz baya durmuşsunuz açıklıkla. 6 haftadır mı 3 cm acaba
31 haftada açıklığı farkettik. O akıntılar 29. Haftada başlamıştı da ben ihmal etmiştim doktora gitmeyi. Öylesine kontrole gittiğimde yatış verdiler bir hafta yattım hastanede. Açıklık devam etmeyince eve geçtim ve sürekli yattım. Şuanda 36+3 oldum. Hiç kontrol edilmedi bidaha ama benim hissiyatım akıntım değişti belki daha da açıldım. Açılman varsa yat korkma bişey olmaz inşallah. Ama gerçekten yat yani. Ben anneme geçtim mecburen.
Şimdi doktorum çıkarttı yataktan hareket et ki doğum yapabilesin dedi. Ufak ufak hareket editorum ama hamlamışım kendimi taşıyamıyorum

Ewt cnm dogumdan once anneye ve refekatciya test yapiliyor. Yani benim gittigim hastanede boyle digerlerinde de yapiyolardir diye dusunuyorum

Suyunuz artti mi acaba bende de var havuç suyu ve suya başladım üç günde bir kontrol ve ciğer geliştirici oldum

Kizlar bebekleriniz 33 haftada kilosu ve boyu nasildi acaba bana doktor kilo 2370 boyu 46 dedi doktor gayet iyi hatta iri bile dedi ailem cok ufak daha fazla yemelisin bebek gelişsin diolar napacagimi şaşırdım
Merhaba, cevap verildi mi bilmiyorum diğer cevapları henüz okuyamadım ama ben bugun 33+4 üm. Kontrolüm vardı bugun, boy 47 kilo 2800 çıktı fakat benimki iri bir bebek, kilosu 36 hafta ile uyumlu. O yuzden bence sizinki çok çok normal, doktorun dediğini dinleyin canınızı sıkmayın

Gecen dogum yapcak biri paylasim yapmisti covid sonucunu bekliyorum diye intgramda her hastane yapiyormu bilmiyorum ama. Muhtemelen yapiyor olabilirler.

Ya bende oyle acikcasi asiri kararsizim cevremde asi olan hamile yok hic. Hatta hastanede calistigi halde asi olmayan hamile tanidigim var.

Kizlar bebekleriniz 33 haftada kilosu ve boyu nasildi acaba bana doktor kilo 2370 boyu 46 dedi doktor gayet iyi hatta iri bile dedi ailem cok ufak daha fazla yemelisin bebek gelişsin diolar napacagimi şaşırdım
Doktorun ne diyorsa o gerisi boş tatlım benim 1900 falandi 32+5 te gayet iyi demişti doktorum, sonradan hızlı kilo almaya basladi

Sen en son kontrole ne zaman gittin canım? Boyuna kilosuna ne demişti?

Kafama takıldı şimdi, kaç kilo diye düşünür dururum
Canım en son 35+4 te gitmiştim kilosu 2700 dü ondan sonra daha gitmedim 3 gün sonra gideceğim .
evet kiloya takılıyoruz biliyorum bunu bende yapıyorum ama asıl mühim olanın doğumdan sonra aldığı kilo olduğununda farkındayım . Kilolu doğup doğumdab sonra sıkıntı yaşayabda var zayıf doğup kendini toparlayanda Sağlıklıysa hiç canını sıkma

Bitkisel devam et bence canım. Sürekli hastaneye girip çıkmakta iyi değil. Şükür korona çıkmamış, gidip hiç riske atma iyice kendini.
Canım sonucun güzel çıkmasına çok sevindim
Bende canım şükür. Kilosunu öğrenemedim ama Napalım, iyi olsunda
Aaa bu minnoş u yalnız birakma bebekle kediler biraz nankör dur köpekler kadar dost narin kibar değiller vallsh iş çıkarmış beyfendi sana gelde şimdi tekrar başla yıkamaya
Kıskanç benim oğluş, kardeşim eşyalarını kirletiyor eşşek
Aynen canım sorun olunca arıyorlar hiç sıkıntı yapma.
Benimde ikinci nstde dediğin gibi oldu. Elinden gelse tekmeyle o yuvarlak şeyleri çıkaracaktı zilli. Ayakları da dayamış yan tarafıma boyuna kilosuna bakamadık
Kızlar kontrol den çıktım şükür herşey yolunda kilosu 3098 cıktı 150 gram almis 10 günde şükür normal doğum olcak bakalım boyunu söylemedi bu haftadan sonra net olmuyor dedi
Maşallah canım çok iyi. Kağıt verdiyse eğer bilgilerin yazdığı orda fl değeri var. Onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyor diye biliyorum ben. Öyle hesaplıyorum hep.
Ben 3e yaklaşmıştır kilosu diye düşünüyorum. Yine de böyle hevesle kilo duymaya gidip duyamayınca üzüldüm ama nst temiz çıkınca rahatladım şükür

Bakalım 21inde ne çıkacak minnoşun kilosu

Seninde maşallah iyi canım. Sağlıkla doğururuz inşallah ya Rabbim hepimize kolaylık versin

Ayy Bi kaç gün önce baktım, 1 paketi 120 tl civarıydı. 120 tlye 3 numara 168 tane alırken şimdi 200 tlye 336 tane alabiliyorum. 80 tlye geliyor aslında ikicinci paket ama yine de hesaplı. Söylediğin iyi oldu canım, bende alıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…