2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende nezle oldum çok kötü doktora gittim parol dışında bişi veremem sana hamilesin dedi bence doktora gidip kendini yorma yat dinlen
Sağol canım dinlenemiyom ki küçük kız tepemde karnında sırtımda heryerde karşımda beni rahat bırakmıyor uzanim yatayım Allah tan Çarşamba günü kreş e başlıyor kurtulyom ondan ama son 8 günün kalacak o zaman doğuma keşke daha erken gitseydi de dinlenirdim rahat gider gelirdim alışverişe kısmet bu tarihe verildi.

Doktor günde kaç tane icmene müsade etti başka birşey dedi mi yaomam gerekn birşey var mi

Üç tane içiyorum parol bide günde bi tane C vitamini alıyorum suda eriyenlerden onu da kadın doğum doktorum önerdi iyi gelir alabilirsin dedi bende zencefil nane limon kaynatıp bal koyup içiyorum İşte bazen ada çayı içiyorum artık doğum zamanı geldi zaten en fazla doğum olur diye bitki çayı da içtim yani onun dışında yatıyorum hep dinlenme modundayım

Ya arkadaslar birsey sorucam size.
Gobegimin ustunde bebis sertlesiyor ama nasil diyim poposu ve ayaklari gibi herhalde. Boyle tam bir kasilma degil rahim tamamen kasilmiyor. Ama gun icerisinde baya boyle 20 30 sn gibi o kisim sertlesiyor. Sizce nedir

Tam tok gitmek çok önemli herhalde canım. Birde ben tam nst girmeden bir parça çikolata attım ağzıma, ondan da durmadı herhalde hiç.
Ben bi kere girdim nstye. Onda da bebek hic durmadi nstnin o yuvarlak seylerine vurup durdu. Ama nst sonucunu doktora kendim gituremedim goremedim de. Doktor doguma girmisti ebe aldi sonucu ben gostercem bi sorun olursa arariz dedi. Aramadiklarina gore sorun yoktur herhalde. Hayirlisi bakalim cnm
Korona degilmissin cnm. Normal grip nezle gibi bisey demekki. Duruma gore bak kotu olmazsan gitme bence. Hastanelerde de korona riski var sonucta. Hamile olunca parol disinda ilac da vermiyolar zaten

Ahh bu aileleler çevre herkesin bi yorumu var ilk olmasi cok zormuş

Bende 20 kilo aldim cnm suyum fazla cikti diye şekeri vs kestim ailemde ona kiziyo yemezsen almaz diye pekmez ye diyolar ama korkudan yiyemiyorum artik bilmiyorum napacam 35 den sonra yicem heralde

Aynen canım negatif bende korkuyorum 10 güne salya sümük olurum diye inşallah parol ile geçer

Bende de var c vitamin i tabletler limonlu portakallı suda eritilen onlardan da 1 tane alayım o zaman korkuyordum içmeye 3tNede parol içerim çok teşekkürler canım

Csnim bendede oluyor tekme yoksa poposu da olabilir yada kafasi da olabilir sertleşiyor kasılıyor nefes zor alıyorum

Canım bende yaşıyorum aynı senin söylediğin gibi .Hatta ben yazacaktım sen yazmışsın .

Csnim bendede oluyor tekme yoksa poposu da olabilir yada kafasi da olabilir sertleşiyor kasılıyor nefes zor alıyorum
Bebis yan cunku benim :) o sebeple popo veya ayak birseydir diyorum ama emin de olmak istedm acikcasi
Canım bende yaşıyorum aynı senin söylediğin gibi .Hatta ben yazacaktım sen yazmışsın .
Ay iyi bari canim boyle olunca seviniyorum.

Kalbim73 canim Almanyada yasayan sendin degil mi ?
Sana aşi konusunda sormak istedigim bir kac soru var. Haberler ve sosyal medyada takip ediyorsundur illa.

Almanyada sadece biontech asisi mi yapiliyor?
Aşi sebebi ile ciddi yan etki haberleri veya ölüm haberleri var mi ?
Sizin orada da Turkiye de oldugu gibi asi konusunda zorlama dayatma var mi ?
Almanya aşi nin arkasinda duruyor mu ? Savunuyor mu ?

Ben bizim yetkililerden nedense ikna konusunda bilimsel aciklamalar bekliyorum ama cok ustten sanki mahallede birbirine tavsiye veren tarzda aciklamalar yaptiklari icin tam o guven olusmuyor bende niyeyse.

Aynen canım negatif bende korkuyorum 10 güne salya sümük olurum diye inşallah parol ile geçer
Gecer gecer cnm hatta bikac gune gecer dikkat edersen ki ediyosun da hic kafana takma
Kızlar kontrol den çıktım şükür herşey yolunda kilosu 3098 cıktı 150 gram almis 10 günde şükür normal doğum olcak bakalım boyunu söylemedi bu haftadan sonra net olmuyor dedi
Masalah cnm. Saglikla gelsinler ins

Ahh bu aileleler çevre herkesin bi yorumu var ilk olmasi cok zormuş
Bana da annem yemek yemiyorsun diye kızıyor, zayıf kalacak bissürü söyleniyor, iyi niyetle söylüyor da öyle dedikleri gibi olmuyor canım.
5 6 aylıkken yemeye başlamıştım sonrasında yine iştahsızlık başladı zorla proteinli şeyler yedim yine olan kilo bu. Bence bebeğin yapısıyla alakalı ne yaparsan yap. Ki seninki çok iyi canım.

Kızlar kontrol den çıktım şükür herşey yolunda kilosu 3098 cıktı 150 gram almis 10 günde şükür normal doğum olcak bakalım boyunu söylemedi bu haftadan sonra net olmuyor dedi
Aynı hızla almamış demekki belki benimkide bi dahaki kontrolde yavaşlar hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…