Sağol canım dinlenemiyom ki küçük kız tepemde karnında sırtımda heryerde karşımda beni rahat bırakmıyor uzanim yatayım Allah tan Çarşamba günü kreş e başlıyor kurtulyom ondanBende nezle oldum çok kötü doktora gittim parol dışında bişi veremem sana hamilesin dedi bence doktora gidip kendini yorma yat dinlen
Üç tane içiyorum parol bide günde bi tane C vitamini alıyorum suda eriyenlerden onu da kadın doğum doktorum önerdi iyi gelir alabilirsin dedi bende zencefil nane limon kaynatıp bal koyup içiyorum İşte bazen ada çayı içiyorum artık doğum zamanı geldi zaten en fazla doğum olur diye bitki çayı da içtim yani onun dışında yatıyorum hep dinlenme modundayımSağol canım dinlenemiyom ki küçük kız tepemde karnında sırtımda heryerde karşımda beni rahat bırakmıyor uzanim yatayım Allah tan Çarşamba günü kreş e başlıyor kurtulyom ondanama son 8 günün kalacak o zaman doğuma keşke daha erken gitseydi de dinlenirdim rahat gider gelirdim alışverişe kısmet bu tarihe verildi.
Doktor günde kaç tane icmene müsade etti başka birşey dedi mi yaomam gerekn birşey var mi
Ben bi kere girdim nstye. Onda da bebek hic durmadi nstnin o yuvarlak seylerine vurup durdu. Ama nst sonucunu doktora kendim gituremedim goremedim de. Doktor doguma girmisti ebe aldi sonucu ben gostercem bi sorun olursa arariz dedi. Aramadiklarina gore sorun yoktur herhalde. Hayirlisi bakalim cnmTam tok gitmek çok önemli herhalde canım. Birde ben tam nst girmeden bir parça çikolata attım ağzıma, ondan da durmadı herhalde hiç.
Korona degilmissin cnm. Normal grip nezle gibi bisey demekki. Duruma gore bak kotu olmazsan gitme bence. Hastanelerde de korona riski var sonucta. Hamile olunca parol disinda ilac da vermiyolar zatenAmin insalalh canım cümlemizin inşallah heoimiz sağ sslim kucağımıza alalımbakalım 21 i gelsin inşallah aksilik çıkmaz güzel haberler alırım 3fundur sadece burun akıntısı baş ağrısı ve genizim yanıyordu hapşırık vardı bazen gözler yasariyo burnum tıkalı kaç gündür bitki çayları içiyorum nane limon içiyorum parol alıyorum tık yok bugün korona test yaptım negstifti sordum ordski görevliye hastayım biraz haftaya ameliyat var sıkıntı olur mu diye yok dedi öyle kötü degilsiniz ameliyat tan öncede test yaparlar deidi bende deidm narkozu etkilemez mi soğuk algınlığım yok dedi ne yapayım sence doktora gidim mi yoksa bitkisel ilaçlara devam mı edeyim ballı tarçınlı limonlu karışım da yapıp sabah öğle akşam birer kaşık yiyorum burnunu tuzlu su ile yıkıyorum temizliyorum vitamin kan ilaçları mi sliyorum birde dün den beri parol içiyorum ağrı kesici 2defa , sadece hafif yani soğuk algınlığı başka ne yapayım papatya ,rezene çayı içiyorum karanfili çay nane limon içiyorum şimdi mercimek yapcsm gerek varmı doktora 10 gün kaldi
Ahh bu aileleler çevre herkesin bi yorumu var ilk olmasi cok zormuş34+2 de 2160 boy 49.5 çıkmıştı canım. Senin bence iyi kilosu da boyu da endişelenme. Benim boydan ileride kilodan geride. Ama bana da sorun yok dedi.
Gerçekten de az da olsa sorun ediyoruz çokta olsa sorun ediyoruz. Halbuki doktor her şeyi söylüyor, endişelenecek bir durum oldu mu böyle yapın ya da yapmayın diye ama işte biz ona uyamıyoruz.
Bende 20 kilo aldim cnm suyum fazla cikti diye şekeri vs kestim ailemde ona kiziyo yemezsen almaz diye pekmez ye diyolar ama korkudan yiyemiyorum artik bilmiyorum napacam 35 den sonra yicem heraldeMaşallahbenim bebek daha zayıftı 100-150gr kadar.. Boyu aşağı yukarı aynıydı. Bence şanslısın ben dünyayı yedim, yiyorum da en son tartıda 14kg almışım dün tartıldım. Benim bebek hala çok almıyor kilo göbek çevresi 6 gün geriden çıkmış kağıda baktım da..
Hmm benim az geride galiba haftada 180 gr almişti cunku gecen hesapladimda saglikli olsunlarda daha önemli olan o34+4 benim kilosu 2934 dü canım
Haklisin valla 20 kilo aldim zaten yediklerim bana yaramiş demekGayet normal boyu ve kilosu. Daha fazla yemeye falan uğraşma canım , sen kilo alırsın büyük ihtimalledaha doğuma epey var haftada 200 gram alsa gayet güzel doğuyor yani
Bencede normalde aileler işte kayinvalidem bi şişe pekmez yollamiş icsin diye bu arada b12im cok dusuk çikmiş onla alakalidir belkide igne verdide daha baslamadim baslayinca bakacam bi de gelişimineCanım ölçümleri bana gayet iyi geldi
Aynen canım negatif bende korkuyorum 10 güne salya sümük olurum diye inşallah parol ile geçerBen bi kere girdim nstye. Onda da bebek hic durmadi nstnin o yuvarlak seylerine vurup durdu. Ama nst sonucunu doktora kendim gituremedim goremedim de. Doktor doguma girmisti ebe aldi sonucu ben gostercem bi sorun olursa arariz dedi. Aramadiklarina gore sorun yoktur herhalde. Hayirlisi bakalim cnm
Korona degilmissin cnm. Normal grip nezle gibi bisey demekki. Duruma gore bak kotu olmazsan gitme bence. Hastanelerde de korona riski var sonucta. Hamile olunca parol disinda ilac da vermiyolar zaten
Bende 16 kg almışımHaklisin valla 20 kilo aldim zaten yediklerim bana yaramiş demek
Bende de var c vitamin i tabletler limonlu portakallı suda eritilen onlardan da 1 tane alayım o zaman korkuyordum içmeye 3tNede parol içerim çok teşekkürler canımÜç tane içiyorum parol bide günde bi tane C vitamini alıyorum suda eriyenlerden onu da kadın doğum doktorum önerdi iyi gelir alabilirsin dedi bende zencefil nane limon kaynatıp bal koyup içiyorum İşte bazen ada çayı içiyorum artık doğum zamanı geldi zaten en fazla doğum olur diye bitki çayı da içtim yani onun dışında yatıyorum hep dinlenme modundayım
Csnim bendede oluyor tekme yoksa poposu da olabilir yada kafasi da olabilir sertleşiyor kasılıyor nefes zor alıyorumYa arkadaslar birsey sorucam size.
Gobegimin ustunde bebis sertlesiyor ama nasil diyim poposu ve ayaklari gibi herhalde. Boyle tam bir kasilma degil rahim tamamen kasilmiyor. Ama gun icerisinde baya boyle 20 30 sn gibi o kisim sertlesiyor. Sizce nedir
Canım bende yaşıyorum aynı senin söylediğin gibi .Hatta ben yazacaktım sen yazmışsın .Ya arkadaslar birsey sorucam size.
Gobegimin ustunde bebis sertlesiyor ama nasil diyim poposu ve ayaklari gibi herhalde. Boyle tam bir kasilma degil rahim tamamen kasilmiyor. Ama gun icerisinde baya boyle 20 30 sn gibi o kisim sertlesiyor. Sizce nedir
Bebis yan cunku benim :) o sebeple popo veya ayak birseydir diyorum ama emin de olmak istedm acikcasiCsnim bendede oluyor tekme yoksa poposu da olabilir yada kafasi da olabilir sertleşiyor kasılıyor nefes zor alıyorum
Ay iyi bari canim boyle olunca seviniyorum.Canım bende yaşıyorum aynı senin söylediğin gibi .Hatta ben yazacaktım sen yazmışsın .
Gecer gecer cnm hatta bikac gune gecer dikkat edersen ki ediyosun da hic kafana takmaAynen canım negatif bende korkuyorum 10 güne salya sümük olurum diye inşallah parol ile geçer
Masalah cnm. Saglikla gelsinler insKızlar kontrol den çıktım şükür herşey yolunda kilosu 3098 cıktı 150 gram almis 10 günde şükür normal doğum olcak bakalım boyunu söylemedi bu haftadan sonra net olmuyor dedi
Bana da annem yemek yemiyorsun diye kızıyor, zayıf kalacak bissürü söyleniyor, iyi niyetle söylüyor da öyle dedikleri gibi olmuyor canım.Ahh bu aileleler çevre herkesin bi yorumu var ilk olmasi cok zormuş
Aynı hızla almamış demekki belki benimkide bi dahaki kontrolde yavaşlarKızlar kontrol den çıktım şükür herşey yolunda kilosu 3098 cıktı 150 gram almis 10 günde şükür normal doğum olcak bakalım boyunu söylemedi bu haftadan sonra net olmuyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?