2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kesinlikle olunması gerektiğini düşünüyorum, ben hamileyim ve oldum. malesef aşı olmayıp ölen bir sürü hamile var:

Kizlar bebekleriniz 33 haftada kilosu ve boyu nasildi acaba bana doktor kilo 2370 boyu 46 dedi doktor gayet iyi hatta iri bile dedi ailem cok ufak daha fazla yemelisin bebek gelişsin diolar napacagimi şaşırdım
Ben yalnızca doktorumu dinliyorum yoksa ohoooo her kafadan bir ses. Hurafeler zaten hiç bitmiyor. Doktorum böyle dedi diyip kesip atıyorum sinirlenmemek için

Yan etki vs yaşadınız mı ? Hangisini oldunuz

Bende 20 kilo aldim cnm suyum fazla cikti diye şekeri vs kestim ailemde ona kiziyo yemezsen almaz diye pekmez ye diyolar ama korkudan yiyemiyorum artik bilmiyorum napacam 35 den sonra yicem heralde
Doktor şekeri kesin demiş hay allah her kafadan bir ses çıkıyor. Lütfen doktor dışında kimseyi dinlemeyin.

Reactions: The
Hesapladım canım 48 çıkiyo seninki kaçtı 36 haftada

36+0 olarak bugünkü kontrolumuzde doktorum bebeğimin aşağı indiğini söyledi:) henüz kanala girmemiş ama aşağı yol almış dedi, ay heyecan yaptım böyle olunca ne kadar sürüyordu ki gelmesi
Bende bugün 36 oldum kontrole gittim . Benimkide aynı

36+0 olarak bugünkü kontrolumuzde doktorum bebeğimin aşağı indiğini söyledi:) henüz kanala girmemiş ama aşağı yol almış dedi, ay heyecan yaptım böyle olunca ne kadar sürüyordu ki gelmesi
Seninki gelişimi nasıldı canım

Canım burda biontec özellikle olunuyor , birde Johnson diye tek dozluk asi yapiliyir benim eşim de bu tek dozluk u oldu , zaten iki doz yapıldı herkese biontec ,

Hamilelere kesinlikle önerilmiyor , ben hamileyim kapımı çaldılar olmak istiyor musunuz diye eism yok dedi sonra düşünürüm dedi benim hamile olduğumu görünce senin olmana gerek yok hamilesin sonra olursun dedi ,
Gecer gecer cnm hatta bikac gune gecer dikkat edersen ki ediyosun da hic kafana takma

Masalah cnm. Saglikla gelsinler ins
Sağol canım nane limon yaptım inşallah iyi olur teşekkürler
Csnim bence hamile iken olmayın Almanlar önermiyor zorlamıyor da sadece açıklamaları hamilesin yapamazsın dio bence var bir bildikleri ama kimse kotulemiyor açıklama yapmıyor
Kız bana kalsa 1 hafta razıyım kızımdan dolayı kalmak istiyorum benimle beraber yatıyor kendi yatağında yatmiyot acıyor karnımı başını dayiyor okşuyor rahat bırakmıyor yatim ama 4 günde iyi hiç değilse toparlanirim birde bunlar saat başı gelip kontrol ediyor sabah akşam ağrı kesici iğne yapıyorlar kontrol ediyorlar ilaç antibiyotik veriyorlar. Bebeğin üstünü değiştiriyorlar , çocuk doktoru gelip bakıyor, oraya götürüyorlar çok güzel bende otururum yerimde iyilesirim
Aynen canım nane limon yaptım parol ictim
Valalhi senin oglusun kız kardeşini kiskancak pabucu dama atılacak
Artık yavaş yavaş doğuma vücut kendini hazırlasın diye
Anladım canım evet biliyordum bunu hep son haftalarda önerirler senin daha 3,4 haftan var dikkat et fazla kaçırma çocuğu erken getirme

Ewt cnm dogumdan once anneye ve refekatciya test yapiliyor. Yani benim gittigim hastanede boyle digerlerinde de yapiyolardir diye dusunuyorum
Muhtemelen öyledir canım daha sormadım aşıyı da doktorum da bişey demedi.
Daha sormadım doktoruma o da bişey demedi, korkuyorum yan etkisinden kararsızım,bı yere de gitmiyorum bişey olur diye.
Bu durumdan da korkuyorum bişey olacak diye. Geçen ablamın arkadaşının bı tanıdığı doğumuna 2 hafta kala korona olmuş bebeği sezeryanla almışlar anne yoğun bakımda. Valla ne yapacağımı şaşırdım.
Benim tüp bebek canım ikiz olması torpilli ilk denemeden de bir oğlum.var
Hayırlı olsun canım, hoş geldin bu arada sağlıcakla gelsin bebişlerin ne güzel bi kız bi erkek

işte açıklama olmaması kafamı karıştırdı kararsız kaldım, açıklama yapan da tatmin edici değil, doktoruma da bı sorayım. O da geçen korona olmuştu. Arıyorum hastaneyi izinde diyorlar bide. Kadını görünce sordum korona oldum atlattım dedi. Bu doğum sıkıntı olur mu aşısızlık? Nasıl olacak valla bilmiyorum. Bi bitse de kurtulsak yaa

Hosbuldum kizim olsun çok istiyordum nasip oldu şükür

Ben oldum 10 gün oldu . Biontech oldum

Bende asidan çok korkuyordum . Ama geçen eniştemin kuzeni 7 aylık hamileyken yakalandı bebeği sezeryanla aldılar . Kadında 1 ay sonra vefat etti . Bu beni çok etkiledi doktorumada sordum . Universitede doktorum perinatoloji bölümüne gidiyorum . Mutlaka ol dedi yoğun bakımda yatanlar ya asisiz yada 1 doz olanlar dedi bende gittim hemen oldum. Yani etkisi olması sadece kolum çok agridi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…