Allah sifa versin insallah canim.Kızlar iyi aksamlar 34 hafta 4 günlük hamileyim bugün doktor randevum vardı doktorum hemen aşı olmamı söyledi gidip asi oldum bende. Ama çok tedirginim
Artık yavaş yavaş doğuma vücut kendini hazırlasın diyeAs canım bebeğin gelisimi de Masalalhhurma için erken değil mi doğum yapman için mi önerdi yoksa başka birşey için mi , bende magnezyum u kestim
Kesinlikle olunması gerektiğini düşünüyorum, ben hamileyim ve oldum. malesef aşı olmayıp ölen bir sürü hamile var:Gecen dogum yapcak biri paylasim yapmisti covid sonucunu bekliyorum diye intgramda her hastane yapiyormu bilmiyorum ama. Muhtemelen yapiyor olabilirler.
Ya bende oyle acikcasi asiri kararsizim cevremde asi olan hamile yok hic. Hatta hastanede calistigi halde asi olmayan hamile tanidigim var.
Ben yalnızca doktorumu dinliyorum yoksa ohoooo her kafadan bir ses. Hurafeler zaten hiç bitmiyor. Doktorum böyle dedi diyip kesip atıyorum sinirlenmemek içinKizlar bebekleriniz 33 haftada kilosu ve boyu nasildi acaba bana doktor kilo 2370 boyu 46 dedi doktor gayet iyi hatta iri bile dedi ailem cok ufak daha fazla yemelisin bebek gelişsin diolar napacagimi şaşırdım
Amin cnm ins. Benim esimin de ikizi var. Bizim ailede de teyzemin ikizleri var. Belki bizim de olur diyoduk ama olmadi.Hosbuldumgerçekten çok güzel ikiz annesi olmak şimdiden . Inşallah sağlıkla kucagimiza almak da nasip olur
Amin cnm ins. Benim esimin de ikizi var. Bizim ailede de teyzemin ikizleri var. Belki bizim de olur diyoduk ama olmadi.
Yan etki vs yaşadınız mı ? Hangisini oldunuzKesinlikle olunması gerektiğini düşünüyorum, ben hamileyim ve oldum. malesef aşı olmayıp ölen bir sürü hamile var:
Corona virüsten ölen ebenin eşi: Hamileyken oğlumuza bir şey olur endişesiyle aşı olmadı
Ankara'da 35 haftalık hamileyken corona virüse yakalanan ve bebeği sezaryenle alındıktan sonra yaşamını yitiren ebe Duygu Ömrüuzun'un eşi konuştu. Muhammed Ömrüuzun, 'Eşim hamile olduğunu öğrenince oğlumuza bir şey olur endişesiyle aşı olmadı. Hep oğlumuzu düşündü' dedi.www.ntv.com.tr
Doktor şekeri kesin demiş hay allah her kafadan bir ses çıkıyor. Lütfen doktor dışında kimseyi dinlemeyin.Bende 20 kilo aldim cnm suyum fazla cikti diye şekeri vs kestim ailemde ona kiziyo yemezsen almaz diye pekmez ye diyolar ama korkudan yiyemiyorum artik bilmiyorum napacam 35 den sonra yicem heralde
Hesapladım canım 48 çıkiyoBitkisel devam et bence canım. Sürekli hastaneye girip çıkmakta iyi değil. Şükür korona çıkmamış, gidip hiç riske atma iyice kendini.
Bende canım şükür. Kilosunu öğrenemedim ama Napalım, iyi olsunda
Kıskanç benim oğluş, kardeşim eşyalarını kirletiyor eşşek
Aynen canım sorun olunca arıyorlar hiç sıkıntı yapma.
Benimde ikinci nstde dediğin gibi oldu. Elinden gelse tekmeyle o yuvarlak şeyleri çıkaracaktı zilli. Ayakları da dayamış yan tarafıma boyuna kilosuna bakamadık
Maşallah canım çok iyi. Kağıt verdiyse eğer bilgilerin yazdığı orda fl değeri var. Onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyor diye biliyorum ben. Öyle hesaplıyorum hep.
Ben 3e yaklaşmıştır kilosu diye düşünüyorum. Yine de böyle hevesle kilo duymaya gidip duyamayınca üzüldüm ama nst temiz çıkınca rahatladım şükür
Bakalım 21inde ne çıkacak minnoşun kilosu
Seninde maşallah iyi canım. Sağlıkla doğururuz inşallah ya Rabbim hepimize kolaylık versin
Bende bugün 36 oldum kontrole gittim . Benimkide aynı36+0 olarak bugünkü kontrolumuzde doktorum bebeğimin aşağı indiğini söyledi:) henüz kanala girmemiş ama aşağı yol almış dedi, ay heyecan yaptım böyle olunca ne kadar sürüyordu ki gelmesi
Seninki gelişimi nasıldı canım36+0 olarak bugünkü kontrolumuzde doktorum bebeğimin aşağı indiğini söyledi:) henüz kanala girmemiş ama aşağı yol almış dedi, ay heyecan yaptım böyle olunca ne kadar sürüyordu ki gelmesi
Canım burda biontec özellikle olunuyor , birde Johnson diye tek dozluk asi yapiliyir benim eşim de bu tek dozluk u oldu , zaten iki doz yapıldı herkese biontec ,Kalbim73 canim Almanyada yasayan sendin degil mi ?
Sana aşi konusunda sormak istedigim bir kac soru var. Haberler ve sosyal medyada takip ediyorsundur illa.
Almanyada sadece biontech asisi mi yapiliyor?
Aşi sebebi ile ciddi yan etki haberleri veya ölüm haberleri var mi ?
Sizin orada da Turkiye de oldugu gibi asi konusunda zorlama dayatma var mi ?
Almanya aşi nin arkasinda duruyor mu ? Savunuyor mu ?
Ben bizim yetkililerden nedense ikna konusunda bilimsel aciklamalar bekliyorum ama cok ustten sanki mahallede birbirine tavsiye veren tarzda aciklamalar yaptiklari icin tam o guven olusmuyor bende niyeyse.
Sağol canım nane limon yaptım inşallah iyi olurGecer gecer cnm hatta bikac gune gecer dikkat edersen ki ediyosun da hic kafana takma
Masalah cnm. Saglikla gelsinler ins
Csnim bence hamile iken olmayın Almanlar önermiyor zorlamıyor da sadece açıklamaları hamilesin yapamazsın dioBen de bunu merak ediyorum. iyi oldu sorduğun canımKalbim73 bizi bilgilendirir misin çok kararsızım aşı konusunda. Tatmin edici açıklama yok bı yandan da olmalıyım diyorum.
Bide kızlar galiba doğumhanede pcr testi yapılarak mı alınacak geçen öyle bişey duydum doğru mudur bilgisi olan var mı ?
Kız bana kalsa 1 hafta razıyım kızımdan dolayı kalmak istiyorum benimle beraber yatıyor kendi yatağında yatmiyot acıyor karnımı başını dayiyor okşuyorYok yaaa hastane ortamı hiç sevmiyorum atsınlar kapıya ilk Doğumda beni bırakın diye ben gidip gidip konuşuyordumAllah var ağrım olmadı ama sezaryen çok Farklı.
Senin de mübarek tatile çıkmak gibi 4 gün nedir abi
Aynen canım nane limon yaptım parol ictimBitkisel devam et bence canım. Sürekli hastaneye girip çıkmakta iyi değil. Şükür korona çıkmamış, gidip hiç riske atma iyice kendini.
Bende canım şükür. Kilosunu öğrenemedim ama Napalım, iyi olsunda
Kıskanç benim oğluş, kardeşim eşyalarını kirletiyor eşşek
Aynen canım sorun olunca arıyorlar hiç sıkıntı yapma.
Benimde ikinci nstde dediğin gibi oldu. Elinden gelse tekmeyle o yuvarlak şeyleri çıkaracaktı zilli. Ayakları da dayamış yan tarafıma boyuna kilosuna bakamadık
Maşallah canım çok iyi. Kağıt verdiyse eğer bilgilerin yazdığı orda fl değeri var. Onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyor diye biliyorum ben. Öyle hesaplıyorum hep.
Ben 3e yaklaşmıştır kilosu diye düşünüyorum. Yine de böyle hevesle kilo duymaya gidip duyamayınca üzüldüm ama nst temiz çıkınca rahatladım şükür
Bakalım 21inde ne çıkacak minnoşun kilosu
Seninde maşallah iyi canım. Sağlıkla doğururuz inşallah ya Rabbim hepimize kolaylık versin
Anladım canımArtık yavaş yavaş doğuma vücut kendini hazırlasın diye
Muhtemelen öyledir canım daha sormadım aşıyı da doktorum da bişey demedi.Ewt cnm dogumdan once anneye ve refekatciya test yapiliyor. Yani benim gittigim hastanede boyle digerlerinde de yapiyolardir diye dusunuyorum
Daha sormadım doktoruma o da bişey demedi, korkuyorum yan etkisinden kararsızım,bı yere de gitmiyorum bişey olur diye.Gecen dogum yapcak biri paylasim yapmisti covid sonucunu bekliyorum diye intgramda her hastane yapiyormu bilmiyorum ama. Muhtemelen yapiyor olabilirler.
Ya bende oyle acikcasi asiri kararsizim cevremde asi olan hamile yok hic. Hatta hastanede calistigi halde asi olmayan hamile tanidigim var.
Bu durumdan da korkuyorum bişey olacak diye. Geçen ablamın arkadaşının bı tanıdığı doğumuna 2 hafta kala korona olmuş bebeği sezeryanla almışlar anne yoğun bakımda. Valla ne yapacağımı şaşırdım.Kesinlikle olunması gerektiğini düşünüyorum, ben hamileyim ve oldum. malesef aşı olmayıp ölen bir sürü hamile var:
Corona virüsten ölen ebenin eşi: Hamileyken oğlumuza bir şey olur endişesiyle aşı olmadı
Ankara'da 35 haftalık hamileyken corona virüse yakalanan ve bebeği sezaryenle alındıktan sonra yaşamını yitiren ebe Duygu Ömrüuzun'un eşi konuştu. Muhammed Ömrüuzun, 'Eşim hamile olduğunu öğrenince oğlumuza bir şey olur endişesiyle aşı olmadı. Hep oğlumuzu düşündü' dedi.www.ntv.com.tr
Hayırlı olsun canım, hoş geldin bu aradaBenim tüp bebek canım ikiz olması torpilliilk denemeden de bir oğlum.var
İki hafta önce benim de 47 çıkmıştı sanırım canımHesapladım canım 48 çıkiyoseninki kaçtı 36 haftada
Çok güzelmiş maşallah. Sanırsam benimkide 50 cm tamamlar. Şuan kaç boyuİki hafta önce benim de 47 çıkmıştı sanırım canım
işte açıklama olmaması kafamı karıştırdı kararsız kaldım, açıklama yapan da tatmin edici değil, doktoruma da bı sorayım. O da geçen korona olmuştu. Arıyorum hastaneyi izinde diyorlar bide. Kadını görünce sordum korona oldum atlattım dedi. Bu doğum sıkıntı olur mu aşısızlık? Nasıl olacak valla bilmiyorum. Bi bitse de kurtulsak yaaCanım burda biontec özellikle olunuyor , birde Johnson diye tek dozluk asi yapiliyir benim eşim de bu tek dozluk u oldu , zaten iki doz yapıldı herkese biontec ,
Hamilelere kesinlikle önerilmiyor , ben hamileyim kapımı çaldılar olmak istiyor musunuz diye eism yok dedi sonra düşünürüm dedi benim hamile olduğumu görünce senin olmana gerek yok hamilesin sonra olursun dedi ,
Sağol canım nane limon yaptım inşallah iyi olurteşekkürler
Csnim bence hamile iken olmayın Almanlar önermiyor zorlamıyor da sadece açıklamaları hamilesin yapamazsın diobence var bir bildikleri ama kimse kotulemiyor açıklama yapmıyor
Kız bana kalsa 1 hafta razıyım kızımdan dolayı kalmak istiyorum benimle beraber yatıyor kendi yatağında yatmiyot acıyor karnımı başını dayiyor okşuyorrahat bırakmıyor yatim ama 4 günde iyi hiç değilse toparlanirim birde bunlar saat başı gelip kontrol ediyor sabah akşam ağrı kesici iğne yapıyorlar kontrol ediyorlar ilaç antibiyotik veriyorlar. Bebeğin üstünü değiştiriyorlar , çocuk doktoru gelip bakıyor, oraya götürüyorlar çok güzel bende otururum yerimde iyilesirim
Aynen canım nane limon yaptım parol ictim
Valalhi senin oglusun kız kardeşini kiskancak pabucu dama atılacak
Anladım canımevet biliyordum bunu hep son haftalarda önerirler senin daha 3,4 haftan var dikkat et fazla kaçırma çocuğu erken getirme
Muhtemelen öyledir canım daha sormadım aşıyı da doktorum da bişey demedi.
Daha sormadım doktoruma o da bişey demedi, korkuyorum yan etkisinden kararsızım,bı yere de gitmiyorum bişey olur diye.
Bu durumdan da korkuyorum bişey olacak diye. Geçen ablamın arkadaşının bı tanıdığı doğumuna 2 hafta kala korona olmuş bebeği sezeryanla almışlar anne yoğun bakımda. Valla ne yapacağımı şaşırdım.
Hayırlı olsun canım, hoş geldin bu aradasağlıcakla gelsin bebişlerin ne güzel bi kız bi erkek
Kesinlikle olunması gerektiğini düşünüyorum, ben hamileyim ve oldum. malesef aşı olmayıp ölen bir sürü hamile var:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?