Ben 21 Eylül'de hastane ye gidecem narkoz işlemleri için son defa muane edilcem eğer o Azerbaycan li jinekolog doktor orda olursa ona soracam burdan paylaşırım bilgiyi , sorcam ben olmadım onermediler neden, yapsaydım bebeğe Bir zararı olur mudu sorayım bakalım inşallah orda olur da içimiz rahatlasin bende olmadım tek korkum korona ya bulasirsa bana yada bebeğe diyeişte açıklama olmaması kafamı karıştırdı kararsız kaldım, açıklama yapan da tatmin edici değil, doktoruma da bı sorayım. O da geçen korona olmuştu. Arıyorum hastaneyi izinde diyorlar bide. Kadını görünce sordum korona oldum atlattım dedi. Bu doğum sıkıntı olur mu aşısızlık? Nasıl olacak valla bilmiyorum. Bi bitse de kurtulsak yaa
2 doz biontech oldum, biraz kol ağrısı dışında hiç bir etki yaşamadım, o da tetanozun ağrısının yanından bile geçemezYan etki vs yaşadınız mı ? Hangisini oldunuz
Canım.besigin çok güzel gülerek kullansın minnos . Kenarlarda boşluklar beşikte onlar biraz tehlikeli olabilir dikkat etmeni öneririmEki Görüntüle 2915839 Beşiğimizi de aldık
Silemiyoruz :))Yaptığın yorumu nasıl silebiliyoruz bulamadım bi türlü
Ben de ondan korkuyorum bu kadar dikkat ettim sonrasında sıkıntı olmasın. Öğrenince yazarsan iyi olur canımBen 21 Eylül'de hastane ye gidecem narkoz işlemleri için son defa muane edilcem eğer o Azerbaycan li jinekolog doktor orda olursa ona soracam burdan paylaşırım bilgiyi , sorcam ben olmadım onermediler neden, yapsaydım bebeğe Bir zararı olur mudu sorayım bakalım inşallah orda olur da içimiz rahatlasin bende olmadım tek korkum korona ya bulasirsa bana yada bebeğe diye
Tamam canım haftaya salı gidecem insalalh açıklayıcı bir açıklama duyarım doktordanBen de ondan korkuyorum bu kadar dikkat ettim sonrasında sıkıntı olmasın. Öğrenince yazarsan iyi olur canım
Evet canım doğumdan önce mutlaka test yapılıyor. Bana görüştüğüm hastane sezaryen olursa ücretsiz biz yapıyoruz ama normal doğum ya da planlanmamış bi durum olursa ücretli hızlı test yapıyoruz dedi. Bazı hastaneler covidli gebe almıyor doğuma, bazıları alıyor o yüzden son dakika covid çıkınca hastane değiştirmek zorunda kalanlar oldu benim doktorumun hastalarındanBen de bunu merak ediyorum. iyi oldu sorduğun canımKalbim73 bizi bilgilendirir misin çok kararsızım aşı konusunda. Tatmin edici açıklama yok bı yandan da olmalıyım diyorum.
Bide kızlar galiba doğumhanede pcr testi yapılarak mı alınacak geçen öyle bişey duydum doğru mudur bilgisi olan var mı ?
Biontech full etki, 2.aşıdan bir kaç hafta sonra başlıyor diye biliyorum, yani şimdi ilkini olmanız iyi olabilir ama tam etki ancak önce ikincisini olup bir kaç hafta geçtikten sonra olabilirişte açıklama olmaması kafamı karıştırdı kararsız kaldım, açıklama yapan da tatmin edici değil, doktoruma da bı sorayım. O da geçen korona olmuştu. Arıyorum hastaneyi izinde diyorlar bide. Kadını görünce sordum korona oldum atlattım dedi. Bu doğum sıkıntı olur mu aşısızlık? Nasıl olacak valla bilmiyorum. Bi bitse de kurtulsak yaa
Benim duyduğum doğumda covidli olunursa, hamileyi covid hastanelerine yönlendiriyorlarmış, özel hastaneler filan kabul etmiyormuş. Ben de en çok bundan korkuyorum, ne kadar dikkat etsem de risk aldığımız şeyler var, doğuma yakın covid olmayız inşallahEvet canım doğumdan önce mutlaka test yapılıyor. Bana görüştüğüm hastane sezaryen olursa ücretsiz biz yapıyoruz ama normal doğum ya da planlanmamış bi durum olursa ücretli hızlı test yapıyoruz dedi. Bazı hastaneler covidli gebe almıyor doğuma, bazıları alıyor o yüzden son dakika covid çıkınca hastane değiştirmek zorunda kalanlar oldu benim doktorumun hastalarından
Hastanesine göre değişiyor demek ki canım, burada covidli gebe kabul eden özel hastane de var çünkü. Bazı özellerin covidliler için ayrı katları oluyor, muhtemelen o tipler kabul ediyordur. Gerçekten Allah korusun, inşallah hiçbirimize öyle bir şey denk gelmez. Dediğin gibi dikkat ediyor herkes ama illa ki insan içine karışıyorsun, aşı da olsan pozitif çıkma durumu olabiliyor, inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci.Benim duyduğum doğumda covidli olunursa, hamileyi covid hastanelerine yönlendiriyorlarmış, özel hastaneler filan kabul etmiyormuş. Ben de en çok bundan korkuyorum, ne kadar dikkat etsem de risk aldığımız şeyler var, doğuma yakın covid olmayız inşallah
Evet havuç suyu ve elma kompostosu yaptım ve bol su tükettim suyunda artış oldu çok şükür. Ama heran herşey değişebiliyor iki gündür çok karnım sertleşti yarın gideceğim. Sıkı takip gerekiyor gerçektenSuyunuz artti mi acaba bende de var havuç suyu ve suya başladım üç günde bir kontrol ve ciğer geliştirici oldum
Hangi hastane ile gorustun canim bu konuyuEvet canım doğumdan önce mutlaka test yapılıyor. Bana görüştüğüm hastane sezaryen olursa ücretsiz biz yapıyoruz ama normal doğum ya da planlanmamış bi durum olursa ücretli hızlı test yapıyoruz dedi. Bazı hastaneler covidli gebe almıyor doğuma, bazıları alıyor o yüzden son dakika covid çıkınca hastane değiştirmek zorunda kalanlar oldu benim doktorumun hastalarından
Gecmis olsun canim.Kizlar grip nezle karışık birşey oldumbunslr zararlı içsem yada faydası olur mu sanki akşama doğru burun akintim fazla oldu gözlerim yasariyo burnumun ucu şişti kızardı
Sağol canım yapmışım kür bal limon zencefil tarçın karanfil karışımı şurup f bu sabah öğle akşam birer kaşık yiyorum , elma sirke yok burnumu tuzlu su ile açıyorum inşallah haftaya Perşembe ye kadar iyilesirim yoksa bebekfe hasta olacsk benim yüzümdenHangi hastane ile gorustun canim bu konuyu
Gecmis olsun canim.
Zencefil, bal, kabugu ile limon dilimleyip bunlari karistirip tuketebilirsin canim
Ayni karisima sicak su ekleyip icebilirsin.
Hapsirik da varsa bal sicak su elma sirkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?