2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim tüp bebek canım ikiz olması torpilli ilk denemeden de bir oğlum.var
Allah bagislasin hepsini cnm
Cok guzel cnm saglikla mutlu gunlerde kullanin ins
Kizlar grip nezle karışık birşey oldum bunslr zararlı içsem yada faydası olur mu sanki akşama doğru burun akintim fazla oldu gözlerim yasariyo burnumun ucu şişti kızardı
Mandalina cikti burda orda var mi bilmiom da mandalina portakal yesil biber kusburnu c vitamini deposu. Dogalini alsan daha ii hem de mis gibi lezzetli. Sicak suyun icins limon sikip icmek de cok ii geliyor. Bir de elma sirkesiyle sicak su karistirip icmek de cok faydali icebilirsen cnm
Ewt bazi hastaneler devlet ozel farketmeden covidliyi almiyor. Ben hamileligin baslarinda bi forumda doguma almadilar diye okumustum. Doktoruma sordum covid olursam doguma almiycak misiniz diye biz aliyoruz dedi. Almiyoruz deseydi baska hastane bakcaktim hayat bu ne kadar dikkat etsekte olabilir sonucta. Ins olmadan atlatalim. Bnnm doktorum asiyi hamileyken onermedi kardesim de doktor o da onermedi. Oneren cok doktor da var. 40im ciksin 41. Gun asi yaptircam ins

O zaman burada can taşıyan ve stresli bir donem geçiren insanları telaş yapmayacaksın. Yorum yapmak zorunda değilsin kovid geçirmişsin zaten çocukta ne yan etkisi oldu hasar kaldı mi biliyor musun.

Var canım mandalina dün almistim bugün de yedim bu limonlu vitamin tabletten suya atim içtim zaten akşam nane limon yaptım içtim Allah'tan boğaz ağrısı yok çok teşekkürler insalalh faydaisnin gorururum

Bunu gittiğimde unutmam inşallah sorarım. Valla ne günlere kaldık doğunca doğmamı diyeceğiz çocuğa. Ha aşı olunca bı daha olmasak ne iyi olurdu bi de hamilelikte etkisi ne kesinlik yok.
Biontech full etki, 2.aşıdan bir kaç hafta sonra başlıyor diye biliyorum, yani şimdi ilkini olmanız iyi olabilir ama tam etki ancak önce ikincisini olup bir kaç hafta geçtikten sonra olabilir
Doktorlarda da kesinlik yok ki canım kimi ol diyormuş kimi olma. E biz ne yapalım?
Hatırladım canım senin o konuşmalarını bayağı tartışmalı geçmişti.
Sana da pcr testi yaparlar o zaman antikor olana yapmıyorlar mı ? Ya da korona olan bı daha olmuyor mu ? Aşı olan da korona olmuyor mu ? Valla benim beynim artık yandı. Allah'a emanetiz.
Sonuç olarak beni hastaneye almazlarsa eşim olay çıkarır, bundan korkuyorum.

Sanmiyrm canim bir problm olmaz. Hamilelikte sigaraya devam edenlerde var gunde 3 tane gibi sanirim. Tabiki iyi birsey degil ama. Kuzenim hamileliginin ilk 5 ayini sadece nescafe ve sigara ile gecirdi diyebilirim. Cocugunda hic bir sikinti olmadi allaha sukur. Tabiki ornek alip icmeyin

Yok canım test istemiyorlar 6 ay seyahat okul her şey serbest. Hastaneye niye almasınlar anlamadım

Çok mantıklı görünüyor hem evde gezdirebilecegim hem de anne yanı olarak kullanabilecegim bir beşik arıyordum. Aynı zamanda rahat ve geniş olsun ve sağlıksız naylon olmasin diyordum. Çok güzelmis bu teşekkür ederim

O zaman burada can taşıyan ve stresli bir donem geçiren insanları telaş yapmayacaksın. Yorum yapmak zorunda değilsin kovid geçirmişsin zaten çocukta ne yan etkisi oldu hasar kaldı mi biliyor musun.
Aşıyı tavsiye edenlere neden tepki vermiyorsunuz? İkisi de fikir değil mi? Hastalığı ben seçmedim? Aşı bir seçim. Yazıda telaş olacak ne var anlamadım? Ben de can taşıyorum bu arada

Bana bulaşmayın diyorsunuz, ama yine tahrik edici mesajlar atıyorsunuz. Burada ben dahil bir çok aşı olmuş hamile var ve bize aşının ne olduğunun etkisi sonradan çıkacak, göreceksiniz gibi bi mesaj yazıyorsunuz. İçimize çocuğumuz için yanlış bir şey yaptığımız hissini sokuyorsunuz, ve siz en doğrusunu bilip yapan insanmışsınız gibi bir tavırla.
Sizce bu doğru ve güzel bir hareket mi ?

Banyonun penceresi var mı, orayı hep açık tutun bence. Bir de kendi odanızı da hep havalandırın, özellikle sigara kokusu dumanı geldiğinde. Zaten az kaldı inşallah artık

Sizde sürekli falanca hamile covitten ölmüş yazıyorsunuz dikkat ettim. Ben aşı olmadım beni neden korkutuyorsunuz?

Yok canım test istemiyorlar 6 ay seyahat okul her şey serbest. Hastaneye niye almasınlar anlamadım
6 ay kesin korona olunmuyor mu öyle olunca? Bilmiyorum olan var mı bı daha o yüzden soruyorum.
Eşim hamilelik boyunca aşı olmamı istemiyor, yan etkisi belli değil riske atamam diyor.
Ola ki sancım geldi doğurdum doğuracam aşım yok pcr testi de yok - bu hızlı test ne derece güçlü onu da bilmiyorum, belki öyledir bi fikrim yok- e nolacak hastane hastane gezecem mi yolda mı doğuracam.

Çok güzelmiş maşallah. Sanırsam benimkide 50 cm tamamlar. Şuan kaç boyu
Şuan kaç cm bilmiyorum canım. Bu gün bebeğin pozisyonu iyi değildi, sağlıklı ölçüm yapamadı.
Canım direk solumuyorsun dumanı, bence hiçbir şey olmaz. İzne gittiğimizde herkes benim yanımda fosur fosur içti valla hiç umursamadan. Elimden geldiğince kaçtım ama tabi bende soldum mecbur.

Ben bırak kahveyi çay bile içmiyorum kafeinli diye zaten kola hiç içmem. Arada bi cips yiyeyim diyorum günah işlemiş gibi hissediyorum

Ben öğretmenim 6 ay test de yok aşı da resmî yazı yayınlandı Korur korumaz ötesinini bilmem.
Canım Hastane almıyor ne demek sokakta mı doğuracaksın? Benim gittiğim hastane de özel iyi bir hastane doktorum test falan demedi sancın olunca gel hemen dedi.
Sen acil hastasın öyle bir şey yapamazlar

Kızlar toplumca 2 yıldır hassas ve bilinmedik bir dönemi yaşıyoruz. İyi ya da kötü her bilginin biraz muamma olduğu, garip bir bilinmezlik içindeyiz. Hamile olsun olmasın hiç farketmez. Aşı yaptırsın ya da yaptırmasın hiç farketmez. Bence herkes birbirine saygı duymalı. Aşı yaptıran yaptırmayana korku salmasın. Aşı yaptırmayan kişi de aşı yaptıranlara siz güvenilir olmayan aşıyı oluyorsunuz diye baskı kurmasın. Herkesin kendi kararı, hür iradesi. Herkes kendi ve bebeği için en doğru olana karar verecektir kendince. Aşı/aşısızlıkla ilgili olumlu olumsuz haberleri paylaşırken birbirimizi korkutmadan, ürkütmeden paylaşalım. Sen aşı olmadın hamileler ölüyor demekle, sen aşı oldun içinde ne olduğunu bilmiyorsun demek aynı derecede korku verici.

Her fikri tartışalım, konuşalım ama birbirimizi üzüp kırmayalım.

Ben bırak kahveyi çay bile içmiyorum kafeinli diye zaten kola hiç içmem. Arada bi cips yiyeyim diyorum günah işlemiş gibi hissediyorum
evet cok farkli bir psikoloji. Ben cay kahveyi birakamadim ya malesef. Sadece kendimi rahatlatmak adina ustune bol bol su iciyorum

Katılıyorum sadece tavsiye ederken kimsenin sesi çıkmıyor ben ne zaman bir şey desem kıyamet kopuyor çocuklar bile aşının ne olacağını bilmiyor zamana ihtiyacımız var. Şimdi ben yazınca burada belli yaşa gelmiş insanlar neden ilk defa duymuş gibi panik ayağına yatıyor. Doğurmak üzereyim yeter da

Sana özel olduğunu sanmıyorum canım. Kim olsa aynı tepkiler verilir bence. Artık doğum zamanlarımız yaklaştı, hepimizde hormonlar tavan. Tepkilerimizi de ayarlayamıyoruz bence yoksa kimsenin kimseyi üzüp bilerek üzüp kuracağını düşünmüyorum ben. Olur arada öyle şeyler, idare edivercez birbirimizi Napalım

evet cok farkli bir psikoloji. Ben cay kahveyi birakamadim ya malesef. Sadece kendimi rahatlatmak adina ustune bol bol su iciyorum
İnan kaç aydır ağzıma çayı sürmedim geçen bi canım çekti eşim bebeklere verilen " paşa çayından " yaptı hem güldüm hem içtim o kadar hassas ki benden beter her şeye dikkat ediyor bazen beni geriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…