2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bu arada ben ciddi anlamda gece uyuma sıkıntısı çekiyorum. Birkaç gündür geceleri sürekli uyanıyorum, tekrar uykuya damakta zorluk çekiyorum. Uyuyunca da huzursuz oluyorum ve kötü rüyalar görüyorum. Bu gün hastaneden gelince yorgunluktan uyuya kalmışım. 5 saat uyumuşum resmen. Şimdi e gece uyku tutmuyor, hâlâ uykum olmasına rağmen

Sağa dönüyorum yok, sola dönüyorum yok, sırt üstü zaten yatamıyorum. Nasıl uyuyacağım ben? son zamanlar hep böyle mi geçiyor yoksa bende mi sıkıntı var?

Sıkıntı yok

Bende uyuyamıyorum aynı şeyler ve bel ağrısı.. bebiş olunca beş dakika bile kıymetli olacak bol bol dinlenmeye çalış gündüz de olsa uyu

Ay o zaten Allahin emri ictigim cay degilll nefsi koreltmek elimde bir hareket soyle mis kokulu demli bir cay icemedim kahveyi de pasa kahvesi adini ben koydum 1 cay kasigi kahveye 2 bardaklik su oh mis

Ama kahve tuketiyorum yine birden fazla oldugu icin gun icinde illa o kafein i aliyorum.

Yok canim bende oyle esneyip esneyip gidip yatiyorum sonra hop geri kalkiyorum.

Canım ben de uyuyamıyorum sabah 6 buçukta kalktım gündüz de uyumadım hala daha uyumadım, uykum var ama uyuyamıyorum. Bide sık sık tuvalete kalkıyorum o da canımı sıkıyor uykum kaçıyor. Bi tuvalete gidip gelmemde suyu da içiyorum yatıyorum yine lavobaya kalkıyorum nasıl kısır bir döngü bilmiyorum

Kesinlikle çay değil doğunca da artık rezene çayından iceriz demli demli. Senin ve benim sandığımız çayı biraz daha erteleriz

Kesinlikle çay değil doğunca da artık rezene çayından iceriz demli demli. Senin ve benim sandığımız çayı biraz daha erteleriz
Ya rezene cayi icin de pek sicak bakmayan doktorlar var icinde anason oldugu icin.
Ilk zamanlar icin cok uygun olmayabilir sanki.

Kimyon cayi oneren var ben bir zarari varmi arastirmadim henuz ama o daha sicak gelmeye basladi bana

Ya rezene cayi icin de pek sicak bakmayan doktorlar var icinde anason oldugu icin.
Ilk zamanlar icin cok uygun olmayabilir sanki.

Kimyon cayi oneren var ben bir zarari varmi arastirmadim henuz ama o daha sicak gelmeye basladi bana
Ablam içerdi rezeneyi ondan biliyorum, süt yapsın sakinleştirsin diye yoksa araştırmadım zararını hiç bilmiyorum canım kimyonu yeni duydum.

Bende uyuyamıyorum aynı şeyler ve bel ağrısı.. bebiş olunca beş dakika bile kıymetli olacak bol bol dinlenmeye çalış gündüz de olsa uyu

Yok canim bende oyle esneyip esneyip gidip yatiyorum sonra hop geri kalkiyorum.

Ay valla bilmiyorum kızlar ya. Zombi gibiyim resmen. Uyumak, sürekli uyumak istiyorum ama olmuyor. Eşim uyuyor, ona gıcık oluyorum ne güzel uyuyor diye. Başım da çok ağrıyor uyumayınca. İyice huzursuz ve mutsuz hissediyorum vücudum çok yorgun ve kendimi çok zor taşıyorum artık

Çok yatmak istiyorum ama kızım var 15 aylık çok hareketli mümkün olmuyo. Yarın kontrolüm var inş yatış vermezler ilerleme olmamıştır. Sağlıkla kucağına alırsın sen de inş

Var canım mandalina dün almistim bugün de yedim bu limonlu vitamin tabletten suya atim içtim zaten akşam nane limon yaptım içtim Allah'tan boğaz ağrısı yok çok teşekkürler insalalh faydaisnin gorururum
Mutlaka etkisi olcaktir cok gecmis olsun cnm
Yaa bnm.de ayni. Hem sik tuvalete gitmekten yakiniyorum hem he her kalktigimda su iciyorum. Icmiyim desem icin yaniyo. Bu donguden cikamiyorum

Çok yatmak istiyorum ama kızım var 15 aylık çok hareketli mümkün olmuyo. Yarın kontrolüm var inş yatış vermezler ilerleme olmamıştır. Sağlıkla kucağına alırsın sen de inş
İnşallah olmamıştır ilerleme. Baya yakın olmuş iki bebeğinin arası. Rabbim yardımcın olsun

İnşallah olmamıştır ilerleme. Baya yakın olmuş iki bebeğinin arası. Rabbim yardımcın olsun
Plansız oldu ikisinin arası az olduğu için bu sorunları yaşadığımı söyledi doktor. Kızım da doğumum da zor geçmişti 9 cm açılıp sezeryan olmuştum. Hepimizin yardımcısı olsun inş

Ablam içerdi rezeneyi ondan biliyorum, süt yapsın sakinleştirsin diye yoksa araştırmadım zararını hiç bilmiyorum canım kimyonu yeni duydum.
Ay aslinda rezene nin sakinlestirme etkisi sebebi ile lohusalikta cok mantikli. Cok emin degilim oyle okudum bir yerde azonce bir goz gezdirdim tavsiye eden de var.
Canim az kaldi allahin izniyle artik hic uyuyamicaz alis senin daha yakin hatta.
Ay hayirlisi herseyin insallah ya saglikla gelsin minikler. Rabbim hepsini hayirli evlat etsin bizleri de hayirli anne baba herzaman karsilarina iyi insanlar ciksin kendileri de iyi ve merhametli olsunlar. Oyy kuzucuklar yaaaa

Aşıyı tavsiye edenlere neden tepki vermiyorsunuz? İkisi de fikir değil mi? Hastalığı ben seçmedim? Aşı bir seçim. Yazıda telaş olacak ne var anlamadım? Ben de can taşıyorum bu arada
Yapılmamış bir aşının alternatifi var korunmak ama yapılan aşı için yapilacak birşey yok.sinir bozucu bir üslupla yazmışsınız ve devam ediyorsunuz. Lütfen işinize bakın.. Su dönem de aşı karşıtı olarak şikayet edilmek istemezsiniz heralde...

Hangi hastane ile gorustun canim bu konuyu

Gecmis olsun canim.

Zencefil, bal, kabugu ile limon dilimleyip bunlari karistirip tuketebilirsin canim

Ayni karisima sicak su ekleyip icebilirsin.

Hapsirik da varsa bal sicak su elma sirkesi
Jimer ile görüştüm canım, ücretli test de 200 lira mıydı neydi. Bildiğim kadarıyla Jimer covidli gebe de almıyor ama haftasonu doktora gittiğimde yine sorarım. Cumartesi günü Hayat ve Medicana’ya da gidicem bilgi almak için, onlardaki prosedürü de yine sorarım bakalım.

İnşallah dediğim gibi olur canım , inşallah bir sıkıntı olmaz korkuyorum valla. Çünkü bir ay gibi bir süre bu şekilde idare etmek zorundayım
Banyonun penceresi var mı, orayı hep açık tutun bence. Bir de kendi odanızı da hep havalandırın, özellikle sigara kokusu dumanı geldiğinde. Zaten az kaldı inşallah artık
Banyo penceresi küçük ve üstte ama hep açık. Bulunduğum oda da hep açık ama nasıl bir dumansa gerçekten geliyor. Direk değil ama kokusunu çok net alıyorum hatta burnum yanıyor gibi oluyor ama psikolojik olabilir bu emin değilim. Bir ayim kaldı bakalım çok sağol canım
Canım direk solumuyorsun dumanı, bence hiçbir şey olmaz. İzne gittiğimizde herkes benim yanımda fosur fosur içti valla hiç umursamadan. Elimden geldiğince kaçtım ama tabi bende soldum mecbur.
İnşallah canım. Yanımda direk kimse içmiyor Allah var ama insanların kendi evi neticede içmeyin de diyemem . Kaldı ki içecek başka yer de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…