İyi ama PCR testlerinde de yanlışlık çıkıyor. Böyle bir durumda ne yapacağızJimer ile görüştüm canım, ücretli test de 200 lira mıydı neydi. Bildiğim kadarıyla Jimer covidli gebe de almıyor ama haftasonu doktora gittiğimde yine sorarım. Cumartesi günü Hayat ve Medicana’ya da gidicem bilgi almak için, onlardaki prosedürü de yine sorarım bakalım.
Günaydın kendimi okudum yazdığınız mesajda. Aynı durumdayım gece uyuyamaz oldum. 20 dk da bir tuvalet için kalkıyorum kalkınca su içiyorum. Kısır döngü devam ediyor böyleceCanım ben de uyuyamıyorum sabah 6 buçukta kalktım gündüz de uyumadım hala daha uyumadım, uykum var ama uyuyamıyorum. Bide sık sık tuvalete kalkıyorum o da canımı sıkıyor uykum kaçıyor. Bi tuvalete gidip gelmemde suyu da içiyorum yatıyorum yine lavobaya kalkıyorum nasıl kısır bir döngü bilmiyorum
Uykusuzluktan başın ağrıyor. Benim de gündüz uykum hiç olmaz yani daha önceden de öyleydi. Gebelikte iyice rutinim saçmaladı.Ay valla bilmiyorum kızlar ya. Zombi gibiyim resmen. Uyumak, sürekli uyumak istiyorum ama olmuyor. Eşim uyuyor, ona gıcık oluyorum ne güzel uyuyor diye. Başım da çok ağrıyor uyumayınca. İyice huzursuz ve mutsuz hissediyorumvücudum çok yorgun ve kendimi çok zor taşıyorum artık
Ben de yani gecede kaç kere su içiyorum bilmiyorum rahat 2 litre bitiriyorum da. Gündüz de aynı öyle. Hiç hayatımda bu kadar su içmemiştim. Su içerken mutlu oluyorum resmen şükrediyorum Allah'a bu ne güzel nimet diye. Ama gece gerçekten çok zorluyor ya.Mutlaka etkisi olcaktir cok gecmis olsun cnm
Yaa bnm.de ayni. Hem sik tuvalete gitmekten yakiniyorum hem he her kalktigimda su iciyorum. Icmiyim desem icin yaniyo. Bu donguden cikamiyorum
Hatta ablam şimdiden rezene al diyo ama sen öyle deyince bi sorguladım ama yan etkisi var mı ? Doktora sorsam bi dur doğur da derAy aslinda rezene nin sakinlestirme etkisi sebebi ile lohusalikta cok mantikli. Cok emin degilim oyle okudum bir yerde azonce bir goz gezdirdim tavsiye eden de var.
Canim az kaldi allahin izniyle artik hic uyuyamicaz alissenin daha yakin hatta.
Ay hayirlisi herseyin insallah ya saglikla gelsin minikler. Rabbim hepsini hayirli evlat etsin bizleri de hayirli anne babaherzaman karsilarina iyi insanlar ciksin kendileri de iyi ve merhametli olsunlar. Oyy kuzucuklar yaaaa
Günaydın. Valla hem söyleniyorum hem de içiyorum, içerken de mutlu oluyorum. Sonra sıkışınca içmeyeydim diyorum bu kez dilim damağım kuruyor gibi geliyor bi daha kalkıp içiyorum. Zaten yataktan kalkmak bildiğin işkence oluyor artık. Hep yorgun uyanıyorum, dayak yemiş gibi.Günaydın kendimi okudum yazdığınız mesajda. Aynı durumdayım gece uyuyamaz oldum. 20 dk da bir tuvalet için kalkıyorum kalkınca su içiyorum. Kısır döngü devam ediyor böylecesabah çok yorgun hissediyorum uykumu alamadığım için..
Benm gelmiyo ya bebek sancım olmuyo suni veriyorlar. Bnde suni almak istemiyorum doktor da bunu biliyo . Bu yüzden hazırlansın vücut diye söyledi sanırım. Cunku hiç bısey birden olmuyoCanım burda biontec özellikle olunuyor , birde Johnson diye tek dozluk asi yapiliyir benim eşim de bu tek dozluk u oldu , zaten iki doz yapıldı herkese biontec ,
Hamilelere kesinlikle önerilmiyor , ben hamileyim kapımı çaldılar olmak istiyor musunuz diye eism yok dedi sonra düşünürüm dedi benim hamile olduğumu görünce senin olmana gerek yok hamilesin sonra olursun dedi ,
Sağol canım nane limon yaptım inşallah iyi olurteşekkürler
Csnim bence hamile iken olmayın Almanlar önermiyor zorlamıyor da sadece açıklamaları hamilesin yapamazsın diobence var bir bildikleri ama kimse kotulemiyor açıklama yapmıyor
Kız bana kalsa 1 hafta razıyım kızımdan dolayı kalmak istiyorum benimle beraber yatıyor kendi yatağında yatmiyot acıyor karnımı başını dayiyor okşuyorrahat bırakmıyor yatim ama 4 günde iyi hiç değilse toparlanirim birde bunlar saat başı gelip kontrol ediyor sabah akşam ağrı kesici iğne yapıyorlar kontrol ediyorlar ilaç antibiyotik veriyorlar. Bebeğin üstünü değiştiriyorlar , çocuk doktoru gelip bakıyor, oraya götürüyorlar çok güzel bende otururum yerimde iyilesirim
Aynen canım nane limon yaptım parol ictim
Valalhi senin oglusun kız kardeşini kiskancak pabucu dama atılacak
Anladım canımevet biliyordum bunu hep son haftalarda önerirler senin daha 3,4 haftan var dikkat et fazla kaçırma çocuğu erken getirme
Ya cok sacma bence hastaneye gidiyoruz surekli meselaJimer ile görüştüm canım, ücretli test de 200 lira mıydı neydi. Bildiğim kadarıyla Jimer covidli gebe de almıyor ama haftasonu doktora gittiğimde yine sorarım. Cumartesi günü Hayat ve Medicana’ya da gidicem bilgi almak için, onlardaki prosedürü de yine sorarım bakalım.
Bez olanlara da bakabilirsiniz onlar daha kullanışlı. Bende ikeanin beşiğini çok beğeniyordum ama ayaklanma dönemi tırmanma olayları oluyomus yada açık olduğu için kol bacak sıkıştırma olayları oluyomus. Baby plusun cibinlikli bez park yatagini aldım. Kızım Kasım'da 3yasina girecek yeni normal karyolaya geçirdik resmen 3yila yakın yattı. Bez olduğu için kafa göz çarpma olayı olmuyor yada düz kaygan bez olduğu için tirmanamiyor katlanıp şehir dışına taşınabiliyor. Onları da tavsiye ederim ama görsel olarak ahşaplar favorimÇok mantıklı görünüyor hem evde gezdirebilecegim hem de anne yanı olarak kullanabilecegim bir beşik arıyordum. Aynı zamanda rahat ve geniş olsun ve sağlıksız naylon olmasin diyordum. Çok güzelmis bu teşekkür ederim
Aynen canım sanki %100 doğru ama yapacak bir şey yok. Doğurmayı düşündüğün hastaneyle bu konuyu görüş mutlaka, ona göre bir de yedek hastane olsun kafanda olmadı. Şimdi tekrar baktım benim doktorun hikayelerine, mesela bir gebe suda doğum planlamış, 7 cm de açıklığı varmış. Tam doğuma girecekler testi pozitif çıktı diye başka hastaneye geçmişler hastane covid pozitif gebe kabul etmiyor diye, orada da suda doğum yapamamış filan. Planlar son dakika bile değişebiliyor anlayacağın.İyi ama PCR testlerinde de yanlışlık çıkıyor. Böyle bir durumda ne yapacağızalmayacaklar mi doguma o sancıyla vs
Bence deYa cok sacma bence hastaneye gidiyoruz surekli meselazaten doktor ve hemsire ile ic ice oluyoruz. Evet cok beklemiyoruz jimerde ama bekledigimi zamanlarda oluyor.
Allah hayra cikarsin diyelimdoguma gidip kapidan sepetlenmek de var desene
Bende bütün hamileliğim boyunca zombi gibiydim son 10 gündür bebek gibi uyuyorum tuvalete bile kalkmıyorum bağırsak hareketlerim tamamen eski düzenine girdi elim yüzüm düzeldi sanki doğurmuşum gibi kendime geldim resmen herkeste hormonlar farklı etki yapıyor demekki bende çok rahatladım yaniKızlar bu arada ben ciddi anlamda gece uyuma sıkıntısı çekiyorum. Birkaç gündür geceleri sürekli uyanıyorum, tekrar uykuya damakta zorluk çekiyorum. Uyuyunca da huzursuz oluyorum ve kötü rüyalar görüyorum. Bu gün hastaneden gelince yorgunluktan uyuya kalmışım. 5 saat uyumuşum resmen. Şimdi e gece uyku tutmuyor, hâlâ uykum olmasına rağmen
Sağa dönüyorum yok, sola dönüyorum yok, sırt üstü zaten yatamıyorum. Nasıl uyuyacağım ben?son zamanlar hep böyle mi geçiyor yoksa bende mi sıkıntı var?
Biz cinsiyet belli olmadan kıza da erkeğe de isim bulmuştuk sonradan kimseden bi ses çıkmasın diye direkt oğlumuz olcak yerine Noyan geliyor demiştik kimse de isimde yoeum yapamamıştı 12 haftadan beri ismi var benim bebitonun hatta kapı süsü bile yaptımKızlar oğlumuzun ismine karar verdik Ali karan . Sizler hangi isme karar verdiniz
Kızlar bu gün bime çok güzel bez organizerler geliyor. Komidin/masa üstüne bebek bezi, malzemeleri koymak için filan çok hoş olur. Bakmak isteyen olursa haberi olsun.
Aynen canım herkese farklı etki yapıyor galiba. Bende tam tersi. Tüm düzenim alt üst oldu. Hiç rahat ve mutlu, dinlenmiş değilimBende bütün hamileliğim boyunca zombi gibiydim son 10 gündür bebek gibi uyuyorum tuvalete bile kalkmıyorum bağırsak hareketlerim tamamen eski düzenine girdi elim yüzüm düzeldi sanki doğurmuşum gibi kendime geldim resmen herkeste hormonlar farklı etki yapıyor demekki bende çok rahatladım yani
Ah sevket yilmaz yollari gozukmesin deBence deAynen canım sepetlenme ihtimaline karşı cepte bir seçenecek daha bulundurmak lazım belki de ben de bilemedim. Hastane hastane gezip duruyorum bakalım
Ay zaten zar zor karar veriyoruz hastanesine doktoruna bir de bu çıktı, ben saldım artık en son evde doğurucam o olacak
Cuma gunu degilmi diyecektim ki sen duzeltme yayinlamissinKızlar bu gün bime çok güzel bez organizerler geliyor. Komidin/masa üstüne bebek bezi, malzemeleri koymak için filan çok hoş olur. Bakmak isteyen olursa haberi olsun.
Canım en fazla 2 -3 haftaya dogurursunAynen canım herkese farklı etki yapıyor galiba. Bende tam tersi. Tüm düzenim alt üst oldu. Hiç rahat ve mutlu, dinlenmiş değilimdoğursam da bi rahatlasam diye gün sayıyorum resmen.
Benım bebeğimde:))Benim bebisim bugunlerde ckk hickiriyor ya
Canım bazılarımızn eslerı kullanıyodur muhtemelen(( mesela eşimKızlar size benim için önemli bir konudan bahsedeceğim. Şu an işim gereği evimden farklı bir yerde kalıyorum ve burada balkon olmadığı için evin sahipleri banyoda içiyor sigara. Kapı kapalı olmasına rağmen ev küçük oldugu için malesef eve dağılıyor ve ben günde en az 3-4 defa o havayı solumak zorunda kalıyorum. Sizce ciddi anlamda sıkıntı verir mi bu bana veya bebeğime? Yani direk sigara içilen ortamda durmuyorum tabi ama koku geliyor benim bulunduğum odaya da.
Yok canım ya en olmadı devlet hastanesı almak xorunda:)) bn hamılelıgımde kanama sebebıyle bı cok kez özel hastanede yattım hic yatıs oncesi test yapılmadı refakatcıme de böyle bişey söylenmedi ama dogum için kabul etmıyo sanırm6 ay kesin korona olunmuyor mu öyle olunca? Bilmiyorum olan var mı bı daha o yüzden soruyorum.
Eşim hamilelik boyunca aşı olmamı istemiyor, yan etkisi belli değil riske atamam diyor.
Ola ki sancım geldi doğurdum doğuracam aşım yok pcr testi de yok - bu hızlı test ne derece güçlü onu da bilmiyorum, belki öyledir bi fikrim yok- e nolacak hastane hastane gezecem mi yolda mı doğuracam.
Ahh uyku….Kızlar bu arada ben ciddi anlamda gece uyuma sıkıntısı çekiyorum. Birkaç gündür geceleri sürekli uyanıyorum, tekrar uykuya damakta zorluk çekiyorum. Uyuyunca da huzursuz oluyorum ve kötü rüyalar görüyorum. Bu gün hastaneden gelince yorgunluktan uyuya kalmışım. 5 saat uyumuşum resmen. Şimdi e gece uyku tutmuyor, hâlâ uykum olmasına rağmen
Sağa dönüyorum yok, sola dönüyorum yok, sırt üstü zaten yatamıyorum. Nasıl uyuyacağım ben?son zamanlar hep böyle mi geçiyor yoksa bende mi sıkıntı var?
Maşallah ismi hayırlı olsun kuzucugun. Kapı susüde harika görünüyor.Biz cinsiyet belli olmadan kıza da erkeğe de isim bulmuştuk sonradan kimseden bi ses çıkmasın diye direkt oğlumuz olcak yerine Noyan geliyor demiştik kimse de isimde yoeum yapamamıştı 12 haftadan beri ismi var benim bebitonun hatta kapı süsü bile yaptım
Yüzde yüz katılıyorum.Bana bulaşmayın diyorsunuz, ama yine tahrik edici mesajlar atıyorsunuz. Burada ben dahil bir çok aşı olmuş hamile var ve bize aşının ne olduğunun etkisi sonradan çıkacak, göreceksiniz gibi bi mesaj yazıyorsunuz. İçimize çocuğumuz için yanlış bir şey yaptığımız hissini sokuyorsunuz, ve siz en doğrusunu bilip yapan insanmışsınız gibi bir tavırla.
Sizce bu doğru ve güzel bir hareket mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?