2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İyi ama PCR testlerinde de yanlışlık çıkıyor. Böyle bir durumda ne yapacağız almayacaklar mi doguma o sancıyla vs

Günaydın kendimi okudum yazdığınız mesajda. Aynı durumdayım gece uyuyamaz oldum. 20 dk da bir tuvalet için kalkıyorum kalkınca su içiyorum. Kısır döngü devam ediyor böylece sabah çok yorgun hissediyorum uykumu alamadığım için..

Uykusuzluktan başın ağrıyor. Benim de gündüz uykum hiç olmaz yani daha önceden de öyleydi. Gebelikte iyice rutinim saçmaladı.
Birde galiba üşüttüm ya da grip-nezle olacağım. Kulaklarım, boğazım, burnumun kenarları sızlıyor
Mutlaka etkisi olcaktir cok gecmis olsun cnm

Yaa bnm.de ayni. Hem sik tuvalete gitmekten yakiniyorum hem he her kalktigimda su iciyorum. Icmiyim desem icin yaniyo. Bu donguden cikamiyorum
Ben de yani gecede kaç kere su içiyorum bilmiyorum rahat 2 litre bitiriyorum da. Gündüz de aynı öyle. Hiç hayatımda bu kadar su içmemiştim. Su içerken mutlu oluyorum resmen şükrediyorum Allah'a bu ne güzel nimet diye. Ama gece gerçekten çok zorluyor ya.
Hatta ablam şimdiden rezene al diyo ama sen öyle deyince bi sorguladım ama yan etkisi var mı ? Doktora sorsam bi dur doğur da der
Günaydın. Valla hem söyleniyorum hem de içiyorum, içerken de mutlu oluyorum. Sonra sıkışınca içmeyeydim diyorum bu kez dilim damağım kuruyor gibi geliyor bi daha kalkıp içiyorum. Zaten yataktan kalkmak bildiğin işkence oluyor artık. Hep yorgun uyanıyorum, dayak yemiş gibi.
Az daha sabır az kaldı deyip kendimi telkin ediyorum.

Benm gelmiyo ya bebek sancım olmuyo suni veriyorlar. Bnde suni almak istemiyorum doktor da bunu biliyo . Bu yüzden hazırlansın vücut diye söyledi sanırım. Cunku hiç bısey birden olmuyo

Ya cok sacma bence hastaneye gidiyoruz surekli mesela zaten doktor ve hemsire ile ic ice oluyoruz. Evet cok beklemiyoruz jimerde ama bekledigimi zamanlarda oluyor.
Allah hayra cikarsin diyelim doguma gidip kapidan sepetlenmek de var desene

Bez olanlara da bakabilirsiniz onlar daha kullanışlı. Bende ikeanin beşiğini çok beğeniyordum ama ayaklanma dönemi tırmanma olayları oluyomus yada açık olduğu için kol bacak sıkıştırma olayları oluyomus. Baby plusun cibinlikli bez park yatagini aldım. Kızım Kasım'da 3yasina girecek yeni normal karyolaya geçirdik resmen 3yila yakın yattı. Bez olduğu için kafa göz çarpma olayı olmuyor yada düz kaygan bez olduğu için tirmanamiyor katlanıp şehir dışına taşınabiliyor. Onları da tavsiye ederim ama görsel olarak ahşaplar favorim

İyi ama PCR testlerinde de yanlışlık çıkıyor. Böyle bir durumda ne yapacağız almayacaklar mi doguma o sancıyla vs
Aynen canım sanki %100 doğru ama yapacak bir şey yok. Doğurmayı düşündüğün hastaneyle bu konuyu görüş mutlaka, ona göre bir de yedek hastane olsun kafanda olmadı. Şimdi tekrar baktım benim doktorun hikayelerine, mesela bir gebe suda doğum planlamış, 7 cm de açıklığı varmış. Tam doğuma girecekler testi pozitif çıktı diye başka hastaneye geçmişler hastane covid pozitif gebe kabul etmiyor diye, orada da suda doğum yapamamış filan. Planlar son dakika bile değişebiliyor anlayacağın.

Reactions: The
Ya cok sacma bence hastaneye gidiyoruz surekli mesela zaten doktor ve hemsire ile ic ice oluyoruz. Evet cok beklemiyoruz jimerde ama bekledigimi zamanlarda oluyor.
Allah hayra cikarsin diyelim doguma gidip kapidan sepetlenmek de var desene
Bence de Aynen canım sepetlenme ihtimaline karşı cepte bir seçenecek daha bulundurmak lazım belki de ben de bilemedim. Hastane hastane gezip duruyorum bakalım

Ay zaten zar zor karar veriyoruz hastanesine doktoruna bir de bu çıktı, ben saldım artık en son evde doğurucam o olacak

Bende bütün hamileliğim boyunca zombi gibiydim son 10 gündür bebek gibi uyuyorum tuvalete bile kalkmıyorum bağırsak hareketlerim tamamen eski düzenine girdi elim yüzüm düzeldi sanki doğurmuşum gibi kendime geldim resmen herkeste hormonlar farklı etki yapıyor demekki bende çok rahatladım yani

Kızlar oğlumuzun ismine karar verdik Ali karan . Sizler hangi isme karar verdiniz
Biz cinsiyet belli olmadan kıza da erkeğe de isim bulmuştuk sonradan kimseden bi ses çıkmasın diye direkt oğlumuz olcak yerine Noyan geliyor demiştik kimse de isimde yoeum yapamamıştı 12 haftadan beri ismi var benim bebitonun hatta kapı süsü bile yaptım

Eklentiler

• 47C6869E-8FB1-40CE-842B-9FABD3F78DF8.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bu gün bime çok güzel bez organizerler geliyor. Komidin/masa üstüne bebek bezi, malzemeleri koymak için filan çok hoş olur. Bakmak isteyen olursa haberi olsun.

Yanlış alarm kızlar bu gün bebek pamuğu, bakın örtüsü filan gelmiş. O organizerler cuma günüymüş

Aynen canım herkese farklı etki yapıyor galiba. Bende tam tersi. Tüm düzenim alt üst oldu. Hiç rahat ve mutlu, dinlenmiş değilim doğursam da bi rahatlasam diye gün sayıyorum resmen.

Reactions: The
Ah sevket yilmaz yollari gozukmesin de
Kızlar bu gün bime çok güzel bez organizerler geliyor. Komidin/masa üstüne bebek bezi, malzemeleri koymak için filan çok hoş olur. Bakmak isteyen olursa haberi olsun.
Cuma gunu degilmi diyecektim ki sen duzeltme yayinlamissin

Benim bebisim bugunlerde ckk hickiriyor ya
Benım bebeğimde:))
Çok ve uzun
Dogum sonrası için ciğerler kendını hazrlıyo canımm cok iyi bişey yani endıse etmeyı bıraktm bende
Canım bazılarımızn eslerı kullanıyodur muhtemelen(( mesela eşim balkonda içip gelıyo üstü basıyla beraber koku onunla yuruyo hele arabaya bınmeden once içtiyse arabanın içine kokusu yayılıyo(( bişey olmaz inşaAllah dıye gonlümü
Ferahlatmaya calısıyrm bende
Yok canım ya en olmadı devlet hastanesı almak xorunda:)) bn hamılelıgımde kanama sebebıyle bı cok kez özel hastanede yattım hic yatıs oncesi test yapılmadı refakatcıme de böyle bişey söylenmedi ama dogum için kabul etmıyo sanırm kabul eden yuksek malıyetlı hastaneler var en olmadı onlara gideriz dıyorm
Ahh uyku….
Kesıntısız uykuyu unuttum valla
Hele bu gece dogru duzgun uyuyamadım dogumdan sonrasına hazrlık yapıyo vucudumuz,malum ihtiyacımız olacak

Maşallah ismi hayırlı olsun kuzucugun. Kapı susüde harika görünüyor.

Yüzde yüz katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…