2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay ne bileyim canım ya internette bı baktım da pasif içici hamileler falan diye milyon şey okudum , çok korktum o yüzden buraya da sorayım dedim , içim rahatladı biraz

Benm gelmiyo ya bebek sancım olmuyo suni veriyorlar. Bnde suni almak istemiyorum doktor da bunu biliyo . Bu yüzden hazırlansın vücut diye söyledi sanırım. Cunku hiç bısey birden olmuyo
Himm işin gercekten zormuş insalalh bu sefer kendiliğinden sancım gelir suni sancı da kötü birden ver üst üste yasa insalalh bu sefer hurma da etki eder sancıların gelir canım

Ben bebitoya salona koymaya beşik aldım belki doğurasım gelir diye bu haftanın başında da koydum salona beşiği beynim doğurmam gerektiğini algılar belki gördükçe doğum tetiklenir diye
Bende beşiği yatak odasına koyacağım bu gün, tam yanıma. Gece yatarken falan bakayım, hadi kızım doğ diye olumlama yapayım doğar belki

Sizde sürekli falanca hamile covitten ölmüş yazıyorsunuz dikkat ettim. Ben aşı olmadım beni neden korkutuyorsunuz?
Sürekli mi? Dün gördüğüm bir haberi paylaştım, ki hamilelerin koronadan daha çok etkilendiği bir gerçek ve ben kendim çok korkuyorum. Aşı olmuş olmam beni rahatlatmıyor, şu doğuma kadar korona olmadan gitsem çok şükür edicem. Ben kimseye aşı olun, yoksa ölürsünüz diye bir şey demedim, kendi korkularımı paylaştım. Ama sizin yazım tarzınız bambaşka, göreceksiniz neler neler çıkacak diyorsunuz, ileride bizim bebeklerimizde bir sorun çıksa neredeyse sevineceksiniz, bak gördünüz mü diyeceksiniz gibi bir tarzda. Buradaki farkı anlarsanız, neden bizlerin kalbini kırdığınızı da anlarsınız.

Ya 40 tl çok uygun . Bunları nasıl temin edebilirim bende evde yapım
Tuhafiyeden kasnak tül yapay çiçek ve pleksi harf aldım evde de silikon tabancam vardı yoksa bence Japon yapıştırıcısı tarzı bişi de olur tülün metresi 4 TLydi zaten kasnak 20 TL geriside harf ve yapay çiçek oldu artık çoğu tuhafiyede var böyle pleksi harf çok yaygın kullanılıyor çünkü

Bende beşiği yatak odasına koyacağım bu gün, tam yanıma. Gece yatarken falan bakayım, hadi kızım doğ diye olumlama yapayım doğar belki
Bende öğleden snra doktora gidicem bakalım bir doğum ibaresi var mı ne bileyim kanala yaklaşmak olur kasılma tarzı şeyler olur leğen kemiklerim çok rahatsız ama artık kramp giriyor adım atamıyorum leğen kemiği eklemlerime her hareketi yapamıyorum artık kısıtlanıyor vücut hazırlıyor kendini de bakalım umarım anneme çekmemişimdir çok genetikmiş böyle şeyler ama hayırlısı

Ya yapım bende bakım seninki gibi güzel olur insAllah

Ben bebitoya salona koymaya beşik aldım belki doğurasım gelir diye bu haftanın başında da koydum salona beşiği beynim doğurmam gerektiğini algılar belki gördükçe doğum tetiklenir diye
Etkısı olursa nolur yaz37 den sonra deneyelımm

Aslında hamilelerin coronadan çok etkilenmesi böyle inanılmaz değişik birşey değil hamilelerin bağışıklıkları bebekten dolayı çok düştüğü İçin zaten herşeyden aşırı etkileniyoruz idrar enfeksiyonu mantar resmen hamilelikte paket hastalık çünkü bağışıklık düşüyor yani bunu herkesin biliyor olması lazım değişik yada saçma birşey söylemediniz insanlar bir etkileniyor ise biz beş etkileniyoruz. Korkmanız çok mantıklı çünkü insanların bağışıklığı normal ve aşı olmuşken bile bu hastalığı geçiriyorlar bizim de aşı olmamıza rağmen hafif atlatmama ihtimalimiz var ama en azından tedbirimizi aldık diyip iç rahatlatacağız yapacak birşey yok herkesin de kendi tercihi zaten çokta gerilip takılmamak lazım herkesin iyi kötü niyeti kendine döner kimse strese girmesin bu dönemde çok takılmayın. Hepimiz için en iyisi olur inş. Bende iki doz biontech aşımı oldum ama işe yarar mı yaramaz mı yada kötü bir etkisi olur mu olmaz mı bilmiyorum. Kötü bir hastalık İçin iyi birşey yapılmaya çalışılıp aşı üretilmiş ve hasta olup kötü birşey yaşama ihtimali ile belkide iyi gelebilme ihtimali olacak olan çünkü sonuçta iyi olması İçin yapılmış birşey nitekim kötü de olabilir bilmiyoruz tabiki aşıdan yana kullandım. Hiç bi zaman hiç birşeyden emin olamayız sonuçta ağrı kesiciden ölen hasta bile varken bu dünyada böyle birşey bence çokta garip olmaz. En basite indirgeyelim seneler önce bir haberde yolda yürürken balkondaki saksının kafasına düşmesiyle ölen bir adam vardı. Yani şansımızı deniyoruz bakalım kime ne çıkarsa

Plansız oldu ikisinin arası az olduğu için bu sorunları yaşadığımı söyledi doktor. Kızım da doğumum da zor geçmişti 9 cm açılıp sezeryan olmuştum. Hepimizin yardımcısı olsun inş
Aynı ben 15 aylık bir cadı kızım var ne bırakıyor yatim ne dinlenim şükür onu yarın kreşe yolluyorum 8 gün sonrada bebek geliyor haftaya Perşembe yüküm hiç değilse 5,6 saat hafifliyor
Kızlar oğlumuzun ismine karar verdik Ali karan . Sizler hangi isme karar verdiniz
Masalalh çok güzel işin bizde Devrim koyduk karar verildi
Canım en fazla 2 -3 haftaya dogurursun bitti bittii
Şükür geldi benim o birkaç haftalık doğumum 9 gün
Allah seni ne yapmaya oğlun gelmesin oraya yatmaya işer yine sana iş çıkartır insalalh kızın seni anlar bekletmez haftaya dogururuz ikimizde 39. Haftada beni yalnız bırakmazsin

Çok teşekkürler. Aynen, elimizdeki bilgilerle donelerle kendimiz ve çocuğumuz için en doğru olanı yapmaya çalışıyoruz, ama bir raddeden sonrasında artık bilemeyiz ne olacak.

Bende bu aşılar konusunda kararsizim dün karşıma çıktı haberlerde Mersin'de oturan adam 2 doz aşısını yaptirmadina rağmen öldü korona bırakmadı yakasını insan böyle şeyleri okuyunca kafası karisiyor sözde doğumdan sonra düşünüyorsldum yapmayı ne yapacağımı bilmiyorum acaba eşimin yaptığı tek dozluk Johnson aşısını mi yapsam yüzde 65 koruyucu hiç bilmiyorum hakkımızda hayırlısı ne diyeceğimiz bilemiyorum yapanlar da ölüyor yapmayan hamilelerde ölüyor nasıl nur pis hastalık Rabb'im den tek dileğim insalalh seneye kurtuluruz bu pislikten

Ya ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Geceleri zorla uyuyor iki saat geçmeden uyanıyorum. Kalkabilirsem zorla kalkıyorum gece boyu kedilerle oturuyoruz. Yoksa nefes almakta zorluk çeke çeke yatakta video izliyorum.
Ben covidden beri nefes almakta güçlük çekiyorum diye düşünüyordum ama bebek büyüdüğü için ciğerlerimi baskılıyormuş. Bir de ara ara ağrı giriyor karnıma. Artık haftalık kontrol istedi doktorum da yarın gideceğim gitmeyecek olsam bugün hastaneye giderdim herhalde o derece sancı çektim sabaha kadar.

Şimdi bu uyku sorunlarini yaşıyoruz ya sanki sanıyoruz doğum yapınca herşey cozülecek sağa sola yüz üstü yatmakla

Kizlar daha durun daha yeni baslacaz uykusuz geceler ben zaten uzun süre hasretim uykuya obur gebelikten hasretim vardi hamile kalınca daha da arttı bakalım benek dogdun neler bekliyor bizi şöyle 1 ay kendimizi sıksak emzirme sorunları gaz dönemi bitse ikinci ay hafif geçiririz yine inşallah bende rezene çayları emzirme çayları aldı stokladim bol bol icecem süt yapıyor bana yarıyor bu csyalr hemde bağırsaklara gaza iyi geliyor bebek oconde iyi oluyor gaz sorununa yardımcı oluyor

Şu pis nezleden kurtulsam da rahatlasam 2gindir parol lari bitirdim bugün eczaneden mi slayim yoksa acile mi gidip yazdırım bilmiyorum ya insalalah bir hafta içinde iyilesirim hep stres yaptım doğuma yakın hasta olmsyim diye kizlarimi korudum iyi baktım hasta olmasınlar diye ama kaptik yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…