Ya rezene cayi icin de pek sicak bakmayan doktorlar var icinde anason oldugu icin.
Ilk zamanlar icin cok uygun olmayabilir sanki.
Kimyon cayi oneren var ben bir zarari varmi arastirmadim henuz ama o daha sicak gelmeye basladi bana
İyi ama PCR testlerinde de yanlışlık çıkıyor. Böyle bir durumda ne yapacağızalmayacaklar mi doguma o sancıyla vs
Ya neden hastane çantasını, oda hazırlıklarını son haftalara bırakmamak gerektiğini bu aralar daha iyi anlıyorum. 33. hafta dolduğundan beri bu çatı bölgesindeki ağrı beni mahvetti, dün özellikle yatarken kalkarken ağlamak istedim artıkBu kadar ağrıması normal mi onu da anlamıyorum, açıkçası sancım olsa onu da anlar mıyım bilmiyorum. Bugün de zor hareket ediyorum, hastane çantasını hala hazırlamadım mecbur yavaş yavaş onu hazırlayacağım. Yapmayanlar bir şeyini ertelemesin valla bir anda insan yamuluyormuş gerçekten, neyse ki son zamanlar çok şükür sonuna geldik artık.
Benim annemde normal doğurmuş, kolaydı diyorBende öğleden snra doktora gidicem bakalım bir doğum ibaresi var mı ne bileyim kanala yaklaşmak olur kasılma tarzı şeyler olurleğen kemiklerim çok rahatsız ama artık kramp giriyor adım atamıyorum leğen kemiği eklemlerime her hareketi yapamıyorum artık kısıtlanıyor vücut hazırlıyor kendini de bakalım umarım anneme çekmemişimdir çok genetikmiş böyle şeyler ama hayırlısı
Ay inşallah kız 39da falan doğursam harika olur benceAynı ben 15 aylık bir cadı kızım var ne bırakıyor yatim ne dinlenim şükür onu yarın kreşe yolluyorum8 gün sonrada bebek geliyor haftaya Perşembe yüküm hiç değilse 5,6 saat hafifliyor
Masalalhçok güzel işin bizde Devrim koyduk karar verildi
Şükür geldi benim o birkaç haftalık doğumum 9 gün
Allah seni ne yapmaya oğlun gelmesin oraya yatmaya işer yine sana iş çıkartır insalalh kızın seni anlar bekletmez haftaya dogururuz ikimizde 39. Haftada beni yalnız bırakmazsin
Bende gece kalktım kediyle oturdum, TV baktım. Sonra o uyudu gerile gerile, ben sinirimden oturdum ağladım uyuyamıyorum diye. Vücut uyku istiyor ama ağırlıktan uyuyamıyorum. Doğum sonrası uykusuzluk böyle olmaz diye düşünüyorum. Şuan vücudum rahatsız olduğu için uyuyamıyorum.Ya ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Geceleri zorla uyuyor iki saat geçmeden uyanıyorum. Kalkabilirsem zorla kalkıyorum gece boyu kedilerle oturuyoruz. Yoksa nefes almakta zorluk çeke çeke yatakta video izliyorum.
Ben covidden beri nefes almakta güçlük çekiyorum diye düşünüyordum ama bebek büyüdüğü için ciğerlerimi baskılıyormuş. Bir de ara ara ağrı giriyor karnıma. Artık haftalık kontrol istedi doktorum da yarın gideceğim gitmeyecek olsam bugün hastaneye giderdim herhalde o derece sancı çektim sabaha kadar.
Benim de duruyor. Bulaşık makinesi yıkandı, boşaltılıp dolaplara yerleşecek. Çamaşırlar yıkandı katlanacak, hepsi bekliyor. Bende panda gibi kanepe de yuvarlanıyorumBen de bugün hazırladım çantamı, valla nefes nefese kaldım. Evin diğer bütün işleri kaldı çamaşır yıkayacaktım yığılıp kaldım.
Ne kadar da benBenim de duruyor. Bulaşık makinesi yıkandı, boşaltılıp dolaplara yerleşecek. Çamaşırlar yıkandı katlanacak, hepsi bekliyor. Bende panda gibi kanepe de yuvarlanıyorum
Benimki de farkında ama bilmezden geliyor. Anca gelsin kardeşim eşyalarıyla falan oynasın, çiş yapsınNe kadar da ben
Eşim işten gelene kadar bari bitirsem akşam iyice çöküyorum yapamıyorum. Zaten dokuz aydır neredeyse tüm işi o yapınca kıyamıyorum bari bebekten önce biraz eli yüzü düzgün görse evi.
Kediler dediğin gibi birisi fosur fosur uyuyor, bi tanesi insan gibi ağrım varken uyumaz karnımın üzerinde oturuyor sürekli karnımı falan yalıyor o çok farkında bebeği.
Çok zor valla peşinde koşmak durdurmak bilmiyorAynı ben 15 aylık bir cadı kızım var ne bırakıyor yatim ne dinlenim şükür onu yarın kreşe yolluyorum8 gün sonrada bebek geliyor haftaya Perşembe yüküm hiç değilse 5,6 saat hafifliyor
Masalalhçok güzel işin bizde Devrim koyduk karar verildi
Şükür geldi benim o birkaç haftalık doğumum 9 gün
Allah seni ne yapmaya oğlun gelmesin oraya yatmaya işer yine sana iş çıkartır insalalh kızın seni anlar bekletmez haftaya dogururuz ikimizde 39. Haftada beni yalnız bırakmazsin
Ya ne güzel randevu günü doğum günü eşinin keşke öyle sürpriz yapsa kızın babasına harika olurduBenim annemde normal doğurmuş, kolaydı diyorinşallah bende ona çekerim de doğururum hemencik
Ay inşallah kız 39da falan doğursam harika olur bence21inde çağırdı, eşimin doğum günü. O gün doğurasım geliyor bakalım
Kediyi almıyorum artık yatak odasına. Ona bebişin eşyaları yasak
Bende gece kalktım kediyle oturdum, TV baktım. Sonra o uyudu gerile gerile, ben sinirimden oturdum ağladım uyuyamıyorum diye. Vücut uyku istiyor ama ağırlıktan uyuyamıyorum. Doğum sonrası uykusuzluk böyle olmaz diye düşünüyorum. Şuan vücudum rahatsız olduğu için uyuyamıyorum.
Benim de duruyor. Bulaşık makinesi yıkandı, boşaltılıp dolaplara yerleşecek. Çamaşırlar yıkandı katlanacak, hepsi bekliyor. Bende panda gibi kanepe de yuvarlanıyorum
Şükür canım sancı yok bence de gündüz uykuları yap bende akşamları kızı yatirirken onunal biraz yatıyorum 1 saat kadar tekrar uyanıyor m TV izliyorum birşeyler içiyorum 12 den sonra yatıyorum sabahda 7 de ayaktayımHanımlar sancı yoklamadı tekrardan çok şükürbende 11 gibi yatmıştım uyumuşum. Gece uyuyamıyorum barı gündüz biraz dinleneyim. Daha 34+3 bugün, hala benim doğum için çok erken tek temennim 36yı göreyim
Sinovac iki doz olanlarda varyant etkisi fazla olabiliyormuş. Dun doktorum kesin ol dedi. korktum bebekte sıkıntı olmamış şimdiye kadar korona olan hamilelerde ama kadınlarda agir seyrediyor dedi. Çocuğumun annesiz büyüme fikri bana aşı yaptırtti.Bende bu aşılar konusunda kararsizimdün karşıma çıktı haberlerde Mersin'de oturan adam 2 doz aşısını yaptirmadina rağmen öldü korona bırakmadı yakasını insan böyle şeyleri okuyunca kafası karisiyor sözde doğumdan sonra düşünüyorsldum yapmayı ne yapacağımı bilmiyorum acaba eşimin yaptığı tek dozluk Johnson aşısını mi yapsam yüzde 65 koruyucu hiç bilmiyorum hakkımızda hayırlısı ne diyeceğimiz bilemiyorum yapanlar da ölüyor yapmayan hamilelerde ölüyor nasıl nur pis hastalık Rabb'im den tek dileğim insalalh seneye kurtuluruz bu pislikten
Yaa hadi hayırlısıBenim Ece'm geliyor kızlarsuyu 6.5 cm olmuş doktor riske atmaya gerek yok yarın alalım dedi. Ben de yarın mııı daha annem gelecek ama diyince nst de iyi olunca perşembe olsun dedi. Yatış işlemlerini, pcr testini, anestezi testlerini her şeyi yaptırdık geriye perşembe günü gidip sağlıcakla kızımızı almamız kaldı
Insallah canim. Cok fazla hareket etme ani hareketlerden kacinHanımlar sancı yoklamadı tekrardan çok şükürbende 11 gibi yatmıştım uyumuşum. Gece uyuyamıyorum barı gündüz biraz dinleneyim. Daha 34+3 bugün, hala benim doğum için çok erken tek temennim 36yı göreyim
Bende bunu düşündükçe korkuyorum ya doğumdan osnra birşey olursa hastalık kaparsm ya ben yada bebek bu düşüncede beni üzüyor insalalh canım faydalıdır bu asialr gerçekten hiç bir bilgim yok herkes farklı birşey yazıyor çiziyor insanlar etkileniyor korkuyor bazialri ise hala bunun bir politik olduğunu dudunup yapmıyorlar Allah hepimize şifa versin insalalh kazasız belasız dogururuz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize hasta olmadanSinovac iki doz olanlarda varyant etkisi fazla olabiliyormuş. Dun doktorum kesin ol dedi. korktum bebekte sıkıntı olmamış şimdiye kadar korona olan hamilelerde ama kadınlarda agir seyrediyor dedi. Çocuğumun annesiz büyüme fikri bana aşı yaptırtti.
Ay hadi insallah saglikla kucagina almak nasip olsunBenim Ece'm geliyor kızlarsuyu 6.5 cm olmuş doktor riske atmaya gerek yok yarın alalım dedi. Ben de yarın mııı daha annem gelecek ama diyince nst de iyi olunca perşembe olsun dedi. Yatış işlemlerini, pcr testini, anestezi testlerini her şeyi yaptırdık geriye perşembe günü gidip sağlıcakla kızımızı almamız kaldı
Bana doktor covid sonuçları ortada, ölüm riski var ve hafif atlatsan bile uzun vadede ne gibi sonuçları cikacagi bilinmiyor dedi. Aşının en azından gebelerile yapılmış çalışmaları görebiliyoruz uzun vadede ne covid ne de aşının etkileri öngörülebilir ben bu nedenle sana şiddetle aşı olmanı öneririm dedi. Ben ilk dozunu oldum, ikincisi doğumdan birkaç hafta önce olacak. İçim hiç ama hiç rahat değil ama kötü bir senaryoda sonuclar belliÇok teşekkürler. Aynen, elimizdeki bilgilerle donelerle kendimiz ve çocuğumuz için en doğru olanı yapmaya çalışıyoruz, ama bir raddeden sonrasında artık bilemeyiz ne olacak.
HoşgelsinBenim Ece'm geliyor kızlarsuyu 6.5 cm olmuş doktor riske atmaya gerek yok yarın alalım dedi. Ben de yarın mııı daha annem gelecek ama diyince nst de iyi olunca perşembe olsun dedi. Yatış işlemlerini, pcr testini, anestezi testlerini her şeyi yaptırdık geriye perşembe günü gidip sağlıcakla kızımızı almamız kaldı
Dün beni rezil etti mağaza da birşey almadan çıktım onun yüzünden illa diyo r bırak beni gideyim arka odalara çamaşırları çıkarıp dağıtıcsk .dün eşim e dedim al gidin ablasini okuldan alın dedim beni sinir etti yordu deidm babası da kafayı yedi okula gidene kadar ağladı arabada durmadı yürümek istedi yürüdü bu sefer sağa sola koşuyor kaçıyor babası da dün dersini aldı bende tobvbe ettim dedim birdaha bununla biryere gitmem diyeÇok zor valla peşinde koşmak durdurmak bilmiyorbiz babanne yanındayız ama bensiz durmuyor yine de. Sağlıkları iyi olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?