2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya rezene cayi icin de pek sicak bakmayan doktorlar var icinde anason oldugu icin.
Ilk zamanlar icin cok uygun olmayabilir sanki.

Kimyon cayi oneren var ben bir zarari varmi arastirmadim henuz ama o daha sicak gelmeye basladi bana

Humananın çayları var ya çok lezzetli her iki çeşidi de. Annem kardeşimi doğurduğunda onlardan içiyordu, normalde bitki çayını çok sevdiğim için denemiştim. :)

Ya neden hastane çantasını, oda hazırlıklarını son haftalara bırakmamak gerektiğini bu aralar daha iyi anlıyorum. 33. hafta dolduğundan beri bu çatı bölgesindeki ağrı beni mahvetti, dün özellikle yatarken kalkarken ağlamak istedim artık Bu kadar ağrıması normal mi onu da anlamıyorum, açıkçası sancım olsa onu da anlar mıyım bilmiyorum. Bugün de zor hareket ediyorum, hastane çantasını hala hazırlamadım mecbur yavaş yavaş onu hazırlayacağım. Yapmayanlar bir şeyini ertelemesin valla bir anda insan yamuluyormuş gerçekten, neyse ki son zamanlar çok şükür sonuna geldik artık.

İyi ama PCR testlerinde de yanlışlık çıkıyor. Böyle bir durumda ne yapacağız almayacaklar mi doguma o sancıyla vs

Alıyorlar da her hastane farklı uygulamalara sahip. Bundan 3 ay önce arkadaşım özel hastaneye doğuma gittiğinde pcr testi yaptılar ama sonuç çıkana kadar arkadaşım doğum yapmış oldu. Ve tüm normal doğum sancılarını maske ile çekmiş. Resmen vicdansızlık geldi. Kadın Doğum hastanelerinde ise covid servisleri var, covid pozitif iseniz 112yi arayıp direk oraya ambulans ile alıyorlar, götürüp doğumu yaptırıyorlar.

Ben de bugün hazırladım çantamı, valla nefes nefese kaldım. Evin diğer bütün işleri kaldı çamaşır yıkayacaktım yığılıp kaldım.

Benim annemde normal doğurmuş, kolaydı diyor inşallah bende ona çekerim de doğururum hemencik
Ay inşallah kız 39da falan doğursam harika olur bence 21inde çağırdı, eşimin doğum günü. O gün doğurasım geliyor bakalım
Kediyi almıyorum artık yatak odasına. Ona bebişin eşyaları yasak
Bende gece kalktım kediyle oturdum, TV baktım. Sonra o uyudu gerile gerile, ben sinirimden oturdum ağladım uyuyamıyorum diye. Vücut uyku istiyor ama ağırlıktan uyuyamıyorum. Doğum sonrası uykusuzluk böyle olmaz diye düşünüyorum. Şuan vücudum rahatsız olduğu için uyuyamıyorum.
Ben de bugün hazırladım çantamı, valla nefes nefese kaldım. Evin diğer bütün işleri kaldı çamaşır yıkayacaktım yığılıp kaldım.
Benim de duruyor. Bulaşık makinesi yıkandı, boşaltılıp dolaplara yerleşecek. Çamaşırlar yıkandı katlanacak, hepsi bekliyor. Bende panda gibi kanepe de yuvarlanıyorum

Benim de duruyor. Bulaşık makinesi yıkandı, boşaltılıp dolaplara yerleşecek. Çamaşırlar yıkandı katlanacak, hepsi bekliyor. Bende panda gibi kanepe de yuvarlanıyorum
Ne kadar da ben
Eşim işten gelene kadar bari bitirsem akşam iyice çöküyorum yapamıyorum. Zaten dokuz aydır neredeyse tüm işi o yapınca kıyamıyorum bari bebekten önce biraz eli yüzü düzgün görse evi.
Kediler dediğin gibi birisi fosur fosur uyuyor, bi tanesi insan gibi ağrım varken uyumaz karnımın üzerinde oturuyor sürekli karnımı falan yalıyor o çok farkında bebeği.

Benimki de farkında ama bilmezden geliyor. Anca gelsin kardeşim eşyalarıyla falan oynasın, çiş yapsın

Bakalım öğleden sonra enerjim gelirse kalkar yaparım işleri. Bi başlasam yarım saat sürmez ama işte gözümde dünya gibi büyüyor, elimi süresim gelmiyor

Çok zor valla peşinde koşmak durdurmak bilmiyor biz babanne yanındayız ama bensiz durmuyor yine de. Sağlıkları iyi olsun da

Ya ne güzel randevu günü doğum günü eşinin keşke öyle sürpriz yapsa kızın babasına harika olurdu hayırlısı insalalh gelir 39 da benim dedi lk gebelikte kızım 39+4 te geldi bakalım senin de ilk birde kız nezaman gelir

Zaten doğumdan sonraki uyku şuan ki uykuya benzemiyor csnimy hiç değilse karnında hareket edip seni huzursuz edecek bir şey yok gönlünce sağ sol yüz üstü sırt üstü yatabilirsin tabi bebekten bebeğe değişir bazıları yarım saat uyur yine kalkar bszileri inatçı saatlerce uyumaz hele gece gözleri fildir fildir bakar etrafa gece gündüzü ayırt edemiyolar hep gece uyanık olurlar sen bu sefer istemezsin uyanık olmasını ama onalr kül yutmaz uyumazlar keyifler i nasıl isterse ben hatırlamıyorum bebeği gece emzrirdim uyuma kalirdim az kalsim ya çocuk elimden düşecekti ya ben çocuğum uzerine dusecektim işte uykusuzluk böyle yapıyordu şu 40 i geçince birazcık toparlanıyorlsr ama arada nöbet değişimi yaparsın süt ver doyur sen yat kocan la oğlun kızına baksın bir saat üst dinlenirsin
Benim ikinci kız çok gazdan sorunludi ystmazdi sabaha kadar kız saatlerce uyumaz di sasirirdim dolastirirdik evin içinde susardi yavaş yavaş miy mıy memeyi emerdi dursrdi etrafa bakardı artık ben kafayı yerdim esime veriyordum diyordum Allah için al dolastir kızını ben biraz uzanim yatim Allah'tan sağ olsun birkaç saat kesintisiz yatıyordum o yüzden gecelri de arada bir biverom mama yspiyordum yada sağıp biberona koyardım uyanınca eism verirdi gazını çıkarırdi uyutirdu zaten onlar içinde değişik duygu şanlı ohincak bebek voyle güzel oynuyorlar ilgileniyorlar

Benim Ece'm geliyor kızlar suyu 6.5 cm olmuş doktor riske atmaya gerek yok yarın alalım dedi. Ben de yarın mııı daha annem gelecek ama diyince nst de iyi olunca perşembe olsun dedi. Yatış işlemlerini, pcr testini, anestezi testlerini her şeyi yaptırdık geriye perşembe günü gidip sağlıcakla kızımızı almamız kaldı

Şükür canım sancı yok bence de gündüz uykuları yap bende akşamları kızı yatirirken onunal biraz yatıyorum 1 saat kadar tekrar uyanıyor m TV izliyorum birşeyler içiyorum 12 den sonra yatıyorum sabahda 7 de ayaktayım kizimi babasını okula yolluyorum ondan sonrası 1 saat daha yatmaya çalışıyorum oda burnumdan geliyor ya karnımdaki bırakmıyor yatim yada küçük kiz

Sinovac iki doz olanlarda varyant etkisi fazla olabiliyormuş. Dun doktorum kesin ol dedi. korktum bebekte sıkıntı olmamış şimdiye kadar korona olan hamilelerde ama kadınlarda agir seyrediyor dedi. Çocuğumun annesiz büyüme fikri bana aşı yaptırtti.

Yaa hadi hayırlısı bizi beklemiyrsunuz sen bu perşembe doğur bende haftaya Perşembe dogururum hadi bakalım hayırlısı insalalh sağ salim gelsin Ecem

Insallah canim. Cok fazla hareket etme ani hareketlerden kacin

Bende bunu düşündükçe korkuyorum ya doğumdan osnra birşey olursa hastalık kaparsm ya ben yada bebek bu düşüncede beni üzüyor insalalh canım faydalıdır bu asialr gerçekten hiç bir bilgim yok herkes farklı birşey yazıyor çiziyor insanlar etkileniyor korkuyor bazialri ise hala bunun bir politik olduğunu dudunup yapmıyorlar Allah hepimize şifa versin insalalh kazasız belasız dogururuz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize hasta olmadan

Ay hadi insallah saglikla kucagina almak nasip olsun Bir bebisimiz daha aramiza katiliyor desene. Rabbim kolayliklar versin.

Çok teşekkürler. Aynen, elimizdeki bilgilerle donelerle kendimiz ve çocuğumuz için en doğru olanı yapmaya çalışıyoruz, ama bir raddeden sonrasında artık bilemeyiz ne olacak.
Bana doktor covid sonuçları ortada, ölüm riski var ve hafif atlatsan bile uzun vadede ne gibi sonuçları cikacagi bilinmiyor dedi. Aşının en azından gebelerile yapılmış çalışmaları görebiliyoruz uzun vadede ne covid ne de aşının etkileri öngörülebilir ben bu nedenle sana şiddetle aşı olmanı öneririm dedi. Ben ilk dozunu oldum, ikincisi doğumdan birkaç hafta önce olacak. İçim hiç ama hiç rahat değil ama kötü bir senaryoda sonuclar belli . Dilerim kimseye kötü bir şey olmasın olana da olmayana da.

Hoşgelsin gözün Aydın diyelim sağlıcakla kavuşun inşallah

Çok zor valla peşinde koşmak durdurmak bilmiyor biz babanne yanındayız ama bensiz durmuyor yine de. Sağlıkları iyi olsun da
Dün beni rezil etti mağaza da birşey almadan çıktım onun yüzünden illa diyo r bırak beni gideyim arka odalara çamaşırları çıkarıp dağıtıcsk .dün eşim e dedim al gidin ablasini okuldan alın dedim beni sinir etti yordu deidm babası da kafayı yedi okula gidene kadar ağladı arabada durmadı yürümek istedi yürüdü bu sefer sağa sola koşuyor kaçıyor babası da dün dersini aldı bende tobvbe ettim dedim birdaha bununla biryere gitmem diye
Şimdi aklımdan geçiyor acile gidip parasetamol yazdırım diye orda da beni rezil eder ağlar bağırır kendini yerlere star diye gitmiyorum eczaneye giderim birkaç Euro fazla alırım ne yapayım beni yoruyor taşıyınca korkuyorum dogurcam diye q1 haftm kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…