- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Valla anlaştık şimdiden. Ben çok yorulduğum zamanlar o bakacak, yok öyle tek başına bana bırakmakYa ne güzel randevu günü doğum günü eşinin keşke öyle sürpriz yapsa kızın babasına harika olurduhayırlısı insalalh gelir 39 da benim dedi lk gebelikte kızım 39+4 te geldi bakalım senin de ilk birde kız nezaman gelir
Zaten doğumdan sonraki uyku şuan ki uykuya benzemiyor csnimy hiç değilse karnında hareket edip seni huzursuz edecek bir şey yok gönlünce sağ sol yüz üstü sırt üstü yatabilirsin tabi bebekten bebeğe değişir bazıları yarım saat uyur yine kalkar bszileri inatçı saatlerce uyumaz hele gecegözleri fildir fildir bakar etrafa gece gündüzü ayırt edemiyolar hep gece uyanık olurlar sen bu sefer istemezsin uyanık olmasını ama onalr kül yutmaz uyumazlar keyifler i nasıl isterse ben hatırlamıyorum bebeği gece emzrirdim uyuma kalirdim az kalsim ya çocuk elimden düşecekti ya ben çocuğum uzerine dusecektim işte uykusuzluk böyle yapıyordu şu 40 i geçince birazcık toparlanıyorlsr ama arada nöbet değişimi yaparsın süt ver doyur sen yat kocan la oğlun kızına baksın bir saat üst dinlenirsin
Benim ikinci kız çok gazdan sorunludi ystmazdi sabaha kadar kız saatlerce uyumaz di sasirirdim dolastirirdik evin içinde susardi yavaş yavaş miy mıy memeyi emerdi dursrdi etrafa bakardı artık ben kafayı yerdim esime veriyordum diyordum Allah için al dolastir kızını ben biraz uzanim yatim Allah'tan sağ olsun birkaç saat kesintisiz yatıyordum o yüzden gecelri de arada bir biverom mama yspiyordum yada sağıp biberona koyardım uyanınca eism verirdi gazını çıkarırdi uyutirdu zaten onlar içinde değişik duygu şanlı ohincak bebek voyle güzel oynuyorlar ilgileniyorlar
Canım sağlıkla kucağına al miniğini, güzel haberlerini bekliyoruzBenim Ece'm geliyor kızlarsuyu 6.5 cm olmuş doktor riske atmaya gerek yok yarın alalım dedi. Ben de yarın mııı daha annem gelecek ama diyince nst de iyi olunca perşembe olsun dedi. Yatış işlemlerini, pcr testini, anestezi testlerini her şeyi yaptırdık geriye perşembe günü gidip sağlıcakla kızımızı almamız kaldı
Amin insalalhBana doktor covid sonuçları ortada, ölüm riski var ve hafif atlatsan bile uzun vadede ne gibi sonuçları cikacagi bilinmiyor dedi. Aşının en azından gebelerile yapılmış çalışmaları görebiliyoruz uzun vadede ne covid ne de aşının etkileri öngörülebilir ben bu nedenle sana şiddetle aşı olmanı öneririm dedi. Ben ilk dozunu oldum, ikincisi doğumdan birkaç hafta önce olacak. İçim hiç ama hiç rahat değil ama kötü bir senaryoda sonuclar belli. Dilerim kimseye kötü bir şey olmasın olana da olmayana da.
İyi yaptın canım valalhi sindiden anlaşmanız iyi oldu yardımcı olsunValla anlaştık şimdiden. Ben çok yorulduğum zamanlar o bakacak, yok öyle tek başına bana bırakmak
Canım sağlıkla kucağına al miniğini, güzel haberlerini bekliyoruz
Sağ salim inşallahBenim Ece'm geliyor kızlarsuyu 6.5 cm olmuş doktor riske atmaya gerek yok yarın alalım dedi. Ben de yarın mııı daha annem gelecek ama diyince nst de iyi olunca perşembe olsun dedi. Yatış işlemlerini, pcr testini, anestezi testlerini her şeyi yaptırdık geriye perşembe günü gidip sağlıcakla kızımızı almamız kaldı
Yatıyorum canım ama az önce sabahkinden bir tık hafif şekilde yine yokladı.. Maden sodası içeyim bari. Bugün magnezyumumu suda eritip içmiştim ama kasılmalara etkisi oluyordur umarımInsallah canim. Cok fazla hareket etme ani hareketlerden kacin
Canım normal bağ dokusu ağrısı diye geçiyor .Rahim ağırlığı arttığı için rahmi taşıyan bağlara baskı yapıyor .O yüzden mümkün olduğunca yavaş ve kontrollü hareket etmek gerekiyormuş .Aynı şeyleri yaşıyoruz .Bir şey yapıp on saat dinleniyorum ve yığınla işim varmış gibi geliyorYa neden hastane çantasını, oda hazırlıklarını son haftalara bırakmamak gerektiğini bu aralar daha iyi anlıyorum. 33. hafta dolduğundan beri bu çatı bölgesindeki ağrı beni mahvetti, dün özellikle yatarken kalkarken ağlamak istedim artıkBu kadar ağrıması normal mi onu da anlamıyorum, açıkçası sancım olsa onu da anlar mıyım bilmiyorum. Bugün de zor hareket ediyorum, hastane çantasını hala hazırlamadım mecbur yavaş yavaş onu hazırlayacağım. Yapmayanlar bir şeyini ertelemesin valla bir anda insan yamuluyormuş gerçekten, neyse ki son zamanlar çok şükür sonuna geldik artık.
Canım sağlıcakla kavuş bebeğineBenim Ece'm geliyor kızlarsuyu 6.5 cm olmuş doktor riske atmaya gerek yok yarın alalım dedi. Ben de yarın mııı daha annem gelecek ama diyince nst de iyi olunca perşembe olsun dedi. Yatış işlemlerini, pcr testini, anestezi testlerini her şeyi yaptırdık geriye perşembe günü gidip sağlıcakla kızımızı almamız kaldı
Gözümüz aydınBenim Ece'm geliyor kızlarsuyu 6.5 cm olmuş doktor riske atmaya gerek yok yarın alalım dedi. Ben de yarın mııı daha annem gelecek ama diyince nst de iyi olunca perşembe olsun dedi. Yatış işlemlerini, pcr testini, anestezi testlerini her şeyi yaptırdık geriye perşembe günü gidip sağlıcakla kızımızı almamız kaldı
Valla İstanbul'da devlet hastanesine gidip doğurabilir miyim bilmiyorum bi kere acilden gittim daha da gitmem inşallah. Pek burayı da bilmiyorum. Kendi hastanem kendi doktorum olur inşallah. Bu konuyu gidince soracağım doktoruma bakalım aşı konusunda da bu pcr konusunda da ne diyecekBenım bebeğimde:))
Çok ve uzun
Dogum sonrası için ciğerler kendını hazrlıyo canımm cok iyi bişey yaniendıse etmeyı bıraktm bende
Canım bazılarımızn eslerı kullanıyodur muhtemelen(( mesela eşimbalkonda içip gelıyo üstü basıyla beraber koku onunla yuruyo hele arabaya bınmeden once içtiyse arabanın içine kokusu yayılıyo(( bişey olmaz inşaAllah dıye gonlümü
Ferahlatmaya calısıyrm bende
Yok canım ya en olmadı devlet hastanesı almak xorunda:)) bn hamılelıgımde kanama sebebıyle bı cok kez özel hastanede yattım hic yatıs oncesi test yapılmadı refakatcıme de böyle bişey söylenmedi ama dogum için kabul etmıyo sanırmkabul eden yuksek malıyetlı hastaneler var en olmadı onlara gideriz dıyorm
Ahh uyku….
Kesıntısız uykuyu unuttum valla
Hele bu gece dogru duzgun uyuyamadımdogumdan sonrasına hazrlık yapıyo vucudumuz,malum ihtiyacımız olacak
Tansiyonu ölç canım. Bide parmağınla dokun gömülme var mı diye. Bu aylarda oluyormuşYa kızlar sanırım ödemleniyorum
ellerimi kapattığımda sanki parmaklarım şiş gibi bir his geliyor .Çok erken değil mi .Tuzlu da yemiyorum .Bol su içiyorum anlamadım ki neden oluyor
Ilk doğum mu olacak? Alttan muayene dedin ya ondan şeyettimGüzel ilerliyo dedi bidakine 37+3 gitcem altan muane edicem dedi doğum zamanini sordum o normal doğumda belli olmuyo dedi .
Uzaması devam edecektir tabi ama çok da elzem değil inan, kızım 3070 gr 48 cm di. Ki doğum şişliği gidince 3 un altına düştü kilosu su an yaşıtlarından büyük görünüyor.Bana dün 48 dedi ama kısa diyede belirtti . Acaba 2 haftada uzarmı daha
Tansiyonum hep 10 6 çıkıyor .İnşallah tansiyondan değildirTansiyonu ölç canım. Bide parmağınla dokun gömülme var mı diye. Bu aylarda oluyormuş
Tansiyonun iyi o değildir diye düşünüyorum. O zaman hafif yürüyüş ve hareket lazım, o da ödem yapıyormuşTansiyonum hep 10 6 çıkıyor .İnşallah tansiyondan değildir
Gozun aydin cnm. Saglicakla kucaginiza alin insBenim Ece'm geliyor kızlarsuyu 6.5 cm olmuş doktor riske atmaya gerek yok yarın alalım dedi. Ben de yarın mııı daha annem gelecek ama diyince nst de iyi olunca perşembe olsun dedi. Yatış işlemlerini, pcr testini, anestezi testlerini her şeyi yaptırdık geriye perşembe günü gidip sağlıcakla kızımızı almamız kaldı
Canım bazen ne kadar dikkat etsende şişiyorsun, onu anladım ben. Benim de ellerim ayaklarım şiş. Hele ayaklarım çok rahatsız ediyor.Ya kızlar sanırım ödemleniyorum
ellerimi kapattığımda sanki parmaklarım şiş gibi bir his geliyor .Çok erken değil mi .Tuzlu da yemiyorum .Bol su içiyorum anlamadım ki neden oluyor
Benim de öyle canım, ayaklarım ellerim şişti. Özellikle sabah uyanınca ellerim çok şiş oluyor, kapatıp açarken çok hissediyorum. Doktor da normal demişti, hatta eşinin ayakkabılarını giyersin demişti de eşimin beti benzi attı çok değerli ayakkabılarını giyeceğim diyeYa kızlar sanırım ödemleniyorum
Ayaklarımda henüz hissetmiyorum ama ellerim rahatsız ediyor .Sanırım şu son denem yemeği abarttım .Hızlı kilo aldım şu son haftalar .Canım bazen ne kadar dikkat etsende şişiyorsun, onu anladım ben. Benim de ellerim ayaklarım şiş. Hele ayaklarım çok rahatsız ediyor.
Ay normal olsun sanırım hızlı kilo aldım şu son haftalar ,valla göbeğim çok çatladı daha ilk hamileliğim .Hamilelikten sonra perte çıkmam inşallahBenim de öyle canım, ayaklarım ellerim şişti. Özellikle sabah uyanınca ellerim çok şiş oluyor, kapatıp açarken çok hissediyorum. Doktor da normal demişti, hatta eşinin ayakkabılarını giyersin demişti de eşimin beti benzi attı çok değerli ayakkabılarını giyeceğim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?