2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla anlaştık şimdiden. Ben çok yorulduğum zamanlar o bakacak, yok öyle tek başına bana bırakmak
Canım sağlıkla kucağına al miniğini, güzel haberlerini bekliyoruz

Amin insalalh dilerim herkes sağ salim evladına kavuşsun bitsin bu pis hastalık

Valla anlaştık şimdiden. Ben çok yorulduğum zamanlar o bakacak, yok öyle tek başına bana bırakmak

Canım sağlıkla kucağına al miniğini, güzel haberlerini bekliyoruz
İyi yaptın canım valalhi sindiden anlaşmanız iyi oldu yardımcı olsun zaten 9 ay tek başımıza çektik bunu bari doğunca destekleri olsun

Sağ salim inşallah

Insallah canim. Cok fazla hareket etme ani hareketlerden kacin
Yatıyorum canım ama az önce sabahkinden bir tık hafif şekilde yine yokladı.. Maden sodası içeyim bari. Bugün magnezyumumu suda eritip içmiştim ama kasılmalara etkisi oluyordur umarım

Canım normal bağ dokusu ağrısı diye geçiyor .Rahim ağırlığı arttığı için rahmi taşıyan bağlara baskı yapıyor .O yüzden mümkün olduğunca yavaş ve kontrollü hareket etmek gerekiyormuş .Aynı şeyleri yaşıyoruz .Bir şey yapıp on saat dinleniyorum ve yığınla işim varmış gibi geliyor

Canım sağlıcakla kavuş bebeğine

Gözümüz aydın saglıklıca gelsin miniğimiz

Valla İstanbul'da devlet hastanesine gidip doğurabilir miyim bilmiyorum bi kere acilden gittim daha da gitmem inşallah. Pek burayı da bilmiyorum. Kendi hastanem kendi doktorum olur inşallah. Bu konuyu gidince soracağım doktoruma bakalım aşı konusunda da bu pcr konusunda da ne diyecek

Ya kızlar sanırım ödemleniyorum
ellerimi kapattığımda sanki parmaklarım şiş gibi bir his geliyor .Çok erken değil mi .Tuzlu da yemiyorum .Bol su içiyorum anlamadım ki neden oluyor
Tansiyonu ölç canım. Bide parmağınla dokun gömülme var mı diye. Bu aylarda oluyormuş

Bana dün 48 dedi ama kısa diyede belirtti . Acaba 2 haftada uzarmı daha
Uzaması devam edecektir tabi ama çok da elzem değil inan, kızım 3070 gr 48 cm di. Ki doğum şişliği gidince 3 un altına düştü kilosu su an yaşıtlarından büyük görünüyor.

Gozun aydin cnm. Saglicakla kucaginiza alin ins

ellerimi kapattığımda sanki parmaklarım şiş gibi bir his geliyor .Çok erken değil mi .Tuzlu da yemiyorum .Bol su içiyorum anlamadım ki neden oluyor
Canım bazen ne kadar dikkat etsende şişiyorsun, onu anladım ben. Benim de ellerim ayaklarım şiş. Hele ayaklarım çok rahatsız ediyor.

Benim de öyle canım, ayaklarım ellerim şişti. Özellikle sabah uyanınca ellerim çok şiş oluyor, kapatıp açarken çok hissediyorum. Doktor da normal demişti, hatta eşinin ayakkabılarını giyersin demişti de eşimin beti benzi attı çok değerli ayakkabılarını giyeceğim diye

Ay normal olsun sanırım hızlı kilo aldım şu son haftalar ,valla göbeğim çok çatladı daha ilk hamileliğim .Hamilelikten sonra perte çıkmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…