Ay evet çok hareketsizim o tetiklemiş olabilirTansiyonun iyi o değildir diye düşünüyorum. O zaman hafif yürüyüş ve hareket lazım, o da ödem yapıyormuş
Aralara kolunu bacagini sokabilir evet o biraz tehlikeli. Anne yanı olması lazim genis park yataklarda o avantaj yok. Emzirip yaninda uyutmak icin anne yanı tercihim. Bir de odadan odaya gezdirebildiniz mi park yatagi gece anne yani günduz de odalara rahatca taşıyabilir olması lazımBez olanlara da bakabilirsiniz onlar daha kullanışlı. Bende ikeanin beşiğini çok beğeniyordum ama ayaklanma dönemi tırmanma olayları oluyomus yada açık olduğu için kol bacak sıkıştırma olayları oluyomus. Baby plusun cibinlikli bez park yatagini aldım. Kızım Kasım'da 3yasina girecek yeni normal karyolaya geçirdik resmen 3yila yakın yattı. Bez olduğu için kafa göz çarpma olayı olmuyor yada düz kaygan bez olduğu için tirmanamiyor katlanıp şehir dışına taşınabiliyor. Onları da tavsiye ederim ama görsel olarak ahşaplar favorim
Saglicakla kucağına al canım insAllahBenim Ece'm geliyor kızlarsuyu 6.5 cm olmuş doktor riske atmaya gerek yok yarın alalım dedi. Ben de yarın mııı daha annem gelecek ama diyince nst de iyi olunca perşembe olsun dedi. Yatış işlemlerini, pcr testini, anestezi testlerini her şeyi yaptırdık geriye perşembe günü gidip sağlıcakla kızımızı almamız kaldı
Benimki de farkında ama bilmezden geliyor. Anca gelsin kardeşim eşyalarıyla falan oynasın, çiş yapsın
Bakalım öğleden sonra enerjim gelirse kalkar yaparım işleri. Bi başlasam yarım saat sürmez ama işte gözümde dünya gibi büyüyor, elimi süresim gelmiyor
Sağlıklı olsunlarda kilo hallolurBenim bebito 2800 olmuş 38. Haftadayım ve 2800 şu bebeğinin kilosu düşük diye üzülenler derin bir nefes alsın bebeği benimkinden daha küçük olan yok bence
Amin amin aynen. Herkes az mı kilosu diye endişe ediyor ya etmeyin oluyo böyle şeyler diye bi söylemek istedim sağlıklı ve bu haftada bu kiloda diye örnek olsunSağlıklı olsunlarda kilo hallolur
2500 ustu normal diyo kagan kocatepe. Ben de 2500u gecmeyi bekliyorum sabirla. Iki hafta beklerse 3000i gecer seninkiBenim bebito 2800 olmuş 38. Haftadayım ve 2800 şu bebeğinin kilosu düşük diye üzülenler derin bir nefes alsın bebeği benimkinden daha küçük olan yok bence
Cnm güzel bende ikra diyorum ama eşimde daha tık yok bakalımKızlar oğlumuzun ismine karar verdik Ali karan . Sizler hangi isme karar verdiniz
İsmiyle yaşasın bebeklerimiz inşallahKızlar oğlumuzun ismine karar verdik Ali karan . Sizler hangi isme karar verdiniz
Kız maşallah iyi kilo almış, şuan doğsa bile sıkıntı çıkmazBenim bebito 2800 olmuş 38. Haftadayım ve 2800 şu bebeğinin kilosu düşük diye üzülenler derin bir nefes alsın bebeği benimkinden daha küçük olan yok bence
Bende bir hışım kalktım mutfağı hallettim. 10dk dinleneyim dedim 2 saat olduAy bi kalkıyım dedim şu işi de şu işi de yapayım dedikçe bu saat oldu yeni oturdum. Bir kaç gündür savsaklıyordum işleri başka türlüsü evi daha fena yapacaktı :)
Umarım 3 ü bulur haftada 100 gram zor alıyo üstün bir çaba gösteriyorum 100 gram alsın diye azıcık salsam gram bile almaz2500 ustu normal diyo kagan kocatepe. Ben de 2500u gecmeyi bekliyorum sabirla. Iki hafta beklerse 3000i gecer seninki
Evet ama az daha kalsın istiyor doktor umarım doğmaz 40 I görür diyor gelişimi geriden ya hala karın çevresi küçük bi kaç haftaKız maşallah iyi kilo almış, şuan doğsa bile sıkıntı çıkmaz
Bende bir hışım kalktım mutfağı hallettim. 10dk dinleneyim dedim 2 saat oldudiğer enerji yüklemesibde çamaşırları hallederim inşallah
Ikra çok güzel isim canım . Isim gerçekten çok zormus her detayina insan takiliyoCnm güzel bende ikra diyorum ama eşimde daha tık yok bakalım
Cnm güzel bende ikra diyorum ama eşimde daha tık yok bakalım
Çok güzelmiş canım. Bende çınar çok istiyordum. Esim agac ismi diye istemediİsmiyle yaşasın bebeklerimiz inşallahbiz de Ali Çınar koymayı planlıyoruz. Rabbim kucağımıza sağ salim almamızı nasip etsin
İnşallah içerde vaktine kadar durur canımEvet ama az daha kalsın istiyor doktor umarım doğmaz 40 I görür diyor gelişimi geriden ya hala karın çevresi küçük bi kaç hafta
Haklisin bende öyle yapmaya calişiyorum saglikli olsunlarda zayif olsunlar alirlar zaten zamanlaBen yalnızca doktorumu dinliyorum yoksa ohoooo her kafadan bir ses. Hurafeler zaten hiç bitmiyor. Doktorum böyle dedi diyip kesip atıyorum sinirlenmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?