2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aralara kolunu bacagini sokabilir evet o biraz tehlikeli. Anne yanı olması lazim genis park yataklarda o avantaj yok. Emzirip yaninda uyutmak icin anne yanı tercihim. Bir de odadan odaya gezdirebildiniz mi park yatagi gece anne yani günduz de odalara rahatca taşıyabilir olması lazım

Saglicakla kucağına al canım insAllah

Ay bi kalkıyım dedim şu işi de şu işi de yapayım dedikçe bu saat oldu yeni oturdum. Bir kaç gündür savsaklıyordum işleri başka türlüsü evi daha fena yapacaktı :)

Benim bebito 2800 olmuş 38. Haftadayım ve 2800 şu bebeğinin kilosu düşük diye üzülenler derin bir nefes alsın bebeği benimkinden daha küçük olan yok bence
2500 ustu normal diyo kagan kocatepe. Ben de 2500u gecmeyi bekliyorum sabirla. Iki hafta beklerse 3000i gecer seninki

Ay bi kalkıyım dedim şu işi de şu işi de yapayım dedikçe bu saat oldu yeni oturdum. Bir kaç gündür savsaklıyordum işleri başka türlüsü evi daha fena yapacaktı :)
Bende bir hışım kalktım mutfağı hallettim. 10dk dinleneyim dedim 2 saat oldu diğer enerji yüklemesibde çamaşırları hallederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…