- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 73
- 34
Şu an kac kilo bende önemsemiyorum ya kilosunu bi de cidden agirlik yapiyo insanda tasimasida sor oluyoDoktorun ne diyorsa o gerisi boş tatlım benim 1900 falandi 32+5 te gayet iyi demişti doktorum, sonradan hızlı kilo almaya basladi
Maşallah tombikmiş sizinki saglikla kucaklarimiza alalim insallahMerhaba, cevap verildi mi bilmiyorum diğer cevapları henüz okuyamadım ama ben bugun 33+4 üm. Kontrolüm vardı bugun, boy 47 kilo 2800 çıktı fakat benimki iri bir bebek, kilosu 36 hafta ile uyumlu. O yuzden bence sizinki çok çok normal, doktorun dediğini dinleyin canınızı sıkmayın
Canım gec döllenme yada pco durumu var mı?Evet ama az daha kalsın istiyor doktor umarım doğmaz 40 I görür diyor gelişimi geriden ya hala karın çevresi küçük bi kaç hafta
Yok benim adetim bile saat oynamazdı gerileme zaten 28. Haftadan snra başladıCanım gec döllenme yada pco durumu var mı?
Bnmde aslında 36. Haftam dolmak üzere ama bız bebeği gecıkmeden 1 hafta 10 gun sonra öğrendık dr da düzeltilmiş tarıh girdi zaman zaman bebek ileri cıksa da düzeltmıyo basta ki degerler bıze bu tarıhı verıyo değiştrmeyelım dıyobnde değiştirse de bıraz daha yavrumun gunu dolsa dıye bakıyorm saglıcakla gelsnler inşaAllah
Ne guzel yaYok benim adetim bile saat oynamazdı gerileme zaten 28. Haftadan snra başladı
Ben çok uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım ama 12 yaşımdan beri diyebilirim çünkü kistlerim vardı aşırı düzensizliklerim vardı 6 ay olmazdım sonra 10 günde bi 2 hafta adet olurdum kanım yerlerdeydi bayılıp bayılıp giderdim sonra doktor verdi doğum kontrol kullandım çok uzun bi zaman sonra da zaten kısa bir süre bıraktım ama sonrada korunmak İçin başladım rahatlığını bildiğim için bana en mantıklı korunma yöntemi gelmişti yaklaşık 12 sene falan kullandım 6 senesi hiç ara vermeden. Bıraktığım ay ne olur ne olmaz diye kendimiz dikkat ettik olursa vücudum hazır değildir diye sonraki ay deneyelim dedik hemen oluverdi ne kist kalmış ne düzensizlik tabi onca sene kullanıncaNe guzel ya
Bnm süreklı değişirdi
İnş gununu yakalayacaktr annesı oğlum 38. Haftada 3.320 gramdı 42. Haftada dogdu 3.490 anca olmustu:) bazen kılo almaları yavaslıyo mıniklerin
Bencede yapısı neyse o oluyo cidden bu ara kaşar yiyorum süt iciyorum 3 4 gune kontrole gidecem bakalim nasi olmuş saglikli olsunda suyumun artişi artik bi dursunda önemli olan saglik gerisi hallolurBana da annem yemek yemiyorsun diye kızıyor, zayıf kalacak bissürü söyleniyor, iyi niyetle söylüyor da öyle dedikleri gibi olmuyor canım.
5 6 aylıkken yemeye başlamıştım sonrasında yine iştahsızlık başladı zorla proteinli şeyler yedim yine olan kilo bu. Bence bebeğin yapısıyla alakalı ne yaparsan yap. Ki seninki çok iyi canım.
Benim karın gelişimi iki hafta geriden geliyordu bebek hızla kilo alınca iki hafta ileriye geçti şimdi. Bende şaşırdım. Kiloymuş tek sıkıntıEvet ama az daha kalsın istiyor doktor umarım doğmaz 40 I görür diyor gelişimi geriden ya hala karın çevresi küçük bi kaç hafta
Benim 3 haftadan fazla gerideydi 2 haftaya düştü bayağıdır iki hafta geriden 3 hafta hiç kilo almadığı oldu sonra beslenmemi sadece et peynir kaşar ceviz süt olarak değiştirince toparladı biraz kilosuBenim karın gelişimi iki hafta geriden geliyordu bebek hızla kilo alınca iki hafta ileriye geçti şimdi. Bende şaşırdım. Kiloymuş tek sıkıntı
Kacinci hafta oldunuz 3. Dozunuzu benimde vaktimngeldi lakin doğuma 14 gün doğumdan sonra mi olsam dedim.sinovac olacağım bende. 2 . Dozu olalı 2 ay olmuş daha3. Doz aşımı sinovac oldum çok yine biontechten korktum inş doğru tercihtir
1. Doz 15 Mayıs 2. Doz 15 Haziran tam 3 ay geçmişti oldum sizde benim gibi biontechten korkuyor musunuzKacinci hafta oldunuz 3. Dozunuzu benimde vaktimngeldi lakin doğuma 14 gün doğumdan sonra mi olsam dedim.sinovac olacağım bende. 2 . Dozu olalı 2 ay olmuş daha
Idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik kullanmıştımSelam kızlar. Benim bugün muayenede bebeğin kalp atışları çok hızlıydı. Doktorum enfeksiyondan suphelendi. Kan tahlili verdim. Bi degerim yüksek cikti. Bebege enfeksiyon geçme riskine karşılık antibiyotik yazdı.. Bugüne kadar bir tek parol bile içmedim şimdi malesef 2 ayri antibiyotik kullanicam. Sizlerden hamilelikte ilaç kullanan oldu mu ? Insallah bebeğe bir zararı olmaz
Bir zararı yoktur değil mi canım? Doktoruma güveniyorum ama doğuma da az kaldığı için evhamlandım..Idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik kullanmıştım
Ben idrar yolunda bakteri üredi diye iki kez 1000mglik antibiyotik kullandım canımSelam kızlar. Benim bugün muayenede bebeğin kalp atışları çok hızlıydı. Doktorum enfeksiyondan suphelendi. Kan tahlili verdim. Bi degerim yüksek cikti. Bebege enfeksiyon geçme riskine karşılık antibiyotik yazdı.. Bugüne kadar bir tek parol bile içmedim şimdi malesef 2 ayri antibiyotik kullanicam. Sizlerden hamilelikte ilaç kullanan oldu mu ? Insallah bebeğe bir zararı olmaz
Aynen cidden benimkide yavaşladı bu sefer doktor 100 gram diyince çok şaşırdımNe guzel ya
Bnm süreklı değişirdi
İnş gununu yakalayacaktr annesı oğlum 38. Haftada 3.320 gramdı 42. Haftada dogdu 3.490 anca olmustu:) bazen kılo almaları yavaslıyo mıniklerin
Ah kuzucum valla tavsiyelerin için çok sağol .Herkese merhabaKaç gündür bakmıyorum çok sayfa birikmiş okumadım tabi Doğum yapanlarınız olmamıştır umarım. Benim size naçizane önerilerim olsun mu? :) bolca alt açma örtüsü ve göğüs pedi alın süt sağma makinası olmayanlar mutlaka edinsin göğüslere süt çöküyo taş gibi oluyo meme ucu olmayınca çocuk tutmuyo silikon meme ucu aldık hastanede o hem yarayı önledi hem de Bebek o şekilde emdi 3-4 gün arta kalanı de pompayla çekip dolaba attım. Şimdi çok şükür uç çıktı da daha rahat ettim çocuğum küçük doğduğu için sarılığı yüksek çıkıyo devamlı uyuyor. Millet uyumuyo diye uyumaz biz uyandırmak için uyumuyoruz eşimle. Bolca emmesi gerektiği için Allah’ın izniyle az kaldı atıcaz onu da sonra da ağlamasından uyuyamıcaz sanırım Aman onlar iyi sağlıklı olsunlarda biz her türlü uykusuzluğa razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?