2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Şiddetle tavsiye ediyorum bu pijamaları da inanılmaz rahatmış. Ben pembesini almıştım aşırı rahat ettim mavisini de aldım. Utanmasam birer tane daha alcam

Eklentiler

• F435A2CD-4CB2-4790-B94F-E59AD4DD990B.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 85
Ah kuzucum valla tavsiyelerin için çok sağol .
Bebişin kısa zamanda sarılığını atar inşallah senin içinde rahatlar
Sağol canım benim amin Allah razı olsun. Atacak inşallah bütün çabamız o yönde uyku uyumuyoruz sürekli emzirmek için uyandırıyoruz daha iyiye gidiyo Allah’ın izniyle. Allah başka hastalık vermesin sarılıktan öyle aşırı korkum olmadı hatta bi gece önlem amaçlı fototerapi bile aldık. Olsun iyi olsun da hiç önemli değil canı içinde sağlığı yerinde olsun hepsinin

Canım şuan sarilikmi . Bende ilk oğlumda yavrum sarılık olmuştu emmiyodu zaten sonra biberonla sürekli verdim kendimi sütumu bi anda uçtu gitti

Canım o bir cm aciklik bu haftalarda artik normal karsilaniyo benimde doktor dün alttan yapcakti muaneyi istemedim haftaya kalsın dedik
2 hafta öncede bir bakmıştı bnm doktor. Alttan muayene süreci hızlandırıyor mu? Bir sıkıntı olmaz diyince kabul ettim bende

2 hafta öncede bir bakmıştı bnm doktor. Alttan muayene süreci hızlandırıyor mu? Bir sıkıntı olmaz diyince kabul ettim bende
Benim doktor bazı gebelerde hızlandıriyo demişti. Ama 37 den sonrada hızlandirsa önemi yok artık bebek ciğer gelişimini tamamliyo demişti

Umarım 3 ü bulur haftada 100 gram zor alıyo üstün bir çaba gösteriyorum 100 gram alsın diye azıcık salsam gram bile almaz
Bulur gibi geldi bana cnm. Ins bulur bulmasa da 2500 sinirini gecmis cnm
Hamilelikte kullanimi uygun olan antibiyotikler var. Ki doktorlar onlardan veriyodur zararli olcak bisey vermezler. Icin rahat olsun. Hangi degerin yuksek cikmis biliyo musun?
Gecmis olsun cnm. Sarilik cogu bebekte oluyo zaten biliosundur sen de. Iyilescek ins annesi sen icini ferah tut cnm

İyi olmanıza cok sevındım canımm
Darısı bizlere inşaAllah en hayrlı zamanda:)
Sarılık genellıkle her cocukta az veya cok oluyooğlumda da emdıgı halde olmustu ama evde takıp etmıstık sık sık emzırmeyle 7. Güne bısey kalmamıstı
O da gecer gider Allah’ın izniyle

Bu arada bebegim 3125 gram 49,5 cm olmus, vajinal muayenede 1 parmak açıklık var dedi. Ekimi beklemeyecek gibi görünüyor
Maşallah canım kilosu çok güzel, boyu da iyi. Zaten Ekim anneleri ama ekimin başı olan çoğu kişi eylülde doğuruyor bakalım sağlıcakla gelsin miniğin

Canım kalp atışları kaçlardaydı bebeğin? Benim de son nstde yüksek çıktı, makine dıt dıt kırmızı yandı hep. 180ler civarı gözüküyor nst kağıdında ama doktor iyi dedi, birşey söylemedi.

Bende birkaç kez şase antibiyotik kullandım canım enfeksiyon için. Bebeğe zararı olmaz bence endişe etme. Enfeksiyon daha tehlikeli bebekler için. Allah şifa versin canım çok iyi olun ikinizde

Ben en başından beri alttan muayene oluyorum. Kanamalardan ve rahim kısalığının ölçülmesi için. Çok şükür ters bir durum olmadı

Canım iyi olmana çok sevindim bebişte atlatır sarılığı hiç merak etme. Sütün şifa olur bebişe teşekkür ederiz güzel tavsiyelerin için. Sana ve bebişine sağlık güzellik diliyorum

Hs-CRP diye geçiyor canim. Referans aralığı 0-0,5 benim 0,83 çıkmış. Vajinal kültürde alındı, onun sonucu 4-5 gün içinde çıkacakmış hayırlısı bakalım...

Benimkide 180 lerde çıktı nst de fazla inmedi. Yarım saat dinlendim, biseyler yedim içtim tekrar nstye girdigimde normal çıktı.

500 er mg 2 tane yazmış antibiyotik, şifa olur inşallah çok sagol cnm..

Canım şuan sarilikmi . Bende ilk oğlumda yavrum sarılık olmuştu emmiyodu zaten sonra biberonla sürekli verdim kendimi sütumu bi anda uçtu gitti
Canım biberonla vermiyorum mümkün olduğu kadar emziriyorum sınırları zorluyorum sürekli bişeyler yiyorum Doğumdan sonra 6 kilo gitmiş ama 16 kilo geri alcam gibi

Canım biberonla vermiyorum mümkün olduğu kadar emziriyorum sınırları zorluyorum sürekli bişeyler yiyorum Doğumdan sonra 6 kilo gitmiş ama 16 kilo geri alcam gibi
Yok canım onun için demedim . Bi yakinim vardı oda emziriyodu ama sanırsam bebek güçlü cekemedigi için sarılık olmuştu. Daha sonra biberonla verince hemen gecti

Gecmis olsun cnm. Sarilik cogu bebekte oluyo zaten biliosundur sen de. Iyilescek ins annesi sen icini ferah tut cnm
Amin canım benim inşallah sınırda çıktı aslında ama minnak diye ışın aldık
ay amin amin bakalım ben de sık sık emziriyorum işte inşallah fayda eder ki etmiş sanırım bugün düşük çıktı öncekine göre haftaya bitmiş olacak inşallah
Canım iyi olmana çok sevindim bebişte atlatır sarılığı hiç merak etme. Sütün şifa olur bebişe teşekkür ederiz güzel tavsiyelerin için. Sana ve bebişine sağlık güzellik diliyorum
canımmm Allah razı olsun benim de sizler için duam Allah bi avazda sağlıkla hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin miniklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…