İnşallah benimki de geçerYok canım onun için demedim . Bi yakinim vardı oda emziriyodu ama sanırsam bebek güçlü cekemedigi için sarılık olmuştu. Daha sonra biberonla verince hemen gecti
Birşey olmaz canım yarasın bol süt olsunCanım biberonla vermiyorum mümkün olduğu kadar emziriyorum sınırları zorluyorumsürekli bişeyler yiyorum Doğumdan sonra 6 kilo gitmiş ama 16 kilo geri alcam gibi
Nasıl Bir duygu canım anne olmakİnşallah benimki de geçerAllah başka dert vermesin sarılık atlatılır Allah’ın izniyle ya ben o kadar çok korkmuyorum
Tam 36 da 3 kilo çıkmıştıŞu an kac kilo bende önemsemiyorum ya kilosunu bi de cidden agirlik yapiyo insanda tasimasida sor oluyo
Yok kız ne erkeni ben bile o haftalarda sustum kız ben tuzlu şey yemememe rağmen sordum doktoruma su toplamış olabilir deid tansiyon da hep 12 lerde iyi benim göz kapaklsrim bile şişmiş ellerimi kspatinca parmaklarım sızlıyor hissediyorum şişkinliği ayaklarım şişik parmağımı bastırınca içine giriyor çöküyorYa kızlar sanırım ödemleniyorum
ellerimi kapattığımda sanki parmaklarım şiş gibi bir his geliyor .Çok erken değil mi .Tuzlu da yemiyorum .Bol su içiyorum anlamadım ki neden oluyor
Canim bol ayran da iç biryerde duymuştum bebeğe kilo yapar ben pek içmiyorum yemeğe göre yapıyorum da kadar kuruymeis muzda kilo yaptı bende bence kilosu iyi bebeğim zaten doğuma azıcık kaldı alır o 3 u tamamlar sen ayran da iç insalah 3 u geçer bebeğinUmarım 3 ü bulur haftada 100 gram zor alıyo üstün bir çaba gösteriyorum 100 gram alsın diye azıcık salsam gram bile almaz
Merhaba canım iyi olmana sevindim çok geçmiş olsun benim de ilk çocukta sarılık oldu bir hafta ışık altında tuttular sen yine hep memeni ver bizimki o kadar gucsuzdu uyuyordu ki mmemeyi tutmadı ucu çıkmadı biberona alıştı bende 1,5 ay kadar pompa ile sagdim biberona koyup veridm sen devam et diren alışsın anne sütü daha güçlü vitaminli hemen geciririr hastalığı bol emzirmek sarılığa çok iyi hep uyandır in emzir çok zor senin için ama yapman lazımHerkese merhabaKaç gündür bakmıyorum çok sayfa birikmiş okumadım tabi Doğum yapanlarınız olmamıştır umarım. Benim size naçizane önerilerim olsun mu? :) bolca alt açma örtüsü ve göğüs pedi alın süt sağma makinası olmayanlar mutlaka edinsin göğüslere süt çöküyo taş gibi oluyo meme ucu olmayınca çocuk tutmuyo silikon meme ucu aldık hastanede o hem yarayı önledi hem de Bebek o şekilde emdi 3-4 gün arta kalanı de pompayla çekip dolaba attım. Şimdi çok şükür uç çıktı da daha rahat ettim çocuğum küçük doğduğu için sarılığı yüksek çıkıyo devamlı uyuyor. Millet uyumuyo diye uyumaz biz uyandırmak için uyumuyoruz eşimle. Bolca emmesi gerektiği için Allah’ın izniyle az kaldı atıcaz onu da sonra da ağlamasından uyuyamıcaz sanırım Aman onlar iyi sağlıklı olsunlarda biz her türlü uykusuzluğa razıyız
Zaten antibiyotige baslatmis doktor vajinal kulturde de enfeksiyon cikcaktir ama sen onlemini almisin cnm. Crp de cok yuksek degilmis cnm hemen duser insHs-CRP diye geçiyor canim. Referans aralığı 0-0,5 benim 0,83 çıkmış. Vajinal kültürde alındı, onun sonucu 4-5 gün içinde çıkacakmış hayırlısı bakalım...
İlk etapta birkaç gün bebek kıpırdamadı benim iğneden sonra. Erken doğum riskim olduğu için toplam 4 doz ciğer geliştirici iğne oldum.24. Hafta (2 doz) -28-32'de tek doz. Kortizonlu olduğu için iştah açmış olabilir bende  onun dışında korkmayınYoktur cnm dr verdiyse kullanmalısın. Kullanmazsan sorun olur.bende 1 hafta sonra ciğer geliştirici igne olacağım bildiğin kortizonlu iğne
Selammmm, çok teşekkürler tecrübelerini paylaştığın içinHerkese merhabaKaç gündür bakmıyorum çok sayfa birikmiş okumadım tabi Doğum yapanlarınız olmamıştır umarım. Benim size naçizane önerilerim olsun mu? :) bolca alt açma örtüsü ve göğüs pedi alın süt sağma makinası olmayanlar mutlaka edinsin göğüslere süt çöküyo taş gibi oluyo meme ucu olmayınca çocuk tutmuyo silikon meme ucu aldık hastanede o hem yarayı önledi hem de Bebek o şekilde emdi 3-4 gün arta kalanı de pompayla çekip dolaba attım. Şimdi çok şükür uç çıktı da daha rahat ettim çocuğum küçük doğduğu için sarılığı yüksek çıkıyo devamlı uyuyor. Millet uyumuyo diye uyumaz biz uyandırmak için uyumuyoruz eşimle. Bolca emmesi gerektiği için Allah’ın izniyle az kaldı atıcaz onu da sonra da ağlamasından uyuyamıcaz sanırım Aman onlar iyi sağlıklı olsunlarda biz her türlü uykusuzluğa razıyız
Maya çok tuhaf ya bu benim mi dedim kucağıma ilk verdiklerinde müthiş şok olunası bi duygu ilk gün şoktaydım hem erken gelen Doğum hem normal doğum sonra anneme her gün anne sen beni bu kadar çok seviyo musun gerçekten diyorumNasıl Bir duygu canım anne olmakanlatsana az
Benim de iki hafta geriden geliyor ta en başından beri ama doktor bunu çok önemsemedi sadece haftasına göre biraz kilosu az dedi boyu da ileride. Bebekten bebeğe fark oluyor bence. Sağlıklı olsun da zayıf olması sorun değil yaBenim karın gelişimi iki hafta geriden geliyordu bebek hızla kilo alınca iki hafta ileriye geçti şimdi. Bende şaşırdım. Kiloymuş tek sıkıntı
Ben kullandım antibiyotik hem idrarda hem de kanda vardı iki kere farklı zamanlarda. Sadece 2 haftalık olanı 1 hafta kullanmamı söyledi. Doktor hamileliğe uygun antibiyotik veriyor.Hs-CRP diye geçiyor canim. Referans aralığı 0-0,5 benim 0,83 çıkmış. Vajinal kültürde alındı, onun sonucu 4-5 gün içinde çıkacakmış hayırlısı bakalım...
Kesinlikle öyle sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil. Benim doktorda önemsememişti ben istemsizce iki hafta meyveye incire kuruyemişe saldırınca çocuk kilo aldı karın çevresi de ileri geçtiBenim de iki hafta geriden geliyor ta en başından beri ama doktor bunu çok önemsemedi sadece haftasına göre biraz kilosu az dedi boyu da ileride. Bebekten bebeğe fark oluyor bence. Sağlıklı olsun da zayıf olması sorun değil ya
Işte o kıpırdamama beni çok evham yapar kordon dolanmış durumdaya1 aydır hareket takip ediyorum çok paniğim bu konuda bana doğumdan 4 gün önce sabah 1 doz aksam 1 doz yapılacakİlk etapta birkaç gün bebek kıpırdamadı benim iğneden sonra. Erken doğum riskim olduğu için toplam 4 doz ciğer geliştirici iğne oldum.24. Hafta (2 doz) -28-32'de tek doz. Kortizonlu olduğu için iştah açmış olabilir bende  onun dışında korkmayın
Inşallah dua edelimKullanmaya başladım cnm şifa olur insallah.. senin bebisine de şifa olsun sağlıkla zamanında gelsin
Ben siparis verdim isimli ancak henuz elime ulasmadi canimKızlar hediyelik cikolata falan yapcakmisiniz. Bende çikolata sadece yaptırmak istiyorum isimli varmı tavsiyeniz şunu beğendim ama
Varmı resim atabilirmisinBen siparis verdim isimli ancak henuz elime ulasmadi canim
Ben de istiyorum yaptirmak da hala secmedim cnmKızlar hediyelik cikolata falan yapcakmisiniz. Bende çikolata sadece yaptırmak istiyorum isimli varmı tavsiyeniz şunu beğendim ama
Ya mükemmel bir şey ,Maya çok tuhaf ya bu benim mi dedim kucağıma ilk verdiklerinde müthiş şok olunası bi duygu ilk gün şoktaydım hem erken gelen Doğum hem normal doğum sonra anneme her gün anne sen beni bu kadar çok seviyo musun gerçekten diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?