Ben ozel tasarim yaptirdim canim. Cikolatatoptan diye bir yere instgram daVarmı resim atabilirmisin
Öyle yapıyorum ben de balım sürekli emziriyorum 2 saat olmuyo ara yani. Mama doktor istersen günde 1 verebilirsin dedi ama mamayı istemiyoMerhaba canım iyi olmana sevindim çok geçmiş olsun benim de ilk çocukta sarılık oldu bir hafta ışık altında tuttular sen yine hep memeni ver bizimki o kadar gucsuzdu uyuyordu ki mmemeyi tutmadı ucu çıkmadı biberona alıştı bende 1,5 ay kadar pompa ile sagdim biberona koyup veridm sen devam et diren alışsın anne sütü daha güçlü vitaminli hemen geciririr hastalığı bol emzirmek sarılığa çok iyi hep uyandır in emzir çok zor senin için ama yapman lazımonun sana ihtiyacı var .insalalh bu hafta biter bu sarılığı
Hic tecrubem yok canim bu konuda. Diger arkadaslar destek olacaktir. Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Sanirim doktorlar sezeryanda olsa bebegin dogum icin harekete gecmesini bekliyorlar anladigim kadari ileİyi geceler kızlar 35+2 gebeyim karnımda sertleşme kasılma ağrı var acile gittim 40 a kadar sancı çıktı ama sancı yok dediler bu 2. Gebeliğim ilki sezeryandı 40 ciddi birşey değildir dimi sezeryan olacağı için korkuyorum doktorum daha gün vermedi 39 gibi alırız diyor ama bebeğim hiç 39 a kadar durcak gibime gelmiyor
CAnımm kesinlikle almalısın. Elektrikli pompa hem sütü güzel çekiyo hem de uç yapıyo. Bak mesela benim ucumun çıkmasında çok etkili oldu pompa hem sütüm boşa gitmedi sağdım hem de uç çıktı yani. Ya göğüsler öyle şişiyomuş boşaltılamadığı takdirde mastite yol açıyormuş Allah korusun.Selammmm, çok teşekkürler tecrübelerini paylaştığın içinsüt sağma makinesi elektrikli olandan mı tavsiye edersin? Ben manuel pompa almıştım ama acaba elektrikli de mi alsam diyorum?
Ben çiçek sepetinden sipariş vermiştim. Beben doğdu çikolata akşamüstü gelmiş çikolatasından önce kendi geldiKızlar hediyelik cikolata falan yapcakmisiniz. Bende çikolata sadece yaptırmak istiyorum isimli varmı tavsiyeniz şunu beğendim ama
Amin inşallah geçecek bugünlerÖyle yapıyorum ben de balım sürekli emziriyorum 2 saat olmuyo ara yani. Mama doktor istersen günde 1 verebilirsin dedi ama mamayı istemiyohayırlısıyla atlatıcaz kuzum haftaya kadar geçmiş olacak inşallah
Hahah ay yerim ya ne güzel tarif etmişsinMaya çok tuhaf ya bu benim mi dedim kucağıma ilk verdiklerinde müthiş şok olunası bi duygu ilk gün şoktaydım hem erken gelen Doğum hem normal doğum sonra anneme her gün anne sen beni bu kadar çok seviyo musun gerçekten diyorum
Ben yaptırdım şuanda kargoda geliyor. Çikolata atölyesi diye biyere yaptırdım. 2 güne elime ulaşır, paylaşırım burdaKızlar hediyelik cikolata falan yapcakmisiniz. Bende çikolata sadece yaptırmak istiyorum isimli varmı tavsiyeniz şunu beğendim ama
Hic tecrubem yok canim bu konuda. Diger arkadaslar destek olacaktir. Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Sanirim doktorlar sezeryanda olsa bebegin dogum icin harekete gecmesini bekliyorlar anladigim kadari
Amin inşallah canım açıkçası korkuyorum geç kalmaktan dikişlerim patlar diye hepimizin hakkında en hayırlısı olur inşallahHic tecrubem yok canim bu konuda. Diger arkadaslar destek olacaktir. Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Sanirim doktorlar sezeryanda olsa bebegin dogum icin harekete gecmesini bekliyorlar anladigim kadari ile
Canım öncekı sezaryenle bu dogumun arası kac yıl olacak önemli olan kısım oAmin inşallah canım açıkçası korkuyorum geç kalmaktan dikişlerim patlar diye hepimizin hakkında en hayırlısı olur inşallah
Ya bende ordan baktım bugünBen yaptırdım şuanda kargoda geliyor. Çikolata atölyesi diye biyere yaptırdım. 2 güne elime ulaşır, paylaşırım burda
Aynen canim ilkinde kurtaricim oldu . Bundada ilkin pompa aldım çünkü yine yok göğüs ucumCAnımm kesinlikle almalısın. Elektrikli pompa hem sütü güzel çekiyo hem de uç yapıyo. Bak mesela benim ucumun çıkmasında çok etkili oldu pompa hem sütüm boşa gitmedi sağdım hem de uç çıktı yani. Ya göğüsler öyle şişiyomuş boşaltılamadığı takdirde mastite yol açıyormuş Allah korusun.
Aynen öyle canım benim şimdiden çok farklı biraz büyüsün etsin o zaman daha iyi anlarım elbetHahah ay yerim ya ne güzel tarif etmişsino kadar heyecanlanıyorum ki ben de. Demek ki annelerimizin kıymetini bebisleri kucağımıza alınca anliycaz.
Kesinlikle pompa diyorum şu an ihtiyacım Yok mesela ama ilk 4-5 gün olmasa ne yapardım dedim. Baby plus markası pompamın da aşırı memnun kaldımAynen canim ilkinde kurtaricim oldu . Bundada ilkin pompa aldım çünkü yine yok göğüs ucum
Benim ilki düşüktü, ikinci nstye çikolata yiyip girdim ondan oldu herhalde canım. Sıkıntı çıkmaz inşallah. Bende de idrar yolu enfeksiyonu var çünkü. Bebeğe geçmiş midir acaba?Benimkide 180 lerde çıktı nst de fazla inmedi. Yarım saat dinlendim, biseyler yedim içtim tekrar nstye girdigimde normal çıktı.
500 er mg 2 tane yazmış antibiyotik, şifa olur inşallah çok sagol cnm..
Kötü düşünme canim bi sıkıntı yoktur Allahın izniyle.. Sana enfeksiyon için bi ilaç verilmedi mi?Benim ilki düşüktü, ikinci nstye çikolata yiyip girdim ondan oldu herhalde canım. Sıkıntı çıkmaz inşallah. Bende de idrar yolu enfeksiyonu var çünkü. Bebeğe geçmiş midir acaba?
Bir onceki sezeryan dogum oldugu icin mi ? Arada cok az zaman mi var ki ?Amin inşallah canım açıkçası korkuyorum geç kalmaktan dikişlerim patlar diye hepimizin hakkında en hayırlısı olur inşallah
Kaç haftalıksınız? Doğum yakın mı?Işte o kıpırdamama beni çok evham yapar kordon dolanmış durumdaya1 aydır hareket takip ediyorum çok paniğim bu konuda bana doğumdan 4 gün önce sabah 1 doz aksam 1 doz yapılacak
Ben de niyetleniyorum bu çikolataya ama korkuyorum erken mi daha diye. Normalde hastane odasına götürüyorlar ya fotolarda gördüm magnet filanda götürüyorlar. Çocuk sağ salim doğsun eve getireyim ben o zaman yaptıracağım gibi. Hepsiburada da daha uygun instagram da pahalı söylüyorlar fiyatlarıKızlar hediyelik cikolata falan yapcakmisiniz. Bende çikolata sadece yaptırmak istiyorum isimli varmı tavsiyeniz şunu beğendim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?