2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Birşey olmuyormuş canım ya. Bende hastaneye goturmucem eve gelince misafir gelirse ikram edicem

ben hiç bişi yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum ne bileyim orda ben kendimi paralıyorum doğuracağım çocuğu diye bana hediye getirsinler ben niye veriyorum anlamadım valla ya en baştan beri düşünüyorum düşünüyorum bir türlü oturtamadım neden olduğu mantığını yaptırmamaya karar verdim bende. Bana getirsinler bebeğime getirsinler yani bilmiyorum belki saçma geliyor olabilir düşüncem size de

Bence çok mantıklı

Bende senin gibi düşünüyorum ama odaya gelene lokum gibi küçük bişey ikram edilir ya. Covid korkusundan ne ikram edebilirim bulamadım. Sipriş verdiğim yerden çikolata yemiştim tadı da çok güzeldi. Biranda sipriş verdim bende. Hem metal kutusunda adı yazıcak minnoşumun, küçük oyuncak kartlarını koyarım sonrasında

Odaya gelen maskesini indirmesin bence illa ikram edeceksen kapalı poşetlerle falan ikram et açamasınlar çıkınca yesinler çünkü çok hassas olcaz ne olur ne olmaz İnan nezle oldum ilaç kullanamadığım İçin ölüyorum sandım ufak bir grip bile kapsak sürünürüz yeni doğum yapınca covid kısmına girmiyorum bile yani tabi yine de senin tercihin

Birşey olmuyormuş canım ya. Bende hastaneye goturmucem eve gelince misafir gelirse ikram edicem
Bende öyle düşünüyorum evde gelen olursa ikram ederim diye. Benim çok batıl inançlarım var canım ya elimde değil bir şey olur nazar değer filan çok korkuyorum. Cinsiyet partisi yapacaktım balonlarla evi süsledik. Ertesi gün için. Ve o gece kanamam oldu zaten herşeyin başlangıcı o gün oldu. Sonra bebeğe alışveriş yaptık 26.haftamdı ilk kez bir şeyler aldı eşim gitti ben hareket etmemek adına yorulmayayım diye gitmedim. O gün kanama oldu yine araştırma hastanesinde 3 gn yattım. Şimdi korkuyorum gidip hazırlık yaparsam çikolata, magnet vs vs. Bir şey olursa diye

Valla ilk gebelikte bende bilmezdim hiç bir şey herşeyimi gosterir söylerdim aynı senin yaşadıklarını hep yaşadım zaten nazarmista. Şimdi tecrübe edindim kimseye gostermiyorum söylemiyorum sende o heyecanla anlatma insanların gerçekten içini bilemiyoruz . Bunlar biraz geç elimize ulaşıyor diye şimdiden alim dedim dursun normal doğumda ne zman gelcegi belli olmaz diye

Bende sadece çikolata yaptırcam canım yeterli diye kolu komşu gelir ayıp olmasın diye

Bende sadece çikolata yaptırcam canım yeterli diye kolu komşu gelir ayıp olmasın diye
Yaptır tabi yaptırmak isteyen herkes herşeyi yaptırsın ben kimsenin içinde bişi kalması taraftarı değilim ya çok üzülüyorum böyle insanları ne gerek var diye yargılayan insanlardan valla hevesi olan lohusalıkta o tüylü terliklerden bile giymeli bence hayata bir kere geliyoruz ne bileyim ben biraz şeyim sanırım o çikolata da bana hediye gelmeli ben 9 aydır taşıyorum bu çocuğu anlatabiliyor muyum kocam annem kaynanam falan düşünsün ikramı ben mi düşüncem

Bugün boğaz ağrım da oldu hadi hayırlısı sıcak şeyler içince yumuşuyot konuşabiliyor un sesim çıkıyor ,çok kötü oldu ya tek derdim doğum günü ne kadar iyileşebilmek , yoksa yavrumu hasta edecem bulaştırarak herşeyi içiyorum yiyorum deniyorum tık yok psikolojim bozuldu eşimde dio kafaya takarsan iyilesemezsin merak etme geçer dio o güne kadar keşke pazartesi doktora gitseydim doktorun da randevum düz almıyor birde Çarşamba günleri telefonları kapalı arama yapamıyorum bu cadı kızımla acile gitsem ortalığı yerle bir edecek pişman edecek beni rezil eder koca yok tekim kızımı da komşuya emanet edemem böyle çıkmazda yim

Valla canım bende o tüylü dantelleri giymeyi sevmiyorum almadım o yüzden annede kayınvalidede umursamaz olduğu için ben düşünüyorum Her şeyi

Kesinlikle ilk gebeliğim ben hiç saklamadım başlarda. Arkadaşlarıma anlattım şöyle yapıcam böyle olacak gibi. Göbeğim çıktıkça çok saklamadım görünsün istedim belki de o heyecanla. İnsanların içini hakikaten bilemiyorsun. Şimdi mümkün mertebe bir şey paylaşmıyorum. Ya şöyle bir örnek vereyim size görümcemin birinin bebeği olmuyor tüp bebekte dememişler olmamış. En son bebek arabası için kayınpederimin yardımcı oldu tanıdık birinden alıp kargoyla bize yolladı. Görümcemin sesi filan kısılmış böyle telefonda bir değişik bunalıma girmiş gibiydi sesi filan görseniz kötü olmuş böyle. Ben de üzülüyorum onun haline ama insan öz yeğenini öz kardeşinin mutluluğunu kıskanır mı ya.

Ben gittim sadece parol verebilirim başka birşey veremem dedi kadın doğum doktorum da C vitamini alabilirsin dedi onlarla iyileşmeye çalıştım toparladım biraz çok şükür mandalina falan yedim sarımsaklı yoğurt bol limonlu çorba soğanlı salata zencefil bal nane limon çayı yani böyle biraz toparlayacak her yolu denedim

Valla canım bende o tüylü dantelleri giymeyi sevmiyorum almadım o yüzden annede kayınvalidede umursamaz olduğu için ben düşünüyorum Her şeyi
Benimde öyle merak etme evlenme hikayemi duysan şükredersin kayınvalidene kayınpederine görümcelerine eminim

İnslaalh bende toparlanirim ya 6 gündür daha da ilerliyor yeni septomlsr çıkıyor inşallah iyilesirim parolu 3 yaosyim günde oburturku herşeyi icitim çorbalar nane limon bal karışımları inşallah iyilesiriz

Işte canım kimsenin içini bilemiyorsun. Çok fazla onunla iletisime girme sende bu dönemde kötü ölürsün

İnslaalh bende toparlanirim ya 6 gündür daha da ilerliyor yeni septomlsr çıkıyor inşallah iyilesirim parolu 3 yaosyim günde oburturku herşeyi icitim çorbalar nane limon bal karışımları inşallah iyilesiriz
Test verdin mi pcr ben ne olur ne olmaz diye verdim yine belirtim yoktu ama yine de belli olmaz dedim pozitif olursam bebeği takipleriniz en azından ona bişi olmasın nasıl etkilenecek bilmediğimiz için

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…