- 11 Mart 2021
- 289
- 435
- 33
Verildi canım çok kullandım. Azalıyor ama geçmiyor hiç. Doktorun en son verdiğini de ben sıkıldım kullanmadım. Şuan ne durumda bilmiyorum. Sağlık ocağına gitmekte istemiyorum. Öyle dümdüz sadece uyumak istiyorumKötü düşünme canim bi sıkıntı yoktur Allahın izniyle.. Sana enfeksiyon için bi ilaç verilmedi mi?
Eşim de aynısını diyor. Bizim çocuğumuz oluyor, onlar hediye çikolata bilmem ne getirsinler diyorben hiç bişi yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum ne bileyim orda ben kendimi paralıyorum doğuracağım çocuğu diye bana hediye getirsinler ben niye veriyorum anlamadım valla yaen baştan beri düşünüyorum düşünüyorum bir türlü oturtamadım neden olduğu mantığını yaptırmamaya karar verdim bende. Bana getirsinler bebeğime getirsinler yani bilmiyorum belki saçma geliyor olabilir düşüncem size de
İyiyim canım çok şükür. Son günler işte. Gün sayıyorum doğsa artık diyeKedilervekitaplar merhaba nasilsin
Dogumuna az kalmis darisi bana insallah.. herkese hayirli dogumlar diliyorum
Canım tekrar mı test yaptırsan acaba? Bazen ilk günler negatif çıkıyor ya korona. Allah korusun ne olur ne olmaz.İnslaalh bende toparlanirim ya 6 gündür daha da ilerliyor yeni septomlsr çıkıyor inşallah iyilesirim parolu 3 yaosyim günde oburturku herşeyi icitim çorbalar nane limon bal karışımları inşallah iyilesiriz
Kesinlikle öyle oluyor canım. Ben artık bir an önce doğsa diyorum. Sonra içerde kaldığı her gün ona faydalı diyorum. Araftayım yaniHayırlı günler cümleten ekim anneleribirazdan doktor randevum var öncesinde nst’ye giricem, bakalım doktor ne diyecek, doğum yaklaşıp günler azaldıkça heyecan biraz dahamı fazla oluyor?
Bende iyiyim canim . Nolsun. Bebisimde cok sukur iyi cinsiyetimiz kızİyiyim canım çok şükür. Son günler işte. Gün sayıyorum doğsa artık diyesen nasılsın canım, nasıl gidiyor hamilelik? Bebişin nasıl, cinsiyet ne?
Oh maşallahBende iyiyim canim . Nolsun. Bebisimde cok sukur iyi cinsiyetimiz kız
Canım geçen hafta sağlık ocağında idrar tahlili verdim yüksek derecede enfeskyon cıktı. Sonra bu hafta kendi hastanemde tahlil verdim oda temiz cıktı. Doktorum söylediği akinti varsa hiç bir zman tahlil temiz cikmazmisVerildi canım çok kullandım. Azalıyor ama geçmiyor hiç. Doktorun en son verdiğini de ben sıkıldım kullanmadım. Şuan ne durumda bilmiyorum. Sağlık ocağına gitmekte istemiyorum. Öyle dümdüz sadece uyumak istiyorum
Bilmiyorum ki dün de akşam 5 gibi yaptım negatif bakalım bugün blvsktim olursa gider yaparım şimdi disardayim kızı kreşe getirdim ilk gunlrr alıştırma günleri birde bu halimle hergun 1 saat kalcakmisim 2hafta kadar sürebilir alıştırma süresi bensiz nasıl dayanıri diye birde bu çıktı başıma t doğum anı eşim okula gidiyor kimse yok haftaya kadar doğum var randevuslr haftaya 2 tane var çok karışık plan ogretmen müdürle konusacsk bakalım ne olacsk doğumdan sonra ki gunelrde gelmemiz lazım ya benim ya babanın ama esim de okula gidiyor saatler uygun değil ne yapacağız bakalım bugün arar öğretmen olanı konusuriz yineCanım tekrar mı test yaptırsan acaba? Bazen ilk günler negatif çıkıyor ya korona. Allah korusun ne olur ne olmaz.
Yok almanyada her sokak başında ücretsiz hızlı test yapılıyor herkes ordan yapıyorTest verdin mi pcr ben ne olur ne olmaz diye verdim yine belirtim yoktu ama yine de belli olmaz dedim pozitif olursam bebeği takipleriniz en azından ona bişi olmasın nasıl etkilenecek bilmediğimiz için
Valla sıkıldım artık ilaç kullanmaktan ya. Geçmiyor napayım, bıktım yaniCanım geçen hafta sağlık ocağında idrar tahlili verdim yüksek derecede enfeskyon cıktı. Sonra bu hafta kendi hastanemde tahlil verdim oda temiz cıktı. Doktorum söylediği akinti varsa hiç bir zman tahlil temiz cikmazmis
Belki hamilelikten ötürü Bi ayrıcalık tanırlar canım. Çözülür inşallah Allah yardımcın olsunBilmiyorum ki dün de akşam 5 gibi yaptım negatif bakalım bugün blvsktim olursa gider yaparım şimdi disardayim kızı kreşe getirdim ilk gunlrr alıştırma günleri birde bu halimle hergun 1 saat kalcakmisim 2hafta kadar sürebilir alıştırma süresi bensiz nasıl dayanıri diye birde bu çıktı başıma t doğum anı eşim okula gidiyor kimse yok haftaya kadar doğum var randevuslr haftaya 2 tane var çok karışık plan ogretmen müdürle konusacsk bakalım ne olacsk doğumdan sonra ki gunelrde gelmemiz lazım ya benim ya babanın ama esim de okula gidiyor saatler uygun değil ne yapacağız bakalım bugün arar öğretmen olanı konusuriz yine
İnşallah canımBelki hamilelikten ötürü Bi ayrıcalık tanırlar canım. Çözülür inşallah Allah yardımcın olsun
Bunları düşünürek kapalı ikramlık çikolata yaptırdımOdaya gelen maskesini indirmesin bence illa ikram edeceksen kapalı poşetlerle falan ikram et açamasınlar çıkınca yesinler çünkü çok hassas olcaz ne olur ne olmaz İnan nezle oldum ilaç kullanamadığım İçin ölüyorum sandım ufak bir grip bile kapsak sürünürüz yeni doğum yapınca covid kısmına girmiyorum bile yani tabi yine de senin tercihin
Eşinin kafasını sevdim tam benim düşünceEşim de aynısını diyor. Bizim çocuğumuz oluyor, onlar hediye çikolata bilmem ne getirsinler diyorolsun yakınlara dağıtırız, annene veririz götürür akrabalara diyorum, zıkkım yesinler boşver diyor
Ben kimseyi almamayı planlıyorum, annem ve kayınvalidemler hariç :)Odaya gelen maskesini indirmesin bence illa ikram edeceksen kapalı poşetlerle falan ikram et açamasınlar çıkınca yesinler çünkü çok hassas olcaz ne olur ne olmaz İnan nezle oldum ilaç kullanamadığım İçin ölüyorum sandım ufak bir grip bile kapsak sürünürüz yeni doğum yapınca covid kısmına girmiyorum bile yani tabi yine de senin tercihin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?