Bende kullandım sizde bi sorun oldumuKızlar enfeksiyon için cipro 500 mg ve monurol 3g şase verdi. Daha önce kullanan oldu mu? İkisinin de prospektüste gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor ama doktor zaten hamile olduğumu bilerek verdi. Sıkıntı oluşturur mu?
Benim doktor vermiyo ilaç. Boşuna kullanırsınValla sıkıldım artık ilaç kullanmaktan ya. Geçmiyor napayım, bıktım yani
MaşallahBen de şimdi kontrolden geldim korka korka riskli haftaları geçtim şüküraçılma yok sancı yok sanırım bu haftayı da atlatıcaz
Geçen hafta çok hızlı kilo almıştı bu hafta 100gr falan almış yaklaşık 3 kilo şu an.
Canım ben şase kullandım 19 haftalıktım. Suda eritip içiliyor. Çok şükür bir sıkıntı olmadıKızlar enfeksiyon için cipro 500 mg ve monurol 3g şase verdi. Daha önce kullanan oldu mu? İkisinin de prospektüste gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor ama doktor zaten hamile olduğumu bilerek verdi. Sıkıntı oluşturur mu?
Görecek inşallah az kalmış senindeMaşallahinşallah bende geçerim riskli haftaları 34+4'üm bugün sağ salim 35.haftayı ve 2500kg görsem az kaldı diyorum umarım bebişler zamanını bekler
Aynen anne karnında ne kadar kalırsa iyi günü dolmadıkçaKesinlikle öyle oluyor canım. Ben artık bir an önce doğsa diyorum. Sonra içerde kaldığı her gün ona faydalı diyorum. Araftayım yani
Sende güzel haberlerle gel inşallah canım
Bende klacid ve enfexia kullanıyorum suan 500 'er mg insallah bnm bebiste de bi sıkıntı olmaz canım. Bu antibiyotikler ağzımın tadını çok kaçırdı resmen ilk 3 aya döndüm suan biseyler yemedikce gecmiyorCanım ben şase kullandım 19 haftalıktım. Suda eritip içiliyor. Çok şükür bir sıkıntı olmadı20.haftamda crp değerim 5 e yakın çıkınca bu sefer perinatolog 750mg sulcid ve klasicid gibi bir ismi vardı 2 antibiyotik verdi. Onları da içtim mecburen şükür yani zararı olmadı
Çok geçmiş olsunBende klacid ve enfexia kullanıyorum suan 500 'er mg insallah bnm bebiste de bi sıkıntı olmaz canım. Bu antibiyotikler ağzımın tadını çok kaçırdı resmen ilk 3 aya döndüm suan biseyler yemedikce gecmiyor
Evet cnm 0-0,5 referans aralığında 0,83 çıktıÇok geçmiş olsuninşallah olmaz içini ferah tut. Crp değerin mi yükselmiş senin de?
Tekrar geçmiş olsunEvet cnm 0-0,5 referans aralığında 0,83 çıktı
Ben kullanmadım canım, prospektüsü okuduktan sonra. Hamilelere verilmesi sakıncalıdır yazıyordu. Zaten aile hekimi de hamile olduğumu unutup yazmış. Ondan sonra kullanma demişti. Sen kullandın mı?Bende kullandım sizde bi sorun oldumu
Bende saldım o yüzden ya napayım. İnşallah zararı olmaz enfeksiyonun. Çünkü ne kullanırsam kullanayım geçmedi asla.Benim doktor vermiyo ilaç. Boşuna kullanırsın
Gecmis olsun canım. Bol meyve ye çorbanı eksik etme. Vitaminleri düzenli kullan. Ben de senin gibiyim hasta olsam 1 ay geçmiyor korkuyorum mevsim geçişinde hastalanacagim diye. Insallah kolaylıkla atlatırsınSelam kızlar ben de 2 gündür hapşırıyorum sanırım grip oldum( ben senede 1 kez hasta olurum ve 1 ay sürer innnnnnşallah bu da öyle olmaz 2 3 günde atlatacagım öneriniz var mı? Hapşırırken karnım kasıldıgı için endişeleniyorum. Gece zaten çatı kemiği agrısından sabaha karsı uyuyordum. Dün hiç uyuyamadım nefes alamadım burnum tıkanıyo yavaş yavaş. İlerlemeden nasıl iyileşebilirim? Bi de diğer sorum şu, bazen karnım kasılıyo sertleşiyo nefes yetmiyo gibi oluyo 20 30 saniye sonra normale dönüyorum. Bu yalancı kasılma mı size de oluyo mu?
Ayy duygulandım kız şuanCanım ben şase kullandım 19 haftalıktım. Suda eritip içiliyor. Çok şükür bir sıkıntı olmadı20.haftamda crp değerim 5 e yakın çıkınca bu sefer perinatolog 750mg sulcid ve klasicid gibi bir ismi vardı 2 antibiyotik verdi. Onları da içtim mecburen şükür yani zararı olmadı
Ben çiçek sepetinden aldım ismine özel kutuda çikolata üstünde de ismi yazıyo tadı da çok güzel vallaBen de niyetleniyorum bu çikolataya ama korkuyorum erken mi daha diye. Normalde hastane odasına götürüyorlar ya fotolarda gördüm magnet filanda götürüyorlar. Çocuk sağ salim doğsun eve getireyim ben o zaman yaptıracağım gibi. Hepsiburada da daha uygun instagram da pahalı söylüyorlar fiyatları
Maşallah canım kilosu çok iyi. Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah hepimizAynen anne karnında ne kadar kalırsa iyi günü dolmadıkçagittim geldim doktordan nst’ye girdim sancı filan çıkmadı herşey yolunda dedi, çok şükür Rabbime, yalnız benim kızçe geçen haftadan beri karın bölgesi fazla kilo almış, karın bölgesi bir hafta önde dedi, hamur işi, tatlıyı azalt dedi, kilosu 3379 olmuş, bunu duyunca boyunu sormayı unuttum, haftaya Perşembe bir dahaki randevum ve haftaya geldiğinde çatı muayenesi yapılacak dedi, daha önce doğum yapmış olmak çatı muayenesine engel değil aksine normal doğuma engel enfeksiyon filan varsa belli oluyor dedi, hazırlıklı olursun dedi, birde bu aralar akıntım oluyordu onun için akşamları bir defa olacak şekilde 6 günlük fitil verdi inşaAllah faydası olur
:) zaman su gibi aslında.. Benimde idrar yollarım bu ara yanıyor gibi. Sirkeli su ile yıkayın deniliyor ama denediniz mi hiç?Ayy duygulandım kız şuan6 nisanda yazmışım o mesajı, şimdi kocaman oldu bebişim doğdu doğacak nerdeyse. Aylar geçti ama benim enfeksiyon hiç geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?