2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben çiçek sepetinden aldım ismine özel kutuda çikolata üstünde de ismi yazıyo tadı da çok güzel valla 48 tanesi 95 liraydı 100 tanesi 150 bi bakın isterseniz
Bakacağım mutlaka teşekkür ederim instagram da 160 tl filan

:) zaman su gibi aslında.. Benimde idrar yollarım bu ara yanıyor gibi. Sirkeli su ile yıkayın deniliyor ama denediniz mi hiç?
Ben denemiştim bir ara. Faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum canım. Fitil kullanmıştım çünkü o dönem. Ama kullanan çok kişi var sirkeli suyu.

Ben peçeteye sirkeli su döküp siliyordum. Sonra peçeteyi normal ıslatıp siliyor, kuruluyordum. Direk sirkeli suyla silip çıkmaya cesaret edemedim. Asitli sonuçta zarar verir mi diye.

Ben kullanmadım canım, prospektüsü okuduktan sonra. Hamilelere verilmesi sakıncalıdır yazıyordu. Zaten aile hekimi de hamile olduğumu unutup yazmış. Ondan sonra kullanma demişti. Sen kullandın mı?
Canim benim kullandığım ilaçlarda da hamilelikte yarar zarar hesabı yapılarak karar verilmeli, gebelikte zorunlu olmadıkça kullanilmamali gibi şeyler yaziyor. Prospektusu görünce doktoruma zarari olurmu diye yazdim olmaz dedi. Enfeksiyon olmasina da aşırı hassas yaklaştı ozellikle bu dönemde istemeyiz bebeğe geçme riskine karşılık dedi. Doktorum aynı zamanda perinatolog olduğu icin güvenmekten başka çarem yok. Ama sorsan içim hiç rahat değil...

Ben de deneyeyim bunu bakalım faydası olur umarım

Kızlar nişanı gelen ya da açılması olan var mı? Benim 1 cm açılmam var nişan geldi ama 1 hafta bekleyeceğim sezaryeni bebeğimin kilosu az olduğu için. Benim erken mi geldi yoksa açılması olup bekleyecek var mı?

31. Haftada 3 cm açığım vardı. Şimdi kimbilir nekadar oldu. Ama nişan geldiğinde kısa süre sonra doğum başlar diye duydum sanki.
Doktoruna söylemeliain nişanının geldiğini

İyi akşamlar kızlar benim de 36+3 deyim. Aşırı Mide ekşimesi ve aşırı mide gurultusu var. Beni rahatsoz ediyor. Sizde var mı böyle bir problem. Kontrolüm de daha salı günü.

İnstagram da çikolata atölyesi diye biyer. Siparişi internet sitesi üzerinden alıyor. 2-4 gün arasında kargoya veriyorlar hemen. Sipariş verdikten 3 gün sonra elime ulaştı. Kargo dahil 130 lira ödedim. İç çikolata baskısı çok kaliteli değil ama çikolatası gerçekten lezzetli. Çiçeksepetinden, başka sayfalardan yaptıran arkadaşlarım olmuştu. Bunun tadını daha çok beğendim.

Eklentiler

• 034F3598-11CC-4B00-A73F-C3B8FB9DC29D.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 74
Amiiin inşaAllah Fl bir kaç tane var acaba hangisi oluyorki canım hiç anlamadım

Eklentiler

• 2B31435C-DB46-4F73-9D01-9D7EDCA5C2E0.webp
    33 KB · Görüntüleme: 71
3 dis sarimsak 1 kucuk sogani rendenin ufak tarafinda rendeleyip icine yarim limon suyu 3 kasik bal 1 cay kasigi tarcin ile karistirip. 2 saat disarda dinlendirip sonra buzdolabina koyun. Sabahlari ac karnina 1 tatli kasigi tuketin. Aksamlari yatarken de yapabilirsiniz. Tarcinin kan sulandirici etkisi var isterseniz biraz azaltabilirsiniz.
Birde bogaz agrisina ilik sut icine karabiber oneririm.
Birde kasilma derken bebek bir yerde sertlesiyor bende 20 30 sn kadar tum rahim tamamen kasilmiyor. Ayni durum mu bilmiyorum
Bakacağım mutlaka teşekkür ederim instagram da 160 tl filan
Ben instgramda 100 adeti 100 tl ye yaptirdim. Kapida kargo oduyorsunuz 15 TL. Istedigim baskiyi yaptirdim ek fark talebi olmadi.
İyi akşamlar kızlar benim de 36+3 deyim. Aşırı Mide ekşimesi ve aşırı mide gurultusu var. Beni rahatsoz ediyor. Sizde var mı böyle bir problem. Kontrolüm de daha salı günü.
Bende mide yanmasi cok oluyor. Soguk gunluk sut veya cok az karbonat icine su ekleyip iciyorum

Bende 36+3 ün Mide yanması özellikle akşamları. Bende de oluyor Gaviscon şurup biraz hafifletiyor,

31. Haftada 3 cm açığım vardı. Şimdi kimbilir nekadar oldu. Ama nişan geldiğinde kısa süre sonra doğum başlar diye duydum sanki.
Doktoruna söylemeliain nişanının geldiğini
Doktor 1 hafta daha bekleyelim bebek 2 buçuk kilo dedi

Çok sagol canım, aynen çorba meyve ıhlamur doğal yollarla atlatmaya çalışcam inşallah. Ağrı falan olmuyo aynen dediğin gibi herhangi Bi zamanda otururken eşimle kahvaltı yaparken falan düzensiz. Konuşurken falan karnım Bi kasılıyo nefes yetmiyo gibi oluyo aam agrı sızı yok durup bekliyorum konuşmadan geçiyo 30 saniye sonra

Benımde başım belada( gecmıyoda
Ne yesem içimde enderha var sanki
İlac kullanmadan gecıreym dıyorm ama bazen çok çok zorluyo
Kontrolumde dr uma soracgm napabılırm dıye
Benim ilk 3 ayda da bulantı ve yanma yogundu. 4ten sonra rahattım 8.ayda yine mahvetmeye basladı dedim basından beri kullanmadım dayanırım ilaç kullanmak istemedim ben de. Ama gece sabaha kadar uyutmuyo eşim işe giderken onu gönderip yatıyordum anca. Dayanamadım doktoru aradım gece yarısı rennie duo şurup yazdı günde 4 ölçeğe kadar içebilirsin dedi. Hafif bişey. Çocukken içtiğimiz şurup gibi. 4 degil ama yatmadan önce 1 kez içiyorum uyuyabiliyorum artık bence sen de sor doktoruna. Eziyet çekme uyuman lazım cocuk dogunca hiç dinlenemeyiz

Sağol canım keşke benimkide 2 günlük olsa 2,3 hafta böyle hergun 1 saat gitsem zorlanirim doğuma az kaldı kimse yok ona bırakım bakalım öğretmeni haber verecekti bana insalalh bu sorundan da kurtulurum rahat doğuma girerim , umarım ins iyilesirim hemen

Canım maşallah kilosu iyimis doğuma iki haftan var iki hafta biraz yemeyi azalt derim doğum zor olabilir . Benim doktorda haftaya persembe alttan muane edicek bakalım aynı senin doktorun dediği gibi benim doktorda dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…