- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Bakacağım mutlaka teşekkür ederimBen çiçek sepetinden aldım ismine özel kutuda çikolata üstünde de ismi yazıyo tadı da çok güzel valla48 tanesi 95 liraydı 100 tanesi 150 bi bakın isterseniz
Ben denemiştim bir ara. Faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum canım. Fitil kullanmıştım çünkü o dönem. Ama kullanan çok kişi var sirkeli suyu.:) zaman su gibi aslında.. Benimde idrar yollarım bu ara yanıyor gibi. Sirkeli su ile yıkayın deniliyor ama denediniz mi hiç?
Canim benim kullandığım ilaçlarda da hamilelikte yarar zarar hesabı yapılarak karar verilmeli, gebelikte zorunlu olmadıkça kullanilmamali gibi şeyler yaziyor. Prospektusu görünce doktoruma zarari olurmu diye yazdim olmaz dedi. Enfeksiyon olmasina da aşırı hassas yaklaştı ozellikle bu dönemde istemeyiz bebeğe geçme riskine karşılık dedi. Doktorum aynı zamanda perinatolog olduğu icin güvenmekten başka çarem yok. Ama sorsan içim hiç rahat değil...Ben kullanmadım canım, prospektüsü okuduktan sonra. Hamilelere verilmesi sakıncalıdır yazıyordu. Zaten aile hekimi de hamile olduğumu unutup yazmış. Ondan sonra kullanma demişti. Sen kullandın mı?
Ben de deneyeyim bunu bakalım faydası olur umarımBen denemiştim bir ara. Faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum canım. Fitil kullanmıştım çünkü o dönem. Ama kullanan çok kişi var sirkeli suyu.
Ben peçeteye sirkeli su döküp siliyordum. Sonra peçeteyi normal ıslatıp siliyor, kuruluyordum. Direk sirkeli suyla silip çıkmaya cesaret edemedim. Asitli sonuçta zarar verir mi diye.
Kızlar nişanı gelen ya da açılması olan var mı? Benim 1 cm açılmam var nişan geldi ama 1 hafta bekleyeceğim sezaryeni bebeğimin kilosu az olduğu için. Benim erken mi geldi yoksa açılması olup bekleyecek var mı?
Amiiin inşaAllahMaşallah canım kilosu çok iyi. Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
Canım eğer ultrason kağıdı verdiyse bazılarında fl değeri yazıyor. O değeri 7 ile çarpınca boyu çıkıyor diye biliyorum ben. Öyle hesaplayabilirsin.
3 dis sarimsak 1 kucuk sogani rendenin ufak tarafinda rendeleyip icine yarim limon suyu 3 kasik bal 1 cay kasigi tarcin ile karistirip. 2 saat disarda dinlendirip sonra buzdolabina koyun. Sabahlari ac karnina 1 tatli kasigi tuketin. Aksamlari yatarken de yapabilirsiniz. Tarcinin kan sulandirici etkisi var isterseniz biraz azaltabilirsiniz.Selam kızlar ben de 2 gündür hapşırıyorum sanırım grip oldum( ben senede 1 kez hasta olurum ve 1 ay sürer innnnnnşallah bu da öyle olmaz 2 3 günde atlatacagım öneriniz var mı? Hapşırırken karnım kasıldıgı için endişeleniyorum. Gece zaten çatı kemiği agrısından sabaha karsı uyuyordum. Dün hiç uyuyamadım nefes alamadım burnum tıkanıyo yavaş yavaş. İlerlemeden nasıl iyileşebilirim? Bi de diğer sorum şu, bazen karnım kasılıyo sertleşiyo nefes yetmiyo gibi oluyo 20 30 saniye sonra normale dönüyorum. Bu yalancı kasılma mı size de oluyo mu?
Ben instgramda 100 adeti 100 tl ye yaptirdim. Kapida kargo oduyorsunuz 15 TL. Istedigim baskiyi yaptirdim ek fark talebi olmadi.Bakacağım mutlaka teşekkür ederiminstagram da 160 tl filan
Bende mide yanmasi cok oluyor. Soguk gunluk sut veya cok az karbonat icine su ekleyip iciyorumİyi akşamlar kızlarbenim de 36+3 deyim. Aşırı Mide ekşimesi ve aşırı mide gurultusu var. Beni rahatsoz ediyor. Sizde var mı böyle bir problem. Kontrolüm de daha salı günü.
Bende 36+3 ün Mide yanması özellikle akşamları. Bende de oluyor Gaviscon şurup biraz hafifletiyor,İyi akşamlar kızlarbenim de 36+3 deyim. Aşırı Mide ekşimesi ve aşırı mide gurultusu var. Beni rahatsoz ediyor. Sizde var mı böyle bir problem. Kontrolüm de daha salı günü.
FL hadlock olan bildigim kadari ile 7.23 yazan i 7 ile carpicaksiniz 50 cm gibi sanirim suanAmiiin inşaAllahFl bir kaç tane var acaba hangisi oluyorki canım hiç anlamadım
7.23 olan canımm:))Amiiin inşaAllahFl bir kaç tane var acaba hangisi oluyorki canım hiç anlamadım
Benımde başım beladaBende 36+3 ün Mide yanması özellikle akşamları. Bende de oluyor Gaviscon şurup biraz hafifletiyor,
Doktor 1 hafta daha bekleyelim bebek 2 buçuk kilo dedi31. Haftada 3 cm açığım vardı. Şimdi kimbilir nekadar oldu. Ama nişan geldiğinde kısa süre sonra doğum başlar diye duydum sanki.
Doktoruna söylemeliain nişanının geldiğini
Çok sagol canım, aynen çorba meyve ıhlamur doğal yollarla atlatmaya çalışcam inşallah. Ağrı falan olmuyo aynen dediğin gibi herhangi Bi zamanda otururken eşimle kahvaltı yaparken falan düzensiz. Konuşurken falan karnım Bi kasılıyo nefes yetmiyo gibi oluyo aam agrı sızı yok durup bekliyorum konuşmadan geçiyo 30 saniye sonraGecmis olsun canım. Bol meyve ye çorbanı eksik etme. Vitaminleri düzenli kullan. Ben de senin gibiyim hasta olsam 1 ay geçmiyor korkuyorum mevsim geçişinde hastalanacagim diye. Insallah kolaylıkla atlatırsın
Dediğin kasılmalar bende de çok sık olmaya başladı. Düzenli bi şekilde gelmiyorsa ve yanında adet ağrısı gibi bir ağrı veya bel ağrısı olmuyorsa yalancı kasılma olma olasılığı yüksek. Tabi uzun süre olursa muhakkak doktoruna haber vermelisin
Benim ilk 3 ayda da bulantı ve yanma yogundu. 4ten sonra rahattım 8.ayda yine mahvetmeye basladı dedim basından beri kullanmadım dayanırım ilaç kullanmak istemedim ben de. Ama gece sabaha kadar uyutmuyo eşim işe giderken onu gönderip yatıyordum anca. Dayanamadım doktoru aradım gece yarısı rennie duo şurup yazdı günde 4 ölçeğe kadar içebilirsin dedi. Hafif bişey. Çocukken içtiğimiz şurup gibi. 4 degil ama yatmadan önce 1 kez içiyorum uyuyabiliyorum artık bence sen de sor doktoruna. Eziyet çekme uyuman lazım cocuk dogunca hiç dinlenemeyizBenımde başım belada( gecmıyoda
Ne yesem içimde enderha var sanki
İlac kullanmadan gecıreym dıyorm ama bazen çok çok zorluyo
Kontrolumde dr uma soracgm napabılırm dıye
Canım takma . Önemli biisy olsa doktorum beni uyarırdı. Akintidan dolayı enfeksiyon cikiyoBende saldım o yüzden ya napayım. İnşallah zararı olmaz enfeksiyonun. Çünkü ne kullanırsam kullanayım geçmedi asla.
Sağol canım keşke benimkide 2 günlük olsa 2,3 hafta böyle hergun 1 saat gitsem zorlanirim doğuma az kaldı kimse yok ona bırakım bakalım öğretmeni haber verecekti bana insalalh bu sorundan da kurtulurum rahat doğuma girerim , umarım ins iyilesirim hemenKalbim73 geçmiş olsun canım inşallah toparlarsın. Bizde anaokuluna başladık geçen hafta 2 gün ben götürdüm zorlandım baya okul telaşı zor beslenmesi kıyafeti etkinlikleri Allahtan 1.sınıf değiller..eşimde atandığı yerde annem gil geldi babam götürüyor rahatladım biraz
Canım maşallah kilosu iyimis doğuma iki haftan var iki hafta biraz yemeyi azalt derim doğum zor olabilir . Benim doktorda haftaya persembe alttan muane edicek bakalım aynı senin doktorun dediği gibi benim doktorda dedi .Aynen anne karnında ne kadar kalırsa iyi günü dolmadıkçagittim geldim doktordan nst’ye girdim sancı filan çıkmadı herşey yolunda dedi, çok şükür Rabbime, yalnız benim kızçe geçen haftadan beri karın bölgesi fazla kilo almış, karın bölgesi bir hafta önde dedi, hamur işi, tatlıyı azalt dedi, kilosu 3379 olmuş, bunu duyunca boyunu sormayı unuttum, haftaya Perşembe bir dahaki randevum ve haftaya geldiğinde çatı muayenesi yapılacak dedi, daha önce doğum yapmış olmak çatı muayenesine engel değil aksine normal doğuma engel enfeksiyon filan varsa belli oluyor dedi, hazırlıklı olursun dedi, birde bu aralar akıntım oluyordu onun için akşamları bir defa olacak şekilde 6 günlük fitil verdi inşaAllah faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?