Inşallah atlatirsin canım. Kaç günün kaldıSağol canım keşke benimkide 2 günlük olsa 2,3 hafta böyle hergun 1 saat gitsem zorlanirim doğuma az kaldı kimse yok ona bırakım bakalım öğretmeni haber verecekti bana insalalh bu sorundan da kurtulurum rahat doğuma girerim , umarım ins iyilesirim hemen
Aslında pek hamur işi yemiyorum ama bu ara meyve çok yedim birde sabahları çikolatalı ekmek yemeye başladımCanım maşallah kilosu iyimis doğuma iki haftan var iki hafta biraz yemeyi azalt derim doğum zor olabilir . Benim doktorda haftaya persembe alttan muane edicek bakalım aynı senin doktorun dediği gibi benim doktorda dedi .
Çok teşekkür ederim canım, yani 50 cm, 6 mm olmuş7.23 olan canımm:))
50.6 cmm
Çok teşekkür ederim canımFL hadlock olan bildigim kadari ile 7.23 yazan i 7 ile carpicaksiniz 50 cm gibi sanirim suan
İnşallah canımSağol canım keşke benimkide 2 günlük olsa 2,3 hafta böyle hergun 1 saat gitsem zorlanirim doğuma az kaldı kimse yok ona bırakım bakalım öğretmeni haber verecekti bana insalalh bu sorundan da kurtulurum rahat doğuma girerim , umarım ins iyilesirim hemen
Çok kötü Bi durum vallaBenımde başım belada( gecmıyoda
Ne yesem içimde enderha var sanki
İlac kullanmadan gecıreym dıyorm ama bazen çok çok zorluyo
Kontrolumde dr uma soracgm napabılırm dıye
Sezeryanmi düşünüyorsun canım . Benim ilki 3650 doğmuştu genede çok zordu kesi atildi o yüzden bu gebelikte daha dikkatli oldumAslında pek hamur işi yemiyorum ama bu ara meyve çok yedim birde sabahları çikolatalı ekmek yemeye başladımsanırım bunlar etkili oldu, azıcık azaltsam iyi olacak her ikisinide eğer tam gününde doğarsa yavrum dört kilonun üzerine çıkacak gibi böyle devam ederse
Benim iki doğumumda normaldi canım bu bebemde normal doğum görünüyor, doktor öyle dedi, benim oğlan yani ikinci doğumumda 3 kilo 400 gibi doğmuştu o halde bile 5 tane dikişim vardı kesi atılmıştı, diğer gebeliklerimde 22 kilo kızımda 23 kilo oğlumda almıştım ama oğlanda, kızda hemen hemen aynıydı kiloları, bu bebeğimde 11 kilo aldım ama bebek daha fazla çıkıyor bilmiyorum ki sebebini, hayırlısı olsun sağlıkla dünyaya gelsinlerde gerisi önemli değilSezeryanmi düşünüyorsun canım . Benim ilki 3650 doğmuştu genede çok zordu kesi atildi o yüzden bu gebelikte daha dikkatli oldum
Benimde var canım o hemde bi aydan fazladir çok kötü annem bebek orda ondan dediKızlar benim sol göğsümün altına denk gelen karın kısmık çok agriyor. 2 haftadır var neredeyse niye acaba artık canımı sıkmaya başladı
İkinci doğum nasıldı? Daha kolay diyorlar ama inşallah öyledirBenim iki doğumumda normaldi canım bu bebemde normal doğum görünüyor, doktor öyle dedi, benim oğlan yani ikinci doğumumda 3 kilo 400 gibi doğmuştu o halde bile 5 tane dikişim vardı kesi atılmıştı, diğer gebeliklerimde 22 kilo kızımda 23 kilo oğlumda almıştım ama oğlanda, kızda hemen hemen aynıydı kiloları, bu bebeğimde 11 kilo aldım ama bebek daha fazla çıkıyor bilmiyorum ki sebebini, hayırlısı olsun sağlıkla dünyaya gelsinlerde gerisi önemli değil
Birinci doğumumda normal günümden de 6 gün fazladan geçtiği halde ağrım gelmemişti o yüzden sırf suni sancı vermişlerdi hep yatarak sancı çektim baya zorlamıştı, ikinci doğumumda bir gün önceden nişanım geldi sabaha kadar hafif şiddetli sancım vardı sabah olunca doktora gittim 5 cm açılmam vardı yine suni sancı verdiler ama 2 saat içinde doğdu oğlum ilki kadar zor gelmedi bana ama doğum sonrası dikişlerden iki hafta oturamamıştım o zorlamıştı baya ikincisinde de, geçiyor gidiyor o günler insan özlüyor bile o günleri yeni bebek giriyor hayatına çok şükür Rabbime bu duyguları yaşattıİkinci doğum nasıldı? Daha kolay diyorlar ama inşallah öyledir
Ultrason kağıdını görünce şaşırdım siz de mi Çerkezköy de oturuyorsunuzAmiiin inşaAllahFl bir kaç tane var acaba hangisi oluyorki canım hiç anlamadım
Seninki 4kilo olursa yandinBenim iki doğumumda normaldi canım bu bebemde normal doğum görünüyor, doktor öyle dedi, benim oğlan yani ikinci doğumumda 3 kilo 400 gibi doğmuştu o halde bile 5 tane dikişim vardı kesi atılmıştı, diğer gebeliklerimde 22 kilo kızımda 23 kilo oğlumda almıştım ama oğlanda, kızda hemen hemen aynıydı kiloları, bu bebeğimde 11 kilo aldım ama bebek daha fazla çıkıyor bilmiyorum ki sebebini, hayırlısı olsun sağlıkla dünyaya gelsinlerde gerisi önemli değil
Yaa o doğum anı yok mu ben de şimdi çok duygulandımBirinci doğumumda normal günümden de 6 gün fazladan geçtiği halde ağrım gelmemişti o yüzden sırf suni sancı vermişlerdi hep yatarak sancı çektim baya zorlamıştı, ikinci doğumumda bir gün önceden nişanım geldi sabaha kadar hafif şiddetli sancım vardı sabah olunca doktora gittim 5 cm açılmam vardı yine suni sancı verdiler ama 2 saat içinde doğdu oğlum ilki kadar zor gelmedi bana ama doğum sonrası dikişlerden iki hafta oturamamıştım o zorlamıştı baya ikincisinde de, geçiyor gidiyor o günler insan özlüyor bile o günleri yeni bebek giriyor hayatına çok şükür Rabbime bu duyguları yaşattı
Evet 18aylik kızım bugün de aramadialr yarın sabah ararım ne oldu ne olcak nasil yapacaz diyeİnşallah canımsizin yaş küçük sanırım o yüzden mi seni istiyorlar.?
Hayırlısı olsun canım ya, sezaryen’de olsa benim için farketmez yeterki bebek sağlıkla dünyaya gelsinSeninki 4kilo olursa yandinnormal doğurmak zor sıkıntı olabilir demişti doktorum o anda riske atmayıp sezeryan yapabiliriz demişti bana . O sanciyi çek çek sonra sezeryan çok zor ya
Amin inşaAllahYaa o doğum anı yok mu ben de şimdi çok duygulandımbenim ilk doğum 3 saat içinde oldu ama sancı zorladı. Dikişim azdı 3-4 günde toparlamıştım. İkincide o sancı umarım daha az olur ya da kısa sürer Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?