2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Inşallah atlatirsin canım. Kaç günün kaldı

Canım maşallah kilosu iyimis doğuma iki haftan var iki hafta biraz yemeyi azalt derim doğum zor olabilir . Benim doktorda haftaya persembe alttan muane edicek bakalım aynı senin doktorun dediği gibi benim doktorda dedi .
Aslında pek hamur işi yemiyorum ama bu ara meyve çok yedim birde sabahları çikolatalı ekmek yemeye başladım sanırım bunlar etkili oldu, azıcık azaltsam iyi olacak her ikisinide eğer tam gününde doğarsa yavrum dört kilonun üzerine çıkacak gibi böyle devam ederse

Kızlar benim sol göğsümün altına denk gelen karın kısmık çok agriyor. 2 haftadır var neredeyse niye acaba artık canımı sıkmaya başladı

İnşallah canım sizin yaş küçük sanırım o yüzden mi seni istiyorlar.?

Sezeryanmi düşünüyorsun canım . Benim ilki 3650 doğmuştu genede çok zordu kesi atildi o yüzden bu gebelikte daha dikkatli oldum

Sezeryanmi düşünüyorsun canım . Benim ilki 3650 doğmuştu genede çok zordu kesi atildi o yüzden bu gebelikte daha dikkatli oldum
Benim iki doğumumda normaldi canım bu bebemde normal doğum görünüyor, doktor öyle dedi, benim oğlan yani ikinci doğumumda 3 kilo 400 gibi doğmuştu o halde bile 5 tane dikişim vardı kesi atılmıştı, diğer gebeliklerimde 22 kilo kızımda 23 kilo oğlumda almıştım ama oğlanda, kızda hemen hemen aynıydı kiloları, bu bebeğimde 11 kilo aldım ama bebek daha fazla çıkıyor bilmiyorum ki sebebini, hayırlısı olsun sağlıkla dünyaya gelsinlerde gerisi önemli değil

Merhaba bugün kan ve idrar tahlili vermiştim sağlık ocağında 35 de yani ptesi doktora götürmek için ama lökosit değeri 0-4 olması gerekirken 30 çıkmış enfeksiyon diyor biraz baktım ama tam olarak yorumlayabilecek basına gelen var mıdır acaba doktora mesaj attım ama döner mi bilmiyorum yardımcı okursanız çok sevinirim

Eklentiler

• 15D58665-1061-4509-B6D3-6DC6377A6669.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 55
İkinci doğum nasıldı? Daha kolay diyorlar ama inşallah öyledir

Benim lökosit 5 epitel 3 çıkmış crp de biraz yüksekmiş doktor antibiyotik fitil krem vermiş. İçmeyeyim dedim. O da iltihap erken Doğumdan tutunda bebeğe geçer rahim bilmem ne olur falan filan dedi korktum içecem mecbur

İkinci doğum nasıldı? Daha kolay diyorlar ama inşallah öyledir
Birinci doğumumda normal günümden de 6 gün fazladan geçtiği halde ağrım gelmemişti o yüzden sırf suni sancı vermişlerdi hep yatarak sancı çektim baya zorlamıştı, ikinci doğumumda bir gün önceden nişanım geldi sabaha kadar hafif şiddetli sancım vardı sabah olunca doktora gittim 5 cm açılmam vardı yine suni sancı verdiler ama 2 saat içinde doğdu oğlum ilki kadar zor gelmedi bana ama doğum sonrası dikişlerden iki hafta oturamamıştım o zorlamıştı baya ikincisinde de, geçiyor gidiyor o günler insan özlüyor bile o günleri yeni bebek giriyor hayatına çok şükür Rabbime bu duyguları yaşattı

Seninki 4kilo olursa yandin normal doğurmak zor sıkıntı olabilir demişti doktorum o anda riske atmayıp sezeryan yapabiliriz demişti bana . O sanciyi çek çek sonra sezeryan çok zor ya

Yaa o doğum anı yok mu ben de şimdi çok duygulandım benim ilk doğum 3 saat içinde oldu ama sancı zorladı. Dikişim azdı 3-4 günde toparlamıştım. İkincide o sancı umarım daha az olur ya da kısa sürer Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Seninki 4kilo olursa yandin normal doğurmak zor sıkıntı olabilir demişti doktorum o anda riske atmayıp sezeryan yapabiliriz demişti bana . O sanciyi çek çek sonra sezeryan çok zor ya
Hayırlısı olsun canım ya, sezaryen’de olsa benim için farketmez yeterki bebek sağlıkla dünyaya gelsin

Amin inşaAllah aynen bebek doğduktan sonraki o rahatlık, bebeğin ilk ağlaması, öyle güzel bir duygu ki hiç bir şey umrunda olmuyor o an sadece bebeği görmek istiyorsun inşaAllah ağrın evde gelir hemen suyun gelmez bu normal doğum bekleyen herkes için duam yani evde ağrı çekip hastaneye geç gidince doğum daha kolay oluyor gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…