- 11 Mart 2021
- 289
- 435
- 33
Gerçekten mi?Ultrason kağıdını görünce şaşırdım siz de mi Çerkezköy de oturuyorsunuzbende irmete gidiyorum
Maşallah gayet iyi benceTam 36 da 3 kilo çıkmıştı
Bende Sezer beye gidiyorum. Bu arada bende kapaklı da oturuyorum. Emlak konutlarında.Gerçekten mi?evet İrmet’e gidiyorum Salih bey’e, ben kapaklı’da oturuyorum
Bende cumhuriyet mahallesinde oturuyorum, çamlık park civarındaBende Sezer beye gidiyorum. Bu arada bende kapaklı da oturuyorum. Emlak konutlarında.
Kızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin
Covid olan arkadaslar vardi nasil oldular acaba kimdi onlar
Haftan gayet uygun canım saglikla sihhatle kavuşursunuz inşallah :)Kızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Hangi asilari olmuştunuzBen vardım hastalık geçti ama izleri kaldı.
Koku hala yok, tat belli belirsiz. Hala gribimsi bir sesim var, arada ortaya çıkan eklem ağrıları derken... Grip gibi kolay atlatılıyor diyenlere inanmamak gerekiyor.
Ben aşılı olmamama rağmen geçirdim ona rağmen farklı idi. Eşim ayakta atlattı aşı sebebiyle ama onun da hala ansızın giren eklem ağrıları var.
Allah kimsenin başın vermesin. Herkes gıda takiviyelerini düzenli kullansın. Ben çok kustuğum için aylardır bağışıklığım çok düşüktü o yüzden bir tık zorlandım.
Hatta bebeğim covid süresince çok büyüyememişti. Bu hafta tekrar kontrole gittim çok şükür haftasına tekrar gelmiş.
Oyy kuzum daha çok küçükEvet 18aylik kızım bugün de aramadialr yarın sabah ararım ne oldu ne olcak nasil yapacaz diye
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın İnşaAllah canım, bol bol dua et, dün kontrolde doktor bana eğer ağrın gelirse artık engellemeye çalışmayız doğumu başlatırız demişti, günlerimiz yakın seninle bebişin kilosu filan iyiyse bir sorun olmaz Allah’ın izniyleKızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Bende cumhuriyet mahallesinde oturuyorum, çamlık park civarındaaz kaldı akraba çıkıcaz sizinle sezer bey Salih bey’in arkadaşıymış sanırım daha önce aynı hastanede görev yapmışlar galiba, öyle bir geçmişleri vardı diye duymuştum
Duam seninle canım . HiC korma sağ salim yavrunu alicaksin kucağına bizi merakta birakmaKızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Evet kalabalık ben normal randevu alacağım zaman üç hafta önceden alıyordum, şimdi haftalık gittiğim için kendisi randevu oluştuyor, ben Salih bey’e bir önceki gebeliğimde de gidiyordum memnundum, çok ilgili bir doktor, bu yüzden başka doktor aramadım, sezer bey’i bilmiyorum inşaAllah gönlünüze göre olur, ama iyi bir doktor diye duymuştumSalih bey çok kalabalık diye sezer beyi tercih ettim ben. Bakalım inşallah iyidir. Doğumda göreceğiz.
Ben hamileliğimin başından beri yaşıyorum bu durumu hele şimdi son zamanlarda çok daha kötü oluyor uyutmuyor o derece doktora sordum hamilelikte oluyormuş doğumdan sonra geçermişGünaydınlar bende birkaç haftadır sabahları parmaklarımda kapanmama ve uyuşma oluyor. Uyandıktan sonra geçiyor 10 dk içinde uyuşma ve kapanmama. Hafif bir ağrı el eklemlerimde hep var. Sizde de oluyor mu? Doktorum önceden demişti olabilir diye hakikaten de oldu. Doğumdan sonra geçer umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?