2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende Sezer beye gidiyorum. Bu arada bende kapaklı da oturuyorum. Emlak konutlarında.
Bende cumhuriyet mahallesinde oturuyorum, çamlık park civarında az kaldı akraba çıkıcaz sizinle sezer bey Salih bey’in arkadaşıymış sanırım daha önce aynı hastanede görev yapmışlar galiba, öyle bir geçmişleri vardı diye duymuştum

Covid olan arkadaslar vardi nasil oldular acaba kimdi onlar

Ben vardım hastalık geçti ama izleri kaldı.

Koku hala yok, tat belli belirsiz. Hala gribimsi bir sesim var, arada ortaya çıkan eklem ağrıları derken... Grip gibi kolay atlatılıyor diyenlere inanmamak gerekiyor.

Ben aşılı olmamama rağmen geçirdim ona rağmen farklı idi. Eşim ayakta atlattı aşı sebebiyle ama onun da hala ansızın giren eklem ağrıları var.

Allah kimsenin başın vermesin. Herkes gıda takiviyelerini düzenli kullansın. Ben çok kustuğum için aylardır bağışıklığım çok düşüktü o yüzden bir tık zorlandım.

Hatta bebeğim covid süresince çok büyüyememişti. Bu hafta tekrar kontrole gittim çok şükür haftasına tekrar gelmiş.

Hangi asilari olmuştunuz

Kızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın İnşaAllah canım, bol bol dua et, dün kontrolde doktor bana eğer ağrın gelirse artık engellemeye çalışmayız doğumu başlatırız demişti, günlerimiz yakın seninle bebişin kilosu filan iyiyse bir sorun olmaz Allah’ın izniyle

Kedilervekitaplar ya canım sen bebeğin döndüğü söylemiştin döndüğünü düşündüğüb zaman aralığında doktora gittin mi gerçekten dönmüş müydü ? Ay dün büyük bir temizlik vardı çok yoruldum . Gece bebeğin yan döndüğünü hissettim kasılmalarım var ve karnıma çok baskı yapıyor yan duruşu

Günaydınlar bende birkaç haftadır sabahları parmaklarımda kapanmama ve uyuşma oluyor. Uyandıktan sonra geçiyor 10 dk içinde uyuşma ve kapanmama. Hafif bir ağrı el eklemlerimde hep var. Sizde de oluyor mu? Doktorum önceden demişti olabilir diye hakikaten de oldu. Doğumdan sonra geçer umarım.

Salih bey çok kalabalık diye sezer beyi tercih ettim ben. Bakalım inşallah iyidir. Doğumda göreceğiz.

Salih bey çok kalabalık diye sezer beyi tercih ettim ben. Bakalım inşallah iyidir. Doğumda göreceğiz.
Evet kalabalık ben normal randevu alacağım zaman üç hafta önceden alıyordum, şimdi haftalık gittiğim için kendisi randevu oluştuyor, ben Salih bey’e bir önceki gebeliğimde de gidiyordum memnundum, çok ilgili bir doktor, bu yüzden başka doktor aramadım, sezer bey’i bilmiyorum inşaAllah gönlünüze göre olur, ama iyi bir doktor diye duymuştum

Ben hamileliğimin başından beri yaşıyorum bu durumu hele şimdi son zamanlarda çok daha kötü oluyor uyutmuyor o derece doktora sordum hamilelikte oluyormuş doğumdan sonra geçermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…