Hangi asilari olmuştunuz
Günaydınlar bende birkaç haftadır sabahları parmaklarımda kapanmama ve uyuşma oluyor. Uyandıktan sonra geçiyor 10 dk içinde uyuşma ve kapanmama. Hafif bir ağrı el eklemlerimde hep var. Sizde de oluyor mu? Doktorum önceden demişti olabilir diye hakikaten de oldu. Doğumdan sonra geçer umarım.
Ben o zaman 21 haftalık mıydım, 16 haftalık mıydım neydim canım. Zaten o cipro dan sonra vajinal fitil vermişti. Ama haklısın, bazen enfeksiyon olması antibiyotik içmekten daha kötü oluyor. Sıkıntı olmamıştır ya antibiyotik kullanan çok kişi var.Canim benim kullandığım ilaçlarda da hamilelikte yarar zarar hesabı yapılarak karar verilmeli, gebelikte zorunlu olmadıkça kullanilmamali gibi şeyler yaziyor. Prospektusu görünce doktoruma zarari olurmu diye yazdim olmaz dedi. Enfeksiyon olmasina da aşırı hassas yaklaştı ozellikle bu dönemde istemeyiz bebeğe geçme riskine karşılık dedi. Doktorum aynı zamanda perinatolog olduğu icin güvenmekten başka çarem yok. Ama sorsan içim hiç rahat değil...
7.23 olan canım. 7x7.23=50.61Amiiin inşaAllahFl bir kaç tane var acaba hangisi oluyorki canım hiç anlamadım
7.23 olan canım. 7x7.23=50.61
Maşallah ay
Canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, gözün aydın olsunKızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Uzun olacak senin minnoş sanırım maşallah maşallahYaa bu hesap çok iyi oldu :) benimki de bu hafta baya büyümüş maşallahgeçen hafta çok üzülmüştüm.
Evet canım evvelki kontrolden sonra döndü sandım ben. Çünkü sürekli sağ tarafıma vuruyordu. Diğer tarafta tekme hissetmiyorum. Resmen sağ tarafımda böyle ayağını çıkarıyordu. Elledikçe solda da kafası var gibi geliyordu. Karnımın alt kısmı da boş gibiydi. Döndü sandım ama dönmemiş. Kafası aşağıda, popo göbek deliğimin orda, ayakları da sağa çekmiş. Baş aşağı yan yatıyor gibi yani. Garip Bi pozisyon almış eşşek sıpası. Hâlâ baş aşağı dedi doktor çünkü. Hatta sırf bu yüzden boy kilo ölçümü yapamadı.Kedilervekitaplar ya canım sen bebeğin döndüğü söylemiştin döndüğünü düşündüğüb zaman aralığında doktora gittin mi gerçekten dönmüş müydü ? Ay dün büyük bir temizlik vardı çok yoruldum . Gece bebeğin yan döndüğünü hissettim kasılmalarım var ve karnıma çok baskı yapıyor yan duruşu
Uzun olacak senin minnoş sanırım maşallah maşallah
Anladım canım çok sağol aynen dediğin gibi karnımın altı boş gibi kaburgalarımın orda sağ taraf inanılmaz yamuk sol tarafta da sertleşme oluyor bakalım bugün gidecem doktora durum ne . Vicdan azabı çekiyorum keşke kendimi o kadar yormasaydım diyeEvet canım evvelki kontrolden sonra döndü sandım ben. Çünkü sürekli sağ tarafıma vuruyordu. Diğer tarafta tekme hissetmiyorum. Resmen sağ tarafımda böyle ayağını çıkarıyordu. Elledikçe solda da kafası var gibi geliyordu. Karnımın alt kısmı da boş gibiydi. Döndü sandım ama dönmemiş. Kafası aşağıda, popo göbek deliğimin orda, ayakları da sağa çekmiş. Baş aşağı yan yatıyor gibi yani. Garip Bi pozisyon almış eşşek sıpası. Hâlâ baş aşağı dedi doktor çünkü. Hatta sırf bu yüzden boy kilo ölçümü yapamadı.
Belki dönmemiştir canım ama ayaklarınıı falan sağa sola çektiyse ondan olabilir.
Bende iki doz sinovac oldum .35 haftayı tamamladım 2 hafta sonra sezeryanim var lakin 3 doz için vaktim geldi ne yapsam acaba 3. Dozu olsammi diye düşünüyorum. Yoksa sezeryan sonrasına mı bıraksam karar veremedim.son dozu olalı 2 ay olmuş. 3 aydan sonra antikoru düşer doğumdan sonra mi olsam kararsizim .Siz 3. Doz oldunuz mu.Ben sinovac oldum. Alerjik bir vücudum olduğu için doktorların önerisi ile.
Ancak eşim biontech oldu.
Bulaş kaynağımız eşim ama aşı bulaşa engel değil onu da görmüş olduk.
Canım en iyisine bunu doktot karar verir . Doğumdan sonra belki olursan emzirmeye engel olabilir doktoruna bence bi danişBende iki doz sinovac oldum .35 haftayı tamamladım 2 hafta sonra sezeryanim var lakin 3 doz için vaktim geldi ne yapsam acaba 3. Dozu olsammi diye düşünüyorum. Yoksa sezeryan sonrasına mı bıraksam karar veremedim.son dozu olalı 2 ay olmuş. 3 aydan sonra antikoru düşer doğumdan sonra mi olsam kararsizim .Siz 3. Doz oldunuz mu.
Gozun aydin cnm. Haftasi cok iyi. Saglicakla gelsin insKızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Bende iki doz sinovac oldum .35 haftayı tamamladım 2 hafta sonra sezeryanim var lakin 3 doz için vaktim geldi ne yapsam acaba 3. Dozu olsammi diye düşünüyorum. Yoksa sezeryan sonrasına mı bıraksam karar veremedim.son dozu olalı 2 ay olmuş. 3 aydan sonra antikoru düşer doğumdan sonra mi olsam kararsizim .Siz 3. Doz oldunuz mu.
Amin insallah canim guzel haberlerle bekliyoruz seni burada. Rabbim saglikla bebegine kavustursun insallahKızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Tekrar gecmis olsun canim. Evet asili olup da gecirenler oluyormus bu surecte ilac vermiyorlar degil mi ? Neyse onemli olan atlatman zaten sikintisiz gecsin gitsin insallah.Ben vardım hastalık geçti ama izleri kaldı.
Koku hala yok, tat belli belirsiz. Hala gribimsi bir sesim var, arada ortaya çıkan eklem ağrıları derken... Grip gibi kolay atlatılıyor diyenlere inanmamak gerekiyor.
Ben aşılı olmamama rağmen geçirdim ona rağmen farklı idi. Eşim ayakta atlattı aşı sebebiyle ama onun da hala ansızın giren eklem ağrıları var.
Allah kimsenin başın vermesin. Herkes gıda takiviyelerini düzenli kullansın. Ben çok kustuğum için aylardır bağışıklığım çok düşüktü o yüzden bir tık zorlandım.
Hatta bebeğim covid süresince çok büyüyememişti. Bu hafta tekrar kontrole gittim çok şükür haftasına tekrar gelmiş.
Sağ salim kucağınıza alın inşallahKızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Ay cnm Allah yardımcımız olsun inşallah şimdiye doğdu bile nasılsınız?Kızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?