2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Sabahları genelde bende de oluyor. Hatta ayaklarımın üzerine de basamıyorum. Muhtemelen gece boyu ödem topluyoruz. Yavaş yavaş hareket ettikçe açılıyor.

Ben o zaman 21 haftalık mıydım, 16 haftalık mıydım neydim canım. Zaten o cipro dan sonra vajinal fitil vermişti. Ama haklısın, bazen enfeksiyon olması antibiyotik içmekten daha kötü oluyor. Sıkıntı olmamıştır ya antibiyotik kullanan çok kişi var.

Evet canım evvelki kontrolden sonra döndü sandım ben. Çünkü sürekli sağ tarafıma vuruyordu. Diğer tarafta tekme hissetmiyorum. Resmen sağ tarafımda böyle ayağını çıkarıyordu. Elledikçe solda da kafası var gibi geliyordu. Karnımın alt kısmı da boş gibiydi. Döndü sandım ama dönmemiş. Kafası aşağıda, popo göbek deliğimin orda, ayakları da sağa çekmiş. Baş aşağı yan yatıyor gibi yani. Garip Bi pozisyon almış eşşek sıpası. Hâlâ baş aşağı dedi doktor çünkü. Hatta sırf bu yüzden boy kilo ölçümü yapamadı.

Belki dönmemiştir canım ama ayaklarınıı falan sağa sola çektiyse ondan olabilir.

Anladım canım çok sağol aynen dediğin gibi karnımın altı boş gibi kaburgalarımın orda sağ taraf inanılmaz yamuk sol tarafta da sertleşme oluyor bakalım bugün gidecem doktora durum ne . Vicdan azabı çekiyorum keşke kendimi o kadar yormasaydım diye

Ben sinovac oldum. Alerjik bir vücudum olduğu için doktorların önerisi ile.

Ancak eşim biontech oldu.

Bulaş kaynağımız eşim ama aşı bulaşa engel değil onu da görmüş olduk.
Bende iki doz sinovac oldum .35 haftayı tamamladım 2 hafta sonra sezeryanim var lakin 3 doz için vaktim geldi ne yapsam acaba 3. Dozu olsammi diye düşünüyorum. Yoksa sezeryan sonrasına mı bıraksam karar veremedim.son dozu olalı 2 ay olmuş. 3 aydan sonra antikoru düşer doğumdan sonra mi olsam kararsizim .Siz 3. Doz oldunuz mu.

Canım en iyisine bunu doktot karar verir . Doğumdan sonra belki olursan emzirmeye engel olabilir doktoruna bence bi daniş

Yok 3 doz hakkım doğum sonrasında. Zaten hastalık geçirince de biraz daha beklerim.
Ben zaten 2 dozu olalı bir kaç hafta olmuştu.
Bu noktada en iyi kararı hekiminiz verecektir.

Kızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Amin insallah canim guzel haberlerle bekliyoruz seni burada. Rabbim saglikla bebegine kavustursun insallah
Tekrar gecmis olsun canim. Evet asili olup da gecirenler oluyormus bu surecte ilac vermiyorlar degil mi ? Neyse onemli olan atlatman zaten sikintisiz gecsin gitsin insallah.

Kızlar sabah 5 bucuk gibi suyum geldi ben idrar sandım yarım saat oyle banyoda bekledim ayakta durunca şır şır sular aktı eşimi kaldırdım şimdi hastanedeyim 35 haftalıgız dua edin sağ salim alayım kucagıma ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyorum kan sonucları mı 1 saate ancak alırlar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…