2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yok canım hiç üzme kendini. İllaki temizlik yapılıyor, illaki yoruluyor. Fazla hareketsiz kalmakta iyi değil. Ki azcık iş yapsak bile zaten çok yorulmuş oluyor. İnşallah dönmemiştir senin minnoş ta.

Lütfen enfeksiyon hastalıklarına gidip covid sonrası kontrol ettir kendini. Ben hiç bir belirti yaşamadan sıkıntısız atlattım. Tad koku gitti geldi o kadar. Ama kan sonucunda inanılmaz yüksek pıhtılaşma çıktı, kan sulandırıcı iğneye başladım. Farketmediğimiz değişiklikler oluyor. Çok şükür gitmişim doktora dedim.

Canım inşallah sağ salim kucağına alırsın. Haftan güzel bence , bebeğin de sapasağlam doğar inşallah. Allah yardımcınız olsun canım

Rabbim yar ve yardımcınız olsun aramızda 3 gün varmış.. İnşallah sağlıkla doğum yapar bebeğinizi küvöze girmeden kucağınıza alırsınız

Canım dualarım seninle ,
Bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah

Covid için verilen ilacı vermiyorlar.
Kan sulandırıcı iğne önerdi kadın doğum doktorum. Bir de benim başka bir hastalığıma sebebiyet verdi kendi doktorum onu kullanmanı söyledi.
Allah herkesi korusun. Gerçekten o terleme, soğuma enteresan bir hastalık. Ki benim oksijen seviyem vs hiç düşmedi şükürler olsun.

Kan sulandırıcı hastalık süresince kullandım doktorumun önerisi ile KBB doktorum da başka ilaçlar verdi enfeksiyon olmaması adına. Geçtiğimiz hafta yine tahlil vs verdim, rutin kadın doğum muayenesi için. Çok şükür gayet iyi çıktı sonuçlar, hastalık süresinde bebeğim hiç kilo alamamıştı hiç yemek yiyemedim çünkü. Bir hafta baya besledim kendimi o da büyümüş şükürler olsun.

insaallah herşey yolunda ilerler

Canim hayirli haberler al insallah. Rabbim yardimcin olsun.

Kızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kızlar, Allah yardımcınız olsun, sağlıkla gelsinler inşallah. Sabırsız bebişler gelmeye başladı maşallah

Kızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Sağ salim kavusun inşaAllah
Dualarımız sizlerle

Ay yeni doğan bebeklerimiz olacak bugün .Allah sağlıcakla annelerine kavuştursun .
Miniklere güç kuvvet versin
Bizlere de vakti zamanında bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin .
Çokca aminn
Artık iyice yaklastık elhamdülillah
Miniklerimizde buyudu
Sağ salim kavusalım inşaAllah

Gunaydin canimlar simdi bir sorum olacak bilmeyenlerde arastirabilir bana mantikli gelmisti.

Bebis dogar dogmaz yada belli bir sure icerisinde tamamlayici saglik sigortasi yaptiracak var mi ?
Zaten ilk yil sanirim her ay mi kontrol oluyor tahliller fln yapilmasi gerekiyor bu sebeple bana mantikli geliyor. Cevrenizde duydunuz mu veya ilk bebislerinizde yaptiraniniz oldu mu ?
Bazi sigorta sirketlerinde anne veya baba dan birini zorunlu tutuyorlar sanirim ama

Kızlar ara sıra göğüslerimin ucunda biriken kurumuş sütleri temizliyorum. Bu gün sol göğsümden (hani az büyüdü, süt gelmez mi diye kork tuğum) böyle bir damlacık sap sarı süt çıktı. Nasıl duygulandım ağlayacaktım resmen Rabbim çocuklarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ya

Ben hamileliğimin başından beri yaşıyorum bu durumu hele şimdi son zamanlarda çok daha kötü oluyor uyutmuyor o derece doktora sordum hamilelikte oluyormuş doğumdan sonra geçermiş

Sabahları genelde bende de oluyor. Hatta ayaklarımın üzerine de basamıyorum. Muhtemelen gece boyu ödem topluyoruz. Yavaş yavaş hareket ettikçe açılıyor.
evet ödemden sanırım. Kolay değil gerçekten bir çocuk getirmek dünyaya her tarafıma birşeyler oluyor bu son haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…