- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Yok canım hiç üzme kendini. İllaki temizlik yapılıyor, illaki yoruluyor. Fazla hareketsiz kalmakta iyi değil. Ki azcık iş yapsak bile zaten çok yorulmuş oluyor. İnşallah dönmemiştir senin minnoş ta.Anladım canım çok sağol aynen dediğin gibi karnımın altı boş gibi kaburgalarımın orda sağ taraf inanılmaz yamuk sol tarafta da sertleşme oluyor bakalım bugün gidecem doktora durum ne . Vicdan azabı çekiyorum keşke kendimi o kadar yormasaydım diye
Lütfen enfeksiyon hastalıklarına gidip covid sonrası kontrol ettir kendini. Ben hiç bir belirti yaşamadan sıkıntısız atlattım. Tad koku gitti geldi o kadar. Ama kan sonucunda inanılmaz yüksek pıhtılaşma çıktı, kan sulandırıcı iğneye başladım. Farketmediğimiz değişiklikler oluyor. Çok şükür gitmişim doktora dedim.Ben vardım hastalık geçti ama izleri kaldı.
Koku hala yok, tat belli belirsiz. Hala gribimsi bir sesim var, arada ortaya çıkan eklem ağrıları derken... Grip gibi kolay atlatılıyor diyenlere inanmamak gerekiyor.
Ben aşılı olmamama rağmen geçirdim ona rağmen farklı idi. Eşim ayakta atlattı aşı sebebiyle ama onun da hala ansızın giren eklem ağrıları var.
Allah kimsenin başın vermesin. Herkes gıda takiviyelerini düzenli kullansın. Ben çok kustuğum için aylardır bağışıklığım çok düşüktü o yüzden bir tık zorlandım.
Hatta bebeğim covid süresince çok büyüyememişti. Bu hafta tekrar kontrole gittim çok şükür haftasına tekrar gelmiş.
Canım inşallah sağ salim kucağına alırsın. Haftan güzel bence , bebeğin de sapasağlam doğar inşallah. Allah yardımcınız olsun canımKızlar sabah 5 bucuk gibi suyum geldi ben idrar sandım yarım saat oyle banyoda bekledim ayakta durunca şır şır sular aktı eşimi kaldırdım şimdi hastanedeyim 35 haftalıgız dua edin sağ salim alayım kucagıma ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyorum kan sonucları mı 1 saate ancak alırlar heralde
Rabbim yar ve yardımcınız olsunKızlar sabah 5 bucuk gibi suyum geldi ben idrar sandım yarım saat oyle banyoda bekledim ayakta durunca şır şır sular aktı eşimi kaldırdım şimdi hastanedeyim 35 haftalıgız dua edin sağ salim alayım kucagıma ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyorum kan sonucları mı 1 saate ancak alırlar heralde
Canım dualarım seninle ,Kızlar sabah 5 bucuk gibi suyum geldi ben idrar sandım yarım saat oyle banyoda bekledim ayakta durunca şır şır sular aktı eşimi kaldırdım şimdi hastanedeyim 35 haftalıgız dua edin sağ salim alayım kucagıma ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyorum kan sonucları mı 1 saate ancak alırlar heralde
Amin insallah cnm senin de mi oyle olduRabbim yar ve yardımcınız olsunaramızda 3 gün varmış.. İnşallah sağlıkla doğum yapar bebeğinizi küvöze girmeden kucağınıza alırsınız
Yok canım benim öyle olmadı. Benim daha 34+5 bugün. Rabbim yardımcın olsun sağ salim inşallahAmin insallah cnm senin de mi oyle oldu
Canım sağlıcakla al bebeğini kucağına ,dularım seninleKızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Amin insallah canim guzel haberlerle bekliyoruz seni burada. Rabbim saglikla bebegine kavustursun insallah
Tekrar gecmis olsun canim. Evet asili olup da gecirenler oluyormus bu surecte ilac vermiyorlar degil mi ? Neyse onemli olan atlatman zaten sikintisiz gecsin gitsin insallah.
Lütfen enfeksiyon hastalıklarına gidip covid sonrası kontrol ettir kendini. Ben hiç bir belirti yaşamadan sıkıntısız atlattım. Tad koku gitti geldi o kadar. Ama kan sonucunda inanılmaz yüksek pıhtılaşma çıktı, kan sulandırıcı iğneye başladım. Farketmediğimiz değişiklikler oluyor. Çok şükür gitmişim doktora dedim.
Kızlar sabah 5 bucuk gibi suyum geldi ben idrar sandım yarım saat oyle banyoda bekledim ayakta durunca şır şır sular aktı eşimi kaldırdım şimdi hastanedeyim 35 haftalıgız dua edin sağ salim alayım kucagıma ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyorum kan sonucları mı 1 saate ancak alırlar heralde
Canim hayirli haberler al insallah. Rabbim yardimcin olsun.Kızlar sabah 5 bucuk gibi suyum geldi ben idrar sandım yarım saat oyle banyoda bekledim ayakta durunca şır şır sular aktı eşimi kaldırdım şimdi hastanedeyim 35 haftalıgız dua edin sağ salim alayım kucagıma ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyorum kan sonucları mı 1 saate ancak alırlar heralde
Çok sağol teşekkür ederim canım7.23 olan canım. 7x7.23=50.61
Maşallah ay
Kızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kızlar, Allah yardımcınız olsun, sağlıkla gelsinler inşallah. Sabırsız bebişler gelmeye başladı maşallahKızlar sabah 5 bucuk gibi suyum geldi ben idrar sandım yarım saat oyle banyoda bekledim ayakta durunca şır şır sular aktı eşimi kaldırdım şimdi hastanedeyim 35 haftalıgız dua edin sağ salim alayım kucagıma ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyorum kan sonucları mı 1 saate ancak alırlar heralde
Kızlar sabah 5 bucuk gibi suyum geldi ben idrar sandım yarım saat oyle banyoda bekledim ayakta durunca şır şır sular aktı eşimi kaldırdım şimdi hastanedeyim 35 haftalıgız dua edin sağ salim alayım kucagıma ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyorum kan sonucları mı 1 saate ancak alırlar heralde
Sağ salim kavusun inşaAllahKızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Çokca aminnAy yeni doğan bebeklerimiz olacak bugün .Allah sağlıcakla annelerine kavuştursun .
Miniklere güç kuvvet versin
Bizlere de vakti zamanında bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin .
Ben hamileliğimin başından beri yaşıyorum bu durumu hele şimdi son zamanlarda çok daha kötü oluyor uyutmuyor o derece doktora sordum hamilelikte oluyormuş doğumdan sonra geçermiş
evet ödemden sanırım. Kolay değil gerçekten bir çocuk getirmek dünyayaSabahları genelde bende de oluyor. Hatta ayaklarımın üzerine de basamıyorum. Muhtemelen gece boyu ödem topluyoruz. Yavaş yavaş hareket ettikçe açılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?