- 14 Ağustos 2020
- 408
- 456
- 53
Bende de oluyor sarı kurumuş süt:) Görünce baya mutlu oluyorum ben de. Hiç ellemiyorum ama ben duşta kendi kendine eriyor sanırım.Kızlar ara sıra göğüslerimin ucunda biriken kurumuş sütleri temizliyorum. Bu gün sol göğsümden (hani az büyüdü, süt gelmez mi diye korktuğum) böyle bir damlacık sap sarı süt çıktı. Nasıl duygulandım ağlayacaktım resmen Rabbim çocuklarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ya
Benim arkadaşım yaptırmıştı baya avantajlı oluyor. Hatta eşiniz veya siz kamuda çalışıyorsanız sigorta şirketleriyle anlaşmanız bulunuyor olabilir. O zaman fiyat çok çok uygun oluyor. Ben de yaptıracağım ama önce iyi bir hastane ve doktor bulmam lazım. Ankradaki anlaşmalı hastaneler biraz kalabalık oluyor malesef.Gunaydin canimlarsimdi bir sorum olacak bilmeyenlerde arastirabilir bana mantikli gelmisti.
Bebis dogar dogmaz yada belli bir sure icerisinde tamamlayici saglik sigortasi yaptiracak var mi ?
Zaten ilk yil sanirim her ay mi kontrol oluyor tahliller fln yapilmasi gerekiyor bu sebeple bana mantikli geliyor. Cevrenizde duydunuz mu veya ilk bebislerinizde yaptiraniniz oldu mu ?
Bazi sigorta sirketlerinde anne veya baba dan birini zorunlu tutuyorlar sanirim ama
Benim birikiyor canım. Bende kuruyup tıkanmasın diye temizliyorum. Sapsarı gelince duygulandımBende de oluyor sarı kurumuş süt:) Görünce baya mutlu oluyorum ben de. Hiç ellemiyorum ama ben duşta kendi kendine eriyor sanırım.
Ya bende gelen giden yok sanırım .Kurumuş kabuksu yapılar var ama onlar sütten mi bilemiyorum .Göğüslerimin etrafındada kabuksu yapılar var sizde de var mıBenim birikiyor canım. Bende kuruyup tıkanmasın diye temizliyorum. Sapsarı gelince duygulandım
Aaa niyeyse çok sevindim uyanır uyanmaz, ben de hem irmette çalışıyor hem de ilke hanım a gidiyorumGerçekten mi?evet İrmet’e gidiyorum Salih bey’e, ben kapaklı’da oturuyorum
Saglikla kavusun ins cnm. Guzel haberlerini bekliyoruzKızlar sabah 5 bucuk gibi suyum geldi ben idrar sandım yarım saat oyle banyoda bekledim ayakta durunca şır şır sular aktı eşimi kaldırdım şimdi hastanedeyim 35 haftalıgız dua edin sağ salim alayım kucagıma ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyorum kan sonucları mı 1 saate ancak alırlar heralde
Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşKızlar sabah 5 bucuk gibi suyum geldi ben idrar sandım yarım saat oyle banyoda bekledim ayakta durunca şır şır sular aktı eşimi kaldırdım şimdi hastanedeyim 35 haftalıgız dua edin sağ salim alayım kucagıma ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyorum kan sonucları mı 1 saate ancak alırlar heralde
Malesef mecburum kiz doktorlar iki çocukla kabul etmiyor randevulsra gitmeme kimse yok çocuğu bırakıp gideyim mecbur oda gitsin belki gelişir her konuda dil de öğrenir benim yüküm de hafifler bugün de 2 saat kaldım orda , yarında 2saat kalırım bakalım eşim olkuodan gerekirse 10 gün izin aldsin doğum izni maksat haftaya ben hastanede iken o kızı götürsün kreşe yanında kalsin alıştırma süresinde konusacsk bugün müdürle öğretmen en fazla kaç gün eşim izin alabilir okuldan doğum izini için bakalım bizde durumlar buOyy kuzum daha çok küçük
Allah yardımcın olsun canımMalesef mecburum kiz doktorlar iki çocukla kabul etmiyor randevulsra gitmeme kimse yok çocuğu bırakıp gideyim mecbur oda gitsin belki gelişir her konuda dil de öğrenir benim yüküm de hafifler bugün de 2 saat kaldım orda , yarında 2saat kalırım bakalım eşim olkuodan gerekirse 10 gün izin aldsin doğum izni maksat haftaya ben hastanede iken o kızı götürsün kreşe yanında kalsin alıştırma süresinde konusacsk bugün müdürle öğretmen en fazla kaç gün eşim izin alabilir okuldan doğum izini için bakalım bizde durumlar bu
Dualarım seninle canımKızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Kiz bende de son 1 haftadır gececkslkiyorum sabah kslkiyorum ellerim öyle psrmsklarim çok kötü şişik ağrıyor şişkin kapatamiyotum bile iş yaptikca psrmsklarim iniyor yumuşak oluyor ağrısı geciyot insalalj doğumdan sonra geçer ya heryerim sisGünaydınlar bende birkaç haftadır sabahları parmaklarımda kapanmama ve uyuşma oluyor. Uyandıktan sonra geçiyor 10 dk içinde uyuşma ve kapanmama. Hafif bir ağrı el eklemlerimde hep var. Sizde de oluyor mu? Doktorum önceden demişti olabilir diye hakikaten de oldu. Doğumdan sonra geçer umarım.
Benim de ya hergece uyanıyorum terlemişim aşağı kadar hemen kontrol ediyorm su mu diyeEn korktuğum şeylerden biri gece yarısı suyumun gelmesidaha önce kanamam gelmişti. Çok panik oluyorum ben neden dirayetli biri değilim Allahım planlı doğumlar nasip etsin sağlıkla inşallah hepimize
Hayırlısı ile gelsin minnoşKızlar sabah 5 bucuk gibi suyum geldi ben idrar sandım yarım saat oyle banyoda bekledim ayakta durunca şır şır sular aktı eşimi kaldırdım şimdi hastanedeyim 35 haftalıgız dua edin sağ salim alayım kucagıma ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyorum kan sonucları mı 1 saate ancak alırlar heralde
Sağol canımAllah yardımcın olsun canım
MaşallahKızlar ara sıra göğüslerimin ucunda biriken kurumuş sütleri temizliyorum. Bu gün sol göğsümden (hani az büyüdü, süt gelmez mi diye korktuğum) böyle bir damlacık sap sarı süt çıktı. Nasıl duygulandım ağlayacaktım resmen Rabbim çocuklarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ya
Ucunda benim böyle birikiyor canım. Ucunda böyle biriken kabuk gibi şeyler varsa onlardır.Ya bende gelen giden yok sanırım .Kurumuş kabuksu yapılar var ama onlar sütten mi bilemiyorum .Göğüslerimin etrafındada kabuksu yapılar var sizde de var mı
Doğum tarihlerini silipMaşallahnazar etme kız kendine
Artık minnoşlar geliyor hayırlısi ile
Sen dogan bebekleri tabloda nasil gösterecen ne yapacan bilelim kimler doğum yaptı kimler kaldı
Yaaa güzelmiş bak bunlar tam anlaminda kavuştularDoğum tarihlerini silipbunları ekliyorum canım
Canım bende de o kabuklar var ben her banyo yaptığımda çıkartıyorum tırnak uçlarım la kasimiş gibi yapınca hemen çıkıyor kir gibi yumuşak değişik birşey temizliyorum göğüs ucumun altı da kırmızı oluyor gozenekler oluyor süt cikan delikler sürekli yapiiyorum açılsın hava alsın rengi sarı değilde kirli beyaz gibi birşey sanırım doğum yapjnca emzirinxe sarılar gelecek inşallahUcunda benim böyle birikiyor canım. Ucunda böyle biriken kabuk gibi şeyler varsa onlardır.
Yaa çok sevindim, ilke hanım ile Salih bey’in odaları karşılıklı, aynen belki karşılaşmışızdır, sizede hayırlı doğumlarAaa niyeyse çok sevindim uyanır uyanmaz, ben de hem irmette çalışıyor hem de ilke hanım a gidiyorumbelki karşılaştık sizlerle kaç kez. Hayırlı doğumlar şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?