2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende de oluyor sarı kurumuş süt:) Görünce baya mutlu oluyorum ben de. Hiç ellemiyorum ama ben duşta kendi kendine eriyor sanırım.

Benim arkadaşım yaptırmıştı baya avantajlı oluyor. Hatta eşiniz veya siz kamuda çalışıyorsanız sigorta şirketleriyle anlaşmanız bulunuyor olabilir. O zaman fiyat çok çok uygun oluyor. Ben de yaptıracağım ama önce iyi bir hastane ve doktor bulmam lazım. Ankradaki anlaşmalı hastaneler biraz kalabalık oluyor malesef.

Saglikla kavusun ins cnm. Guzel haberlerini bekliyoruz

Sağlıkla gelsin bebeğiniz inş

Oyy kuzum daha çok küçük
Malesef mecburum kiz doktorlar iki çocukla kabul etmiyor randevulsra gitmeme kimse yok çocuğu bırakıp gideyim mecbur oda gitsin belki gelişir her konuda dil de öğrenir benim yüküm de hafifler bugün de 2 saat kaldım orda , yarında 2saat kalırım bakalım eşim olkuodan gerekirse 10 gün izin aldsin doğum izni maksat haftaya ben hastanede iken o kızı götürsün kreşe yanında kalsin alıştırma süresinde konusacsk bugün müdürle öğretmen en fazla kaç gün eşim izin alabilir okuldan doğum izini için bakalım bizde durumlar bu

Allah yardımcın olsun canım

Kızlar dua edin bana gece 2:30 da ani uyanmamla suyum geldi şuan hastanedeyim sabah alıcaklar sezeryana dua edin evladımı sağ sağlim alayım
Dualarım seninle canım Rabb'im sağ salim kavustursun sizi
Kiz bende de son 1 haftadır gececkslkiyorum sabah kslkiyorum ellerim öyle psrmsklarim çok kötü şişik ağrıyor şişkin kapatamiyotum bile iş yaptikca psrmsklarim iniyor yumuşak oluyor ağrısı geciyot insalalj doğumdan sonra geçer ya heryerim sis
En korktuğum şeylerden biri gece yarısı suyumun gelmesi daha önce kanamam gelmişti. Çok panik oluyorum ben neden dirayetli biri değilim Allahım planlı doğumlar nasip etsin sağlıkla inşallah hepimize
Benim de ya hergece uyanıyorum terlemişim aşağı kadar hemen kontrol ediyorm su mu diye
Benimde diğer doğumlar hep gece uyanınca kanalı akıntılı olarak gordum busezeryrn ama yinede korkuyor insan 7 gün kaldı surpriz yapsın istemiyorum
Hayırlısı ile gelsin minnoş bunlar niye böyle aceleci

Bugün de iki minnoş doğuyor hayırlısı ile Rabb'im ailelerine bağışlasın inşallah

Maşallah nazar etme kız kendine
Artık minnoşlar geliyor hayırlısi ile
Sen dogan bebekleri tabloda nasil gösterecen ne yapacan bilelim kimler doğum yaptı kimler kaldı

Ucunda benim böyle birikiyor canım. Ucunda böyle biriken kabuk gibi şeyler varsa onlardır.
Canım bende de o kabuklar var ben her banyo yaptığımda çıkartıyorum tırnak uçlarım la kasimiş gibi yapınca hemen çıkıyor kir gibi yumuşak değişik birşey temizliyorum göğüs ucumun altı da kırmızı oluyor gozenekler oluyor süt cikan delikler sürekli yapiiyorum açılsın hava alsın rengi sarı değilde kirli beyaz gibi birşey sanırım doğum yapjnca emzirinxe sarılar gelecek inşallah

Son düzenleme:
Aaa niyeyse çok sevindim uyanır uyanmaz, ben de hem irmette çalışıyor hem de ilke hanım a gidiyorum belki karşılaştık sizlerle kaç kez. Hayırlı doğumlar şimdiden
Yaa çok sevindim, ilke hanım ile Salih bey’in odaları karşılıklı, aynen belki karşılaşmışızdır, sizede hayırlı doğumlar

Kızlar kan sulandırıcıları kol ve baklarından yapanlar nasıl yapıyorsunuz çok acımıyor mu?
Ben göbeğimden yapıyorum hala ama korkuyorum bacaklarımdan yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…