Cnm hayırlısı olur inşallahKızlar sabah 5 bucuk gibi suyum geldi ben idrar sandım yarım saat oyle banyoda bekledim ayakta durunca şır şır sular aktı eşimi kaldırdım şimdi hastanedeyim 35 haftalıgız dua edin sağ salim alayım kucagıma ciğer geliştirici iğne yapıldı bekliyorum kan sonucları mı 1 saate ancak alırlar heralde
Ben bacaktan yapiyorum canim bir suredir cok aciyor. Ve asiri morluk oluyor. Yavastan alismaya basladim sanki ama bakalim.Kızlar kan sulandırıcıları kol ve baklarından yapanlar nasıl yapıyorsunuz çok acımıyor mu?
Ben göbeğimden yapıyorum hala ama korkuyorum bacaklarımdan yapmaya
Hareketleri az az canım yaBebeği 35 haftadan büyük olan arkadaşlar bebeğimiz gün boyunca hareketli mı yoksa ara ara mı. Ortalamala kaç kez hareket ediyor
Ben bu gün ilk kez sapsarı gördüm. Turuncuydu hatta, çok duygulandımCanım bende de o kabuklar var ben her banyo yaptığımda çıkartıyorum tırnak uçlarım la kasimiş gibi yapınca hemen çıkıyor kir gibi yumuşak değişik birşey temizliyorum göğüs ucumun altı da kırmızı oluyor gozenekler oluyor süt cikan delikler sürekli yapiiyorum açılsın hava alsın rengi sarı değilde kirli beyaz gibi birşey sanırım doğum yapjnca emzirinxe sarılar gelecek inşallah
Merhaba canım. İlk sayfa ilk mesajdaki soruları yanıtlarsan hemen ekleyeyim. Aramıza hoş geldinMerhabalar beni de Ekim annelerine ekleyebilir misiniz biz de 34+3 üz
Bana bir kere koldan yaptılar aklım çıktı cesaret edemiyorum bir türlüBen bacaktan yapiyorum canim bir suredir cok aciyor. Ve asiri morluk oluyor. Yavastan alismaya basladim sanki ama bakalim.
Bana saglik ocaginin soyledigi dizden yukari olan bacak kismini esit 3 parcaya böl. 2. Kisma yapabilirsin demisti kas olmayan bir yere ama yaparken cok acidi ve kanadi.
Instgramda 1annekafasi diye bir bayana sordum. Kendi de kullaniyirdu.Sagolsun yardimci oldu bana kan sulandiriciyi yapabilcegim resmi atti bende ekliyorum ve 45 derecelik aciyla yapmami soyledi ve igneyi yaptiktan sonra yavas yavas cikarmam gerektigini soyledi. Suan daha iyi yapiyorum en azindan 45 derecelik aciyi tutturdugumda o dayanilmaz agri olmuyor.Eki Görüntüle 2917244
Canım yorgunluk ve uykusuzluktan olabilir. Bir kaç gündür bende öyleyim. Dün gece biraz iyi uyumuşum, nispeten bu gün daha iyiyim mesela.Kızlar acayip karnım ağrıyor ve göğüslerim ağrıyor sanki adet sancısı gibi, birde hani hasta olursunuz kendinizi kokuyor gibi hissedersiniz ya öyle bi koku var gibi geliyor. Çok uykusuz ve yorgunum, hiç halim yok, ağrım var
Çok güzel canım insalalh bu doğum habercisidirBen bu gün ilk kez sapsarı gördüm. Turuncuydu hatta, çok duygulandımRabbim doğumdan sonra da hepimize bol bol süt versin inşallah
Benim. U son iki haftadır rahat durmuş yan yada ters aşağıya tekme atıyor artık o baskılar uzun zamandır yok sadece yukarıda toplanıyor kasılıyor sertleşiyor yan duruyor geçelwri arada dönmeye çalışıyor ama tık yok keyfin e bakıyor beyfendi yan uzanıyor yiyor içiyor din gunelrim tadını çıkarıyorKızlar bebeğiniz aşagiya çok baskı yapiyormu .
Grip mi olacan acaba çok grcmis olsun insslalh dogurmazsin kız beklesin minik yavrunKızlar acayip karnım ağrıyor ve göğüslerim ağrıyor sanki adet sancısı gibi, birde hani hasta olursunuz kendinizi kokuyor gibi hissedersiniz ya öyle bi koku var gibi geliyor. Çok uykusuz ve yorgunum, hiç halim yok, ağrım var
Çok hareketli değil sanrim yeri daraldı zaten hareket etmeye çalışınca da canım yanıyor özellikle kaburgalarım darbe görüyor idrar torbama baskı yapıyor tuvalete gidiyorum hep her saat hareket ediyir en fazla şairim yarım saat hareketsiz kalıyor hareket etmiyor ama kasildigim için sertleşme oluyor diye kafam da şüphe kalmıyor şükür iyi yanı kötü düşünmüyorumBebeği 35 haftadan büyük olan arkadaşlar bebeğimiz gün boyunca hareketli mı yoksa ara ara mı. Ortalamala kaç kez hareket ediyor
Canım yorgunluk ve uykusuzluktan olabilir. Bir kaç gündür bende öyleyim. Dün gece biraz iyi uyumuşum, nispeten bu gün daha iyiyim mesela.
İnşallah yorgunluktandır canım.Benim. U son iki haftadır rahat durmuş yan yada ters aşağıya tekme atıyor artık o baskılar uzun zamandır yok sadece yukarıda toplanıyor kasılıyor sertleşiyor yan duruyor geçelwri arada dönmeye çalışıyor ama tık yok keyfin e bakıyor beyfendi yan uzanıyor yiyor içiyor din gunelrim tadını çıkarıyor
Grip mi olacan acaba çok grcmis olsun insslalh dogurmazsin kız beklesin minik yavrun
Çok hareketli değil sanrim yeri daraldı zaten hareket etmeye çalışınca da canım yanıyor özellikle kaburgalarım darbe görüyor idrar torbama baskı yapıyor tuvalete gidiyorum hep her saat hareket ediyir en fazla şairim yarım saat hareketsiz kalıyor hareket etmiyor ama kasildigim için sertleşme oluyor diye kafam da şüphe kalmıyor şükür iyi yanı kötü düşünmüyorum
32 de sonra kol veya bacağa geç dedi dr biri kolumu sıkıyor ben yapıyorum veya tam tersi ben sıkıyorum kolu eşim yapıyor koldan yaptım 32 den itibaren. 38 de BırakacağızKızlar kan sulandırıcıları kol ve baklarından yapanlar nasıl yapıyorsunuz çok acımıyor mu?
Ben göbeğimden yapıyorum hala ama korkuyorum bacaklarımdan yapmaya
İşte canim oyizden dedim Allah korusun insalalh öyle birşey değildir sabretsin ufaklık belki de esinden bulaşıyor dur sana dikkat et c vitaminleri al parol alİnşallah yorgunluktandır canım.
Akşam doktora gideceğim kontrol vardı zaten.
Eşim dün korona testi verdi 4 gündür grip gibiydi neyseki negatif çıktı.Yine de bana çok yaklaşma diyor ne olur ne olmaz. Bende de kırgınlık vardı, kulak boğaz ağrısı geçti.
Çok yorgun hissediyorum, duşa girdim rahatlayayım ve koku hissi geçsin diye. Ne bileyim ruhsal olarak da iyi değilim. Midem bulanıyor ve iştahım da gitti. Tam adet belirtisi olan her şey var şu an, ilk defa hamilelik boyunca böyle oldum.
Kız öyle deme daha minik bide kilosu da az
Eşim de diyor doğum günümde doğur, hediyeden kurtulursunÇok güzel canım insalalh bu doğum habercisidirbir baktın haftaya doğuruyon sutlerde maşallah hazır bekliyor inşallah vol vol sutumuz olur taşar fiskirir inşallah
Canım biri bendim öksürük kaldı çok şiddetli konuşturmuyor bile bronşit yada covitten kaynaklı dediler röntgen çektirmem gerekiyormuş ama hamileyken nasıl olacak kurşun tabela falan diyorlarlar bi kaç hastaneye sordum kurşun tabelası yokmuş gömlek varmış oda riskliymiş yarın perinatoloji doktoruna randevum var plesenta idrar torbasına yapışmışmı diye bakacak onada danışıcam karaciğerde terör verdi sağlıkla yavruma kavuşsam Rabbim nasip etsin inşallahCovid olan arkadaslar vardi nasil oldular acaba kimdi onlar
Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCnm hayırlısı olur inşallah
Insallah canim saglikla sihhatle kavusmak nasip olsun. Dertsiz sıkıntısızCanım biri bendim öksürük kaldı çok şiddetli konuşturmuyor bile bronşit yada covitten kaynaklı dediler röntgen çektirmem gerekiyormuş ama hamileyken nasıl olacak kurşun tabela falan diyorlarlar bi kaç hastaneye sordum kurşun tabelası yokmuş gömlek varmış oda riskliymiş yarın perinatoloji doktoruna randevum var plesenta idrar torbasına yapışmışmı diye bakacak onada danışıcam karaciğerde terör verdi sağlıkla yavruma kavuşsam Rabbim nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?