2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Cnm hayırlısı olur inşallah

Kızlar acayip karnım ağrıyor ve göğüslerim ağrıyor sanki adet sancısı gibi, birde hani hasta olursunuz kendinizi kokuyor gibi hissedersiniz ya öyle bi koku var gibi geliyor. Çok uykusuz ve yorgunum, hiç halim yok, ağrım var

Bebeği 35 haftadan büyük olan arkadaşlar bebeğimiz gün boyunca hareketli mı yoksa ara ara mı. Ortalamala kaç kez hareket ediyor

Kızlar kan sulandırıcıları kol ve baklarından yapanlar nasıl yapıyorsunuz çok acımıyor mu?
Ben göbeğimden yapıyorum hala ama korkuyorum bacaklarımdan yapmaya
Ben bacaktan yapiyorum canim bir suredir cok aciyor. Ve asiri morluk oluyor. Yavastan alismaya basladim sanki ama bakalim.

Bana saglik ocaginin soyledigi dizden yukari olan bacak kismini esit 3 parcaya böl. 2. Kisma yapabilirsin demisti kas olmayan bir yere ama yaparken cok acidi ve kanadi.

Instgramda 1annekafasi diye bir bayana sordum. Kendi de kullaniyirdu.Sagolsun yardimci oldu bana kan sulandiriciyi yapabilcegim resmi atti bende ekliyorum ve 45 derecelik aciyla yapmami soyledi ve igneyi yaptiktan sonra yavas yavas cikarmam gerektigini soyledi. Suan daha iyi yapiyorum en azindan 45 derecelik aciyi tutturdugumda o dayanilmaz agri olmuyor.

Ben bu gün ilk kez sapsarı gördüm. Turuncuydu hatta, çok duygulandım Rabbim doğumdan sonra da hepimize bol bol süt versin inşallah

Bana bir kere koldan yaptılar aklım çıktı cesaret edemiyorum bir türlü

Canım yorgunluk ve uykusuzluktan olabilir. Bir kaç gündür bende öyleyim. Dün gece biraz iyi uyumuşum, nispeten bu gün daha iyiyim mesela.

Ben bu gün ilk kez sapsarı gördüm. Turuncuydu hatta, çok duygulandım Rabbim doğumdan sonra da hepimize bol bol süt versin inşallah
Çok güzel canım insalalh bu doğum habercisidir bir baktın haftaya doğuruyon sutlerde maşallah hazır bekliyor inşallah vol vol sutumuz olur taşar fiskirir inşallah

Kızlar bebeğiniz aşagiya çok baskı yapiyormu .
Benim. U son iki haftadır rahat durmuş yan yada ters aşağıya tekme atıyor artık o baskılar uzun zamandır yok sadece yukarıda toplanıyor kasılıyor sertleşiyor yan duruyor geçelwri arada dönmeye çalışıyor ama tık yok keyfin e bakıyor beyfendi yan uzanıyor yiyor içiyor din gunelrim tadını çıkarıyor
Grip mi olacan acaba çok grcmis olsun insslalh dogurmazsin kız beklesin minik yavrun
Bebeği 35 haftadan büyük olan arkadaşlar bebeğimiz gün boyunca hareketli mı yoksa ara ara mı. Ortalamala kaç kez hareket ediyor
Çok hareketli değil sanrim yeri daraldı zaten hareket etmeye çalışınca da canım yanıyor özellikle kaburgalarım darbe görüyor idrar torbama baskı yapıyor tuvalete gidiyorum hep her saat hareket ediyir en fazla şairim yarım saat hareketsiz kalıyor hareket etmiyor ama kasildigim için sertleşme oluyor diye kafam da şüphe kalmıyor şükür iyi yanı kötü düşünmüyorum

Canım yorgunluk ve uykusuzluktan olabilir. Bir kaç gündür bende öyleyim. Dün gece biraz iyi uyumuşum, nispeten bu gün daha iyiyim mesela.

İnşallah yorgunluktandır canım.
Akşam doktora gideceğim kontrol vardı zaten.
Eşim dün korona testi verdi 4 gündür grip gibiydi neyseki negatif çıktı.Yine de bana çok yaklaşma diyor ne olur ne olmaz. Bende de kırgınlık vardı, kulak boğaz ağrısı geçti.
Çok yorgun hissediyorum, duşa girdim rahatlayayım ve koku hissi geçsin diye. Ne bileyim ruhsal olarak da iyi değilim. Midem bulanıyor ve iştahım da gitti. Tam adet belirtisi olan her şey var şu an, ilk defa hamilelik boyunca böyle oldum.
Kız öyle deme daha minik bide kilosu da az

Kızlar kan sulandırıcıları kol ve baklarından yapanlar nasıl yapıyorsunuz çok acımıyor mu?
Ben göbeğimden yapıyorum hala ama korkuyorum bacaklarımdan yapmaya
32 de sonra kol veya bacağa geç dedi dr biri kolumu sıkıyor ben yapıyorum veya tam tersi ben sıkıyorum kolu eşim yapıyor koldan yaptım 32 den itibaren. 38 de Bırakacağız

İşte canim oyizden dedim Allah korusun insalalh öyle birşey değildir sabretsin ufaklık belki de esinden bulaşıyor dur sana dikkat et c vitaminleri al parol al
İnsalalh güzel haberlerle gelirsin

Son düzenleme:
Çok güzel canım insalalh bu doğum habercisidir bir baktın haftaya doğuruyon sutlerde maşallah hazır bekliyor inşallah vol vol sutumuz olur taşar fiskirir inşallah
Eşim de diyor doğum günümde doğur, hediyeden kurtulursun bakalım canım hayırlı zamanda doğsun inşallah

Covid olan arkadaslar vardi nasil oldular acaba kimdi onlar
Canım biri bendim öksürük kaldı çok şiddetli konuşturmuyor bile bronşit yada covitten kaynaklı dediler röntgen çektirmem gerekiyormuş ama hamileyken nasıl olacak kurşun tabela falan diyorlarlar bi kaç hastaneye sordum kurşun tabelası yokmuş gömlek varmış oda riskliymiş yarın perinatoloji doktoruna randevum var plesenta idrar torbasına yapışmışmı diye bakacak onada danışıcam karaciğerde terör verdi sağlıkla yavruma kavuşsam Rabbim nasip etsin inşallah

Insallah canim saglikla sihhatle kavusmak nasip olsun. Dertsiz sıkıntısız
Korona etkisi ile mi plasenta idrar torbasina yapisma ihtimali mi var ben o kismi anlayamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…