2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Eşim de diyor doğum günümde doğur, hediyeden kurtulursun bakalım canım hayırlı zamanda doğsun inşallah
Bence sen bu haftalarda hergun yuruyus yap yürüyüş yapmak çok iyi bebek aşağı iner yorulursun tabi o zamana denk gelir mi yada erken mi olur bilemem vallahi ben bile kendmden korkuyorum çocukların okulina git gel gergin disardayim otubuse bin in yürü hergun kasıklarım ağrıyor bacak aram ağrıyor ama bebek yan hep demek baş aşağı olsaydı sanırım buna dayanamazdi çıkardi çok korkuyorum dışarda iken suyum gelirm i diye çok merak ediyorum bu dışarda iken su patlayanlar nasıl oluyor ağrı sızı olmadan mi su geliyor , benimkiler hep sancı ckdtikten sonra patladı geldi sular bu gebelikte ise herzaman tetikteyim çantam hazır bekliyor ya gününü beklemezse diye

Bende korkuyorum dışarda su gelirse naparıö diye gelirse evde gelsin ya, her yerim batar dışarda

Elimden geldiğince yürüyüş, pilates egzersizi falan yapıyorum canım bakalım

Kızlar napacam bilmiyorum bana yardım edin kasılmalarım vardı gece boyu bugün randevu günümüzdü gittik nts de sancı çıktı çatı muayenemide yaptıramadım vajinusmusun etkileri Normal doğuramayacağıma karar verdim sezaryen yaapılsın dedik nts de düzenli sancım var annem cumartesi yanıma ancak gelebilir gurbette kimsem yok napacam ya ben doğurur muyum cumartesine kadar ama açılmaya baktı açılmam yoktu ona da kamera ile baktı

Valla canım bende bu su olayını çok merak ediyorum bi anda nasıl geliyor acaba. Ben felaket yürüyüş yapmak zorunda kalıyorum okula git gel herşey bana bakıyor. Bugün yollarda doğurcam diye korkuyorum

Canım normal doğur vajinumustan kurtul bende ilk gebelikte öyleydim direk zaten hamile kalmıştım . Sürekli alttan muane ettiler normal doğum yapıncada geçti kendini rahat bırak o an başka şeyler düşünmeye bak

Canım sezeryan olsan da seni hastanede iki gün tutarlar yani annen yetişir tatlım .Bugün Perşembe çünkü o yüzden içini ferah tut.

Yani siz normal doğurdunuz ya sürekli gelip bakacaklar yapabilir miyim kasılıyorum kendimi rahat bırakamıyorum

Yani siz normal doğurdunuz ya sürekli gelip bakacaklar yapabilir miyim kasılıyorum kendimi rahat bırakamıyorum
Valla canım aynısını bende yaşadim . Benim ilkin nasıl oldu düşük tehlikem vardı kanamam başlamıştı alttan baktı doktor o an zaten ağlıyorum bebeğim düşecek diye ilk defa o zman atlattim yoksa ne kadar zor olduğunu biliyorum . Aklıma biseyler getirmeye bak esin yanında olsun ben hep bebeğimi düşündüm şükür geçti insAllah seninkide geçer. Normal doğumda zaten o sancilardan hiç bir şeyi dusunemiceksin

Bence doğurmazsın ben haftanın 6 günü 40 dakikalık yola staja gidiyorum yürüyerek stajdada hep ayaktayım malum stajyere insan muamelesi yapmıyorlar sabah 9 akşam 5 it gibi dolanıyorum akşam geldiğimde ev işi yemek yapıyorum bide asla üşenmeyip gezmelere de gidiyorum yani yürüyünce doğrulsa ben doğururdum bence kendi istemesi lazım çocuğun eğer tabiki vücutta bir sorun yoksa erken doğum riski falan benim herşeyim normaldi o yüzden etkilemiyor bu yorgunluk hatta en ufak bir doğum belirtim bile yok yani

Ilkinde genelde geç geliyo zaten canım 41 haftayı bulmuştum . Ama bu sanırsam o kadar sürmucek baya kasilmam var ve üstünede çok yürüyorum. Senin işinde çok zor az kaldı nasıl dayanabiliyorsun bide üstüne geziyorsun maşallah

Kızlar canım sıkkın biraz 3 hafta önce plt değerim 139 du şimdi 124 olmuş düşme eğiliminde yani
Benimkide öyle canım şuan. Sorun yapma hiç bir şeycik olmuyo merak etme . Ben ilkinde 0 değerle doğuma girdim. Doktorun zaten bundan haberi oluyo gerektiği yerde kan takviyesi yapılıyor

Benimkide öyle canım şuan. Sorun yapma hiç bir şeycik olmuyo merak etme . Ben ilkinde 0 değerle doğuma girdim. Doktorun zaten bundan haberi oluyo gerektiği yerde kan takviyesi yapılıyor
Peki doğumdan sonra arttı mı ben biraz hamilelikte mi ilgili yoksa bende mi bi sorun var diye endişe ettim

Karnım çok büyümedi benim muhtemelen sizlerin 7 aylık hali falan ancadır yani ondan zorlamıyo bana da gelmeyecek sezaryen olcak gibi geliyo valla

Canım hiç doğuramadım bilmiyorum. Doğuran kızlar daha doğru bilgi verir ama bence açılma yoksa cumartesiye kadar durabilir diye düşünüyorum ya. Doktora sordun mu ne dedi cumartesiye kadar durabilir mi diyince? Ayrıca cumartesiden önce doğuma alınsan bile bir iki gün annensiz idare edemez misin canım? Eşin izin alsa, yardımcı olur sana.

Kızlar bende 3 haftadır hiç kilo almadım, hâlâ 60 kiloyum. Ama yemekte yiyorum yani. Bebek kilo alıyordur değil mi? Son kontrolde kilo söyleyemedi biliyorsunuz, endişe ettim bende. Yiyip kilo almamak mümkün değil. Bende bebek kilo alıyordur diye kendimi avutuyorum.

Eşim yardmcı olur ama ne bileyim deneyim yok bebişi kucağımıza alırken filan bilmiyorum korkuyorum sanki beceremeyiz gibi geliyor. Doktor net bir şey demedi suyun gelirse yoğun kanaman olursa bebişin hareketi azalırsa hemen gel dedi

En son kaç kiloydu ki 2500 olduysa artık takılma bence gelişimde sıkıntı olursa söyler zaten doktor orası küçük burası küçük diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…