Vallahi bende korkuyorum kız hiç hayatımda hiçbir hamileliğimde böyle yorulmadim ya sabah 7 de kalkıyorum kızı hazırla giydir saç maç yap kahvaltı hazırla ver beslenme csntaisni geceden hazırlıyorum onları yolculs tabi diğer ufaklık da kalkıyor uyumuyor zaten iki gündür kreşe götürirum alışma süresi diye iki saat kalıyorum beraber eve donuyoruz otubuse bin in yürü gelişte eve eksikelri almak vsr birysndan da herşey bu Eylül'de oldu bebek de geliyor onslirn ihtiyacını aldım bu ay kendimi baya yordum malesef doğuma kadar yoracam bu gidişle eşim e dedim doğum izni al hakkin var diye bakalım kaç gün alacak 10 gün yada iki hafta alsa iyi kızı o kreşe götürür takı alışsın ortama ondan sonrası bende 1 ay içinde toparlanirim çocuklarla ilgilenirim o zaman hergun yurumekten kasıklarım ağrıyor çantam hazır bekliyor sıkıntı olursa eşimi aradim çantayı evden getirir kızi alır ben hastaneye onlar eveValla canım bende bu su olayını çok merak ediyorum bi anda nasıl geliyor acaba. Ben felaket yürüyüş yapmak zorunda kalıyorum okula git gel herşey bana bakıyor. Bugün yollarda doğurcam diye korkuyorum
Ben de aynı senin gibiyim çok yoğun ayakta kalıyorum , yürüyorum vs. Gerçi benim daha haftam erken ama yorulmaya başladım özellikle bu haftaBence doğurmazsın ben haftanın 6 günü 40 dakikalık yola staja gidiyorum yürüyerek stajdada hep ayaktayım malum stajyere insan muamelesi yapmıyorlar sabah 9 akşam 5 it gibi dolanıyorum akşam geldiğimde ev işi yemek yapıyorum bide asla üşenmeyip gezmelere de gidiyorum yaniyürüyünce doğrulsa ben doğururdum bence kendi istemesi lazım çocuğun eğer tabiki vücutta bir sorun yoksa erken doğum riski falan benim herşeyim normaldi o yüzden etkilemiyor bu yorgunluk hatta en ufak bir doğum belirtim bile yok yani
Canım inşallah cumartesiye kadar durur o zaman hayırlısıyla. Durmasa hile hiiç endişe etme. Doğurunca insana annelik iç güdüsü ile bir cesaret geliyor diyor herkes. Benim doğuda bir arkadaşım vardı. Öyle panik, öyle korkaktı ki. Doğurunca bir baktık ne korku ne birşey kalmış. Çatır çatır emzirip, altını değiştirip, gazını çıkarıyordu. Üstelik onun da aniden olmuştu. Annesi 3 gün sonra gelmişti yanına. Sende yaparsın canım hiç merak etme. Onca zaman karnında taşıdın, doğunca bakması en kolayıEşim yardmcı olur ama ne bileyim deneyim yok bebişi kucağımıza alırken filan bilmiyorum korkuyorum sanki beceremeyiz gibi geliyor. Doktor net bir şey demedi suyun gelirse yoğun kanaman olursa bebişin hareketi azalırsa hemen gel dedi
2600dü 3 eylülde. 13 eylülde gittiğimde yine 2600 dedi, ben şok. Bebek pozisyonu kötü olduğu için ölçemedim pek, yanluş çıktı diye düşünüyorum ama. Ne bileyim kafama takıldıEn son kaç kiloydu ki 2500 olduysa artık takılma bence gelişimde sıkıntı olursa söyler zaten doktor orası küçük burası küçük diye
Doktorun acil olsaydi hemen aliyoruz derdi cnm. Ins bekler sen ii takip et. Bana bekler gibi geliyo ama tabi hic kimse bilemez. Hayirlisi olsun cnmKızlar napacam bilmiyorum bana yardım edin kasılmalarım vardı gece boyu bugün randevu günümüzdü gittik nts de sancı çıktı çatı muayenemide yaptıramadım vajinusmusun etkileriNormal doğuramayacağıma karar verdim sezaryen yaapılsın dedik nts de düzenli sancım var annem cumartesi yanıma ancak gelebilir gurbette kimsem yok napacam ya ben doğurur muyum cumartesine kadar ama açılmaya baktı açılmam yoktu ona da kamera ile baktı
Bende 24. Haftada seker cikmisti. Tabii diyete basladik. O zmandan beri de hic kilo almadim cnm. Normalde yedigimden cok daha fazlasini yiyorum seker, tatli fln yemiyorum tabiki. Doktor bebegin kilosuyla seninkinin alakasi yok dedi icin rahat olsunKızlar bende 3 haftadır hiç kilo almadım, hâlâ 60 kiloyum. Ama yemekte yiyorum yani. Bebek kilo alıyordur değil mi? Son kontrolde kilo söyleyemedi biliyorsunuz, endişe ettim bende. Yiyip kilo almamak mümkün değil. Bende bebek kilo alıyordur diye kendimi avutuyorum.
Oh iyi bari ya. O kilo alsın iyi olsun da, gerisi önemli değil valla.Doktorun acil olsaydi hemen aliyoruz derdi cnm. Ins bekler sen ii takip et. Bana bekler gibi geliyo ama tabi hic kimse bilemez. Hayirlisi olsun cnm
Bende 24. Haftada seker cikmisti. Tabii diyete basladik. O zmandan beri de hic kilo almadim cnm. Normalde yedigimden cok daha fazlasini yiyorum seker, tatli fln yemiyorum tabiki. Doktor bebegin kilosuyla seninkinin alakasi yok dedi icin rahat olsun
Tabiki yoruluyorum ama öyle başka hamileler gibi ayaklarım falan şişmiyor yada ne bileyim yapamayacakmışım yürüyemicekmişim gibi gelmiyor normalde olsa tabiki bu kadar yorulmam ama ben hiç yatmadım belki ondan vücut alışık bakalım önümüzdeki haftada ağırlaşmazsam zaten bitiyo hamilelikBen de aynı senin gibiyim çok yoğun ayakta kalıyorum , yürüyorum vs. Gerçi benim daha haftam erken ama yorulmaya başladım özellikle bu haftasabah 7.30 da çıkıyorum akşam 18.30 da giriyorum , sonrasında da sürekli yatamıyorum yemek falan filan derken sen yorulmuyor musun
Bence çokta endişelenme 2600 dediyse zaten sınırı geçmiş haftanda ileri gelişimi de tamamlanmıştır artık2600dü 3 eylülde. 13 eylülde gittiğimde yine 2600 dedi, ben şok. Bebek pozisyonu kötü olduğu için ölçemedim pek, yanluş çıktı diye düşünüyorum ama. Ne bileyim kafama takıldı
Hayırlısı ile insalalh faydalı olur seni fazla beklemetmeden gelir minik kuş babasına sürpriz yapsa süper olurBende korkuyorum dışarda su gelirse naparıö diyegelirse evde gelsin ya, her yerim batar dışarda
Elimden geldiğince yürüyüş, pilates egzersizi falan yapıyorum canım bakalım
Sen anladin mi ssnci olduğunu nasıl bir şeydi daha vaktinde var ben hep son haftasında sancı çektim de hakkında hayırlısı insalalhKızlar napacam bilmiyorum bana yardım edin kasılmalarım vardı gece boyu bugün randevu günümüzdü gittik nts de sancı çıktı çatı muayenemide yaptıramadım vajinusmusun etkileriNormal doğuramayacağıma karar verdim sezaryen yaapılsın dedik nts de düzenli sancım var annem cumartesi yanıma ancak gelebilir gurbette kimsem yok napacam ya ben doğurur muyum cumartesine kadar ama açılmaya baktı açılmam yoktu ona da kamera ile baktı
Maşallah kızBence doğurmazsın ben haftanın 6 günü 40 dakikalık yola staja gidiyorum yürüyerek stajdada hep ayaktayım malum stajyere insan muamelesi yapmıyorlar sabah 9 akşam 5 it gibi dolanıyorum akşam geldiğimde ev işi yemek yapıyorum bide asla üşenmeyip gezmelere de gidiyorum yaniyürüyünce doğrulsa ben doğururdum bence kendi istemesi lazım çocuğun eğer tabiki vücutta bir sorun yoksa erken doğum riski falan benim herşeyim normaldi o yüzden etkilemiyor bu yorgunluk hatta en ufak bir doğum belirtim bile yok yani
Valla geçen 48 şişe Menemen yaptım bir kazan da aşure pişirdim aynı gün 72 kase dağıttım o Bile kasılma yapmadı ya ben önümdeki bi kaç yılı hamile geçircekmişim gibi hissediyorumHayırlısı ile insalalh faydalı olur seni fazla beklemetmeden gelir minik kuş babasına sürpriz yapsa süper olur
Bende bu su olsyini dışarda olurda diye çok takıyorum ıslak ıslak hastaneye mi gidecem bilemiyorum düşüncesi kötü
İnşallah canım bebiş in kilo almıştırbence 3u geçer sıkıntı etme ya
Sen anladin mi ssnci olduğunu nasıl bir şeydi daha vaktinde var ben hep son haftasında sancı çektim de hakkında hayırlısı insalalhsağ salim gelsin bebeğin Allah büyük
Maşallah kızbu ne tempo ben bile böyle yapsam dogururdum herhalde benim ilk gebelikte sancılar terasta Eylül ayı konserve yaparken o sıcaktan baya kasıldım anladım benek bu gece gelecek diye zaten ondan öncesi bende1 ay boyunca hep yürüyüş yaptım
İkinci gebelikte o son gün alışverişe gittim oraya vuraya derken yürüdük zaten 40 haftayı geçmişti öbürü gibi çok yorulunca buda grce kanama nişan oldu bence sen bu tempo ile 39ds dogurursun 40 i görmedenbunu biraya yazdim bakalım ne zaman gelecek bebek
Maşallah canım inşallah böyle devam eder :)Tabiki yoruluyorum ama öyle başka hamileler gibi ayaklarım falan şişmiyor yada ne bileyim yapamayacakmışım yürüyemicekmişim gibi gelmiyor normalde olsa tabiki bu kadar yorulmam ama ben hiç yatmadım belki ondan vücut alışık bakalım önümüzdeki haftada ağırlaşmazsam zaten bitiyo hamilelik
Maşallah bence sen o işleri gelecek haftalarda yapsaydin çocuk gelirdi bu yorgunluk üstüneValla geçen 48 şişe Menemen yaptım bir kazan da aşure pişirdim aynı gün 72 kase dağıttım o Bile kasılma yapmadı ya ben önümdeki bi kaç yılı hamile geçircekmişim gibi hissediyorum28 inde bitiyor stajım bari 1inde falan doğurayım da iki gün dinleneyim ya 13 ünde de okul açılıyor gerçi benimde dinlenmem bu kadar
Staj kasımda başlıyor haftada bir gün ama okula başlıcam çoğu ders yine online olcak belki haftada iki yada dört ders yüzyüze olur okul eve yakın zaten max 3 saat evden uzak kalırım o da çok sorun olmaz ama kasımda başlayan staj bakalım nasıl olcak gerçi oda haftada bir gün çok sıkıntı olmaz heralde aralığın sonuna doğru da işe başlıcam zaten artık çocuğu sırtıma bağlarım ne bileyim ya kafam çok karışık yaşayıp görcem nasıl olcak okulda az kaldı hazır çoğu online iken bitireyim istiyorumMaşallah bence sen o işleri gelecek haftalarda yapsaydin çocuk gelirdi bu yorgunluk üstüne
Rabb'im gönlüne versin o zaman stajın bitsinde öyle doğur hiç değilse dinlenirsin o 13 gün içinde bebek ne olacak yine staja gidecek misin
Hayır bitti tamamen . Hamilelikle ilgili deyildir ya sanmıyorum rahat olmaya çalış sadecePeki doğumdan sonra arttı mı ben biraz hamilelikte mi ilgili yoksa bende mi bi sorun var diye endişe ettim
Ya ewt senin karnın çok küçük benim baya büyük yaKarnım çok büyümedi benim muhtemelen sizlerin 7 aylık hali falan ancadır yani ondan zorlamıyo bana da gelmeyecek sezaryen olcak gibi geliyo valla
Ben diyorum beceremedim hamileliği büyütemedim çocuğu kv her beni gördüğünde benim karnım 7 aylıkken senim gibiydi falan diyip duruyo dedim ben bu kadar büyütebildim yapcak bişi yokYa ewt senin karnın çok küçük benim baya büyük ya
Valla işin çok zormus canım ya seninki benden . Allah yardımcın olsun . Rahat ol senin az kaldıVallahi bende korkuyorum kız hiç hayatımda hiçbir hamileliğimde böyle yorulmadim ya sabah 7 de kalkıyorum kızı hazırla giydir saç maç yap kahvaltı hazırla ver beslenme csntaisni geceden hazırlıyorum onları yolculs tabi diğer ufaklık da kalkıyor uyumuyor zaten iki gündür kreşe götürirum alışma süresi diye iki saat kalıyorum beraber eve donuyoruz otubuse bin in yürü gelişte eve eksikelri almak vsr birysndan da herşey bu Eylül'de oldu bebek de geliyor onslirn ihtiyacını aldım bu ay kendimi baya yordum malesef doğuma kadar yoracam bu gidişle eşim e dedim doğum izni al hakkin var diye bakalım kaç gün alacak 10 gün yada iki hafta alsa iyi kızı o kreşe götürür takı alışsın ortama ondan sonrası bende 1 ay içinde toparlanirim çocuklarla ilgilenirim o zaman hergun yurumekten kasıklarım ağrıyor çantam hazır bekliyor sıkıntı olursa eşimi aradim çantayı evden getirir kızi alır ben hastaneye onlar eveinşallah zamanında gelir de bu sürprize dayanamam yolda su gelirse yada otobusde ödüm kopuyor çaresizlik için de kalırsam kız benle iken zor olur
YouTube de bu son haftalar hep suda doğum normal yada sezeryrn doğum çıkıyor doğum hikayeleri çıkıyor su patlams olayları kafam bunlarla meşgul bir tane ye baktım srtik hergun karşımda videolar izlemeden duramıyorum kafayı bozacam bu videolarla
Ya senin gelişimi çok iyi maşallah. Sadece yapıdan dolayı belli olmuyo karnınBen diyorum beceremedim hamileliği büyütemedim çocuğu kv her beni gördüğünde benim karnım 7 aylıkken senim gibiydi falan diyip duruyo dedim ben bu kadar büyütebildim yapcak bişi yok
Geriden geliyor gelişimi aslında karın çevresi 2 haftada geriden buna da şükür iki haftaya düşürene kadar canım çıktı yarın 39 haftaya gircem 2800 kilosu bide erkek bebek yaniYa senin gelişimi çok iyi maşallah. Sadece yapıdan dolayı belli olmuyo karnın
Hayır sen yanlış anladın hamilelikten dolayı düşmüyorsa daha çok sıkıntıHayır bitti tamamen . Hamilelikle ilgili deyildir ya sanmıyorum rahat olmaya çalış sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?