2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Geriden geliyor gelişimi aslında karın çevresi 2 haftada geriden buna da şükür iki haftaya düşürene kadar canım çıktı yarın 39 haftaya gircem 2800 kilosu bide erkek bebek yani
O maşallah 1 haftan kaldi desene 3 kiloyla doğuma girersin bence iyi normal yaparsan rahat olur en azından

O maşallah 1 haftan kaldi desene 3 kiloyla doğuma girersin bence iyi normal yaparsan rahat olur en azından
Doktor kendi gelmezse 42 yi bekleriz gelişimi geriden geliyor ne kadar kalsa o kadar iyi dedi yani siz hepiniz doğurursunuz ben burdan izlerim

Canım çok teşekkür ederim gerçekten motive oluyorum Allah razı olsun hepinizden inşallah Allah sağlıklı sıhhatli doğum yapmayı ve sağlıklı bebişler dünyaya getirmeyi nasip eder.
doktor ya bu akşam ya yarın sabah sezaryene alalım dedi ama ben beklemek istedim
ya ben hiç sancı hissetmedim karnım çok sık kasılmaya başladı gece ve beni rahatsız etmeye başladı . Uyuyamadım kasılma oldukça nefesim daralıyor böyle bi garip oluyorum

Kızlar inanılmaz bi bel ağrım var dün akşamdan beri neden kaynaklanıyo acaba üşüttüm mü noldu emin de değilim ağrı kesici içmiştim dün kesildi ama sabahında tekrar başladı, hastaneye gitmek gerekir mi sizce

Ben diyorum beceremedim hamileliği büyütemedim çocuğu kv her beni gördüğünde benim karnım 7 aylıkken senim gibiydi falan diyip duruyo dedim ben bu kadar büyütebildim yapcak bişi yok
Çok büyük marifet mıymış ya karnın büyümesi, neden böyle düşünüyorsun doğduktan sonra 3 kg kalan bebek gordun mu bir şekilde kilo alıyorlar işte hiç takma bile

Canım oğluma yaptrdım ama tek basına yapmadılar hıc hep benımle beraber yenılıyorm ama müthiş rahatlık hastanede sıra bekleme derdı yok ve bebeğinin basından ıtıbaren takıbını yapan dr aynı bu da cok buyuk nimet:))
Canım bız karı koca kamudayız ama hıc anlasmamız yok sanırm pnu nerden öğrenebılirim varsa bı arastıralımda azcık karlı olsun
Kızlar kan sulandırıcıları kol ve baklarından yapanlar nasıl yapıyorsunuz çok acımıyor mu?
Ben göbeğimden yapıyorum hala ama korkuyorum bacaklarımdan yapmaya
Oğlumda doguma kadar kullanmıstm canım bacak ve kol cok acıyo hep göbekten devam ettım
Yani siz normal doğurdunuz ya sürekli gelip bakacaklar yapabilir miyim kasılıyorum kendimi rahat bırakamıyorum
Canım emım ol vajınusmusun olmasa da bı parca kasılıyosn ama hakıkaten dogum sancısı baslayınca cok kasılmıyosun ager az da olsa cesaretin varsa bi denesen mi:))

Ne kadar tutuyor canim ortalama bugun sordumda dogumdan 15 gun sonra yaptirilabiliyormus sanirim.

B Blueberry1 hayir canim kamuda degiliz

Eki Görüntüle 2917512 Biz 42yi de bekleriz de evde çok sabırsız iki abla bir abi var bu deneyim için de sabırsızlanıyorum açıkçası bi an önce de bi doğurmakta istiyorum doğumdan da korkuyorum
Yaaaa
Nasıl tatlı amaaa
Göbüşüne yatısını seveyımm
Dogumdan korkmak ilk dogum öncesi çok normal:) hatta cesaretin tam olarak işler yoluna girince gelıyo bi an öncr kavusaym dıye içinden kahraman cıkıyo bizlerde öyle olacagız inşaAllah

Umuyorum herşey hepimiz için bebek bekleyen herkes için çok yolunda gider ameliyat gibi birşey değil minicik birşey var canından endişe ettiğin ne bileyim kendim ölecek durumda olsam bu kadar korkmam da ya yanlış bişi yaparsam ya canı tehlikeye girer diye ekstra korkuyorum e tabi biraz kendim için de korkuyorum yalan da değil

Ne kadar tutuyor canim ortalama bugun sordumda dogumdan 15 gun sonra yaptirilabiliyormus sanirim.

B Blueberry1 hayir canim kamuda degiliz
Canım tam hatrlayamamakla beraber ıkımız için en düşük 1800 le basladık suan 2300-2500 arası verıyoruz yıllık:)) annenın düşük bebişim sigırtası yuksek cıkıyo:)

Hersey yolunda gidecek inşaAllah
Hem bebişlerimiz hem biz saglıkla cıkacagız hastanedensonra gelsin uyumuyolar kac cc emsınler

Eki Görüntüle 2917512 Biz 42yi de bekleriz de evde çok sabırsız iki abla bir abi var bu deneyim için de sabırsızlanıyorum açıkçası bi an önce de bi doğurmakta istiyorum doğumdan da korkuyorum
Aman aman kardeşi bekliyor sıpa ya bak bizimki kıskanç biraz, karnımı ara sıra yalayıp kaçıyor

Valla bende doğumdan biraz korkuyorum, ama hemen de doğurmak istiyorum ara sıra sancı saplanıyor, içimi korku kaplıyor. Aha doğuruyorum diyorum, sonra geçince derin bir nefes alıyorum. Bakalım gerçekten doğururken ne hissedeceğim

Canım dinledikçe ya da yatış pozisyonunu değiştirdikçe geçiyor mu?

Yorucu iş falan yaptın mı? İçine sinmiyorsa acile gözlük Bi istersen.

Bu bebitom daha masum diğer ikisi kedi onlar bu kadar sıcak karşılamadı olayı ilk zaman benle yatmayı bile kestiler de yeni yeni işte alışıyoruz bakalım

Bu bebitom daha masum diğer ikisi kedi onlar bu kadar sıcak karşılamadı olayı ilk zaman benle yatmayı bile kestiler de yeni yeni işte alışıyoruz bakalım
Kediler daha kıskanç ve cazgır oluyorlar ya bizimki resmen bebek ve bebeğe dair herşeyi protesto ediyor. Doğunca neler olacak merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…