O maşallah 1 haftan kaldi deseneGeriden geliyor gelişimi aslında karın çevresi 2 haftada geriden buna da şükür iki haftaya düşürene kadar canım çıktı yarın 39 haftaya gircem 2800 kilosu bide erkek bebek yani
Doktor kendi gelmezse 42 yi bekleriz gelişimi geriden geliyor ne kadar kalsa o kadar iyi dedi yani siz hepiniz doğurursunuz ben burdan izlerimO maşallah 1 haftan kaldi desene3 kiloyla doğuma girersin bence iyi normal yaparsan rahat olur en azından
Ben ilkini 40+3 doğurdumDoktor kendi gelmezse 42 yi bekleriz gelişimi geriden geliyor ne kadar kalsa o kadar iyi dedi yani siz hepiniz doğurursunuz ben burdan izlerim
Canım çok teşekkür ederim gerçekten motive oluyorum Allah razı olsun hepinizden inşallah Allah sağlıklı sıhhatli doğum yapmayı ve sağlıklı bebişler dünyaya getirmeyi nasip eder.Canım inşallah cumartesiye kadar durur o zaman hayırlısıyla. Durmasa hile hiiç endişe etme. Doğurunca insana annelik iç güdüsü ile bir cesaret geliyor diyor herkes. Benim doğuda bir arkadaşım vardı. Öyle panik, öyle korkaktı ki. Doğurunca bir baktık ne korku ne birşey kalmış. Çatır çatır emzirip, altını değiştirip, gazını çıkarıyordu. Üstelik onun da aniden olmuştu. Annesi 3 gün sonra gelmişti yanına. Sende yaparsın canım hiç merak etme. Onca zaman karnında taşıdın, doğunca bakması en kolayı
doktor ya bu akşam ya yarın sabah sezaryene alalım dedi ama ben beklemek istedimDoktorun acil olsaydi hemen aliyoruz derdi cnm. Ins bekler sen ii takip et. Bana bekler gibi geliyo ama tabi hic kimse bilemez. Hayirlisi olsun cnm
Bende 24. Haftada seker cikmisti. Tabii diyete basladik. O zmandan beri de hic kilo almadim cnm. Normalde yedigimden cok daha fazlasini yiyorum seker, tatli fln yemiyorum tabiki. Doktor bebegin kilosuyla seninkinin alakasi yok dedi icin rahat olsun
ya ben hiç sancı hissetmedim karnım çok sık kasılmaya başladı gece ve beni rahatsız etmeye başladı . Uyuyamadım kasılma oldukça nefesim daralıyor böyle bi garip oluyorumHayırlısı ile insalalh faydalı olur seni fazla beklemetmeden gelir minik kuş babasına sürpriz yapsa süper olur
Bende bu su olsyini dışarda olurda diye çok takıyorum ıslak ıslak hastaneye mi gidecem bilemiyorum düşüncesi kötü
İnşallah canım bebiş in kilo almıştırbence 3u geçer sıkıntı etme ya
Sen anladin mi ssnci olduğunu nasıl bir şeydi daha vaktinde var ben hep son haftasında sancı çektim de hakkında hayırlısı insalalhsağ salim gelsin bebeğin Allah büyük
Maşallah kızbu ne tempo ben bile böyle yapsam dogururdum herhalde benim ilk gebelikte sancılar terasta Eylül ayı konserve yaparken o sıcaktan baya kasıldım anladım benek bu gece gelecek diye zaten ondan öncesi bende1 ay boyunca hep yürüyüş yaptım
İkinci gebelikte o son gün alışverişe gittim oraya vuraya derken yürüdük zaten 40 haftayı geçmişti öbürü gibi çok yorulunca buda grce kanama nişan oldu bence sen bu tempo ile 39ds dogurursun 40 i görmedenbunu biraya yazdim bakalım ne zaman gelecek bebek
Çok büyük marifet mıymış ya karnın büyümesi, neden böyle düşünüyorsunBen diyorum beceremedim hamileliği büyütemedim çocuğu kv her beni gördüğünde benim karnım 7 aylıkken senim gibiydi falan diyip duruyo dedim ben bu kadar büyütebildim yapcak bişi yok
Canım oğluma yaptrdım ama tek basına yapmadılar hıc hep benımle beraber yenılıyorm ama müthiş rahatlıkGunaydin canimlarsimdi bir sorum olacak bilmeyenlerde arastirabilir bana mantikli gelmisti.
Bebis dogar dogmaz yada belli bir sure icerisinde tamamlayici saglik sigortasi yaptiracak var mi ?
Zaten ilk yil sanirim her ay mi kontrol oluyor tahliller fln yapilmasi gerekiyor bu sebeple bana mantikli geliyor. Cevrenizde duydunuz mu veya ilk bebislerinizde yaptiraniniz oldu mu ?
Bazi sigorta sirketlerinde anne veya baba dan birini zorunlu tutuyorlar sanirim ama
Canım bız karı koca kamudayız ama hıc anlasmamız yok sanırm pnu nerden öğrenebılirimBenim arkadaşım yaptırmıştı baya avantajlı oluyor. Hatta eşiniz veya siz kamuda çalışıyorsanız sigorta şirketleriyle anlaşmanız bulunuyor olabilir. O zaman fiyat çok çok uygun oluyor. Ben de yaptıracağım ama önce iyi bir hastane ve doktor bulmam lazım. Ankradaki anlaşmalı hastaneler biraz kalabalık oluyor malesef.
Oğlumda doguma kadar kullanmıstm canım bacak ve kol cok acıyo hep göbekten devam ettımKızlar kan sulandırıcıları kol ve baklarından yapanlar nasıl yapıyorsunuz çok acımıyor mu?
Ben göbeğimden yapıyorum hala ama korkuyorum bacaklarımdan yapmaya
Canım emım ol vajınusmusun olmasa da bı parca kasılıyosn ama hakıkaten dogum sancısı baslayınca cok kasılmıyosunYani siz normal doğurdunuz ya sürekli gelip bakacaklar yapabilir miyim kasılıyorum kendimi rahat bırakamıyorum
Ne kadar tutuyor canim ortalama bugun sordumda dogumdan 15 gun sonra yaptirilabiliyormus sanirim.Canım oğluma yaptrdım ama tek basına yapmadılar hıc hep benımle beraber yenılıyorm ama müthiş rahatlıkhastanede sıra bekleme derdı yok ve bebeğinin basından ıtıbaren takıbını yapan dr aynı bu da cok buyuk nimet:))
Canım bız karı koca kamudayız ama hıc anlasmamız yok sanırm pnu nerden öğrenebılirimvarsa bı arastıralımda azcık karlı olsun
Oğlumda doguma kadar kullanmıstm canım bacak ve kol cok acıyo hep göbekten devam ettım
Canım emım ol vajınusmusun olmasa da bı parca kasılıyosn ama hakıkaten dogum sancısı baslayınca cok kasılmıyosunager az da olsa cesaretin varsa bi denesen mi:))
YaaaaEki Görüntüle 2917512 Biz 42yi de bekleriz de evde çok sabırsız iki abla bir abi var bu deneyim için de sabırsızlanıyorum açıkçası bi an önce de bi doğurmakta istiyorum doğumdan da korkuyorum
Umuyorum herşey hepimiz için bebek bekleyen herkes için çok yolunda gider ameliyat gibi birşey değil minicik birşey var canından endişe ettiğin ne bileyim kendim ölecek durumda olsam bu kadar korkmam da ya yanlış bişi yaparsam ya canı tehlikeye girer diye ekstra korkuyorum e tabi biraz kendim için de korkuyorum yalan da değilYaaaa
Nasıl tatlı amaaa
Göbüşüne yatısını seveyımm
Dogumdan korkmak ilk dogum öncesi çok normal:) hatta cesaretin tam olarak işler yoluna girince gelıyo bi an öncr kavusaym dıye içinden kahraman cıkıyobizlerde öyle olacagız inşaAllah
Canım tam hatrlayamamakla beraber ıkımız için en düşük 1800 le basladıkNe kadar tutuyor canim ortalama bugun sordumda dogumdan 15 gun sonra yaptirilabiliyormus sanirim.
B Blueberry1 hayir canim kamuda degiliz
Hersey yolunda gidecek inşaAllahUmuyorum herşey hepimiz için bebek bekleyen herkes için çok yolunda gider ameliyat gibi birşey değil minicik birşey var canından endişe ettiğin ne bileyim kendim ölecek durumda olsam bu kadar korkmam da ya yanlış bişi yaparsam ya canı tehlikeye girer diye ekstra korkuyorum e tabi biraz kendim için de korkuyorum yalan da değil
Ne çok masum ya buEki Görüntüle 2917512 Biz 42yi de bekleriz de evde çok sabırsız iki abla bir abi var bu deneyim için de sabırsızlanıyorum açıkçası bi an önce de bi doğurmakta istiyorum doğumdan da korkuyorum
Yaaaa bayıldımmEki Görüntüle 2917512 Biz 42yi de bekleriz de evde çok sabırsız iki abla bir abi var bu deneyim için de sabırsızlanıyorum açıkçası bi an önce de bi doğurmakta istiyorum doğumdan da korkuyorum
Aman aman kardeşi bekliyor sıpa ya bakEki Görüntüle 2917512 Biz 42yi de bekleriz de evde çok sabırsız iki abla bir abi var bu deneyim için de sabırsızlanıyorum açıkçası bi an önce de bi doğurmakta istiyorum doğumdan da korkuyorum
Canım dinledikçe ya da yatış pozisyonunu değiştirdikçe geçiyor mu?Kızlar inanılmaz bi bel ağrım var dün akşamdan beri neden kaynaklanıyo acaba üşüttüm mü noldu emin de değilim ağrı kesici içmiştim dün kesildi ama sabahında tekrar başladı, hastaneye gitmek gerekir mi sizce
Kediler daha kıskanç ve cazgır oluyorlar yaBu bebitom daha masum diğer ikisi kedi onlar bu kadar sıcak karşılamadı olayı ilk zaman benle yatmayı bile kestiler de yeni yeni işte alışıyoruz bakalım
Kendisi de bebek mi benim kediler 4 buçuk yaşında köpek 3 yaşında yaş aldıkça sakinleşiyorlar bideKediler daha kıskanç ve cazgır oluyorlar yabizimki resmen bebek ve bebeğe dair herşeyi protesto ediyor. Doğunca neler olacak merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?