- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Cok tatlis nasi da yatmis bebisin ustuneEki Görüntüle 2917512 Biz 42yi de bekleriz de evde çok sabırsız iki abla bir abi var bu deneyim için de sabırsızlanıyorum açıkçası bi an önce de bi doğurmakta istiyorum doğumdan da korkuyorum
Yok canım geçmiyo hiçbi şekilde, iki gündür çok yürüdüm ondan mı oldu acaba bilmiyorum kiCanım dinledikçe ya da yatış pozisyonunu değiştirdikçe geçiyor mu?
Yorucu iş falan yaptın mı? İçine sinmiyorsa acile gözlük Bi istersen.
1 yaşını 3 ay geçti benim oğluş ama içinde hep zıpır Bi bebek var. 10 yaşına da gelse aynı olur gibi ama, sakinler inşallahKendisi de bebek mi benim kediler 4 buçuk yaşında köpek 3 yaşında yaş aldıkça sakinleşiyorlar bide
Ondan da olabilir canım, ya da üşütmüş olabilirsin. Kendini sıcak tut, bol bol dinlen bakalım. Geçmezse bir gidersin belki için rahat eder.Yok canım geçmiyo hiçbi şekilde, iki gündür çok yürüdüm ondan mı oldu acaba bilmiyorum ki
Benim de bel ağrım çoktu doktor ya çok oturmaktan yada çok ayakta kalmaktan dediYok canım geçmiyo hiçbi şekilde, iki gündür çok yürüdüm ondan mı oldu acaba bilmiyorum ki
Bizimkilerde yatmıyor ama yine de ben üstlerini kapatıyorum yatmasınlar diye kedilerin üste basmak gibi bi huyu var ama ben canımızı yaktıklarını düşündüklerini sanmıyorum çünkü can yakmak İçin ısırıp tırmalıyorlar hani o sadece ulaşmak İçin kullandığı bir yöntem bence yürümek ne bileyim benimkiler de basıyor yani üstümeCok tatlis nasi da yatmis bebisin ustunebenim de kedim var kasimda 11 yasini doldurcak. Karnimin ustune basip geciyo canimi yakiyo. Bebek esyalarina bisi yapmiyo ama besigine bile yatmadi. kiskaniyo mu seviyo mu anlamadim
Kısırlar mi kısırlaştırmak sakinleştiriyor biraz yaş aldıkça daha da sakinleşiyor bide tekse zor zaten iki tane olunca ekstra sakin oluyor beraber stres attıkları İçin daha az umursuyorlar insanları eşyalara daha az zarar veriyorlar1 yaşını 3 ay geçti benim oğluş ama içinde hep zıpır Bi bebek var. 10 yaşına da gelse aynı olur gibi ama, sakinler inşallah
Galiba çok ayakta kalıp yürümekten oldu hep yürüyen biri olmadığım için bünye kaldırmadı galibaBenim de bel ağrım çoktu doktor ya çok oturmaktan yada çok ayakta kalmaktan dedi
Katılıyorum o yüzden iki kedim var benim de :) tüy işini nasıl hallediyorsun sen canım , bir de köpek var :)Kısırlar mi kısırlaştırmak sakinleştiriyor biraz yaş aldıkça daha da sakinleşiyor bide tekse zor zaten iki tane olunca ekstra sakin oluyor beraber stres attıkları İçin daha az umursuyorlar insanları eşyalara daha az zarar veriyorlar
Yok canım kısır değil. Kızgınlık döneminde şuan. Çıkınca kısırlaştıracağız inşallah. Ben yanına arkadaş almayı çok isterim ama 1 bebek, 2 kedi yapamam zor olur diye cesaret edemiyorum.Kısırlar mi kısırlaştırmak sakinleştiriyor biraz yaş aldıkça daha da sakinleşiyor bide tekse zor zaten iki tane olunca ekstra sakin oluyor beraber stres attıkları İçin daha az umursuyorlar insanları eşyalara daha az zarar veriyorlar
Çok uğraştım sonra kendimce bi çözüm buldum HalletmiyorumKatılıyorum o yüzden iki kedim var benim de :) tüy işini nasıl hallediyorsun sen canım , bir de köpek var :)
Tek kedi zor iki kedi olunca bakmak çok basit oluyor kendi kendilerine hallediyorlarYok canım kısır değil. Kızgınlık döneminde şuan. Çıkınca kısırlaştıracağız inşallah. Ben yanına arkadaş almayı çok isterim ama 1 bebek, 2 kedi yapamam zor olur diye cesaret edemiyorum.
Sürekli memlekete gidip geleceğimiz için iki kedi bir bebek beni ürkütüyor aslında. Bakalım ilerde belki değişirse şartlar bir arkadaş düşünebilirizTek kedi zor iki kedi olunca bakmak çok basit oluyor kendi kendilerine hallediyorlar
Ben hâlâ doğuramadımBugunku arkadaslar napti acaba ? Ne durumdalar
Yok canım kısır değil. Kızgınlık döneminde şuan. Çıkınca kısırlaştıracağız inşallah. Ben yanına arkadaş almayı çok isterim ama 1 bebek, 2 kedi yapamam zor olur diye cesaret edemiyorum.
İzinde memlekete gittiğimizde ordaki siyam kedisiyle biraz kavga etti bizim sıpa. Sonra alışınca kafamız çok rahat etmişti. Birbirleriyle takılıp duruyorlardı. Benim gözümü korkutan seyahatler. Belki ilerde cesaret edersem 2.minnoşu alabiliriz bakalımBiz de bebek geliyor diye 2. Kediyi sahiplendik. Tam anlamıyla alışamadılar birbirlerine ama kavga da etmiyorlar eskisi kadar. Epey rahatlattı tek kediye bakmak ikiye bakmaktan daha zor. Tavsiye ederim :)
Amin inşaAllah ama tatlı bir telaş oluyorEn korktuğum şeylerden biri gece yarısı suyumun gelmesidaha önce kanamam gelmişti. Çok panik oluyorum ben neden dirayetli biri değilim Allahım planlı doğumlar nasip etsin sağlıkla inşallah hepimize
İzinde memlekete gittiğimizde ordaki siyam kedisiyle biraz kavga etti bizim sıpa. Sonra alışınca kafamız çok rahat etmişti. Birbirleriyle takılıp duruyorlardı. Benim gözümü korkutan seyahatler. Belki ilerde cesaret edersem 2.minnoşu alabiliriz bakalım
Kiz sen degil suyu gelen arkadaslarBen hâlâ doğuramadımpilates, hurma, adaçayı devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?