2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Eki Görüntüle 2917512 Biz 42yi de bekleriz de evde çok sabırsız iki abla bir abi var bu deneyim için de sabırsızlanıyorum açıkçası bi an önce de bi doğurmakta istiyorum doğumdan da korkuyorum
Cok tatlis nasi da yatmis bebisin ustune benim de kedim var kasimda 11 yasini doldurcak. Karnimin ustune basip geciyo canimi yakiyo. Bebek esyalarina bisi yapmiyo ama besigine bile yatmadi. kiskaniyo mu seviyo mu anlamadim

Cok tatlis nasi da yatmis bebisin ustune benim de kedim var kasimda 11 yasini doldurcak. Karnimin ustune basip geciyo canimi yakiyo. Bebek esyalarina bisi yapmiyo ama besigine bile yatmadi. kiskaniyo mu seviyo mu anlamadim
Bizimkilerde yatmıyor ama yine de ben üstlerini kapatıyorum yatmasınlar diye kedilerin üste basmak gibi bi huyu var ama ben canımızı yaktıklarını düşündüklerini sanmıyorum çünkü can yakmak İçin ısırıp tırmalıyorlar hani o sadece ulaşmak İçin kullandığı bir yöntem bence yürümek ne bileyim benimkiler de basıyor yani üstüme

1 yaşını 3 ay geçti benim oğluş ama içinde hep zıpır Bi bebek var. 10 yaşına da gelse aynı olur gibi ama, sakinler inşallah
Kısırlar mi kısırlaştırmak sakinleştiriyor biraz yaş aldıkça daha da sakinleşiyor bide tekse zor zaten iki tane olunca ekstra sakin oluyor beraber stres attıkları İçin daha az umursuyorlar insanları eşyalara daha az zarar veriyorlar

Katılıyorum o yüzden iki kedim var benim de :) tüy işini nasıl hallediyorsun sen canım , bir de köpek var :)

Yok canım kısır değil. Kızgınlık döneminde şuan. Çıkınca kısırlaştıracağız inşallah. Ben yanına arkadaş almayı çok isterim ama 1 bebek, 2 kedi yapamam zor olur diye cesaret edemiyorum.

Biz de bebek geliyor diye 2. Kediyi sahiplendik. Tam anlamıyla alışamadılar birbirlerine ama kavga da etmiyorlar eskisi kadar. Epey rahatlattı tek kediye bakmak ikiye bakmaktan daha zor. Tavsiye ederim :)

Biz de bebek geliyor diye 2. Kediyi sahiplendik. Tam anlamıyla alışamadılar birbirlerine ama kavga da etmiyorlar eskisi kadar. Epey rahatlattı tek kediye bakmak ikiye bakmaktan daha zor. Tavsiye ederim :)
İzinde memlekete gittiğimizde ordaki siyam kedisiyle biraz kavga etti bizim sıpa. Sonra alışınca kafamız çok rahat etmişti. Birbirleriyle takılıp duruyorlardı. Benim gözümü korkutan seyahatler. Belki ilerde cesaret edersem 2.minnoşu alabiliriz bakalım

En korktuğum şeylerden biri gece yarısı suyumun gelmesi daha önce kanamam gelmişti. Çok panik oluyorum ben neden dirayetli biri değilim Allahım planlı doğumlar nasip etsin sağlıkla inşallah hepimize
Amin inşaAllah ama tatlı bir telaş oluyor
Şuan iğnemi oldum yatıyorum bebeğim yanımda dualarını için minnettarım Allah hepinizden razı olsun me güzel bir frum hepinizin doğumu sağlıkla sonuçlanır umarım

Biz de bu sene bıraktık tatile giderken ikisini. Bebek kamerasını da kediler için kullandık bir rahat ettik :) normalde tek başına canı sıkılıyor diye korkuyordum. Bizimkiler de çok sağlam kavga ediyorlar yeni yeni azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…