İlk bebeğim 28,5 aylık olacak canım hastane yakın sayılır inşallah hayırla gelirCanım öncekı sezaryenle bu dogumun arası kac yıl olacak önemli olan kısım o
2 yılı gecti ise bıraz daha rahat olabilirsn birde doğum yapacagn hastanenın mesafesi önemli
Cok uzakta değilse endıse etme cok nadir bebekler hızlıca gelıyo en hızlısnda bıle 3-4 saat vaktın oluyo:) saglıkla gelsn inşaAllah
İlkim devlette zorunlu sezeryan oldu normal mümkün olmadı pek iç açıcı değildi doğumum sezeryan oldum o yüzden bu da sezeryan olacak ama doktor sanki çok bekletecek gibi geliyor 39 da alırız dedi tarih vermedi ama 38+ mı demek istedi 39 + mı bilmiyorumBir onceki sezeryan dogum oldugu icin mi ? Arada cok az zaman mi var ki ?
Ama doktor onun takibindedir riske almaz ki bence 9 ay karin buyuyor genisliyor eger patlama gibi bir sikinti olcak olsa bu sure zarfinda olurdu. Illa dogum zamani geldiginde olmaz herhalde.
Çok yatmak istiyorum ama kızım var 15 aylık çok hareketli mümkün olmuyo. Yarın kontrolüm var inş yatış vermezler ilerleme olmamıştır. Sağlıkla kucağına alırsın sen de inş
Ya bende tam olarak sanırım 3 saat kesintisiz kaisliyirum arka arkaya karnım sertlesiyor bebek tepede toplanıyor nefes alamıyorum uykum vardı 1saat uzandım yatamaidm nefesim kesildi birde arada aşağıda vuruyor acsba benimde sancım mi varCanım çok teşekkür ederim gerçekten motive oluyorum Allah razı olsun hepinizden inşallah Allah sağlıklı sıhhatli doğum yapmayı ve sağlıklı bebişler dünyaya getirmeyi nasip eder.
doktor ya bu akşam ya yarın sabah sezaryene alalım dedi ama ben beklemek istedim
ya ben hiç sancı hissetmedim karnım çok sık kasılmaya başladı gece ve beni rahatsız etmeye başladı . Uyuyamadım kasılma oldukça nefesim daralıyor böyle bi garip oluyorum
Amin sagoly canım ya vsllshi az kaldı ama bilmiyorum benim oğlan sanki gelmek istiyor kesintisiz 3saattir arka srka kasilma var alttan hareketler var nefesim kesiliyor bu gece nasıl yatacam ya yukarda durmuş sertlesiyotValla işin çok zormus canım ya seninki benden . Allah yardımcın olsun . Rahat ol senin az kaldı
3 saat kasılma çok değil mi canım? Acaba sancin var da sen mi anlamıyorsun ki ?Ya bende tam olarak sanırım 3 saat kesintisiz kaisliyirum arka arkaya karnım sertlesiyor bebek tepede toplanıyor nefes alamıyorum uykum vardı 1saat uzandım yatamaidm nefesim kesildi birde arada aşağıda vuruyor acsba benimde sancım mi varbu gece nasıl yatacam onun derdindeyim sıcaktan bunaldım hararetim var askılı ile evin içinde dolaşıyorum karnım patlayacakmis gibi
Kız bende bilmiyorum heryerim agrimiyor sadece bebek biryerde toplanıyor kanım yamuk nefes alamıyorum karnımda sertleşme var nefesim daralıyor soyunjup rahat dolaşmak istiyorum evde üstümdeki herşey beni boğuyor insalalh düzelir ya yuruyos yaptım dedim belki aşağı iner yan durur ama tık yok öyle sert arada aşağıya vuruyor tam yan değil tam da ters değil3 saat kasılma çok değil mi canım? Acaba sancin var da sen mi anlamıyorsun ki ?
Senin için de zor süreç çocukla gideni de gördüm staja küçükken sıkıntı olmaz karnı tok olsun yatarlar Rabb'im yardımcın olsun canımStaj kasımda başlıyor haftada bir gün ama okula başlıcam çoğu ders yine online olcak belki haftada iki yada dört ders yüzyüze olur okul eve yakın zaten max 3 saat evden uzak kalırım o da çok sorun olmaz ama kasımda başlayan staj bakalım nasıl olcak gerçi oda haftada bir gün çok sıkıntı olmaz heralde aralığın sonuna doğru da işe başlıcam zaten artık çocuğu sırtıma bağlarım ne bileyim ya kafam çok karışık yaşayıp görcem nasıl olcak okulda az kaldı hazır çoğu online iken bitireyim istiyorum
Senin artık vaktin iyice yaklaştı bence canım, bebek de gelmek istiyor :) benim arada 10 saniye falan kasılıyor da nasıl rahatsız oluyorum, öyle devamlı kasilmasi eminim çok zordur, Allah yardımcın olsunKız bende bilmiyorum heryerim agrimiyor sadece bebek biryerde toplanıyor kanım yamuk nefes alamıyorum karnımda sertleşme var nefesim daralıyor soyunjup rahat dolaşmak istiyorum evde üstümdeki herşey beni boğuyor insalalh düzelir ya yuruyos yaptım dedim belki aşağı iner yan durur ama tık yok öyle sert arada aşağıya vuruyor tam yan değil tam da ters değil
Bakalım bugece ne olacak yürüyemiyorm kasıklarım ağrıyorgece sürprizle karsilasmak istemiyorum insalalh yarını görürüm rahatça yatarım bu gece iluykum vsr yatamıyorum bu böyle kasildigi sürece
Canım koronanın ciğerleri etkilemesi ayrı bir sorunInsallah canim saglikla sihhatle kavusmak nasip olsun. Dertsiz sıkıntısız
Korona etkisi ile mi plasenta idrar torbasina yapisma ihtimali mi var ben o kismi anlayamadim.
Ayy insallah hic bir sorun yoktur guzel guzel haberler alirsin insallah. Son zamanlar daha sabirsiz geciyor gunler gecmiyor.Canım koronanın ciğerleri etkilemesi ayrı bir sorun
Plesenta previa vardı bende idrar torbasına yapışmışmı bakacaklar o ayrı ilaçlardan karaciğerde de sıkıntı çıktı yani bi dogsun sağlıkla yavrumda beşbin bakımına girmem lazım :)
Ben kapatmadim bilerek kiskanmasin diye ama bi kere bakti kokladi bi daha hic yanasmadi benden daha akilli melek kizim. Normalde hic karnima basmazdi gelir kucagima otururdu. hamile olduktan yine kucagima oturuyo sonra gelip karnima basip geciyo. Bebekle ii anlassinlar cok istiyorum. Ins oyle olurBizimkilerde yatmıyor ama yine de ben üstlerini kapatıyorum yatmasınlar diye kedilerin üste basmak gibi bi huyu var ama ben canımızı yaktıklarını düşündüklerini sanmıyorum çünkü can yakmak İçin ısırıp tırmalıyorlar hani o sadece ulaşmak İçin kullandığı bir yöntem bence yürümek ne bileyim benimkiler de basıyor yani üstüme
Gecen sene tam 10 Eylül de kovid oldum 37 haftalık hamileydim Bi skntı yaşamadım şükürKızlar şuan kovid olan var mi aranızda. Çok mu etkiliyor haberlerde sürekli hamilelerin öldüğü soyleniyor
Saol canım inşallah hepimizin zamanıda daraldı Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahAyy insallah hic bir sorun yoktur guzel guzel haberler alirsin insallah. Son zamanlar daha sabirsiz geciyor gunler gecmiyor.
Evet canım 38 haftacoldum bugün üst üste kasılıyor sanki aşağıdan birşey çıkacak mis gibi içimde birşey patlayacakmis gibib hissi var sürekli idrara cikiyorum bitmeid gitti yani saatte 3 u defa oluyor idrar , Sımso biraz aşağı indi bu seferde alta vuruyor kafası olmadogi belli küçük kucik vuruyor ama hala nefesim daralıyor yarın ola hayrola çok sgirlastim ya kalkamıyorum bile oturduğum uzandığım yerden , iyi dileklerin için sağol csnim Allah razı olsunSenin artık vaktin iyice yaklaştı bence canım, bebek de gelmek istiyor :) benim arada 10 saniye falan kasılıyor da nasıl rahatsız oluyorum, öyle devamlı kasilmasi eminim çok zordur, Allah yardımcın olsun
Allah bağışlasın canımAmin inşaAllah ama tatlı bir telaş oluyor
Şuan iğnemi oldum yatıyorum bebeğim yanımda dualarını için minnettarım Allah hepinizden razı olsun me güzel bir frum hepinizin doğumu sağlıkla sonuçlanır umarım
Saol canım valla ilk değil ama unutuyor insan seninki 23 deydi dimi rabbim kolaylık versinAllah bağışlasın canımsezeryrn ağrıları ilk 3,4 gün ağır geçer hap sgri kesici aldın mı hafifler 1 hafta sonunda rahatlıkla yürürsün hatta ayaklsnsbilirisn azıcık bulaşık yiksyabilirsin amaan ben gibi acele etme iyice dinlen uzan 2, haftanın sonunda ise güce atıl Rabb'im yardımcın olsunl
Yani canım edindiğim tecrübe bana bunun sancı olduğunu söylüyor . Bende dün geceden beri kasılıyorum hemde düzenli ama açılmam yok rahim ağzı kısalmış nefesim kesiliyor ter geliyor ama kasılmadan başka bir ağrım yok şimdilik durum buYa bende tam olarak sanırım 3 saat kesintisiz kaisliyirum arka arkaya karnım sertlesiyor bebek tepede toplanıyor nefes alamıyorum uykum vardı 1saat uzandım yatamaidm nefesim kesildi birde arada aşağıda vuruyor acsba benimde sancım mi varbu gece nasıl yatacam onun derdindeyim sıcaktan bunaldım hararetim var askılı ile evin içinde dolaşıyorum karnım patlayacakmis gibi
Canım o kasılmalar çok normal. Bende ilkinde hep kasılma oluyo diye gidiyordum. Ama açilma yok diye geri gönderiyorlardı sonuç 40+3 doğum yaptımYani canım edindiğim tecrübe bana bunun sancı olduğunu söylüyor . Bende dün geceden beri kasılıyorum hemde düzenli ama açılmam yok rahim ağzı kısalmış nefesim kesiliyor ter geliyor ama kasılmadan başka bir ağrım yok şimdilik durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?