2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İlk bebeğim 28,5 aylık olacak canım hastane yakın sayılır inşallah hayırla gelir

İlkim devlette zorunlu sezeryan oldu normal mümkün olmadı pek iç açıcı değildi doğumum sezeryan oldum o yüzden bu da sezeryan olacak ama doktor sanki çok bekletecek gibi geliyor 39 da alırız dedi tarih vermedi ama 38+ mı demek istedi 39 + mı bilmiyorum

Ya bende tam olarak sanırım 3 saat kesintisiz kaisliyirum arka arkaya karnım sertlesiyor bebek tepede toplanıyor nefes alamıyorum uykum vardı 1saat uzandım yatamaidm nefesim kesildi birde arada aşağıda vuruyor acsba benimde sancım mi var bu gece nasıl yatacam onun derdindeyim sıcaktan bunaldım hararetim var askılı ile evin içinde dolaşıyorum karnım patlayacakmis gibi

Valla işin çok zormus canım ya seninki benden . Allah yardımcın olsun . Rahat ol senin az kaldı
Amin sagoly canım ya vsllshi az kaldı ama bilmiyorum benim oğlan sanki gelmek istiyor kesintisiz 3saattir arka srka kasilma var alttan hareketler var nefesim kesiliyor bu gece nasıl yatacam ya yukarda durmuş sertlesiyot

3 saat kasılma çok değil mi canım? Acaba sancin var da sen mi anlamıyorsun ki ?

Kızlar merhaba, ben e bebekten anne yanı beşik almıştım, yatak ölçüsü 50x80cm gibi bir şey galiba. Ben bu beşiğe peki ne sereceğim Normal bebek nevresimleri daha büyük, onlardan alsam olmaz sanki? Nasıl bir çarşaf geçireceğim bu ölçüdeki beşiğe, siz ne yaptınız?

3 saat kasılma çok değil mi canım? Acaba sancin var da sen mi anlamıyorsun ki ?
Kız bende bilmiyorum heryerim agrimiyor sadece bebek biryerde toplanıyor kanım yamuk nefes alamıyorum karnımda sertleşme var nefesim daralıyor soyunjup rahat dolaşmak istiyorum evde üstümdeki herşey beni boğuyor insalalh düzelir ya yuruyos yaptım dedim belki aşağı iner yan durur ama tık yok öyle sert arada aşağıya vuruyor tam yan değil tam da ters değil
Bakalım bugece ne olacak yürüyemiyorm kasıklarım ağrıyor gece sürprizle karsilasmak istemiyorum insalalh yarını görürüm rahatça yatarım bu gece iluykum vsr yatamıyorum bu böyle kasildigi sürece

Reactions: The
Senin için de zor süreç çocukla gideni de gördüm staja küçükken sıkıntı olmaz karnı tok olsun yatarlar Rabb'im yardımcın olsun canım

Senin artık vaktin iyice yaklaştı bence canım, bebek de gelmek istiyor :) benim arada 10 saniye falan kasılıyor da nasıl rahatsız oluyorum, öyle devamlı kasilmasi eminim çok zordur, Allah yardımcın olsun

Insallah canim saglikla sihhatle kavusmak nasip olsun. Dertsiz sıkıntısız
Korona etkisi ile mi plasenta idrar torbasina yapisma ihtimali mi var ben o kismi anlayamadim.
Canım koronanın ciğerleri etkilemesi ayrı bir sorun
Plesenta previa vardı bende idrar torbasına yapışmışmı bakacaklar o ayrı ilaçlardan karaciğerde de sıkıntı çıktı yani bi dogsun sağlıkla yavrumda beşbin bakımına girmem lazım :)

Ayy insallah hic bir sorun yoktur guzel guzel haberler alirsin insallah. Son zamanlar daha sabirsiz geciyor gunler gecmiyor.

Ben kapatmadim bilerek kiskanmasin diye ama bi kere bakti kokladi bi daha hic yanasmadi benden daha akilli melek kizim. Normalde hic karnima basmazdi gelir kucagima otururdu. hamile olduktan yine kucagima oturuyo sonra gelip karnima basip geciyo. Bebekle ii anlassinlar cok istiyorum. Ins oyle olur

Senin artık vaktin iyice yaklaştı bence canım, bebek de gelmek istiyor :) benim arada 10 saniye falan kasılıyor da nasıl rahatsız oluyorum, öyle devamlı kasilmasi eminim çok zordur, Allah yardımcın olsun
Evet canım 38 haftacoldum bugün üst üste kasılıyor sanki aşağıdan birşey çıkacak mis gibi içimde birşey patlayacakmis gibib hissi var sürekli idrara cikiyorum bitmeid gitti yani saatte 3 u defa oluyor idrar , Sımso biraz aşağı indi bu seferde alta vuruyor kafası olmadogi belli küçük kucik vuruyor ama hala nefesim daralıyor yarın ola hayrola çok sgirlastim ya kalkamıyorum bile oturduğum uzandığım yerden , iyi dileklerin için sağol csnim Allah razı olsun

Allah bağışlasın canım sezeryrn ağrıları ilk 3,4 gün ağır geçer hap sgri kesici aldın mı hafifler 1 hafta sonunda rahatlıkla yürürsün hatta ayaklsnsbilirisn azıcık bulaşık yiksyabilirsin amaan ben gibi acele etme iyice dinlen uzan 2, haftanın sonunda ise güce atıl Rabb'im yardımcın olsunl

Saol canım valla ilk değil ama unutuyor insan seninki 23 deydi dimi rabbim kolaylık versin

Yani canım edindiğim tecrübe bana bunun sancı olduğunu söylüyor . Bende dün geceden beri kasılıyorum hemde düzenli ama açılmam yok rahim ağzı kısalmış nefesim kesiliyor ter geliyor ama kasılmadan başka bir ağrım yok şimdilik durum bu

Canım o kasılmalar çok normal. Bende ilkinde hep kasılma oluyo diye gidiyordum. Ama açilma yok diye geri gönderiyorlardı sonuç 40+3 doğum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…