2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım gözün aydın olsun .Sağlıcakla aldın bebeğini .Nasıl güzel telaşlardır şimdi .

Ayy Allah korusun kız tövbe de olmasın öyle birşey ya hemen doğurmam için napmam lazım kız taktik verin. Bendeki taktikler bitti
Valla sendeki taklikleri ben denemeye korkuyorum çünkü hemen etki edecegini düşünüyorum çok yürüyüşün cabuk doğmasina sebeb oluyormuş onuda doktorum dedi bakalım görcez bir saat yürüdüm geldim şimdi. Ben zaten erken doğsun istemiyorum ekim cocgu olsun

Ben 38 oldum kız doğsun artık top gibiyim yatamıyorum, kalkamıyorum, eğilemiyorum. Aha şimdi de daha kahvaltı yapmadım yürüyüşe gitcem, gaza geldim

Saol canım valla ilk değil ama unutuyor insan seninki 23 deydi dimi rabbim kolaylık versin
İnşallah canım 9 içinde toparlanirsin benim de ikinci sezeryanl olacsk bende ilkinde çektiğim açılardan ders aldığım için öyle hergun duş almacam hemen iş yapmacsm birakacam herşeyi eşim e görsün ne zorluklarla hergun evdeyim bazen anlamıyorlar sen ne yapıyorsun ki dio ya kafayı yiyorum bende 1 hafta 10 gün iş güç yemek yapmam ona bırakırımn sonrası Allah büyük
Kaldı 6 günüm evet 23u sezeryrn çok heyecanlıyım oğlum da sabırsız çıkmak istiyor gece brni çok yordu nasıl uykuya daldım bilmiyorum

Kız bende 2dogumdA sancı çektiğim için biliyom gerçek sancıları ama bu günkü kasılmalar dediğim gibi heryerde değil sadece bebek toparlanio sertleşme oluyor nefes alamıyorum yer basiyot aşağıda ağırlık ağrı neyse dungecr biraz aşağı indi kendi derdim tam hafifledi derken küçük kızın diş çıkarma dönemleri 1 saat ağladı fiitil verdim eni sonunda uyuya kaldı bende o yorgunlukla nasıl uyudum bilmiyorum çok kötü gecedi
Sanırım benim de açılmam yoktur pazartesi gidecem doktora , dalı gunu de yatış işlemleri için narkoz seçimini konuscsm , perşembeye yatış brbek geliyor haftsys full um yorgun Allah yardımcımiz olsun

E Ebik canım ne yaptın bugün doğum yapacaktın kavuştun mu Ecem e inşallah sağ salim kavusmussundur minnoş kızına
Evet dün sabah 9.58de geldi Ece 2800 gr 48 cm minik tatlı bir kız. Şükür her şeyi yolunda, bol bol emiyor. Benim için ayağa kalkmak biraz zor oldu, bacaklarımın uyuşukluğu geçmedi ama bi ayağa kalkınca hızlı toparlandım. Darısı sizlere arkadaşlar, sağ salim inşallah.

Maşallah Ece’ye hoşgeldi Gözün aydın olsun annesi sağlıcakla kavuştun güzel kızına

Maşallah canım ya . Darısı bizlere artık

Yaa cok az kalmis heycanlaniyorum tarihler yaklasrtikca. Saglikla kucagina al ins cnm
Masalah annesi. Saglikla mutlulukla buyusun Allah anali babali buyutsun. Gozunuz aydin cnm

Bende hep akıntı olduğu için kafaya takmıyordum ama sanki bu ara ıslaklık arttı su olmasın bu

Kızlar benim covidden sonra burnum koku almıyor hala bebeğim doğana kadar geçmezse kokusunu alamayacak mıyım
Canım daha doğumuna varmış. İnşallah o zamana kadar koku duyun geri gelir. Böyle iyice burnuna yaklaştırıp koklayınca da almıyor musun koku?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…