- 6 Ağustos 2019
- 142
- 255
- 53
Canım o kasılmalar çok normal. Bende ilkinde hep kasılma oluyo diye gidiyordum. Ama açilma yok diye geri gönderiyorlardı sonuç 40+3 doğum yaptım
Canım gözün aydın olsun .Sağlıcakla aldın bebeğini .Nasıl güzel telaşlardır şimdi .Amin inşaAllah ama tatlı bir telaş oluyor
Şuan iğnemi oldum yatıyorum bebeğim yanımda dualarını için minnettarım Allah hepinizden razı olsun me güzel bir frum hepinizin doğumu sağlıkla sonuçlanır umarım
Şuan bile kasilmam çok ama hic gitmedim sadece kontrollerde . Zaten doğum baslangicini biliyorum ya suyun gelir ya nişan yada 3 dakkada bir gelen şancı bebeğin hareketlerini takip et yeterlibu çok iyi ya mutlu oldum
Canım sen sezryanmi düşünüyorsunbu çok iyi ya mutlu oldum
Amaan daha suyum da gelmedi kız üstüme alınmışımKiz sen degil suyu gelen arkadaslar
Kız sen 41 haftaya kadar daha doğurmazsınAmaan daha suyum da gelmedi kız üstüme alınmışım
Ayy Allah korusun kız tövbe deKız sen 41 haftaya kadar daha doğurmazsınherkez doğurur sen kalırsın diyim sana
Valla sendeki taklikleri ben denemeye korkuyorum çünkü hemen etki edecegini düşünüyorumAyy Allah korusun kız tövbe deolmasın öyle birşey ya hemen doğurmam için napmam lazım kız taktik verin. Bendeki taktikler bitti
Ben 38 oldum kız doğsun artıkValla sendeki taklikleri ben denemeye korkuyorum çünkü hemen etki edecegini düşünüyorumçok yürüyüşün cabuk doğmasina sebeb oluyormuş onuda doktorum dedi bakalım görcez bir saat yürüdüm geldim şimdi. Ben zaten erken doğsun istemiyorum ekim cocgu olsun
Valla ben sana samimi diyim doğsun bu hamileligini özlicenBen 38 oldum kız doğsun artıktop gibiyim yatamıyorum, kalkamıyorum, eğilemiyorum. Aha şimdi de daha kahvaltı yapmadım yürüyüşe gitcem, gaza geldim
Sağolun bende bir günü bitirdim şimdi 9 dan geriye sayalım Allahım kolaylık versin
Suhuletle atlatırsın inşaAllah sizde Allaha emanet olun kolaylık diliyorum kolaycana biter umarım evladınıza sağlıkla kavuşursunuz
İnşallah canım 9 içinde toparlanirsinSaol canım valla ilk değil ama unutuyor insan seninki 23 deydi dimi rabbim kolaylık versin
Kız bende 2dogumdA sancı çektiğim için biliyom gerçek sancıları ama bu günkü kasılmalar dediğim gibi heryerde değil sadece bebek toparlanio sertleşme oluyor nefes alamıyorum yer basiyot aşağıda ağırlık ağrı neyse dungecr biraz aşağı indi kendi derdim tam hafifledi derken küçük kızın diş çıkarma dönemleri 1 saat ağladı fiitil verdim eni sonunda uyuya kaldı bende o yorgunlukla nasıl uyudum bilmiyorum çok kötü gecediYani canım edindiğim tecrübe bana bunun sancı olduğunu söylüyor . Bende dün geceden beri kasılıyorum hemde düzenli ama açılmam yok rahim ağzı kısalmış nefesim kesiliyor ter geliyor ama kasılmadan başka bir ağrım yok şimdilik durum bu
Evet dün sabah 9.58de geldi Ece
Maşallah Ece’ye hoşgeldiEvet dün sabah 9.58de geldi Ece2800 gr 48 cm minik tatlı bir kız. Şükür her şeyi yolunda, bol bol emiyor. Benim için ayağa kalkmak biraz zor oldu, bacaklarımın uyuşukluğu geçmedi ama bi ayağa kalkınca hızlı toparlandım. Darısı sizlere arkadaşlar, sağ salim inşallah.
Maşallah canım ya . Darısı bizlere artıkEvet dün sabah 9.58de geldi Ece2800 gr 48 cm minik tatlı bir kız. Şükür her şeyi yolunda, bol bol emiyor. Benim için ayağa kalkmak biraz zor oldu, bacaklarımın uyuşukluğu geçmedi ama bi ayağa kalkınca hızlı toparlandım. Darısı sizlere arkadaşlar, sağ salim inşallah.
Yaa cok az kalmis heycanlaniyorum tarihler yaklasrtikca. Saglikla kucagina al ins cnmİnşallah canım 9 içinde toparlanirsinbenim de ikinci sezeryanl olacsk bende ilkinde çektiğim açılardan ders aldığım için öyle hergun duş almacam hemen iş yapmacsm birakacam herşeyi eşim e görsün ne zorluklarla hergun evdeyim bazen anlamıyorlar sen ne yapıyorsun ki dio ya kafayı yiyorum bende 1 hafta 10 gün iş güç yemek yapmam ona bırakırımn sonrası Allah büyük
Kaldı 6 günüm evet 23u sezeryrn çok heyecanlıyım oğlum da sabırsız çıkmak istiyor gece brni çok yordu nasıl uykuya daldım bilmiyorum
Kız bende 2dogumdA sancı çektiğim için biliyom gerçek sancıları ama bu günkü kasılmalar dediğim gibi heryerde değil sadece bebek toparlanio sertleşme oluyor nefes alamıyorum yer basiyot aşağıda ağırlık ağrı neyse dungecr biraz aşağı indi kendi derdim tam hafifledi derken küçük kızın diş çıkarma dönemleri 1 saat ağladı fiitil verdim eni sonunda uyuya kaldı bende o yorgunlukla nasıl uyudum bilmiyorum çok kötü gecedi
Sanırım benim de açılmam yoktur pazartesi gidecem doktora , dalı gunu de yatış işlemleri için narkoz seçimini konuscsm , perşembeye yatış brbek geliyor haftsys full um yorgunAllah yardımcımiz olsun
Masalah annesi. Saglikla mutlulukla buyusun Allah anali babali buyutsun. Gozunuz aydin cnmEvet dün sabah 9.58de geldi Ece2800 gr 48 cm minik tatlı bir kız. Şükür her şeyi yolunda, bol bol emiyor. Benim için ayağa kalkmak biraz zor oldu, bacaklarımın uyuşukluğu geçmedi ama bi ayağa kalkınca hızlı toparlandım. Darısı sizlere arkadaşlar, sağ salim inşallah.
Şaka bir yana öyle Tabiki canım, hayırlı zamanda gelsinler de amanValla ben sana samimi diyim doğsun bu hamileligini özlicenhiç acele etme ne zman gelmek isterse
Canım daha doğumuna varmış. İnşallah o zamana kadar koku duyun geri gelir. Böyle iyice burnuna yaklaştırıp koklayınca da almıyor musun koku?Kızlar benim covidden sonra burnum koku almıyor hala bebeğim doğana kadar geçmezse kokusunu alamayacak mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?