- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Canım hayırlı olsun, güle güle büyüt bebişiniEvet dün sabah 9.58de geldi Ece2800 gr 48 cm minik tatlı bir kız. Şükür her şeyi yolunda, bol bol emiyor. Benim için ayağa kalkmak biraz zor oldu, bacaklarımın uyuşukluğu geçmedi ama bi ayağa kalkınca hızlı toparlandım. Darısı sizlere arkadaşlar, sağ salim inşallah.
Canım son zamanlarda su gibi akıntı oluyormuş sanırım. Su böyle azar azar sürekli gelir diyorlar ama. Süreklilik yoksa su değildir bence yaBende hep akıntı olduğu için kafaya takmıyordum ama sanki bu ara ıslaklık arttı su olmasın bu
Canım daha doğumuna varmış. İnşallah o zamana kadar koku duyun geri gelir. Böyle iyice burnuna yaklaştırıp koklayınca da almıyor musun koku?
Çok çok sevindimAmin inşaAllah ama tatlı bir telaş oluyor
Şuan iğnemi oldum yatıyorum bebeğim yanımda dualarını için minnettarım Allah hepinizden razı olsun me güzel bir frum hepinizin doğumu sağlıkla sonuçlanır umarım
Canım son zamanlarda su gibi akıntı oluyormuş sanırım. Su böyle azar azar sürekli gelir diyorlar ama. Süreklilik yoksa su değildir bence ya
Bi dikkat edeyim bakayımCanım son zamanlarda su gibi akıntı oluyormuş sanırım. Su böyle azar azar sürekli gelir diyorlar ama. Süreklilik yoksa su değildir bence ya
Burun ic kenarlarina tereyag surun diyordu Dr Aysegul Coruhlu ama fayda sagliyormus sanirim dener misin bilmemKızlar benim covidden sonra burnum koku almıyor hala bebeğim doğana kadar geçmezse kokusunu alamayacak mıyım
Oy masallah kuzuya hayirla saglikla buyusun insallahEvet dün sabah 9.58de geldi Ece2800 gr 48 cm minik tatlı bir kız. Şükür her şeyi yolunda, bol bol emiyor. Benim için ayağa kalkmak biraz zor oldu, bacaklarımın uyuşukluğu geçmedi ama bi ayağa kalkınca hızlı toparlandım. Darısı sizlere arkadaşlar, sağ salim inşallah.
Bende onun endişesindeyim hala koku alamıyorumKızlar benim covidden sonra burnum koku almıyor hala bebeğim doğana kadar geçmezse kokusunu alamayacak mıyım
Bi yerde okumuştum doğuma hazırlandığı için vücut akıntı artışı şu sıra normalmiş canımBende hep akıntı olduğu için kafaya takmıyordum ama sanki bu ara ıslaklık arttı su olmasın bu
Bende kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür sezaryeni cumaya ya da Perşembeye almak istiyorum bebiş biraz daha büyüsün . Tabi o zamana kadar gelmezseİnşallah canım 9 içinde toparlanirsinbenim de ikinci sezeryanl olacsk bende ilkinde çektiğim açılardan ders aldığım için öyle hergun duş almacam hemen iş yapmacsm birakacam herşeyi eşim e görsün ne zorluklarla hergun evdeyim bazen anlamıyorlar sen ne yapıyorsun ki dio ya kafayı yiyorum bende 1 hafta 10 gün iş güç yemek yapmam ona bırakırımn sonrası Allah büyük
Kaldı 6 günüm evet 23u sezeryrn çok heyecanlıyım oğlum da sabırsız çıkmak istiyor gece brni çok yordu nasıl uykuya daldım bilmiyorum
Kız bende 2dogumdA sancı çektiğim için biliyom gerçek sancıları ama bu günkü kasılmalar dediğim gibi heryerde değil sadece bebek toparlanio sertleşme oluyor nefes alamıyorum yer basiyot aşağıda ağırlık ağrı neyse dungecr biraz aşağı indi kendi derdim tam hafifledi derken küçük kızın diş çıkarma dönemleri 1 saat ağladı fiitil verdim eni sonunda uyuya kaldı bende o yorgunlukla nasıl uyudum bilmiyorum çok kötü gecedi
Sanırım benim de açılmam yoktur pazartesi gidecem doktora , dalı gunu de yatış işlemleri için narkoz seçimini konuscsm , perşembeye yatış brbek geliyor haftsys full um yorgunAllah yardımcımiz olsun
Ya evet bende heyecanlıyım babası da heyecanlıYaa cok az kalmis heycanlaniyorum tarihler yaklasrtikca. Saglikla kucagina al ins cnm
Masalah annesi. Saglikla mutlulukla buyusun Allah anali babali buyutsun. Gozunuz aydin cnm
Sende al perşembeyeBende kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür sezaryeni cumaya ya da Perşembeye almak istiyorum bebiş biraz daha büyüsün . Tabi o zamana kadar gelmezse
Alalh bağışlasın canım çok sevindim ikinizde iyisiniz şükürEvet dün sabah 9.58de geldi Ece2800 gr 48 cm minik tatlı bir kız. Şükür her şeyi yolunda, bol bol emiyor. Benim için ayağa kalkmak biraz zor oldu, bacaklarımın uyuşukluğu geçmedi ama bi ayağa kalkınca hızlı toparlandım. Darısı sizlere arkadaşlar, sağ salim inşallah.
Benimde 1 ayı geçti ara ara açılıo burnum bende aynı şeyi düşünüyorum hep kıyafetlerini kokluyorum..Kızlar benim covidden sonra burnum koku almıyor hala bebeğim doğana kadar geçmezse kokusunu alamayacak mıyım
Burun ic kenarlarina tereyag surun diyordu Dr Aysegul Coruhlu ama fayda sagliyormus sanirim dener misin bilmem
Oy masallah kuzuya hayirla saglikla buyusun insallah
Canım idrar torbana yapışmamış olmasına sevindim inşallah sıkıntısız atlatırsın süreciBende bugün perinatolojiye gittim plesentam idrar torbama yapışmamış çok şükür kızım 2600 çıktı ama gebelik şekerinden olabilir dedi dokdoktor suyunda fazlaymış biraz
Canım ilk dogumlar erken doğum tehliken yoksa geç gelir 39 dan sonra sabret bende sen gibiyim balon gibi sismisimAyy Allah korusun kız tövbe deolmasın öyle birşey ya hemen doğurmam için napmam lazım kız taktik verin. Bendeki taktikler bitti
Ay insalalh canım ya koku alırsın Allah büyük inşallah geçer bu koku problemin bebeğini doya doya koklarsin insalalhKızlar benim covidden sonra burnum koku almıyor hala bebeğim doğana kadar geçmezse kokusunu alamayacak mıyım
Canım benim de bu son haftalar akıntım var krem gibi su gibi değil şuan ne durumdasın su gibi mi grliyor hissetmiyor musun çok mu az mı dikkst et yineBende hep akıntı olduğu için kafaya takmıyordum ama sanki bu ara ıslaklık arttı su olmasın bu
Hadi gozun aydin canim. Masallah kuzuya. Su fazla olunca sanirim tatli ve hamurisini tamamen kesmen gerekiyor birsey demismiydiBende bugün perinatolojiye gittim plesentam idrar torbama yapışmamış çok şükür kızım 2600 çıktı ama gebelik şekerinden olabilir dedi dokdoktor suyunda fazlaymış biraz
MaşallahEvet dün sabah 9.58de geldi Ece2800 gr 48 cm minik tatlı bir kız. Şükür her şeyi yolunda, bol bol emiyor. Benim için ayağa kalkmak biraz zor oldu, bacaklarımın uyuşukluğu geçmedi ama bi ayağa kalkınca hızlı toparlandım. Darısı sizlere arkadaşlar, sağ salim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?