2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım hayırlı olsun, güle güle büyüt bebişini analı babalı büyüsün, güzel ömrü olsun

Bende hep akıntı olduğu için kafaya takmıyordum ama sanki bu ara ıslaklık arttı su olmasın bu
Canım son zamanlarda su gibi akıntı oluyormuş sanırım. Su böyle azar azar sürekli gelir diyorlar ama. Süreklilik yoksa su değildir bence ya

Çok çok sevindim Maşallah Subanallah bebeğinin küvöze girmemesine kat be kat sevindim. İnşallah bizlerde sağ salim alabiliriz bebeğimiz kucağımıza benim daha 34+6 bugün erken doğmasın diye dua ediyorum

Canım son zamanlarda su gibi akıntı oluyormuş sanırım. Su böyle azar azar sürekli gelir diyorlar ama. Süreklilik yoksa su değildir bence ya

Benim de öyle çok arttı su gibi bir akıntı doktoruma sordum suyu anlarsın sancı da gelir onu şu an ki kasılmalardan ve gelen akıntıdan ayırt edersin dedi.

Kızlar benim covidden sonra burnum koku almıyor hala bebeğim doğana kadar geçmezse kokusunu alamayacak mıyım
Burun ic kenarlarina tereyag surun diyordu Dr Aysegul Coruhlu ama fayda sagliyormus sanirim dener misin bilmem
Oy masallah kuzuya hayirla saglikla buyusun insallah

Bende kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür sezaryeni cumaya ya da Perşembeye almak istiyorum bebiş biraz daha büyüsün . Tabi o zamana kadar gelmezse

Yaa cok az kalmis heycanlaniyorum tarihler yaklasrtikca. Saglikla kucagina al ins cnm

Masalah annesi. Saglikla mutlulukla buyusun Allah anali babali buyutsun. Gozunuz aydin cnm
Ya evet bende heyecanlıyım babası da heyecanlı dört gözle bekliyoruz onu

Bende kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür sezaryeni cumaya ya da Perşembeye almak istiyorum bebiş biraz daha büyüsün . Tabi o zamana kadar gelmezse
Sende al perşembeye 39 hafta iyi yeter onlar için şuan kaç kg olmuş bebiş

Alalh bağışlasın canım çok sevindim ikinizde iyisiniz şükür amin insalalh sağ salim dogururuz darısı başımıza inşallah 36 haftalık mi di bebegin belden mi uyisturdun ağrı yapmıyor demi belin ağrıyo mi şuan bende belden düşünüyorum narkozu

Bende bugün perinatolojiye gittim plesentam idrar torbama yapışmamış çok şükür kızım 2600 çıktı ama gebelik şekerinden olabilir dedi dokdoktor suyunda fazlaymış biraz
Canım idrar torbana yapışmamış olmasına sevindim inşallah sıkıntısız atlatırsın süreci

Ayy Allah korusun kız tövbe de olmasın öyle birşey ya hemen doğurmam için napmam lazım kız taktik verin. Bendeki taktikler bitti
Canım ilk dogumlar erken doğum tehliken yoksa geç gelir 39 dan sonra sabret bende sen gibiyim balon gibi sismisimdün tartıldım 92kilo ben sok 76 dan geldik 92 ye daha 6 günüm var bakalım ne olacak 95i görürsem etti 20 llkilo ağırlık gerçekten zor yatmak kalkmak eziyet bende artık istiyorum doğum anı yaklaşsin doğurim sıcak duş al kasil ben ilk doğumum 39+4, te olmuştu eylul sovaginda doğurdum oda iş yapmaktan teras kat dışarı güneş tepede konserve yaptım 12 kavanozdu sanırım pişir kapat tekrar sıcak suda vakumla kaynat kendimi o gün çok yordum eğildim kalktım sıcaktan kasıldım ablam da kış günü doğum yapmıştı kendini sobanın yanına dayandı terledi sicsklik ona kasılma yaptı ağrıları oldu üst üste kasıldı karnı sertleşti obursu gün doğumu oldu.
Yani bence kendini terlet sıcak duş al karnına doğru suyu dök belki rahmin yumuşar hazırlanır yada sıcak suyun içinde otur rahim hisseder sıcağı yumuşar gevşer belki
Kızlar benim covidden sonra burnum koku almıyor hala bebeğim doğana kadar geçmezse kokusunu alamayacak mıyım
Ay insalalh canım ya koku alırsın Allah büyük inşallah geçer bu koku problemin bebeğini doya doya koklarsin insalalh
Bende hep akıntı olduğu için kafaya takmıyordum ama sanki bu ara ıslaklık arttı su olmasın bu
Canım benim de bu son haftalar akıntım var krem gibi su gibi değil şuan ne durumdasın su gibi mi grliyor hissetmiyor musun çok mu az mı dikkst et yine

Bende bugün perinatolojiye gittim plesentam idrar torbama yapışmamış çok şükür kızım 2600 çıktı ama gebelik şekerinden olabilir dedi dokdoktor suyunda fazlaymış biraz
Hadi gozun aydin canim. Masallah kuzuya. Su fazla olunca sanirim tatli ve hamurisini tamamen kesmen gerekiyor birsey demismiydi

Maşallah Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı sağ salim bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…