2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar dün akşam hastaneye gittim. Karın ağrısı ve ıslaklık vardı. Nst de sancı çıkmadı, ultrasonda da hareketli dedi. Bebeğim 10 günde 150 gram almış. Hala minik yani. Hep 1 hafta önden gidiyordu bu kez 1 hafta geride kaldı birde suyum azalmış doktor sınırda dedi yarın bi daha çağırdı emin olmam lazım, böyle giderse erkenden gelecek dedi. Ama çok korkuyorum doğarsa küvöze girerse diye. Dün hissettim kötü bişey olacağını çok ağrım vardı.

Rabbim yardımcınız olsun inşallah zamanını bekler bebeğiniz bende google girip 35 haftalık bebek küvöze girmiş mi hep ona bakıyorum. 2300-2400 filan doğanlar bile girmemiş. Gelişimi iyiyse girmiyormuş. Olumlu düşünelim olumlu olsun

Reactions: The
37 haftalik 2385 gr doğdu kızım minik ama kuveze girmedi 2 haftada gelisim geriligi vardı içinizi ferah tutun dışarıda da cok güzel besleniyor 1 haftada 230gr aldık bile

Canım öncelikle inşallah vakti zamanını bekler ,
Ama beklemese bile kritik aşamayı geçtin . O yüzden kendini strese sokma .

Akıntım hep vardı şimdi su da ıslatıyor azar azar olmadı yarın yine dr gideyim

Korkma canim Allahin izni ile hic birsey olmaz. 32 haftada dogup kuveze girmeyen de okudum. Soyle dusun kuvez e girse bile onun sagligi acisindan girecek. Onemli olan saglikli bir sekilde dunyaya gelmesi. 39 40 haftada dogup kuveze giren de var ona bakilirsa. Kendini hic strese sokma. Yeterki saglikla dunyaya gelsin

Reactions: The
Kızlar hiç cevrenizde transfer sonrası covit olan varmı ben transferden ömce anlattım bir ay oldu atlatalı ama sanırım yine oldum ve bugun transferden sonra 3. Günüm

Akıntım hep vardı şimdi su da ıslatıyor azar azar olmadı yarın yine dr gideyim
Git canim benim kardeşim bile birkaç gün duyu az az gelmiş ilk hamilelikti anlamıyordu sanıyordu idrar kaçırıyor her wc ye gittiğinde çamaşırı ıslaktı sonra birkaç gün sonra randevusu vardı gitti doktor suyun szalmis deid sezeryrn doğum oldu sancı gelmedi birturlu ilaç verilmişti suni sancı , açılma sancı olmsyimca 37, haftada aldılar sezeryrne sende sor Allahh korusun bebeğini

Kızlar hiç cevrenizde transfer sonrası covit olan varmı ben transferden ömce anlattım bir ay oldu atlatalı ama sanırım yine oldum ve bugun transferden sonra 3. Günüm
Hiç bir bilgim yok canım ya inşallah öyle değildir git test yaptır önlemini al erkenden inşallah korona değilsindir

Canım ben de çok korkmuştum ama korkma lütfen haftan fena değil. Benim bebeğim 2.175 gram doğdu Allah’ın izniyle girmedi kuvöze. İçini ferah tut ki girse bile onun sağlığı için ben ona da hazırdım yani. Önemli olan onların iyiliği değil mi zaten

Bugun kontrolumuz vardi. Bebek kilo almis cok sukur 2351g olmus. Hala 1 hafta geriden geliyo ama. Iki haftada 470 g almis cok sewindim
Maşallah canım insalalh daha da alır minnoşun 2haftada o kadar alması gsyet iyi süper zaten son aylarda sürekli alır bebiş

Sürekli sıcak duş alıyorum artık. Sırtıma, belime, kasıklarıma su tutuyorum bakalım aman şaka bir yana canım sağlıkla gelsinler de ne zaman gelirse farketmez hiç

İnşallah canım biraz daha sabreder aslında yine iyi belki küçük ihtimal gitmeyebilir kuveze inşallah girmez kuveze Rabb'im hayırlısını nasip etsin inşallah

Canım haftan 36 olmuş bile maşallah. Erkenden gelse bile Küvöze de girse hemen toparlar canım hiç sıkma canını. Suyunun çoğalması için bol bol su iç. Şeker sorunun yoksa havuç suyu da iyi geliyormuş, su artırıyormuş. Erkenden gelecek olsa nstde sancı filan çıkardı. Bol bol dinlen, geçmiş olsun

Sürekli sıcak duş alıyorum artık. Sırtıma, belime, kasıklarıma su tutuyorum bakalım aman şaka bir yana canım sağlıkla gelsinler de ne zaman gelirse farketmez hiç
İnşallah canım ya sağlıkla gelsinler de razıyız geç gelmelerine bugünde agirlastim markete gittim market içinde kaplumbağa gibi yürüdüm korktum fazla şey almadım yürüyemiyodum kasıklarım ağrıdı bugün de yine hareketli dün tepede di yukarda , bugünde biraz aşağı inmiş dolanıyor ne yapacağını bilmiyor oda

Saglik ocagindaki bayan gobegi dustukten sonra hergun banyo yaptircaksin dedi. Kışın da hergun banyo mu yaptiriliyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…