- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
Rabbim yardımcınız olsunKızlar dün akşam hastaneye gittim. Karın ağrısı ve ıslaklık vardı. Nst de sancı çıkmadı, ultrasonda da hareketli dedi. Bebeğim 10 günde 150 gram almış. Hala minik yani. Hep 1 hafta önden gidiyordu bu kez 1 hafta geride kaldıbirde suyum azalmış doktor sınırda dedi yarın bi daha çağırdı emin olmam lazım, böyle giderse erkenden gelecek dedi. Ama çok korkuyorum doğarsa küvöze girerse diye. Dün hissettim kötü bişey olacağını çok ağrım vardı.
37 haftalik 2385 gr doğdu kızım minik ama kuveze girmedi 2 haftada gelisim geriligi vardı içinizi ferah tutun dışarıda da cok güzel besleniyor 1 haftada 230gr aldık bileRabbim yardımcınız olsuninşallah zamanını bekler bebeğiniz bende google girip 35 haftalık bebek küvöze girmiş mi hep ona bakıyorum. 2300-2400 filan doğanlar bile girmemiş. Gelişimi iyiyse girmiyormuş. Olumlu düşünelim olumlu olsun
Canım öncelikle inşallah vakti zamanını bekler ,Kızlar dün akşam hastaneye gittim. Karın ağrısı ve ıslaklık vardı. Nst de sancı çıkmadı, ultrasonda da hareketli dedi. Bebeğim 10 günde 150 gram almış. Hala minik yani. Hep 1 hafta önden gidiyordu bu kez 1 hafta geride kaldıbirde suyum azalmış doktor sınırda dedi yarın bi daha çağırdı emin olmam lazım, böyle giderse erkenden gelecek dedi. Ama çok korkuyorum doğarsa küvöze girerse diye. Dün hissettim kötü bişey olacağını çok ağrım vardı.
Yaa inşallah doktoruma iki önce söylediğimde çok tedirgin oldu bir iki kontrol etti alttan falan da sorun yok ama su olduğunu düşünürsen gel dediBi yerde okumuştum doğuma hazırlandığı için vücut akıntı artışı şu sıra normalmiş canım
Akıntım hep vardı şimdi su da ıslatıyor azar azar olmadı yarın yine dr gideyimCanım ilk dogumlar erken doğum tehliken yoksa geç gelir 39 dan sonra sabret bende sen gibiyim balon gibi sismisimdün tartıldım 92kilo ben sok 76 dan geldik 92 ye daha 6 günüm var bakalım ne olacak 95i görürsem etti 20 llkilo ağırlık gerçekten zor yatmak kalkmak eziyet bende artık istiyorum doğum anı yaklaşsin doğurim sıcak duş al kasil ben ilk doğumum 39+4, te olmuştu eylul sovaginda doğurdum oda iş yapmaktan teras kat dışarı güneş tepede konserve yaptım 12 kavanozdu sanırım pişir kapat tekrar sıcak suda vakumla kaynat kendimi o gün çok yordum eğildim kalktım sıcaktan kasıldım ablam da kış günü doğum yapmıştı kendini sobanın yanına dayandı terledi sicsklik ona kasılma yaptı ağrıları oldu üst üste kasıldı karnı sertleşti obursu gün doğumu oldu.
Yani bence kendini terlet sıcak duş al karnına doğru suyu dök belki rahmin yumuşar hazırlanır yada sıcak suyun içinde otur rahim hisseder sıcağı yumuşar gevşer belki
Ay insalalh canım ya koku alırsın Allah büyük inşallah geçer bu koku problemin bebeğini doya doya koklarsin insalalh
Canım benim de bu son haftalar akıntım var krem gibi su gibi değil şuan ne durumdasın su gibi mi grliyor hissetmiyor musun çok mu az mı dikkst et yine
Korkma canim Allahin izni ile hic birsey olmaz. 32 haftada dogup kuveze girmeyen de okudum. Soyle dusun kuvez e girse bile onun sagligi acisindan girecek. Onemli olan saglikli bir sekilde dunyaya gelmesi. 39 40 haftada dogup kuveze giren de var ona bakilirsa. Kendini hic strese sokma. Yeterki saglikla dunyaya gelsinKızlar dün akşam hastaneye gittim. Karın ağrısı ve ıslaklık vardı. Nst de sancı çıkmadı, ultrasonda da hareketli dedi. Bebeğim 10 günde 150 gram almış. Hala minik yani. Hep 1 hafta önden gidiyordu bu kez 1 hafta geride kaldıbirde suyum azalmış doktor sınırda dedi yarın bi daha çağırdı emin olmam lazım, böyle giderse erkenden gelecek dedi. Ama çok korkuyorum doğarsa küvöze girerse diye. Dün hissettim kötü bişey olacağını çok ağrım vardı.
Git canim benim kardeşim bile birkaç gün duyu az az gelmiş ilk hamilelikti anlamıyordu sanıyordu idrar kaçırıyor her wc ye gittiğinde çamaşırı ıslaktı sonra birkaç gün sonra randevusu vardı gitti doktor suyun szalmis deid sezeryrn doğum oldu sancı gelmedi birturlu ilaç verilmişti suni sancı , açılma sancı olmsyimca 37, haftada aldılar sezeryrne sende sor Allahh korusun bebeğiniAkıntım hep vardı şimdi su da ıslatıyor azar azar olmadı yarın yine dr gideyim
Çok sevindim canım ,yediğimiz içtiğimiz bebişlerimize yarasınBugun kontrolumuz vardi. Bebek kilo almis cok sukur 2351g olmus. Hala 1 hafta geriden geliyo ama. Iki haftada 470 g almis cok sewindim
Hiç bir bilgim yok canım ya inşallah öyle değildirKızlar hiç cevrenizde transfer sonrası covit olan varmı ben transferden ömce anlattım bir ay oldu atlatalı ama sanırım yine oldum ve bugun transferden sonra 3. Günüm
Canım ben de çok korkmuştum ama korkma lütfen haftan fena değil. Benim bebeğim 2.175 gram doğdu Allah’ın izniyle girmedi kuvöze. İçini ferah tut ki girse bile onun sağlığı için ben ona da hazırdım yani. Önemli olan onların iyiliği değil mi zatenKızlar dün akşam hastaneye gittim. Karın ağrısı ve ıslaklık vardı. Nst de sancı çıkmadı, ultrasonda da hareketli dedi. Bebeğim 10 günde 150 gram almış. Hala minik yani. Hep 1 hafta önden gidiyordu bu kez 1 hafta geride kaldıbirde suyum azalmış doktor sınırda dedi yarın bi daha çağırdı emin olmam lazım, böyle giderse erkenden gelecek dedi. Ama çok korkuyorum doğarsa küvöze girerse diye. Dün hissettim kötü bişey olacağını çok ağrım vardı.
Maşallah canımBugun kontrolumuz vardi. Bebek kilo almis cok sukur 2351g olmus. Hala 1 hafta geriden geliyo ama. Iki haftada 470 g almis cok sewindim
Sürekli sıcak duş alıyorum artık. Sırtıma, belime, kasıklarıma su tutuyorum bakalımCanım ilk dogumlar erken doğum tehliken yoksa geç gelir 39 dan sonra sabret bende sen gibiyim balon gibi sismisimdün tartıldım 92kilo ben sok 76 dan geldik 92 ye daha 6 günüm var bakalım ne olacak 95i görürsem etti 20 llkilo ağırlık gerçekten zor yatmak kalkmak eziyet bende artık istiyorum doğum anı yaklaşsin doğurim sıcak duş al kasil ben ilk doğumum 39+4, te olmuştu eylul sovaginda doğurdum oda iş yapmaktan teras kat dışarı güneş tepede konserve yaptım 12 kavanozdu sanırım pişir kapat tekrar sıcak suda vakumla kaynat kendimi o gün çok yordum eğildim kalktım sıcaktan kasıldım ablam da kış günü doğum yapmıştı kendini sobanın yanına dayandı terledi sicsklik ona kasılma yaptı ağrıları oldu üst üste kasıldı karnı sertleşti obursu gün doğumu oldu.
Yani bence kendini terlet sıcak duş al karnına doğru suyu dök belki rahmin yumuşar hazırlanır yada sıcak suyun içinde otur rahim hisseder sıcağı yumuşar gevşer belki
Ay insalalh canım ya koku alırsın Allah büyük inşallah geçer bu koku problemin bebeğini doya doya koklarsin insalalh
Canım benim de bu son haftalar akıntım var krem gibi su gibi değil şuan ne durumdasın su gibi mi grliyor hissetmiyor musun çok mu az mı dikkst et yine
İnşallah canım biraz daha sabreder aslında yine iyi belki küçük ihtimal gitmeyebilir kuveze inşallah girmez kuvezeKızlar dün akşam hastaneye gittim. Karın ağrısı ve ıslaklık vardı. Nst de sancı çıkmadı, ultrasonda da hareketli dedi. Bebeğim 10 günde 150 gram almış. Hala minik yani. Hep 1 hafta önden gidiyordu bu kez 1 hafta geride kaldıbirde suyum azalmış doktor sınırda dedi yarın bi daha çağırdı emin olmam lazım, böyle giderse erkenden gelecek dedi. Ama çok korkuyorum doğarsa küvöze girerse diye. Dün hissettim kötü bişey olacağını çok ağrım vardı.
Canım haftan 36 olmuş bile maşallah. Erkenden gelse bile Küvöze de girse hemen toparlar canım hiç sıkma canını. Suyunun çoğalması için bol bol su iç. Şeker sorunun yoksa havuç suyu da iyi geliyormuş, su artırıyormuş. Erkenden gelecek olsa nstde sancı filan çıkardı. Bol bol dinlen, geçmiş olsunKızlar dün akşam hastaneye gittim. Karın ağrısı ve ıslaklık vardı. Nst de sancı çıkmadı, ultrasonda da hareketli dedi. Bebeğim 10 günde 150 gram almış. Hala minik yani. Hep 1 hafta önden gidiyordu bu kez 1 hafta geride kaldıbirde suyum azalmış doktor sınırda dedi yarın bi daha çağırdı emin olmam lazım, böyle giderse erkenden gelecek dedi. Ama çok korkuyorum doğarsa küvöze girerse diye. Dün hissettim kötü bişey olacağını çok ağrım vardı.
İnşallah canım ya sağlıkla gelsinler de razıyız geç gelmelerine bugünde agirlastim markete gittim market içinde kaplumbağa gibi yürüdüm korktum fazla şey almadım yürüyemiyodum kasıklarım ağrıdı bugün de yine hareketli dün tepede di yukarda , bugünde biraz aşağı inmiş dolanıyor ne yapacağını bilmiyor odaSürekli sıcak duş alıyorum artık. Sırtıma, belime, kasıklarıma su tutuyorum bakalımaman şaka bir yana canım sağlıkla gelsinler de ne zaman gelirse farketmez hiç
Amin cnm yaradin insÇok sevindim canım ,yediğimiz içtiğimiz bebişlerimize yarasın
Tesekkurler cnm. Ins alirlar da saglikla gelirlerMaşallah canıminsalalh daha da alır minnoşun 2haftada o kadar alması gsyet iyi süper zaten son aylarda sürekli alır bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?