- 15 Şubat 2021
- 160
- 291
- 18
- 37
Aynen canım benim ilk oğlum Kasım doğumlu her gün yıkamıştık. 40 gün boyunca. Banyoya UFO falan koyuyorduk.Saglik ocagindaki bayan gobegi dustukten sonra hergun banyo yaptircaksin dedi. Kışın da hergun banyo mu yaptiriliyor acaba
Eczanelerde testler varmış canım amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için dilersen ondan al yap için rahat etsinYaa inşallah doktoruma iki önce söylediğimde çok tedirgin oldu bir iki kontrol etti alttan falan da sorun yok ama su olduğunu düşünürsen gel dedi
Kızlar dün akşam hastaneye gittim. Karın ağrısı ve ıslaklık vardı. Nst de sancı çıkmadı, ultrasonda da hareketli dedi. Bebeğim 10 günde 150 gram almış. Hala minik yani. Hep 1 hafta önden gidiyordu bu kez 1 hafta geride kaldıbirde suyum azalmış doktor sınırda dedi yarın bi daha çağırdı emin olmam lazım, böyle giderse erkenden gelecek dedi. Ama çok korkuyorum doğarsa küvöze girerse diye. Dün hissettim kötü bişey olacağını çok ağrım vardı.
Yarın sabah gideyim inşallah Allah korusunGit canim benim kardeşim bile birkaç gün duyu az az gelmiş ilk hamilelikti anlamıyordu sanıyordu idrar kaçırıyor her wc ye gittiğinde çamaşırı ıslaktı sonra birkaç gün sonra randevusu vardı gitti doktor suyun szalmis deid sezeryrn doğum oldu sancı gelmedi birturlu ilaç verilmişti suni sancı , açılma sancı olmsyimca 37, haftada aldılar sezeryrne sende sor Allahh korusun bebeğini
Nasıl bir test o fikrin var mı?Eczanelerde testler varmış canım amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak için dilersen ondan al yap için rahat etsin
37+2Alalh bağışlasın canım çok sevindim ikinizde iyisiniz şüküramin insalalh sağ salim dogururuz darısı başımıza inşallah 36 haftalık mi di bebegin belden mi uyisturdun ağrı yapmıyor demi belin ağrıyo mi şuan bende belden düşünüyorum narkozu
Ay inşallah benimde ağrı yapmaz bel ağrısından korkuyorum benim bel biraz hafif gevşek hemen ağrıyor o yizdnr bakalım insalalh snin ki gibi ağrısız geçer37+2evet belden oldum epidural hiç ağrı yapmadı takarken de çıkarırken de. Sağ bacağım çok çabuk atlattı da sol bacağım biraz daha geç uyuşukluğu geçti herkeste aynı olur mu bilmiyorum
Git canim git bizim bebişler hep gününü beklemeden tek tek geliyorlar Allah korusun insalalhYarın sabah gideyim inşallah Allah korusunbelimde ağrıyor
Teşekkür ederim bende çok sevindim birazda iyi haber alayın :)Canım idrar torbana yapışmamış olmasına sevindim inşallah sıkıntısız atlatırsın süreci
Ekmeği kesmedim tatlı pek yemiyorum ama şeker takibi istedi 150 çıktı tokluk şekerHadi gozun aydin canim. Masallah kuzuya. Su fazla olunca sanirim tatli ve hamurisini tamamen kesmen gerekiyor birsey demismiydi
Bilmiyorum canım forumda okumuştum aklımda kalmış idrar testi gibi zannedersemNasıl bir test o fikrin var mı?
Aynen yaa Ekim bebişleri duramıyor :)Git canim git bizim bebişler hep gününü beklemeden tek tek geliyorlar Allah korusun insalalh
Onu bulması o kadar kolay değilmiş galiba canım ya. Başka bir yerde yazmıştı da bir arkadaş , kaç eczane dolanmış bulamamışBilmiyorum canım forumda okumuştum aklımda kalmış idrar testi gibi zannedersem
Bizdee aramıştık onceden bbulamadikOnu bulması o kadar kolay değilmiş galiba canım ya. Başka bir yerde yazmıştı da bir arkadaş , kaç eczane dolanmış bulamamış
Evet evet bir efsane olarak geziyor ama bulmak zor :))Bizdee aramıştık onceden bbulamadik
Haftan kaç canım, ben yaşamıyorum ama benim haftam daha küçükMerhaba arkadaşlar bugün 10 dk ara ile bel ağrısı ile başlayan adet agrisi gibi ağrılarım.oldu 2 saat falan sürdü. Bunlar sancı mı acaba sezeryan olacağım ama suyum mu gelecek bunu sizde yasiyormusunuz
Merhaba gözünüz aydın. Beni dr 37+1 de planlıyor sezeryan kordon dolanmasından dolayı.ama ciğer geliştirici yapalım dedi tedbir amaclı sizle günümüz aynı olacak sizede uygulandimi bu igne veya ciğerle ilgili bir sıkıntınız oldu mu37+2evet belden oldum epidural hiç ağrı yapmadı takarken de çıkarırken de. Sağ bacağım çok çabuk atlattı da sol bacağım biraz daha geç uyuşukluğu geçti herkeste aynı olur mu bilmiyorum
35+5Haftan kaç canım, ben yaşamıyorum ama benim haftam daha küçük
Ben de çok bilmiyorum canım acaba ecza depolarından istenmez mi kiOnu bulması o kadar kolay değilmiş galiba canım ya. Başka bir yerde yazmıştı da bir arkadaş , kaç eczane dolanmış bulamamış
37+5 3000 gramdı senin peki canımSende al perşembeye39 hafta iyi yeter onlar için şuan kaç kg olmuş bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?