2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Saglik ocagindaki bayan gobegi dustukten sonra hergun banyo yaptircaksin dedi. Kışın da hergun banyo mu yaptiriliyor acaba
Aynen canım benim ilk oğlum Kasım doğumlu her gün yıkamıştık. 40 gün boyunca. Banyoya UFO falan koyuyorduk. Ama kimi kişiler bi gün durup bi gün yıkıyolarmış.

Açıkçası zannetmiyorum küveze gireceğini. Doğarken ciğerine yada sarılık gibi bir sorunu olmazsa. Çünkü son muayenede doktorum kilosunun az olması küveze girmesi için tek başına yeterli bir sebep olmadığını söyledi. Özellikle 2200ü geçtiyse

Yarın sabah gideyim inşallah Allah korusun belimde ağrıyor

37+2 evet belden oldum epidural hiç ağrı yapmadı takarken de çıkarırken de. Sağ bacağım çok çabuk atlattı da sol bacağım biraz daha geç uyuşukluğu geçti herkeste aynı olur mu bilmiyorum

37+2 evet belden oldum epidural hiç ağrı yapmadı takarken de çıkarırken de. Sağ bacağım çok çabuk atlattı da sol bacağım biraz daha geç uyuşukluğu geçti herkeste aynı olur mu bilmiyorum
Ay inşallah benimde ağrı yapmaz bel ağrısından korkuyorum benim bel biraz hafif gevşek hemen ağrıyor o yizdnr bakalım insalalh snin ki gibi ağrısız geçer

Canım idrar torbana yapışmamış olmasına sevindim inşallah sıkıntısız atlatırsın süreci
Teşekkür ederim bende çok sevindim birazda iyi haber alayın :)
Hadi gozun aydin canim. Masallah kuzuya. Su fazla olunca sanirim tatli ve hamurisini tamamen kesmen gerekiyor birsey demismiydi
Ekmeği kesmedim tatlı pek yemiyorum ama şeker takibi istedi 150 çıktı tokluk şeker

Merhaba arkadaşlar bugün 10 dk ara ile bel ağrısı ile başlayan adet agrisi gibi ağrılarım.oldu 2 saat falan sürdü. Bunlar sancı mı acaba sezeryan olacağım ama suyum mu gelecek bunu sizde yasiyormusunuz

Merhaba arkadaşlar bugün 10 dk ara ile bel ağrısı ile başlayan adet agrisi gibi ağrılarım.oldu 2 saat falan sürdü. Bunlar sancı mı acaba sezeryan olacağım ama suyum mu gelecek bunu sizde yasiyormusunuz
Haftan kaç canım, ben yaşamıyorum ama benim haftam daha küçük

Merhaba gözünüz aydın. Beni dr 37+1 de planlıyor sezeryan kordon dolanmasından dolayı.ama ciğer geliştirici yapalım dedi tedbir amaclı sizle günümüz aynı olacak sizede uygulandimi bu igne veya ciğerle ilgili bir sıkıntınız oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…