- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Benimde bel ağrım çok oluyorMerhaba arkadaşlar bugün 10 dk ara ile bel ağrısı ile başlayan adet agrisi gibi ağrılarım.oldu 2 saat falan sürdü. Bunlar sancı mı acaba sezeryan olacağım ama suyum mu gelecek bunu sizde yasiyormusunuz
Yok canım ben hergin yapmıyordum ne gerek bebek neresi kirleniyoSaglik ocagindaki bayan gobegi dustukten sonra hergun banyo yaptircaksin dedi. Kışın da hergun banyo mu yaptiriliyor acaba
En son 36. Haftada 3,300 Gr di minik tombiş im37+5 3000 gramdı senin peki canım
Çok sağ olunRabbim yardımcınız olsuninşallah zamanını bekler bebeğiniz bende google girip 35 haftalık bebek küvöze girmiş mi hep ona bakıyorum. 2300-2400 filan doğanlar bile girmemiş. Gelişimi iyiyse girmiyormuş. Olumlu düşünelim olumlu olsun
İnşallah canımCanım öncelikle inşallah vakti zamanını bekler ,
Ama beklemese bile kritik aşamayı geçtin . O yüzden kendini strese sokma .
İnşallah canımKorkma canim Allahin izni ile hic birsey olmaz. 32 haftada dogup kuveze girmeyen de okudum. Soyle dusun kuvez e girse bile onun sagligi acisindan girecek. Onemli olan saglikli bir sekilde dunyaya gelmesi. 39 40 haftada dogup kuveze giren de var ona bakilirsa. Kendini hic strese sokma. Yeterki saglikla dunyaya gelsin
Aklıma direkt sen geldin canım. Seninle konuştuk akşam, sabahına doğum yapmıştın. Kesinlikle en iyisi neyse o olsun inşallah. Benimki de girmez inşallah erkenden gelirse. Belki bekler de yarın daha emin olacak.Canım ben de çok korkmuştum ama korkma lütfen haftan fena değil. Benim bebeğim 2.175 gram doğdu Allah’ın izniyle girmedi kuvöze. İçini ferah tut ki girse bile onun sağlığı için ben ona da hazırdım yani. Önemli olan onların iyiliği değil mi zaten
İnşallah sabreder de gelmezİnşallah canım biraz daha sabreder aslında yine iyi belki küçük ihtimal gitmeyebilir kuveze inşallah girmez kuvezeRabb'im hayırlısını nasip etsin inşallah
bebeğim ultrasonda 34+4 gözüküyor. Kilosu da 2310. Yarın bı daha çağırdı inşallah acele etmez gelmek için, gelirse de sıkıntısız olur.Canım haftan 36 olmuş bile maşallah. Erkenden gelse bile Küvöze de girse hemen toparlar canım hiç sıkma canını. Suyunun çoğalması için bol bol su iç. Şeker sorunun yoksa havuç suyu da iyi geliyormuş, su artırıyormuş. Erkenden gelecek olsa nstde sancı filan çıkardı. Bol bol dinlen, geçmiş olsun
Yarın kaçta gidecen bizi haberdar et canım inşallah bekler bebiş sabrederÇok sağ olunbenim tam 2310 inşallah biraz daha bekler. Sürekli elim karnımda. Bişey olacak birden su gelecek zannediyorum. Doktor hareket hissetmezsen hemen gel dedi.
İnşallah canımama insan ister istemez stres oluyor, her şeyin hayırlısı belki daha vardır
İnşallah canımbakalım yarın nolacak. Ne olur ne olmaz diye her şeyi hazır ettim. Bı sürpriz yapıp gelirse hazır olayım diye. Belki bekler 37 yi geçer
Aklıma direkt sen geldin canım. Seninle konuştuk akşam, sabahına doğum yapmıştın. Kesinlikle en iyisi neyse o olsun inşallah. Benimki de girmez inşallah erkenden gelirse. Belki bekler de yarın daha emin olacak.
İnşallah sabreder de gelmezbana çekmez tezcanlı olmaz dedim ama böyle giderse erkenden gelecek. Yarın belli olacak doktor emin olmam lazım dedi.
bebeğim ultrasonda 34+4 gözüküyor. Kilosu da 2310. Yarın bı daha çağırdı inşallah acele etmez gelmek için, gelirse de sıkıntısız olur.Nst ve hareketlerinde sıkıntı yok bana heyecan yaşatıyordur inşallah sadec, arada yapıyor böyle bu da öyledir
İnşallah canımAçıkçası zannetmiyorum küveze gireceğini. Doğarken ciğerine yada sarılık gibi bir sorunu olmazsa. Çünkü son muayenede doktorum kilosunun az olması küveze girmesi için tek başına yeterli bir sebep olmadığını söyledi. Özellikle 2200ü geçtiyse
Bende hergun yıkayamam bu slmsnya havası doğum zaten şuan donuyoruz ceketlerle dışarı çıkıyoruzSaglik ocagindaki bayan gobegi dustukten sonra hergun banyo yaptircaksin dedi. Kışın da hergun banyo mu yaptiriliyor acaba
4 buçukta canım. İnşallah bekler sonuna kadar olmazsa da biraz daha idare ederYarın kaçta gidecen bizi haberdar et canım inşallah bekler bebiş sabreder
İnsalalh csnim hareketli olmasından pozisyon dan oldolsyi suyu öyle gözüküyordur bol suyunu iç iki günde olsa Allah büyük belki soyu çoğalır4 buçukta canım. İnşallah bekler sonuna kadar olmazsa da biraz daha idare ederBazen bebeğin konumundan dolayı da su az gözüküyor olabilir dedi. İnşallah benim minnak oğlumun hareketli olmasından öyledir
Ya herkesin vücudu Doğumu aynı olacak diye bişey Yok sen stres sıkıntı yapma. Gelirse de başım üstüne de haftası güzel kendi sağlıklıysa hiiiç dert etme. Bana doktorum 2.600 dedi kilosuna 400 gram yanılma payı çıktı ki bu altı üstü olabiliyormuş. İnan ki kilosu dert değil bak en son 2.300 olmuştu kilosu günde 45 gram almış dedi doktor. gittikçe de büyüyecek yani. Gelişimi önemli 4 kilo üstünde doğan da girebiliyor kuvöze 2 kilo doğan girmeyebiliyo sen onu düşünme. İnşallah biraz daha bekler beklemezse de sağlıkla gelsin önemli olan sağlıklı olmasıAklıma direkt sen geldin canım. Seninle konuştuk akşam, sabahına doğum yapmıştın. Kesinlikle en iyisi neyse o olsun inşallah. Benimki de girmez inşallah erkenden gelirse. Belki bekler de yarın daha emin olacak.
İnşallah canım. Nst temizse bence sıkıntı yapma. Aksi ni durum olsa nstde çıkardı herhalde.Çok sağ olunbenim tam 2310 inşallah biraz daha bekler. Sürekli elim karnımda. Bişey olacak birden su gelecek zannediyorum. Doktor hareket hissetmezsen hemen gel dedi.
İnşallah canımama insan ister istemez stres oluyor, her şeyin hayırlısı belki daha vardır
İnşallah canımbakalım yarın nolacak. Ne olur ne olmaz diye her şeyi hazır ettim. Bı sürpriz yapıp gelirse hazır olayım diye. Belki bekler 37 yi geçer
Aklıma direkt sen geldin canım. Seninle konuştuk akşam, sabahına doğum yapmıştın. Kesinlikle en iyisi neyse o olsun inşallah. Benimki de girmez inşallah erkenden gelirse. Belki bekler de yarın daha emin olacak.
İnşallah sabreder de gelmezbana çekmez tezcanlı olmaz dedim ama böyle giderse erkenden gelecek. Yarın belli olacak doktor emin olmam lazım dedi.
bebeğim ultrasonda 34+4 gözüküyor. Kilosu da 2310. Yarın bı daha çağırdı inşallah acele etmez gelmek için, gelirse de sıkıntısız olur.Nst ve hareketlerinde sıkıntı yok bana heyecan yaşatıyordur inşallah sadec, arada yapıyor böyle bu da öyledir
Havuç yemeye başladım sabah akşam artık ne kadar kalırsa o kadar kâr gözüyle bakacağım eğer azalma devam ederse. Her şeyin hayırlısıİnsalalh csnim hareketli olmasından pozisyon dan oldolsyi suyu öyle gözüküyordur bol suyunu iç iki günde olsa Allah büyük belki soyu çoğalır
İnşallah canım sağlıklı olsun da erken doğmasını sorun etmiyorum.Ya herkesin vücudu Doğumu aynı olacak diye bişey Yok sen stres sıkıntı yapma. Gelirse de başım üstüne de haftası güzel kendi sağlıklıysa hiiiç dert etme. Bana doktorum 2.600 dedi kilosuna 400 gram yanılma payı çıktı ki bu altı üstü olabiliyormuş. İnan ki kilosu dert değil bak en son 2.300 olmuştu kilosu günde 45 gram almış dedi doktor. gittikçe de büyüyecek yani. Gelişimi önemli 4 kilo üstünde doğan da girebiliyor kuvöze 2 kilo doğan girmeyebiliyo sen onu düşünme. İnşallah biraz daha bekler beklemezse de sağlıkla gelsin önemli olan sağlıklı olmasıBak minnacık bişey kucağımda yatıyo şimdi
Doktor da o yüzden şüpheye düştü sanırım canım, bi daha çağırdı o yüzden. Zaten su azalmasında normal doğum pek olmuyormuş sezeryanla, kontrollü oluyormuş. Dün akşamdan beri okumadığım makale kalmadı. Yarın bi olsun da hayırlısı her şeyin erken gelirse de sağlıklı olsun da yapacak birşey yok.İnşallah canım. Nst temizse bence sıkıntı yapma. Aksi ni durum olsa nstde çıkardı herhalde.
Çok geçmiş olsun canımKızlar kedim nasıl yaptıysa ön patisini acıtmış. Sol patisini basmıyor üstüne. Dokunduruyor bize, masaj yapıp seviyoruz patisini. Yavaşça büküyoruz birşey varmı diye bakmak için. Bir kaç saniye sonra ellettirmiyor kızıyor. Öyle kızarıklık, şişme vs yok. Pazartesi aşı için götürecektik. Yarın da düzelmezse patisi götüreceğiz. Canım çok sıkıldı gerçekten, ağlamaktan gözlerim şişti.ağladıkça midem de bulanıyor. Kasılıyorum da sanki
Hayırlısı olsun inşallah canım, şifa versin Rabbim ikinize deHavuç yemeye başladım sabah akşam artık ne kadar kalırsa o kadar kâr gözüyle bakacağım eğer azalma devam ederse. Her şeyin hayırlısı
İnşallah canım sağlıklı olsun da erken doğmasını sorun etmiyorum.
Ay evet minnacık bebişin nasıl oldu iyi demi sağlıklıdır inşallahçok heyecanlı bazen diyorum erken gelsin öpeyim koklayayım. Ne bileyim çok değişik hissediyorum
Doktor da o yüzden şüpheye düştü sanırım canım, bi daha çağırdı o yüzden. Zaten su azalmasında normal doğum pek olmuyormuş sezeryanla, kontrollü oluyormuş. Dün akşamdan beri okumadığım makale kalmadı. Yarın bi olsun da hayırlısı her şeyin erken gelirse de sağlıklı olsun da yapacak birşey yok.
Valla ya canım çok sıkıldı, durup durup ağlıyorum. Şuanlık rahat bıraktık. Korkmuştur belki ondan basmıyordur diye. Basmazsa yarın filan götüreceğiz bakalımÇok geçmiş olsun canıminşallah incitmemistir yavrucak patisini rahat bırakın dokuayin belki biryere sıkıştırdı şuan tazedir ağrısı inslalah geçer yarına sende canını sıkma son haftaların uzuldukce kasilirsin hep
Bebişim çook şükür iyi.İnşallah canım sağlıklı olsun da erken doğmasını sorun etmiyorum.
Ay evet minnacık bebişin nasıl oldu iyi demi sağlıklıdır inşallahçok heyecanlı bazen diyorum erken gelsin öpeyim koklayayım. Ne bileyim çok değişik hissediyorum
İnşallah birşey yoktur o şimdi basmaya korkuyordur dolasmasin ortalıkta knedini fszlaxyormasin oda insalalh düzelirValla ya canım çok sıkıldı, durup durup ağlıyorum. Şuanlık rahat bıraktık. Korkmuştur belki ondan basmıyordur diye. Basmazsa yarın filan götüreceğiz bakalım
MasalalhBebişim çook şükür iyi.Sadece göbeği erken düştüğü için minik minik kan sürülüyo bezine. Fototerapi aldığı için düştü içerde aktif damar var muhtemelen dedi doktoru geçecek inşallah ufak tefek şeyler olacak elbet :) sarılığı atlattık hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?