2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba arkadaşlar bugün 10 dk ara ile bel ağrısı ile başlayan adet agrisi gibi ağrılarım.oldu 2 saat falan sürdü. Bunlar sancı mı acaba sezeryan olacağım ama suyum mu gelecek bunu sizde yasiyormusunuz
Benimde bel ağrım çok oluyor hatta gün boyu bel ağrım var.. Doktora geçen hafta sordum. Kilo alıyor ve hareket etmiyorsun dedi o yüzden dedi. Haftam 34+6 benim sancı değildir umarım bu ağrılar sizinde benim de

Saglik ocagindaki bayan gobegi dustukten sonra hergun banyo yaptircaksin dedi. Kışın da hergun banyo mu yaptiriliyor acaba
Yok canım ben hergin yapmıyordum ne gerek bebek neresi kirleniyo bazen poposunu yıkıyordum pişik olmasın diye

Ben
37+5 3000 gramdı senin peki canım
En son 36. Haftada 3,300 Gr di minik tombiş imsalı günü narkoz için gidecem son muanem yapılacak bakalım o zaman a kadar kaç Gr aldı doktor 3,500 u geçer dedi bende son haftalar az yoyorum çok kilo aldım ağır oldum

Çok sağ olun benim tam 2310 inşallah biraz daha bekler. Sürekli elim karnımda. Bişey olacak birden su gelecek zannediyorum. Doktor hareket hissetmezsen hemen gel dedi.
Canım öncelikle inşallah vakti zamanını bekler ,
Ama beklemese bile kritik aşamayı geçtin . O yüzden kendini strese sokma .
İnşallah canım ama insan ister istemez stres oluyor, her şeyin hayırlısı belki daha vardır
İnşallah canım bakalım yarın nolacak. Ne olur ne olmaz diye her şeyi hazır ettim. Bı sürpriz yapıp gelirse hazır olayım diye. Belki bekler 37 yi geçer
Aklıma direkt sen geldin canım. Seninle konuştuk akşam, sabahına doğum yapmıştın. Kesinlikle en iyisi neyse o olsun inşallah. Benimki de girmez inşallah erkenden gelirse. Belki bekler de yarın daha emin olacak.
İnşallah canım biraz daha sabreder aslında yine iyi belki küçük ihtimal gitmeyebilir kuveze inşallah girmez kuveze Rabb'im hayırlısını nasip etsin inşallah
İnşallah sabreder de gelmez bana çekmez tezcanlı olmaz dedim ama böyle giderse erkenden gelecek. Yarın belli olacak doktor emin olmam lazım dedi.
bebeğim ultrasonda 34+4 gözüküyor. Kilosu da 2310. Yarın bı daha çağırdı inşallah acele etmez gelmek için, gelirse de sıkıntısız olur. Nst ve hareketlerinde sıkıntı yok bana heyecan yaşatıyordur inşallah sadec, arada yapıyor böyle bu da öyledir

Yarın kaçta gidecen bizi haberdar et canım inşallah bekler bebiş sabreder

İnşallah canım 39 u beklemez dedi böyle giderse ben erken doğumdan değil de ciğeri gelişmez bı sıkıntı olur diye korkuyorum. Rabbim her şeyin iyisini bilir. Belki böylesi daha iyidir, daha vardır belki hayırlısı her şeyin

Saglik ocagindaki bayan gobegi dustukten sonra hergun banyo yaptircaksin dedi. Kışın da hergun banyo mu yaptiriliyor acaba
Bende hergun yıkayamam bu slmsnya havası doğum zaten şuan donuyoruz ceketlerle dışarı çıkıyoruz ilk aylar sırf ıslak mendille tahriş olmasın diye yıkarım sicsk suda haftada en fazla iki defa yiksyabilirm çoğu zaman 1 yıkarım cocuklarimi ama her üstlerini değiştirince sicsk suya ssmpuanini koyar sonra bezle vücudunu silerim yoksa hergun yıkarak hasta ederiz kız , yazın sıkıntı değil UFO yada obur elektrikli soba varsa odanın ortasına leğeni getir sobayı aç önünde yıka sicsk kalır üşümesin diye banyo soğuk. Ya günahlar hasta olmasinalr

Yarın kaçta gidecen bizi haberdar et canım inşallah bekler bebiş sabreder
4 buçukta canım. İnşallah bekler sonuna kadar olmazsa da biraz daha idare eder Bazen bebeğin konumundan dolayı da su az gözüküyor olabilir dedi. İnşallah benim minnak oğlumun hareketli olmasından öyledir

4 buçukta canım. İnşallah bekler sonuna kadar olmazsa da biraz daha idare eder Bazen bebeğin konumundan dolayı da su az gözüküyor olabilir dedi. İnşallah benim minnak oğlumun hareketli olmasından öyledir
İnsalalh csnim hareketli olmasından pozisyon dan oldolsyi suyu öyle gözüküyordur bol suyunu iç iki günde olsa Allah büyük belki soyu çoğalır

Aklıma direkt sen geldin canım. Seninle konuştuk akşam, sabahına doğum yapmıştın. Kesinlikle en iyisi neyse o olsun inşallah. Benimki de girmez inşallah erkenden gelirse. Belki bekler de yarın daha emin olacak.
Ya herkesin vücudu Doğumu aynı olacak diye bişey Yok sen stres sıkıntı yapma. Gelirse de başım üstüne de haftası güzel kendi sağlıklıysa hiiiç dert etme. Bana doktorum 2.600 dedi kilosuna 400 gram yanılma payı çıktı ki bu altı üstü olabiliyormuş. İnan ki kilosu dert değil bak en son 2.300 olmuştu kilosu günde 45 gram almış dedi doktor. gittikçe de büyüyecek yani. Gelişimi önemli 4 kilo üstünde doğan da girebiliyor kuvöze 2 kilo doğan girmeyebiliyo sen onu düşünme. İnşallah biraz daha bekler beklemezse de sağlıkla gelsin önemli olan sağlıklı olması Bak minnacık bişey kucağımda yatıyo şimdi

İnşallah canım. Nst temizse bence sıkıntı yapma. Aksi ni durum olsa nstde çıkardı herhalde.

Kızlar kedim nasıl yaptıysa ön patisini acıtmış. Sol patisini basmıyor üstüne. Dokunduruyor bize, masaj yapıp seviyoruz patisini. Yavaşça büküyoruz birşey varmı diye bakmak için. Bir kaç saniye sonra ellettirmiyor kızıyor. Öyle kızarıklık, şişme vs yok. Pazartesi aşı için götürecektik. Yarın da düzelmezse patisi götüreceğiz. Canım çok sıkıldı gerçekten, ağlamaktan gözlerim şişti. ağladıkça midem de bulanıyor. Kasılıyorum da sanki

İnsalalh csnim hareketli olmasından pozisyon dan oldolsyi suyu öyle gözüküyordur bol suyunu iç iki günde olsa Allah büyük belki soyu çoğalır
Havuç yemeye başladım sabah akşam artık ne kadar kalırsa o kadar kâr gözüyle bakacağım eğer azalma devam ederse. Her şeyin hayırlısı
İnşallah canım sağlıklı olsun da erken doğmasını sorun etmiyorum.
Ay evet minnacık bebişin nasıl oldu iyi demi sağlıklıdır inşallah çok heyecanlı bazen diyorum erken gelsin öpeyim koklayayım. Ne bileyim çok değişik hissediyorum
İnşallah canım. Nst temizse bence sıkıntı yapma. Aksi ni durum olsa nstde çıkardı herhalde.
Doktor da o yüzden şüpheye düştü sanırım canım, bi daha çağırdı o yüzden. Zaten su azalmasında normal doğum pek olmuyormuş sezeryanla, kontrollü oluyormuş. Dün akşamdan beri okumadığım makale kalmadı. Yarın bi olsun da hayırlısı her şeyin erken gelirse de sağlıklı olsun da yapacak birşey yok.

Çok geçmiş olsun canım inşallah incitmemistir yavrucak patisini rahat bırakın dokuayin belki biryere sıkıştırdı şuan tazedir ağrısı inslalah geçer yarına sende canını sıkma son haftaların uzuldukce kasilirsin hep

Hayırlısı olsun inşallah canım, şifa versin Rabbim ikinize de

Valla ya canım çok sıkıldı, durup durup ağlıyorum. Şuanlık rahat bıraktık. Korkmuştur belki ondan basmıyordur diye. Basmazsa yarın filan götüreceğiz bakalım

Bebişim çook şükür iyi. Sadece göbeği erken düştüğü için minik minik kan sürülüyo bezine. Fototerapi aldığı için düştü içerde aktif damar var muhtemelen dedi doktoru geçecek inşallah ufak tefek şeyler olacak elbet :) sarılığı atlattık hamdolsun

Valla ya canım çok sıkıldı, durup durup ağlıyorum. Şuanlık rahat bıraktık. Korkmuştur belki ondan basmıyordur diye. Basmazsa yarın filan götüreceğiz bakalım
İnşallah birşey yoktur o şimdi basmaya korkuyordur dolasmasin ortalıkta knedini fszlaxyormasin oda insalalh düzelir

Masalalh insalalh hep iyi olur minnacık şey kiloda alır toparlanır inslalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…