Çok şükür bi sıkıntı olmadı bizde küvöze falan girmedi. Doktorum iğne de söylememişti ben olmadım. Ama doktorunuz bir şey planlıyordur herldeMerhaba gözünüz aydın. Beni dr 37+1 de planlıyor sezeryan kordon dolanmasından dolayı.ama ciğer geliştirici yapalım dedi tedbir amaclı sizle günümüz aynı olacak sizede uygulandimi bu igne veya ciğerle ilgili bir sıkıntınız oldu mu
Oy kıyamam ona. Benim de kızım patisini incitmisti biraz topallar gibi falan yapmıştı ağlaya ağlaya bir hal olmuştum ama sonra hemen eski haline geri dönmüştü. Azcik bekle canım devam ederse göturursunuz. Benim de inanılmaz canım sıkılıyor en ufak bir yerleri acisa sanki benim aciyor kadar üzülüyorum :)Valla ya canım çok sıkıldı, durup durup ağlıyorum. Şuanlık rahat bıraktık. Korkmuştur belki ondan basmıyordur diye. Basmazsa yarın filan götüreceğiz bakalım
Canım benim Allah razı olsun inşallah cümlemizin bebeği iyi olsunMasalalhinsalalh hep iyi olur minnacık şey kiloda alır toparlanır inslalah
İnşallah canım39 u beklemez dedi böyle giderse ben erken doğumdan değil de ciğeri gelişmez bı sıkıntı olur diye korkuyorum. Rabbim her şeyin iyisini bilir. Belki böylesi daha iyidir, daha vardır belki hayırlısı her şeyin
Ayy herkes bebeğine kavuştu bendeki bu özlem ne anlamadım sanki ilk bebwgim olacak daha kizm gözümde bebek 18 aylık onun pabucu dama atılacakCanım benim Allah razı olsun inşallah cümlemizin bebeği iyi olsun
Ne güzel böyle hayvsnseverliginizOy kıyamam ona. Benim de kızım patisini incitmisti biraz topallar gibi falan yapmıştı ağlaya ağlaya bir hal olmuştum ama sonra hemen eski haline geri dönmüştü. Azcik bekle canım devam ederse göturursunuz. Benim de inanılmaz canım sıkılıyor en ufak bir yerleri acisa sanki benim aciyor kadar üzülüyorum :)
Benim de zaten son haftam normal olarak karşıliyorim artık bu ağrılarıBu ara çok belim ağrıyor sizde durumlar nasıl? Ağrı sızı var mı?
Ara sıra basıyor, aklına gelince geri kaldırıyor hemen. Halı tırmaladı birazcık, yavaş yavaş korkusu geçecek sanırım bakalımOy kıyamam ona. Benim de kızım patisini incitmisti biraz topallar gibi falan yapmıştı ağlaya ağlaya bir hal olmuştum ama sonra hemen eski haline geri dönmüştü. Azcik bekle canım devam ederse göturursunuz. Benim de inanılmaz canım sıkılıyor en ufak bir yerleri acisa sanki benim aciyor kadar üzülüyorum :)
Deneyeyim canım hiç geçmedi hala ağrıyor ara ara uyuyup uyanıyorum. Sağ olasınNe güzel böyle hayvsnseverliginizben kedileri severim ama tüylerden dolayı hep tiksindim ,çok isterim küçük minyon tipli kedi veya köpek beslemek ama ailem ve eismin ailesinden dolayı hayvan besleme dik hiç birde mezhep den dolayı insan bilemiyor ne yapacağını (şafiyim) haram olur mu köpeğe ellemek hiç ellemedim köpeğe , birde kedi beslesem çevremdeki yakınlarım yemek yemez su içmez tiksinir tüylerden tabi bende öyleyim acaba tüyleri girdimi mutfağa tezgah a çıkıyor mu kedi insan bilmediği alışmadigi için bilemiyor
Benim de zaten son haftam normal olarak karşıliyorim artık bu ağrılarıbacak arana yastik koy yüksek olsun biraz yan üst belki geçer benimki öyle geçiyordu sağ sol yatardim belim kopardı sonra kalın yastık koydum bacak arama yan yattım hep ağrılarımi hafifletti canım dene istersen
Oyy kuzum o da ana kuzusu daha napsınAyy herkes bebeğine kavuştu bendeki bu özlem ne anlamadım sanki ilk bebwgim olacak daha kizm gözümde bebek 18 aylık onun pabucu dama atılacaküzülüyorum küçük abla olacak kızım yiprancak kıskanç zaten benden ilgi ister hiç babaci değil ben birde bebekle ilgilenincectahmin ediyorum bana sokulacak kucağıma gelmei isteyecek sarilmami isteyecek beni de zor günler bekliyor
Valla hiç umrumda değil canım milletin ne düşündüğü. Tiksinen gelmesin evimeNe güzel böyle hayvsnseverliginizben kedileri severim ama tüylerden dolayı hep tiksindim ,çok isterim küçük minyon tipli kedi veya köpek beslemek ama ailem ve eismin ailesinden dolayı hayvan besleme dik hiç birde mezhep den dolayı insan bilemiyor ne yapacağını (şafiyim) haram olur mu köpeğe ellemek hiç ellemedim köpeğe , birde kedi beslesem çevremdeki yakınlarım yemek yemez su içmez tiksinir tüylerden tabi bende öyleyim acaba tüyleri girdimi mutfağa tezgah a çıkıyor mu kedi insan bilmediği alışmadigi için bilemiyor
Senin kıza ben bile üzülüyorumAyy herkes bebeğine kavuştu bendeki bu özlem ne anlamadım sanki ilk bebwgim olacak daha kizm gözümde bebek 18 aylık onun pabucu dama atılacaküzülüyorum küçük abla olacak kızım yiprancak kıskanç zaten benden ilgi ister hiç babaci değil ben birde bebekle ilgilenincectahmin ediyorum bana sokulacak kucağıma gelmei isteyecek sarilmami isteyecek beni de zor günler bekliyor
Cnm benim tokluk 144 cikmisti. Diyete girdim 24 haftalikken. Diyetten sonraki olcumler ii cikti ama doguma kadar diyete dewam. Ekmegi kesmiyosun 3 ana ogunde 1 dilim tam bugday yemen gerekiyor. Ben normalde bu kadar ekmek yemiyodum o da saglikli degilmis ve gercekten de diyete basladiktan sonra hic kilo almadim. Ama tatliyi hic yemedim. Patates hamur isi fln yemedim. Meyveyi kontrollu yedim cnmTeşekkür ederim bende çok sevindim birazda iyi haber alayın :)
Ekmeği kesmedim tatlı pek yemiyorum ama şeker takibi istedi 150 çıktı tokluk şeker
Benimki 2. Kattan asagi atlamisti. Basamiyodu patisinin ustune. Ben de cok uzulmustum o gece. sabah bi kalktim at gibi kosturuyodu. Ins seninki de oyle olur cnmKızlar kedim nasıl yaptıysa ön patisini acıtmış. Sol patisini basmıyor üstüne. Dokunduruyor bize, masaj yapıp seviyoruz patisini. Yavaşça büküyoruz birşey varmı diye bakmak için. Bir kaç saniye sonra ellettirmiyor kızıyor. Öyle kızarıklık, şişme vs yok. Pazartesi aşı için götürecektik. Yarın da düzelmezse patisi götüreceğiz. Canım çok sıkıldı gerçekten, ağlamaktan gözlerim şişti.ağladıkça midem de bulanıyor. Kasılıyorum da sanki
Bel ve sirt agrisi bende de cok oluyo malesef. 3. Trimestera uygun pilatesler var youtubeda. Onlar rahatlatiyo beni. Bi bene istersen hareketler hafif zaten omurga esnetmeler ii oluyoBu ara çok belim ağrıyor sizde durumlar nasıl? Ağrı sızı var mı?
Cok gecmis olsun cnm. Hastanelerde olan bu tarz seyler gercekten cok can sikici. Sen ve bebis saglikla atlatmisiniz cok sukur cnm. Allahta bi sorun olmamis da ani olarak kalcak cnm. E naptin canta hazir olmayinca hastane mi verdi biseyler?Selam kızlar mesajlarınıza hepsini okuyamadım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dilek dualarınız için Allah herkesi sağ salim evladına kavuştursun . Doğumum oldu epidural sezeryan ama sabah gittiğim suyum geldiği halde bir önceki gebeliğim de sezeryan olmasına rağmen öğleden sonra 2.30 ta ancak aldılar ameliyata sıra varmış ki o hastanede personelim rezilliğime bakın .suyum bitti artık sancı çekiyorum bildigin halen bekletiliyorum hermeyse aldılar beni kızımı hemen cıkardılar benim amlyt sürdü yanlış damar kesilmiş kanattılar acil Dr çağırdılar işin kötüsü epidural oldugum için herkesi duyuyorum personel oldugum için ne dediklerini anlıyorum 8/5 tansiyonum yerlere düşerken iğneler yapılıyor beni konuşturmaya çalışıyorlar vs vs Boyle bir vaka oldum sayelerinde. Ama hamd olsun şimdi çok çok iyiyiz yarına taburcu olucaz insallah . Her an herşey olacak gibi lütfen hazırlıklarınızı çantanızı vs hazırlayın ben erken diye yapmamıştım sezeryan olacahım için 38 e daha var diyordum Boyle oldu .
Canim su gelmesinden uyandin mi acaba yoksa uyandiginda islaklkk la mi farkettinSelam kızlar mesajlarınıza hepsini okuyamadım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dilek dualarınız için Allah herkesi sağ salim evladına kavuştursun . Doğumum oldu epidural sezeryan ama sabah gittiğim suyum geldiği halde bir önceki gebeliğim de sezeryan olmasına rağmen öğleden sonra 2.30 ta ancak aldılar ameliyata sıra varmış ki o hastanede personelim rezilliğime bakın .suyum bitti artık sancı çekiyorum bildigin halen bekletiliyorum hermeyse aldılar beni kızımı hemen cıkardılar benim amlyt sürdü yanlış damar kesilmiş kanattılar acil Dr çağırdılar işin kötüsü epidural oldugum için herkesi duyuyorum personel oldugum için ne dediklerini anlıyorum 8/5 tansiyonum yerlere düşerken iğneler yapılıyor beni konuşturmaya çalışıyorlar vs vs Boyle bir vaka oldum sayelerinde. Ama hamd olsun şimdi çok çok iyiyiz yarına taburcu olucaz insallah . Her an herşey olacak gibi lütfen hazırlıklarınızı çantanızı vs hazırlayın ben erken diye yapmamıştım sezeryan olacahım için 38 e daha var diyordum Boyle oldu .
Merhaba canim su gelmesi ile mi uyandin yoksa uyandiginda islaklkk mi farketmistinSelam kızlar mesajlarınıza hepsini okuyamadım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dilek dualarınız için Allah herkesi sağ salim evladına kavuştursun . Doğumum oldu epidural sezeryan ama sabah gittiğim suyum geldiği halde bir önceki gebeliğim de sezeryan olmasına rağmen öğleden sonra 2.30 ta ancak aldılar ameliyata sıra varmış ki o hastanede personelim rezilliğime bakın .suyum bitti artık sancı çekiyorum bildigin halen bekletiliyorum hermeyse aldılar beni kızımı hemen cıkardılar benim amlyt sürdü yanlış damar kesilmiş kanattılar acil Dr çağırdılar işin kötüsü epidural oldugum için herkesi duyuyorum personel oldugum için ne dediklerini anlıyorum 8/5 tansiyonum yerlere düşerken iğneler yapılıyor beni konuşturmaya çalışıyorlar vs vs Boyle bir vaka oldum sayelerinde. Ama hamd olsun şimdi çok çok iyiyiz yarına taburcu olucaz insallah . Her an herşey olacak gibi lütfen hazırlıklarınızı çantanızı vs hazırlayın ben erken diye yapmamıştım sezeryan olacahım için 38 e daha var diyordum Boyle oldu .
Canım herşeye rağmen senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim. Rabbim bir ömür sağlık sıhhat versin inşallahSelam kızlar mesajlarınıza hepsini okuyamadım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dilek dualarınız için Allah herkesi sağ salim evladına kavuştursun . Doğumum oldu epidural sezeryan ama sabah gittiğim suyum geldiği halde bir önceki gebeliğim de sezeryan olmasına rağmen öğleden sonra 2.30 ta ancak aldılar ameliyata sıra varmış ki o hastanede personelim rezilliğime bakın .suyum bitti artık sancı çekiyorum bildigin halen bekletiliyorum hermeyse aldılar beni kızımı hemen cıkardılar benim amlyt sürdü yanlış damar kesilmiş kanattılar acil Dr çağırdılar işin kötüsü epidural oldugum için herkesi duyuyorum personel oldugum için ne dediklerini anlıyorum 8/5 tansiyonum yerlere düşerken iğneler yapılıyor beni konuşturmaya çalışıyorlar vs vs Boyle bir vaka oldum sayelerinde. Ama hamd olsun şimdi çok çok iyiyiz yarına taburcu olucaz insallah . Her an herşey olacak gibi lütfen hazırlıklarınızı çantanızı vs hazırlayın ben erken diye yapmamıştım sezeryan olacahım için 38 e daha var diyordum Boyle oldu .
Şimdi canı isteyince basıyor patisinin üstüne, canı istemeyince basmıyor. Biraz iyi çok şükür rahatladım valla.Cnm benim tokluk 144 cikmisti. Diyete girdim 24 haftalikken. Diyetten sonraki olcumler ii cikti ama doguma kadar diyete dewam. Ekmegi kesmiyosun 3 ana ogunde 1 dilim tam bugday yemen gerekiyor. Ben normalde bu kadar ekmek yemiyodum o da saglikli degilmis ve gercekten de diyete basladiktan sonra hic kilo almadim. Ama tatliyi hic yemedim. Patates hamur isi fln yemedim. Meyveyi kontrollu yedim cnm
Benimki 2. Kattan asagi atlamisti. Basamiyodu patisinin ustune. Ben de cok uzulmustum o gece. sabah bi kalktim at gibi kosturuyodu. Ins seninki de oyle olur cnm
Bel ve sirt agrisi bende de cok oluyo malesef. 3. Trimestera uygun pilatesler var youtubeda. Onlar rahatlatiyo beni. Bi bene istersen hareketler hafif zaten omurga esnetmeler ii oluyo
Cok gecmis olsun cnm. Hastanelerde olan bu tarz seyler gercekten cok can sikici. Sen ve bebis saglikla atlatmisiniz cok sukur cnm. Allahta bi sorun olmamis da ani olarak kalcak cnm. E naptin canta hazir olmayinca hastane mi verdi biseyler?
MaşallahSelam kızlar mesajlarınıza hepsini okuyamadım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dilek dualarınız için Allah herkesi sağ salim evladına kavuştursun . Doğumum oldu epidural sezeryan ama sabah gittiğim suyum geldiği halde bir önceki gebeliğim de sezeryan olmasına rağmen öğleden sonra 2.30 ta ancak aldılar ameliyata sıra varmış ki o hastanede personelim rezilliğime bakın .suyum bitti artık sancı çekiyorum bildigin halen bekletiliyorum hermeyse aldılar beni kızımı hemen cıkardılar benim amlyt sürdü yanlış damar kesilmiş kanattılar acil Dr çağırdılar işin kötüsü epidural oldugum için herkesi duyuyorum personel oldugum için ne dediklerini anlıyorum 8/5 tansiyonum yerlere düşerken iğneler yapılıyor beni konuşturmaya çalışıyorlar vs vs Boyle bir vaka oldum sayelerinde. Ama hamd olsun şimdi çok çok iyiyiz yarına taburcu olucaz insallah . Her an herşey olacak gibi lütfen hazırlıklarınızı çantanızı vs hazırlayın ben erken diye yapmamıştım sezeryan olacahım için 38 e daha var diyordum Boyle oldu .
Valla hiç umrumda değil canım milletin ne düşündüğü. Tiksinen gelmesin evime
Ben hanefiyim , köpek necis yani evde beslememiz mümkün değil namaz kildigimiz için ama kedi zaten necis değil, Peygamberimizin de evinde dolandırmış :) o yüzden birisi pis falan deyince, peygamberden daha mı temizsin diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?