2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok şükür bi sıkıntı olmadı bizde küvöze falan girmedi. Doktorum iğne de söylememişti ben olmadım. Ama doktorunuz bir şey planlıyordur herlde

Valla ya canım çok sıkıldı, durup durup ağlıyorum. Şuanlık rahat bıraktık. Korkmuştur belki ondan basmıyordur diye. Basmazsa yarın filan götüreceğiz bakalım
Oy kıyamam ona. Benim de kızım patisini incitmisti biraz topallar gibi falan yapmıştı ağlaya ağlaya bir hal olmuştum ama sonra hemen eski haline geri dönmüştü. Azcik bekle canım devam ederse göturursunuz. Benim de inanılmaz canım sıkılıyor en ufak bir yerleri acisa sanki benim aciyor kadar üzülüyorum :)

İnşallah bir sıkıntı olmaz. Kardeşim 35.hafta idi yanlış hatırlamıyorsam doğduğunda gayet sağlıklı idi. Sadece doğarken ciğerine su kaçmıştı ama küveze almadılar bile.

Canım benim Allah razı olsun inşallah cümlemizin bebeği iyi olsun
Ayy herkes bebeğine kavuştu bendeki bu özlem ne anlamadım sanki ilk bebwgim olacak daha kizm gözümde bebek 18 aylık onun pabucu dama atılacak üzülüyorum küçük abla olacak kızım yiprancak kıskanç zaten benden ilgi ister hiç babaci değil ben birde bebekle ilgilenincectahmin ediyorum bana sokulacak kucağıma gelmei isteyecek sarilmami isteyecek beni de zor günler bekliyor

Ne güzel böyle hayvsnseverliginiz ben kedileri severim ama tüylerden dolayı hep tiksindim ,çok isterim küçük minyon tipli kedi veya köpek beslemek ama ailem ve eismin ailesinden dolayı hayvan besleme dik hiç birde mezhep den dolayı insan bilemiyor ne yapacağını (şafiyim) haram olur mu köpeğe ellemek hiç ellemedim köpeğe , birde kedi beslesem çevremdeki yakınlarım yemek yemez su içmez tiksinir tüylerden tabi bende öyleyim acaba tüyleri girdimi mutfağa tezgah a çıkıyor mu kedi insan bilmediği alışmadigi için bilemiyor
Bu ara çok belim ağrıyor sizde durumlar nasıl? Ağrı sızı var mı?
Benim de zaten son haftam normal olarak karşıliyorim artık bu ağrıları bacak arana yastik koy yüksek olsun biraz yan üst belki geçer benimki öyle geçiyordu sağ sol yatardim belim kopardı sonra kalın yastık koydum bacak arama yan yattım hep ağrılarımi hafifletti canım dene istersen

Ara sıra basıyor, aklına gelince geri kaldırıyor hemen. Halı tırmaladı birazcık, yavaş yavaş korkusu geçecek sanırım bakalım

Reactions: The
Deneyeyim canım hiç geçmedi hala ağrıyor ara ara uyuyup uyanıyorum. Sağ olasın

Oyy kuzum o da ana kuzusu daha napsın pabucu dama falan atma annesi onun en az Bebek kadar ilgiye ihtiyacı var birini bi koluna birini bi koluna alıp büyüteceksin artık Allah kolaylık versin gurbetteydin bide. Ama bak ne güzel yaş aralığı uzun değil bi iki yıl zor geçer sonra rahatlarsın. Hep öyle diyorlar diyenlerin yalancısıyım

Valla hiç umrumda değil canım milletin ne düşündüğü. Tiksinen gelmesin evime
Ben hanefiyim , köpek necis yani evde beslememiz mümkün değil namaz kildigimiz için ama kedi zaten necis değil, Peygamberimizin de evinde dolandırmış :) o yüzden birisi pis falan deyince, peygamberden daha mı temizsin diyorum :))

Senin kıza ben bile üzülüyorum en nazlı zamanlarında abla olacak ama olgun olması mümkün değil. Ona da ilgini bol bol göster canım, yoksa çok hircinlasir :)

Selam kızlar mesajlarınıza hepsini okuyamadım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dilek dualarınız için Allah herkesi sağ salim evladına kavuştursun . Doğumum oldu epidural sezeryan ama sabah gittiğim suyum geldiği halde bir önceki gebeliğim de sezeryan olmasına rağmen öğleden sonra 2.30 ta ancak aldılar ameliyata sıra varmış ki o hastanede personelim rezilliğime bakın .suyum bitti artık sancı çekiyorum bildigin halen bekletiliyorum hermeyse aldılar beni kızımı hemen cıkardılar benim amlyt sürdü yanlış damar kesilmiş kanattılar acil Dr çağırdılar işin kötüsü epidural oldugum için herkesi duyuyorum personel oldugum için ne dediklerini anlıyorum 8/5 tansiyonum yerlere düşerken iğneler yapılıyor beni konuşturmaya çalışıyorlar vs vs Boyle bir vaka oldum sayelerinde. Ama hamd olsun şimdi çok çok iyiyiz yarına taburcu olucaz insallah . Her an herşey olacak gibi lütfen hazırlıklarınızı çantanızı vs hazırlayın ben erken diye yapmamıştım sezeryan olacahım için 38 e daha var diyordum Boyle oldu .

Teşekkür ederim bende çok sevindim birazda iyi haber alayın :)

Ekmeği kesmedim tatlı pek yemiyorum ama şeker takibi istedi 150 çıktı tokluk şeker
Cnm benim tokluk 144 cikmisti. Diyete girdim 24 haftalikken. Diyetten sonraki olcumler ii cikti ama doguma kadar diyete dewam. Ekmegi kesmiyosun 3 ana ogunde 1 dilim tam bugday yemen gerekiyor. Ben normalde bu kadar ekmek yemiyodum o da saglikli degilmis ve gercekten de diyete basladiktan sonra hic kilo almadim. Ama tatliyi hic yemedim. Patates hamur isi fln yemedim. Meyveyi kontrollu yedim cnm
Benimki 2. Kattan asagi atlamisti. Basamiyodu patisinin ustune. Ben de cok uzulmustum o gece. sabah bi kalktim at gibi kosturuyodu. Ins seninki de oyle olur cnm
Bu ara çok belim ağrıyor sizde durumlar nasıl? Ağrı sızı var mı?
Bel ve sirt agrisi bende de cok oluyo malesef. 3. Trimestera uygun pilatesler var youtubeda. Onlar rahatlatiyo beni. Bi bene istersen hareketler hafif zaten omurga esnetmeler ii oluyo
Cok gecmis olsun cnm. Hastanelerde olan bu tarz seyler gercekten cok can sikici. Sen ve bebis saglikla atlatmisiniz cok sukur cnm. Allahta bi sorun olmamis da ani olarak kalcak cnm. E naptin canta hazir olmayinca hastane mi verdi biseyler?

Canim su gelmesinden uyandin mi acaba yoksa uyandiginda islaklkk la mi farkettin

Merhaba canim su gelmesi ile mi uyandin yoksa uyandiginda islaklkk mi farketmistin

Canım herşeye rağmen senin ve bebişin iyi olmasına çok sevindim. Rabbim bir ömür sağlık sıhhat versin inşallah hayırlı olsun sana da canım, gözün aydın. Kötü şeyler geride kalsın bitsin gitsin inşallah

Şimdi canı isteyince basıyor patisinin üstüne, canı istemeyince basmıyor. Biraz iyi çok şükür rahatladım valla.

Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah
Benimde aklımdaydınız aramızda az gün olduğu için acaba ne olacak bebek küvöze girecek mi diye merak etmiştim. Çok sevindim bebeğinizin yanınıza verilmesineçok şükür diyelim, yaşadıklarınız çok zor şeyler olmuş. Dirayetli durmuşsunuz ama ben olsam daha fena olurdum ayılır bayılırdım. Sonuca odaklanalım sağ salim doğum yaptınız bebek yanınızda önemli olan bu, sağlıkla büyütün inşallah

Kedinin yemek artığı bile helal bizimkiler tezgahta falan gezerler ne kadar engel olsak bile

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…