- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ah canım neler yaşatmışlar sana ya şükür gelmiş geçmiş olsun sen de bebeğin de iyisiniz gözün aydın tekrardan Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kızlar mesajlarınıza hepsini okuyamadım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dilek dualarınız için Allah herkesi sağ salim evladına kavuştursun . Doğumum oldu epidural sezeryan ama sabah gittiğim suyum geldiği halde bir önceki gebeliğim de sezeryan olmasına rağmen öğleden sonra 2.30 ta ancak aldılar ameliyata sıra varmış ki o hastanede personelim rezilliğime bakın .suyum bitti artık sancı çekiyorum bildigin halen bekletiliyorum hermeyse aldılar beni kızımı hemen cıkardılar benim amlyt sürdü yanlış damar kesilmiş kanattılar acil Dr çağırdılar işin kötüsü epidural oldugum için herkesi duyuyorum personel oldugum için ne dediklerini anlıyorum 8/5 tansiyonum yerlere düşerken iğneler yapılıyor beni konuşturmaya çalışıyorlar vs vs Boyle bir vaka oldum sayelerinde. Ama hamd olsun şimdi çok çok iyiyiz yarına taburcu olucaz insallah . Her an herşey olacak gibi lütfen hazırlıklarınızı çantanızı vs hazırlayın ben erken diye yapmamıştım sezeryan olacahım için 38 e daha var diyordum Boyle oldu .
Valla aynen öyle. Çıkmasınlar diye her defasında indiriyorum gizli gizli gene de çıkıyorlarKedinin yemek artığı bile helalbizimkiler tezgahta falan gezerler ne kadar engel olsak bile
Gösterecem zaten zaten bu diş dönemleri bitmedi gitti alt üst arka dişleri sulalecek bizishfetti gece uyanıp ağlamaları 1saat sürer susmuyo ateş olir ishal olur kurtulsmadik bu diş doneminden ne çok zor oldu küçük çocuğun üstüne tekrar halile kalmak ağzım yandı bana iyi ders oldu bu hiç oluruna bırakmadan korusk laizm ne zan karsr verirseniz o zamsn korunmayı n çok zor kız vsllshi kafayı yiyecem bebek de gelince ne olacak bilmiyorumSenin kıza ben bile üzülüyorumen nazlı zamanlarında abla olacak ama olgun olması mümkün değil. Ona da ilgini bol bol göster canım, yoksa çok hircinlasir :)
Aynen keid bizde sıkıntı değil köpek sıkıntı işte kedinin de tüyleri dert oluyor ,Allah namazlarını kabul etidn canım ne güzel namazda kiliyormussnValla hiç umrumda değil canım milletin ne düşündüğü. Tiksinen gelmesin evime
Ben hanefiyim , köpek necis yani evde beslememiz mümkün değil namaz kildigimiz için ama kedi zaten necis değil, Peygamberimizin de evinde dolandırmış :) o yüzden birisi pis falan deyince, peygamberden daha mı temizsin diyorum :))
İnşallah canım kolay atlatirim bu dönemi çok zor şuan bebek gelince ne olacsk göreceğiz ailecekOyy kuzum o da ana kuzusu daha napsınpabucu dama falan atma annesi onun en az Bebek kadar ilgiye ihtiyacı var birini bi koluna birini bi koluna alıp büyüteceksin artık Allah kolaylık versin gurbetteydin bide. Ama bak ne güzel yaş aralığı uzun değil bi iki yıl zor geçer sonra rahatlarsın. Hep öyle diyorlar diyenlerin yalancısıyım
Cok geçmiş olsun canımSelam kızlar mesajlarınıza hepsini okuyamadım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dilek dualarınız için Allah herkesi sağ salim evladına kavuştursun . Doğumum oldu epidural sezeryan ama sabah gittiğim suyum geldiği halde bir önceki gebeliğim de sezeryan olmasına rağmen öğleden sonra 2.30 ta ancak aldılar ameliyata sıra varmış ki o hastanede personelim rezilliğime bakın .suyum bitti artık sancı çekiyorum bildigin halen bekletiliyorum hermeyse aldılar beni kızımı hemen cıkardılar benim amlyt sürdü yanlış damar kesilmiş kanattılar acil Dr çağırdılar işin kötüsü epidural oldugum için herkesi duyuyorum personel oldugum için ne dediklerini anlıyorum 8/5 tansiyonum yerlere düşerken iğneler yapılıyor beni konuşturmaya çalışıyorlar vs vs Boyle bir vaka oldum sayelerinde. Ama hamd olsun şimdi çok çok iyiyiz yarına taburcu olucaz insallah . Her an herşey olacak gibi lütfen hazırlıklarınızı çantanızı vs hazırlayın ben erken diye yapmamıştım sezeryan olacahım için 38 e daha var diyordum Boyle oldu .
Köpeklere yazık değil mi yaAynen keid bizde sıkıntı değil köpek sıkıntı işte kedinin de tüyleri dert oluyor ,Allah namazlarını kabul etidn canım ne güzel namazda kiliyormussnzaten bende anlamıyorum peygamberimiz de kediwlri severmiş evinde dolssirmis namazlık üstünde kenarında bizim millet böyle tiksindikce insanı da kendine benzetiyor us bu Almanları görsen hepsini min evinde 2,3 köpek vsr besliyorlar , otobüse , trene köpekle görmek yasak değil çocukları gibi severler ,çocuk yapmıyorlar hayvanlar daha değerli
Valla aynen öyle. Çıkmasınlar diye her defasında indiriyorum gizli gizli gene de çıkıyorlarbeni görünce pat diye iniyorlar
Onslrda çok seviliyor çok isterim evde kedi köpek beslemek ama işte bilemiyorum mezhepten dolayı ıslak köpeğe ellemek haram mı neKöpeklere yazık değil mi yaÇok hisli hayvanlar insanlara muhtaçlar Ben bütün hayvanlari çok seviyorum onların da canları ruhları var ve dilsizler garipler
Onslrda çok seviliyor çok isterim evde kedi köpek beslemek ama işte bilemiyorum mezhepten dolayı ıslak köpeğe ellemek haram mı nebizde öyle alıştık bildik buraya geldim daha da çok sevdim bu hayvanları Türkiye'de iken köpekten korkardım ama burdakiker hep evcil diye uysal saldırgan değil çok tatlilar yaklaşıyorlar yanımıza geliyorlar oynamak istiyorlsr eşim de dedi durumumuz düzelsin evimiz olsun müstakil köpek besleyecegiz insalalh Allah izin verirse olmadı bahçede besleriz eve sokmayız
Geçen aynısını benim doktorumda dedi çok hareketli diye . Ama nedense hiç hissetmedim nst deKızlar ben nst girdim .Nst ki hemşire çok hareketli herhalde dedi ama ben bir iki hareketten başka nir şey hissetmedim
Doktorum doğuma girmiş onu bekliyorum ama kafama takıldı madem hareketli ben neden az hissediyorum ya
Doktora sordum kendi etrafında dönmüştür dediGeçen aynısını benim doktorumda dedi çok hareketli diye . Ama nedense hiç hissetmedim nst de
Bu haftadan sonra biraz zor döner diyolar canım yaKızlar bugünki randevumuz çok güzel geçti çok şükür her şey yokunda .
Sadece bebeğim ters
Secde hareketi verdi dönsün diye .Dönerse normal doğum dönmezse sezeryan gibi duruyor .Hayırlısı artık
BilmiyorumYok dokunmanız haram değil ancak üzerinize dokunursa kıyafetlerinizi değiştirip abdest alıp o şekilde namaz kılabilirsiniz. Tıpkı abdest aldığınız su üzerinize sıçradığında kıyafetinizin batması gibi düşünün. Köpek bakımı en iyisi bahçede zaten hem bizler hem köpüşler için.
Doktorda biraz öyle imada bulundu sanki artık kısmet sağlıklı olsunda .Bu haftadan sonra biraz zor döner diyolar canım ya
Canım haram deyip durma lütfenBilmiyorumsadece bildiğim ıslak köpeğe ellemek haram vsllshi Allah beni afetsin namazı bıraktım kaç aydır hamileliğimden dolayi zorlandım
Birde dediğin givi trende otobusde hep köpek vsr ayakta olsak bize değiyor , birde onlarıda koltuğa oturtturuyolar hep tüyleri koltuklarda var insan nasıl otursun yada nereden bilsin işediklerini , markete bile köpek giriyor yasak değil burda öncelik kadınlar çocuklar köpekler ve en son erkekler değer görülüyor
İnslalah bya kısmet olursa öyle olacsk bahçe daha iyi köpekler in şu huyunu seviyorum çok sadık sıcak kanlı çocuklara bebeklere karşı videolarını görüyorum sanki onlsrin yavrulsri öyle iyi koruyorlar annelik iç guclduleri süper
Aynen canim en onemlisi saglik . Benimkide tersti 34 den sonrae döndü. Sezeryana artık kendimi alıştırmıştımDoktorda biraz öyle imada bulundu sanki artık kısmet sağlıklı olsunda .
Secde pozisyonunu kaç dk önerdi canım ne şekildeKızlar bugünki randevumuz çok güzel geçti çok şükür her şey yokunda .
Sadece bebeğim ters
Secde hareketi verdi dönsün diye .Dönerse normal doğum dönmezse sezeryan gibi duruyor .Hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?