2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ah canım neler yaşatmışlar sana ya şükür gelmiş geçmiş olsun sen de bebeğin de iyisiniz gözün aydın tekrardan Allah analı babalı büyütsün inşallah

Senin kıza ben bile üzülüyorum en nazlı zamanlarında abla olacak ama olgun olması mümkün değil. Ona da ilgini bol bol göster canım, yoksa çok hircinlasir :)
Gösterecem zaten zaten bu diş dönemleri bitmedi gitti alt üst arka dişleri sulalecek bizishfetti gece uyanıp ağlamaları 1saat sürer susmuyo ateş olir ishal olur kurtulsmadik bu diş doneminden ne çok zor oldu küçük çocuğun üstüne tekrar halile kalmak ağzım yandı bana iyi ders oldu bu hiç oluruna bırakmadan korusk laizm ne zan karsr verirseniz o zamsn korunmayı n çok zor kız vsllshi kafayı yiyecem bebek de gelince ne olacak bilmiyorum eşime hep diyorum 1 ay evden çıkmak yok beni 3cocukls hele bu cadı kızımla bırakma işimiz yaş inşallah jerdesi gelince değişir bekledimedigim halde uysal olur inşallah

Aynen keid bizde sıkıntı değil köpek sıkıntı işte kedinin de tüyleri dert oluyor ,Allah namazlarını kabul etidn canım ne güzel namazda kiliyormussn zaten bende anlamıyorum peygamberimiz de kediwlri severmiş evinde dolssirmis namazlık üstünde kenarında bizim millet böyle tiksindikce insanı da kendine benzetiyor us bu Almanları görsen hepsini min evinde 2,3 köpek vsr besliyorlar , otobüse , trene köpekle görmek yasak değil çocukları gibi severler ,çocuk yapmıyorlar hayvanlar daha değerli

İnşallah canım kolay atlatirim bu dönemi çok zor şuan bebek gelince ne olacsk göreceğiz ailecek pabucu dama atmak kim ister ki mecbur oda ilgi üstünden biraz eksikecrk bebekle ilgilenim derken oda ortalarda dolancak . Allah'tan kreş e yolluyoruz 5saat evde olamacsk belki öyle böyle alışır duruma o daha benim gözümde küçük bebek

Cok geçmiş olsun canım neler gelmiş baisna bu ne sorumsuzluk bıraksalar normal dogurursun vallahi o da yetmedi yanlış damarı kestiler bunlar nasıl sağlıkçı yıllardir yapıyorlar insaalh sıkıntı olmaz ilerleyen zamanlarda şükür sağ salim kavuştun minik kızına darısı bizlerin başına inşallah hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Köpeklere yazık değil mi ya Çok hisli hayvanlar insanlara muhtaçlar Ben bütün hayvanlari çok seviyorum onların da canları ruhları var ve dilsizler garipler

Köpeklere yazık değil mi ya Çok hisli hayvanlar insanlara muhtaçlar Ben bütün hayvanlari çok seviyorum onların da canları ruhları var ve dilsizler garipler
Onslrda çok seviliyor çok isterim evde kedi köpek beslemek ama işte bilemiyorum mezhepten dolayı ıslak köpeğe ellemek haram mı ne bizde öyle alıştık bildik buraya geldim daha da çok sevdim bu hayvanları Türkiye'de iken köpekten korkardım ama burdakiker hep evcil diye uysal saldırgan değil çok tatlilar yaklaşıyorlar yanımıza geliyorlar oynamak istiyorlsr eşim de dedi durumumuz düzelsin evimiz olsun müstakil köpek besleyecegiz insalalh Allah izin verirse olmadı bahçede besleriz eve sokmayız

Yok dokunmanız haram değil ancak üzerinize dokunursa kıyafetlerinizi değiştirip abdest alıp o şekilde namaz kılabilirsiniz. Tıpkı abdest aldığınız su üzerinize sıçradığında kıyafetinizin batması gibi düşünün. Köpek bakımı en iyisi bahçede zaten hem bizler hem köpüşler için.

Kızlar ben nst girdim .Nst ki hemşire çok hareketli herhalde dedi ama ben bir iki hareketten başka nir şey hissetmedim
Doktorum doğuma girmiş onu bekliyorum ama kafama takıldı madem hareketli ben neden az hissediyorum ya

Kızlar ben nst girdim .Nst ki hemşire çok hareketli herhalde dedi ama ben bir iki hareketten başka nir şey hissetmedim
Doktorum doğuma girmiş onu bekliyorum ama kafama takıldı madem hareketli ben neden az hissediyorum ya
Geçen aynısını benim doktorumda dedi çok hareketli diye . Ama nedense hiç hissetmedim nst de

Bu haftadan sonra biraz zor döner diyolar canım ya

Bilmiyorum sadece bildiğim ıslak köpeğe ellemek haram vsllshi Allah beni afetsin namazı bıraktım kaç aydır hamileliğimden dolayi zorlandım
Birde dediğin givi trende otobusde hep köpek vsr ayakta olsak bize değiyor , birde onlarıda koltuğa oturtturuyolar hep tüyleri koltuklarda var insan nasıl otursun yada nereden bilsin işediklerini , markete bile köpek giriyor yasak değil burda öncelik kadınlar çocuklar köpekler ve en son erkekler değer görülüyor
İnslalah bya kısmet olursa öyle olacsk bahçe daha iyi köpekler in şu huyunu seviyorum çok sadık sıcak kanlı çocuklara bebeklere karşı videolarını görüyorum sanki onlsrin yavrulsri öyle iyi koruyorlar annelik iç guclduleri süper

Canım haram deyip durma lütfen haram çok büyük bir iddia yani büyük bir günah diyorsun, köpeğe dokunmak neden günah olsun o da Allah'ın bir kulu. Sadece kıyafetine falan dokununca, salyasi vs orayı yıkayıp abdest alacaksın işte, araştırabilirsin.

Namazı da ben oturarak kılıyorum yaklaşık birkaç haftadır , secdeye giderken zorlanmaya başladım yaşlılar gibi oturarak kılıyorum ben de

Secde pozisyonunu kaç dk önerdi canım ne şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…