Dizlerin altına yastık koyup kolları düz bir şekilde uzatacaksın dedi.günde 5 dk yapman yeterli dedi.Sola yat dedi .Ben gece istemsiz kendimi sağda buluyorumSecde pozisyonunu kaç dk önerdi canım ne şekilde
Etkılı taktık bulan ortaya salsn lütfenAyy Allah korusun kız tövbe deolmasın öyle birşey ya hemen doğurmam için napmam lazım kız taktik verin. Bendeki taktikler bitti
Gozun aydın canımmEvet dün sabah 9.58de geldi Ece2800 gr 48 cm minik tatlı bir kız. Şükür her şeyi yolunda, bol bol emiyor. Benim için ayağa kalkmak biraz zor oldu, bacaklarımın uyuşukluğu geçmedi ama bi ayağa kalkınca hızlı toparlandım. Darısı sizlere arkadaşlar, sağ salim inşallah.
Canım suyunla alakalı olabılır uyumuyo mınık hareket edıyo olabılırKızlar ben nst girdim .Nst ki hemşire çok hareketli herhalde dedi ama ben bir iki hareketten başka nir şey hissetmedim
Doktorum doğuma girmiş onu bekliyorum ama kafama takıldı madem hareketli ben neden az hissediyorum ya
Ben hamılelık basından beri oturarak kılıyrm vallaCanım haram deyip durma lütfenharam çok büyük bir iddia yani büyük bir günah diyorsun, köpeğe dokunmak neden günah olsun o da Allah'ın bir kulu. Sadece kıyafetine falan dokununca, salyasi vs orayı yıkayıp abdest alacaksın işte, araştırabilirsin.
Namazı da ben oturarak kılıyorum yaklaşık birkaç haftadır , secdeye giderken zorlanmaya başladımyaşlılar gibi oturarak kılıyorum ben de
Canım ben de bir süredir namazı oturarak kılıyorum, sen de öyle yap bırakma bence namazınıBilmiyorumsadece bildiğim ıslak köpeğe ellemek haram vsllshi Allah beni afetsin namazı bıraktım kaç aydır hamileliğimden dolayi zorlandım
Birde dediğin givi trende otobusde hep köpek vsr ayakta olsak bize değiyor , birde onlarıda koltuğa oturtturuyolar hep tüyleri koltuklarda var insan nasıl otursun yada nereden bilsin işediklerini , markete bile köpek giriyor yasak değil burda öncelik kadınlar çocuklar köpekler ve en son erkekler değer görülüyor
İnslalah bya kısmet olursa öyle olacsk bahçe daha iyi köpekler in şu huyunu seviyorum çok sadık sıcak kanlı çocuklara bebeklere karşı videolarını görüyorum sanki onlsrin yavrulsri öyle iyi koruyorlar annelik iç guclduleri süper
Canım 1cm açılma normal diye biliyorumKızlar 37+3 teyim bugün nst de yine düzenli kasılmalar vardı. Şiddeti 120 lere kadar çıktı. Ama ben agriyi cok hissedemedim. Doktor sonuca bakınca doğum başlamış dedi beni bir heyecan aldisonrada açılma 1 cm bekleyelim dedi. Nişan su henüz ortada yok sizce zamanım çok mu daraldı
Bende 37+3 kontrolüm alttan muane yapicak gelişimi nasıldı canım seninKızlar 37+3 teyim bugün nst de yine düzenli kasılmalar vardı. Şiddeti 120 lere kadar çıktı. Ama ben agriyi cok hissedemedim. Doktor sonuca bakınca doğum başlamış dedi beni bir heyecan aldisonrada açılma 1 cm bekleyelim dedi. Nişan su henüz ortada yok sizce zamanım çok mu daraldı
36+6 da kilosu 3.125 boyu 49,5 cm demişti. Bugün 2.950 dedi suyu azalmaya başlamış ondan dolayı farklı çıkabileceğini soylediBende 37+3 kontrolüm alttan muane yapicak gelişimi nasıldı canım senin
Ya desene ordaki kilo çok veya az diye takmamak lazım. Benim doktor ilkin çok kilo aliyo diyip duruyodu kafama taktım bu seferde hiç almadi36+6 da kilosu 3.125 boyu 49,5 cm demişti. Bugün 2.950 dedi suyu azalmaya başlamış ondan dolayı farklı çıkabileceğini soyledi
K.bakma canım vslslhi bilgim yok işte öyle duyduk buyuklerden öyle öğrendik tabi biliyorum onlarda canlıCanım haram deyip durma lütfenharam çok büyük bir iddia yani büyük bir günah diyorsun, köpeğe dokunmak neden günah olsun o da Allah'ın bir kulu. Sadece kıyafetine falan dokununca, salyasi vs orayı yıkayıp abdest alacaksın işte, araştırabilirsin.
Namazı da ben oturarak kılıyorum yaklaşık birkaç haftadır , secdeye giderken zorlanmaya başladımyaşlılar gibi oturarak kılıyorum ben de
Csnim iki hafta önce kilosu iyiymiş yanlış mı hesaplamışlae acaba yoksa suyu ile beraber mi hesaplamislar bunlar36+6 da kilosu 3.125 boyu 49,5 cm demişti. Bugün 2.950 dedi suyu azalmaya başlamış ondan dolayı farklı çıkabileceğini soyledi
O açıklıkla son güne kadar duranlar var canım. İnşallah hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla doğsun minişinKızlar 37+3 teyim bugün nst de yine düzenli kasılmalar vardı. Şiddeti 120 lere kadar çıktı. Ama ben agriyi cok hissedemedim. Doktor sonuca bakınca doğum başlamış dedi beni bir heyecan aldisonrada açılma 1 cm bekleyelim dedi. Nişan su henüz ortada yok sizce zamanım çok mu daraldı
Kız ben 38 oldum tık yokEtkılı taktık bulan ortaya salsn lütfen36 ya girmek üzereyim simdi yapsam 38 e anca tesır eder
Gozun aydın canımmbol bol koklaşın bızi de duanızı katın miniş ece ile
Canım suyunla alakalı olabılır uyumuyo mınık hareket edıyo olabılırbnmde hareket fazla cıkıyo ama bı ıkı sert hareket anca sayıyorum
Ben hamılelık basından beri oturarak kılıyrm vallasecdeye gitmeye calısıyrm bazen göbüşü bi yere sığdıramıyorum
Yanılma payı olabiliyor canim. Kafaya hiç takmamak lazım. Bir tanıdığın bebeğine son ultrasona göre max. 3.500 doğar dediler 4 kg doğdu bebekYa desene ordaki kilo çok veya az diye takmamak lazım. Benim doktor ilkin çok kilo aliyo diyip duruyodu kafama taktım bu seferde hiç almadi
Nst de kasılma çıkıyor mu sende cnm?Kız ben 38 oldum tık yokkorunmasız ilişki, pilates, yürüyüş, sıcak duş, adaçayı, hurma... Çareleri tükettim resmen
Ne dıyosnKız ben 38 oldum tık yokkorunmasız ilişki, pilates, yürüyüş, sıcak duş, adaçayı, hurma... Çareleri tükettim resmen
Yok cnm 2 hafta geçmedi 4 gün önceki ölçüm oluyor 36+6Csnim iki hafta önce kilosu iyiymiş yanlış mı hesaplamışlae acaba yoksa suyu ile beraber mi hesaplamislar bunlarsuyu azaldığına göre su ile hesaplamışlr acaba benimki de mi yanlış hesaplanmış benim de bu haftada 3kg nin üstünde di Almanca bilmiyorum pek hepsi beraber mi hasaplandi acaba neyse salı günü öğrenirim artik
En son çıkmamıştı canım. Salı tekrar gireceğim bakalım ne çıkacak.Nst de kasılma çıkıyor mu sende cnm?
Ben çok sabırsızım artık ya. Rüyamda falan nişanım geliyor bakıyorum eşimi uyandırıp kalk doğuruyorum diyorumNe dıyosn
Napsak ki
Gün gectıkce daha bı heyecanlanıyo insan ya
Bu hafta bebişler gelmeye baslayacak gıbı gelıyo bana ya
Amin cnm hepimizinO açıklıkla son güne kadar duranlar var canım. İnşallah hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla doğsun minişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?