2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ayy Allah korusun kız tövbe de olmasın öyle birşey ya hemen doğurmam için napmam lazım kız taktik verin. Bendeki taktikler bitti
Etkılı taktık bulan ortaya salsn lütfen 36 ya girmek üzereyim simdi yapsam 38 e anca tesır eder
Gozun aydın canımm bol bol koklaşın bızi de duanızı katın miniş ece ile
Kızlar ben nst girdim .Nst ki hemşire çok hareketli herhalde dedi ama ben bir iki hareketten başka nir şey hissetmedim
Doktorum doğuma girmiş onu bekliyorum ama kafama takıldı madem hareketli ben neden az hissediyorum ya
Canım suyunla alakalı olabılır uyumuyo mınık hareket edıyo olabılır bnmde hareket fazla cıkıyo ama bı ıkı sert hareket anca sayıyorum
Ben hamılelık basından beri oturarak kılıyrm valla secdeye gitmeye calısıyrm bazen göbüşü bi yere sığdıramıyorum

Canım ben de bir süredir namazı oturarak kılıyorum, sen de öyle yap bırakma bence namazını Abdest de biraz zorlamaya başladı, tabure koyucam onun için duşakabine artık.

Ben de bugün kontrole gittim. Bebek hep 5 gün öndeydi bu sefer tam gününde çıktı 2350 gram olmuş diye moralim bozuldu Gerisi iyi çok şükür, ağrılarıma da normal aşağıya baskı yapıyor dedi geçti doktor

Kızlar 37+3 teyim bugün nst de yine düzenli kasılmalar vardı. Şiddeti 120 lere kadar çıktı. Ama ben agriyi cok hissedemedim. Doktor sonuca bakınca doğum başlamış dedi beni bir heyecan aldi sonrada açılma 1 cm bekleyelim dedi. Nişan su henüz ortada yok sizce zamanım çok mu daraldı

Canım 1cm açılma normal diye biliyorum

Bende 37+3 kontrolüm alttan muane yapicak gelişimi nasıldı canım senin

K.bakma canım vslslhi bilgim yok işte öyle duyduk buyuklerden öyle öğrendik tabi biliyorum onlarda canlı hatta insanlardan daha sadık dürüst dost canlısı seviyorum hepsini tek korktuğum hayvan yılan
Allah kabul etsin canım

36+6 da kilosu 3.125 boyu 49,5 cm demişti. Bugün 2.950 dedi suyu azalmaya başlamış ondan dolayı farklı çıkabileceğini soyledi
Csnim iki hafta önce kilosu iyiymiş yanlış mı hesaplamışlae acaba yoksa suyu ile beraber mi hesaplamislar bunlar suyu azaldığına göre su ile hesaplamışlr acaba benimki de mi yanlış hesaplanmış benim de bu haftada 3kg nin üstünde di Almanca bilmiyorum pek hepsi beraber mi hasaplandi acaba neyse salı günü öğrenirim artik

O açıklıkla son güne kadar duranlar var canım. İnşallah hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla doğsun minişin

Kız ben 38 oldum tık yok korunmasız ilişki, pilates, yürüyüş, sıcak duş, adaçayı, hurma... Çareleri tükettim resmen

Ya desene ordaki kilo çok veya az diye takmamak lazım. Benim doktor ilkin çok kilo aliyo diyip duruyodu kafama taktım bu seferde hiç almadi
Yanılma payı olabiliyor canim. Kafaya hiç takmamak lazım. Bir tanıdığın bebeğine son ultrasona göre max. 3.500 doğar dediler 4 kg doğdu bebek

Yok cnm 2 hafta geçmedi 4 gün önceki ölçüm oluyor 36+6 yani suyun azalmasına bağlı düşük görünmesi normal dedi tam bilemiyorum nasıl hesapliyorlar

35+0 bugün, doktor kontrolünden geldim. Nts de sancılar çıktı ufak ufak doktor dedi ki normal artık önemli olan düzenli sancın gelmesin.
Bebeğin gelişimi karın çevresi 5 gün geride kilosu hala çok değil dünyaları yiyorum..
Sezeryan doğumu konuştuk eğer beklerse 37.hafta içinde alırım doğuma dedi. Baştan bu yana kanamalı bir hamilelik yaşadığım için korkuyoruz 38.haftayı beklemeyebiliriz.
Acil durumda napmam gerektiğini konuştuk, önce doktorun kliniğne gideceğim filan..
İnşallah bebek bekler pruloton iğneyi de yarın bırakıyoruz. 23 haftadır kevgire döndüm iğne yemekten, ilk etapta iğne haftada 3 e denk geliyordu son 2 aydır haftada 1 oluyordum.
Diğer ilaçlara (progestan, duphaston, magnezyum ve vitaminlere) devam edeceğim.
Bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah

Ne dıyosn
Napsak ki
Gün gectıkce daha bı heyecanlanıyo insan ya
Bu hafta bebişler gelmeye baslayacak gıbı gelıyo bana ya
Ben çok sabırsızım artık ya. Rüyamda falan nişanım geliyor bakıyorum eşimi uyandırıp kalk doğuruyorum diyorum

Aynen öyle gün geçtikçe heyecanım artıyor bebişin eşyalarına bakıp duruyorum içinde nasıl olur acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…