2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ikinizin de hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun, en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebeğin.

Amin cnm hepimizin benim salı günü evin temizliği yapılacak, şuan heryer heryerde ondan telaş yaptım biraz Nasip kısmet artık önemli olan sağlıkla gelmesi tabiki
Bende bu gün yapacaktım, yatak odası çamaşır vs anca toparladım süpürme silmeyi de attım eşime. Tuvalet banyo kaldı bakalım

Aman temizlik bitmiyor hiç valla

İşim gücüm az gibi gittim kavanoz aldım, kışlık yapıcam birkaç kavanoz kimseden hayır yok valla kızlar. Canım çekti bir iki kavanoz yemelik yapıcam

Canım her gün haşlama yumurta yiyor musun ?

Masalah cnm artik riskli degilsin hayirlisi olsun. Doktor dogum baslamis demis saglikla kavusun ins

Yok cnm 2 hafta geçmedi 4 gün önceki ölçüm oluyor 36+6 yani suyun azalmasına bağlı düşük görünmesi normal dedi tam bilemiyorum nasıl hesapliyorlar
Karin cevresini olcup ona gore hesaplama yapiyolar. Suyyn artip azalmasiyla nasil bir alakasi var anlayamadim kizlar. Doktorun vardir bi bildigi

Bugün hastanede doğum ücreti ile ilgili bilgi alırken epidural isterseniz 1000 tl fazla para iştendi.gercekten buna değecek bir fark varmı bilemedik.prenses doğum epidural diyorlar

Bugün hastanede doğum ücreti ile ilgili bilgi alırken epidural isterseniz 1000 tl fazla para iştendi.gercekten buna değecek bir fark varmı bilemedik.prenses doğum epidural diyorlar
Ben şu an için tercih etmeyi düşünmüyorum canim ama evet fiyat farkı var bu şekilde

Canım her gün haşlama yumurta yiyor musun ?
Evet canım yiyorum her kahvaltıda haşlama yumurta, kaşar peyniri ve süt mutlaka içiyorum. Gün içinde muz yiyorum, bir avuç kuru yemiş yiyorum. Bunları düzenli olarak her gün tüketiyorum buna rağmen

Kızlar şimdi benim aklıma bir şey takıldı. Bir çoğumuz elbette normal doğum olsun istiyoruz ancak ola ki normal olmadı o anda da buraya soramayacağımız için şimdiden sorayım sezaryen doğumda epidural mi yoksa spinal mi mantıklı daha önce sezaryen olan yada araştıramin arkadaşlar bizi bi aydınlatsalar

Epidural yapılmayacaksa zaten bence özel hastanede doğurmanın manası yokki devlette de normali epiduralsiz yapıyorlar gerektiğinde sezaryene de alıyorlar hemde tek kuruş almadan özel hastanede doğumu özelleştiren o zaten bence

Evet canım yiyorum her kahvaltıda haşlama yumurta, kaşar peyniri ve süt mutlaka içiyorum. Gün içinde muz yiyorum, bir avuç kuru yemiş yiyorum. Bunları düzenli olarak her gün tüketiyorum buna rağmen

Bir şey diyim mi bence çok gerginsin, kaygılısın. O da etkiliyor olabilir.
Biraz rahatla zihnen ve kalben. Emin ol hepimiz farklı zorluklarla geçirdik, geçiriyoruz gebeliği ama zihnimizi biraz rahatlatmaz isek çocuklarımızın bilinçaltına da zarar verebiliriz.

Benim doğum paketinin içinde epidural var ekstra bir ücret istenmiyor. Tabi yaptırıp yaptırmayacagima doğumda karar vereceğim

Bende bu gün yapacaktım, yatak odası çamaşır vs anca toparladım süpürme silmeyi de attım eşime. Tuvalet banyo kaldı bakalım

Aman temizlik bitmiyor hiç valla
Benim komple tüm ev detayli yapılacak, camlar kapılar dahil..bi temizlenseydi icim rahat doğumu beklicem. Daha bebisin yatak örtüsünü seremedim. Günlerdir stresini yaşayıp duruyorum

Evet belki de haklısın yaşadığım bu stres bebeğe yansıyor. Ben sürekli içtiğim ilaçlarmı etkiliyor diyorum. Yani her gün bir poşet ilaç içiyorum belki yavrum ondan kiloyu düzenli alamıyor kim bilir..

Arkadaşlar 35+5 günlük. Olduk bugün kontrolde 2780 cıktı kilosu .sizlerin nasıl az mı acaba dedim.

Personele sorsanız yardımcı olurlar bence.

İnstagram semasskk kullanıcı isimli plates hocasının durumuna bi bak lütfen. Sıcak su torbası ve buz koyarak bebek döndürüyor. Çok bebek döndürdüler bu yöntemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…