- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Canım ikinizin de hakkında hayırlısı olsun inşallah35+0 bugün, doktor kontrolünden geldim. Nts de sancılar çıktı ufak ufak doktor dedi ki normal artık önemli olan düzenli sancın gelmesin.
Bebeğin gelişimi karın çevresi 5 gün geride kilosu hala çok değildünyaları yiyorum..
Sezeryan doğumu konuştuk eğer beklerse 37.hafta içinde alırım doğuma dedi. Baştan bu yana kanamalı bir hamilelik yaşadığım için korkuyoruz 38.haftayı beklemeyebiliriz.
Acil durumda napmam gerektiğini konuştuk, önce doktorun kliniğne gideceğim filan..
İnşallahbebek bekler pruloton iğneyi de yarın bırakıyoruz. 23 haftadır kevgire döndüm iğne yemekten, ilk etapta iğne haftada 3 e denk geliyordu son 2 aydır haftada 1 oluyordum.
Diğer ilaçlara (progestan, duphaston, magnezyum ve vitaminlere) devam edeceğim.
Bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah
Bende bu gün yapacaktım, yatak odası çamaşır vs anca toparladımAmin cnm hepimizinbenim salı günü evin temizliği yapılacak, şuan heryer heryerde ondan telaş yaptım biraz Nasip kısmet artık önemli olan sağlıkla gelmesi tabiki
Canım her gün haşlama yumurta yiyor musun ?35+0 bugün, doktor kontrolünden geldim. Nts de sancılar çıktı ufak ufak doktor dedi ki normal artık önemli olan düzenli sancın gelmesin.
Bebeğin gelişimi karın çevresi 5 gün geride kilosu hala çok değildünyaları yiyorum..
Sezeryan doğumu konuştuk eğer beklerse 37.hafta içinde alırım doğuma dedi. Baştan bu yana kanamalı bir hamilelik yaşadığım için korkuyoruz 38.haftayı beklemeyebiliriz.
Acil durumda napmam gerektiğini konuştuk, önce doktorun kliniğne gideceğim filan..
İnşallahbebek bekler pruloton iğneyi de yarın bırakıyoruz. 23 haftadır kevgire döndüm iğne yemekten, ilk etapta iğne haftada 3 e denk geliyordu son 2 aydır haftada 1 oluyordum.
Diğer ilaçlara (progestan, duphaston, magnezyum ve vitaminlere) devam edeceğim.
Bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah
Masalah cnm artik riskli degilsin hayirlisi olsun. Doktor dogum baslamis demis saglikla kavusun insKızlar 37+3 teyim bugün nst de yine düzenli kasılmalar vardı. Şiddeti 120 lere kadar çıktı. Ama ben agriyi cok hissedemedim. Doktor sonuca bakınca doğum başlamış dedi beni bir heyecan aldisonrada açılma 1 cm bekleyelim dedi. Nişan su henüz ortada yok sizce zamanım çok mu daraldı
Csnim iki hafta önce kilosu iyiymiş yanlış mı hesaplamışlae acaba yoksa suyu ile beraber mi hesaplamislar bunlarsuyu azaldığına göre su ile hesaplamışlr acaba benimki de mi yanlış hesaplanmış benim de bu haftada 3kg nin üstünde di Almanca bilmiyorum pek hepsi beraber mi hasaplandi acaba neyse salı günü öğrenirim artik
Karin cevresini olcup ona gore hesaplama yapiyolar. Suyyn artip azalmasiyla nasil bir alakasi var anlayamadim kizlar. Doktorun vardir bi bildigiYok cnm 2 hafta geçmedi 4 gün önceki ölçüm oluyor 36+6yani suyun azalmasına bağlı düşük görünmesi normal dedi tam bilemiyorum nasıl hesapliyorlar
İşim gücüm az gibi gittim kavanoz aldım, kışlık yapıcam birkaç kavanozkimseden hayır yok valla kızlar. Canım çekti bir iki kavanoz yemelik yapıcam
Ben şu an için tercih etmeyi düşünmüyorum canim ama evet fiyat farkı var bu şekildeBugün hastanede doğum ücreti ile ilgili bilgi alırken epidural isterseniz 1000 tl fazla para iştendi.gercekten buna değecek bir fark varmı bilemedik.prenses doğum epidural diyorlar
Evet canım yiyorum her kahvaltıda haşlama yumurta, kaşar peyniri ve süt mutlaka içiyorum. Gün içinde muz yiyorum, bir avuç kuru yemiş yiyorum. Bunları düzenli olarak her gün tüketiyorum buna rağmenCanım her gün haşlama yumurta yiyor musun ?
Epidural yapılmayacaksa zaten bence özel hastanede doğurmanın manası yokki devlette de normali epiduralsiz yapıyorlar gerektiğinde sezaryene de alıyorlar hemde tek kuruş almadan özel hastanede doğumu özelleştiren o zaten benceBugün hastanede doğum ücreti ile ilgili bilgi alırken epidural isterseniz 1000 tl fazla para iştendi.gercekten buna değecek bir fark varmı bilemedik.prenses doğum epidural diyorlar
Evet canım yiyorum her kahvaltıda haşlama yumurta, kaşar peyniri ve süt mutlaka içiyorum. Gün içinde muz yiyorum, bir avuç kuru yemiş yiyorum. Bunları düzenli olarak her gün tüketiyorum buna rağmen
Benim doğum paketinin içinde epidural var ekstra bir ücret istenmiyor. Tabi yaptırıp yaptırmayacagima doğumda karar vereceğimBugün hastanede doğum ücreti ile ilgili bilgi alırken epidural isterseniz 1000 tl fazla para iştendi.gercekten buna değecek bir fark varmı bilemedik.prenses doğum epidural diyorlar
Benim komple tüm ev detayli yapılacak, camlar kapılar dahil..bi temizlenseydi icim rahat doğumu beklicem. Daha bebisin yatak örtüsünü seremedim. Günlerdir stresini yaşayıp duruyorumBende bu gün yapacaktım, yatak odası çamaşır vs anca toparladımsüpürme silmeyi de attım eşime. Tuvalet banyo kaldı bakalım
Aman temizlik bitmiyor hiç valla
Evet belki de haklısın yaşadığım bu stres bebeğe yansıyor. Ben sürekli içtiğim ilaçlarmı etkiliyor diyorum. Yani her gün bir poşet ilaç içiyorum belki yavrum ondan kiloyu düzenli alamıyor kim bilir..Bir şey diyim mi bence çok gerginsin, kaygılısın. O da etkiliyor olabilir.
Biraz rahatla zihnen ve kalben. Emin ol hepimiz farklı zorluklarla geçirdik, geçiriyoruz gebeliği ama zihnimizi biraz rahatlatmaz isek çocuklarımızın bilinçaltına da zarar verebiliriz.
Personele sorsanız yardımcı olurlar bence.Canım oğluma yaptrdım ama tek basına yapmadılar hıc hep benımle beraber yenılıyorm ama müthiş rahatlıkhastanede sıra bekleme derdı yok ve bebeğinin basından ıtıbaren takıbını yapan dr aynı bu da cok buyuk nimet:))
Canım bız karı koca kamudayız ama hıc anlasmamız yok sanırm pnu nerden öğrenebılirimvarsa bı arastıralımda azcık karlı olsun
Oğlumda doguma kadar kullanmıstm canım bacak ve kol cok acıyo hep göbekten devam ettım
Canım emım ol vajınusmusun olmasa da bı parca kasılıyosn ama hakıkaten dogum sancısı baslayınca cok kasılmıyosunager az da olsa cesaretin varsa bi denesen mi:))
Çok iyi 35+0 benim bebek 300gr zayıf sizinkinden, sizinki gayet iyiArkadaşlar 35+5 günlük. Olduk bugün kontrolde 2780 cıktı kilosu .sizlerin nasıl az mı acaba dedim.
Kızlar bugünki randevumuz çok güzel geçti çok şükür her şey yokunda .
Sadece bebeğim ters
Secde hareketi verdi dönsün diye .Dönerse normal doğum dönmezse sezeryan gibi duruyor .Hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?