2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Yok yok ilaçla ilgisi yok emin ol psikolojimiz ile ilgili bence.

Hala yemek yiyemeyen(vitamin de asla içemiyorum), hala kusan, ülser ilaçlarının yanı sıra üzerine bir de covid geçirip bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım. Kaygılı olduğum zamanlarda gelişimi cidden daha yavaş oluyor farkediyorum. Bu hafta baya rahattım kilosu boyu hepsi normale döndü çok şükür.

Ki minyon bir bebekte olabilir. Geçtiğimiz hafta beli bir tık ince idi doktor dedi ki senin ki de ince kafanı takacak bir şey yok diye. Ki hep gelişimi önde idi covid zamanı ben çok üzüldüm bebeğe bir şey olacak diye. Çok şükür hemen haftasına yeniden toparladı.

Canı içinde olsun, eli ayağı sağlam olsun. Kilosu falan hiç sorun değil doğunca da alırlar kiloyu.

Benim komple tüm ev detayli yapılacak, camlar kapılar dahil..bi temizlenseydi icim rahat doğumu beklicem. Daha bebisin yatak örtüsünü seremedim. Günlerdir stresini yaşayıp duruyorum
Benim de öyle bi detaylıya ihtiyacım var ama annemi bekliyorum, 25inde gelecek o zaman girişir güzelce yaparız diye düşünüyorum. Silme, toz alma filan kolay şeyleri yaparım en azından

Bende durup durup bebeğin eşyalarını düzenliyorum sıkıntıdan. Bakıp iç geçiriyorum kız ne zaman doğacaksın diye

İnstagram semasskk kullanıcı isimli plates hocasının durumuna bi bak lütfen. Sıcak su torbası ve buz koyarak bebek döndürüyor. Çok bebek döndürdüler bu yöntemle
Son343605 canım bende simgedduman instagram hesabında kanala inmeye yardımcı egzersizler görmüştüm, bak istersen.

Kızlar bu arada benim kabızlıgim çok arttı ya nedense. İki üç günde bir ciktigim oluyor
Benim de arttı canım. Normal heralde bilemiyorum ya. Ya da çok muz tükettim o yüzden diye düşünüyorum. Sabahları aç karna bir bardak su içmek bağırsakları çalıştırıyormuş, aklında olsun canım.

Kızlar bu arada benim kabızlıgim çok arttı ya nedense. İki üç günde bir ciktigim oluyor
Benimde ayni sekilde en son ne zaman yaptim hatirlamiyorum bile
22 eylülde anlaşalım kız valla göbek deliğimin oradaydı minnoş, şimdi orası boş, daha aşağıda hissediyorum. Kanala filan indi mi acaba diye merak ediyorum
22 yazdim ama kontrol etmemisim

Rica ederim canım. Sen dene bakalım ile yarayacak mı
Sosları da yap bakalım, bulaşıkları hallet sonra da gelsin bebik :))
Yarın akşama kadar sancı falan yapamazsam haber veririm kızlar

Hissediyorum bu aralar olacak gibi ama geciktirmez inşallah minnoş yoruldum pilates topunda zıplamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…