Normal olduysa çok zor olmuştur deseneYanılma payı olabiliyor canim. Kafaya hiç takmamak lazım. Bir tanıdığın bebeğine son ultrasona göre max. 3.500 doğar dediler 4 kg doğdu bebek
Evet belki de haklısın yaşadığım bu stres bebeğe yansıyor. Ben sürekli içtiğim ilaçlarmı etkiliyor diyorum. Yani her gün bir poşet ilaç içiyorum belki yavrum ondan kiloyu düzenli alamıyor kim bilir..
Teşekkür ederim mutlaka bakacağımİnstagram semasskk kullanıcı isimli plates hocasının durumuna bi bak lütfen. Sıcak su torbası ve buz koyarak bebek döndürüyor. Çok bebek döndürdüler bu yöntemle
Arkadaşlar 35+5 günlük. Olduk bugün kontrolde 2780 cıktı kilosu .sizlerin nasıl az mı acaba dedim.
Ay yarın yapayım diyordum, yarın doğururum belkiOnu yaptığın gün doğurursun kesin
Karadut yaprağını kaynatıp içmek de iyi geliyormuş aklında olsun :)
Benim de öyle bi detaylıya ihtiyacım var ama annemi bekliyorum, 25inde gelecekBenim komple tüm ev detayli yapılacak, camlar kapılar dahil..bi temizlenseydi icim rahat doğumu beklicem. Daha bebisin yatak örtüsünü seremedim. Günlerdir stresini yaşayıp duruyorum
Ay yarın yapayım diyordum, yarın doğururum belki
Ay nerden bulurum karadut yaprağını acaba? Aktarda olur mu?
Senin baya baya dogurasin var artık sanırımAy yarın yapayım diyordum, yarın doğururum belki
İnstagram semasskk kullanıcı isimli plates hocasının durumuna bi bak lütfen. Sıcak su torbası ve buz koyarak bebek döndürüyor. Çok bebek döndürdüler bu yöntemle
Ay yarın yapayım diyordum, yarın doğururum belki
Evimizin tam yanında var, yarın sorayım BiEvet evet aktarda olur.
Benimde dogurasim var vallaSenin baya baya dogurasin var artık sanırımgerçi benim bile var ama çok erken henüz , hayırlısıyla gününde doğar inşallah
22 eylülde anlaşalım kızne zaman dogurcan cok merak ediyorum. 2 eylul diyorum
Evimizin tam yanında var, yarın sorayım Biçok sağol canım söylediğin için
Benim de arttı canım. Normal heralde bilemiyorum ya. Ya da çok muz tükettim o yüzden diye düşünüyorum. Sabahları aç karna bir bardak su içmek bağırsakları çalıştırıyormuş, aklında olsun canım.Kızlar bu arada benim kabızlıgim çok arttı ya nedense. İki üç günde bir ciktigim oluyor
Benimde ayni sekilde en son ne zaman yaptim hatirlamiyorum bileKızlar bu arada benim kabızlıgim çok arttı ya nedense. İki üç günde bir ciktigim oluyor
22 yazdim ama kontrol etmemisim22 eylülde anlaşalım kızvalla göbek deliğimin oradaydı minnoş, şimdi orası boş, daha aşağıda hissediyorum. Kanala filan indi mi acaba diye merak ediyorum
Yarın akşama kadar sancı falan yapamazsam haber veririm kızlarRica ederim canım. Sen dene bakalım ile yarayacak mı
Sosları da yap bakalım, bulaşıkları hallet sonra da gelsin bebik :))
Ay hadi inşallah 22sine anlaştık kız, doğururum inşallahBenimde ayni sekilde en son ne zaman yaptim hatirlamiyorum bile
22 yazdim ama kontrol etmemisim
Suan tam kac sin canimYarın akşama kadar sancı falan yapamazsam haber veririm kızlar
Hissediyorum bu aralar olacak gibi ama geciktirmez inşallah minnoşyoruldum pilates topunda zıplamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?