2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Senin baya baya dogurasin var artık sanırım gerçi benim bile var ama çok erken henüz , hayırlısıyla gününde doğar inşallah
Telefonda kimle konuşsam dua edin de doğurayım diyorum kız zorlanıyorum artık iyice. Hiç yatmaz, uyuyamaz oldum. Dizlerim artık vücudumu taşımıyor, vücudum çok yoruluyor. Bel, sırt, kasık ağrıları da yoruyor çok. Doğsa da öyle rahat etsem diyorum artık.

Reactions: The
Annem 25inde gelecek canım. Kv de nişan taktıktan sonra gelecek 40ını çıkarıp beraber annemle geri dönecekler. Tabi 25ine kadar doğurmazsam bakalım

Ne nişanmış ama :) şu nişanı iki ay önce niye yapmadılar da doğumun arasına sıkıştırdılar anlamadım ki.
Vaktin var daha aslında anneler genelde 40a göre ayarlamışlar kendilerini. İnşallah sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kavuşuruz hepimiz.

Valla haklısın canım ya aramızda bir ay var , ben bir ay sonrasını hayal edemiyorum. Şimdi bile iki bir şey yesem sisiyorum, bugün makarna yedim adeta panda gibiyim hareket edemiyorum

Döner inşallah canım ya, hayırlısı olsun. Faydası olur bence egzersizlerin. Doktorun da önermiş, bir dene bakalım.
Denicem ama o da çok umutlu konuşmadı ,
Artık hayırlısı .Bakalım bu hafta verdikleri işe yarayacakmı.Kaburgama kafadını dayıyor şişiriyor orayı bildiğin sağa doğru yamuk göbeğim .Ben hep orayı popoya yormuştum oysa

Eşimde baştan beri aynı şeyi soruyor ama bir türlü cevap alamıyor. Bizim de yanlarında olmamızı istedikleri için bizim izne göre ayarlamışlar ama işte o da doğum izni

Amin canım sağlıkla yavrularımız kucağımıza alalım inşallah

Valla haklısın canım ya aramızda bir ay var , ben bir ay sonrasını hayal edemiyorum. Şimdi bile iki bir şey yesem sisiyorum, bugün makarna yedim adeta panda gibiyim hareket edemiyorum
Ben son 2 adır panda gibiyim zaten. İşin tuhaf yanı alışmaya başlıyorum bu konforsuzluğa o yüzden bir an önce doğurmalıyım diyorum su içsem şişiyorum, ama içmeden yemeden de duramıyorum

Haftasonu yada bayram arası da yapılabilirdi de neyse.
Hepimiz nişan düğün yaptık hepimizin gurbetten geleceği vardı illa ki onlara uygun olan zamanları bi istişare edip ayarladık. Doğum iznine değil de yıllık izne yada resmi tatile ayarlar insan

Ben son 2 adır panda gibiyim zaten. İşin tuhaf yanı alışmaya başlıyorum bu konforsuzluğa o yüzden bir an önce doğurmalıyım diyorum su içsem şişiyorum, ama içmeden yemeden de duramıyorum

Ben tabağı yarım bırakıyorum azıcık yatıyorum kenara kay diye kızıma söylüyorum sonra düzelince karnım yemek yemeye gidiyorum tekrar

Canım 33+3 te makat gelıstı bugun gittim kontrole 34+6 ve donmus:) bnde secde pozısyonunda durdum ara ara
İşim gücüm az gibi gittim kavanoz aldım, kışlık yapıcam birkaç kavanoz kimseden hayır yok valla kızlar. Canım çekti bir iki kavanoz yemelik yapıcam
Kendını yormadan yap canım:)

Yarın kaçta gidecen bizi haberdar et canım inşallah bekler bebiş sabreder
iki günde bir doktora gideceğim canım. Su sınırda, artık nereye kadar götürürse. Galiba ben de Eylül annelerine doğru kayıyorum O kadar dedim anası gibi tezcanlı olmaz babaya çeker ama olmadı Doktor 37. hafta olsaydın hiç beklemezdim dedi. İnşallah bekler de 37 yi görür benim minnakım. Şu an 35+2 deyiz.

Kızlar bebeği banyo yaptırdıktan sonra ve masaj yaparken kullanılmak için nasıl bir bakım losyonu aldınız ?
Alacak mısınız ?
Tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhabalar bnmde bebeğim 36haftalık ama 2400doktorum zayıf dedi zaten sürekli zayıfdı kilo almıyor napsam doktor da endişelenme bari kolay doğurursn dedi bu arada ilk gebeliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…