- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Telefonda kimle konuşsam dua edin de doğurayım diyorumSenin baya baya dogurasin var artık sanırımgerçi benim bile var ama çok erken henüz , hayırlısıyla gününde doğar inşallah
Teşekkür ederim canım ,Son343605 canım bende simgedduman instagram hesabında kanala inmeye yardımcı egzersizler görmüştüm, bak istersen.
Yarın 38+1 oluyorum canım.Suan tam kac sin canim
Yarın akşama kadar sancı falan yapamazsam haber veririm kızlar
Hissediyorum bu aralar olacak gibi ama geciktirmez inşallah minnoşyoruldum pilates topunda zıplamaktan
Döner inşallah canım ya, hayırlısı olsun. Faydası olur bence egzersizlerin. Doktorun da önermiş, bir dene bakalım.Teşekkür ederim canım ,
Orayada bakayım artık bir şeyler deneyeceğim bakalım ne olacak .36. Haftada dönen var mı acaba ya
Annem 25inde gelecek canım. Kv de nişan taktıktan sonra gelecekSizinkilerden gelecek olan var mı doğuma yardıma ne yapacaksın ya
Annem 25inde gelecek canım. Kv de nişan taktıktan sonra gelecek40ını çıkarıp beraber annemle geri dönecekler. Tabi 25ine kadar doğurmazsam bakalım
Valla haklısın canım ya aramızda bir ay var , ben bir ay sonrasını hayal edemiyorum. Şimdi bile iki bir şey yesem sisiyorum, bugün makarna yedim adeta panda gibiyim hareket edemiyorumTelefonda kimle konuşsam dua edin de doğurayım diyorumkız zorlanıyorum artık iyice. Hiç yatmaz, uyuyamaz oldum. Dizlerim artık vücudumu taşımıyor, vücudum çok yoruluyor. Bel, sırt, kasık ağrıları da yoruyor çok. Doğsa da öyle rahat etsem diyorum artık.
Ay hiç sorma ya çok rahatsızlık verici gerçektenBenimde ayni sekilde en son ne zaman yaptim hatirlamiyorum bile
Denicem ama o da çok umutlu konuşmadı ,Döner inşallah canım ya, hayırlısı olsun. Faydası olur bence egzersizlerin. Doktorun da önermiş, bir dene bakalım.
Ben 39 haftadayım benimde 2800Arkadaşlar 35+5 günlük. Olduk bugün kontrolde 2780 cıktı kilosu .sizlerin nasıl az mı acaba dedim.
Eşimde baştan beri aynı şeyi soruyor ama bir türlü cevap alamıyor. Bizim de yanlarında olmamızı istedikleri için bizim izne göre ayarlamışlar ama işte o da doğum izniNe nişanmış ama :) şu nişanı iki ay önce niye yapmadılar da doğumun arasına sıkıştırdılar anlamadım ki.
Vaktin var daha aslında anneler genelde 40a göre ayarlamışlar kendilerini. İnşallah sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kavuşuruz hepimiz.
Ben son 2 adır panda gibiyim zaten. İşin tuhaf yanı alışmaya başlıyorum bu konforsuzluğaValla haklısın canım ya aramızda bir ay var , ben bir ay sonrasını hayal edemiyorum. Şimdi bile iki bir şey yesem sisiyorum, bugün makarna yedim adeta panda gibiyim hareket edemiyorum
Eşimde baştan beri aynı şeyi soruyor ama bir türlü cevap alamıyor. Bizim de yanlarında olmamızı istedikleri için bizim izne göre ayarlamışlar ama işte o da doğum izni
Amin canım sağlıkla yavrularımız kucağımıza alalım inşallah
Ben son 2 adır panda gibiyim zaten. İşin tuhaf yanı alışmaya başlıyorum bu konforsuzluğao yüzden bir an önce doğurmalıyım diyorum su içsem şişiyorum, ama içmeden yemeden de duramıyorum
Canım 33+3 te makat gelıstı bugun gittim kontrole 34+6 ve donmus:) bnde secde pozısyonunda durdum ara araKızlar bugünki randevumuz çok güzel geçti çok şükür her şey yokunda .
Sadece bebeğim ters
Secde hareketi verdi dönsün diye .Dönerse normal doğum dönmezse sezeryan gibi duruyor .Hayırlısı artık
Kendını yormadan yap canım:)İşim gücüm az gibi gittim kavanoz aldım, kışlık yapıcam birkaç kavanozkimseden hayır yok valla kızlar. Canım çekti bir iki kavanoz yemelik yapıcam
iki günde bir doktora gideceğim canım. Su sınırda, artık nereye kadar götürürse. Galiba ben de Eylül annelerine doğru kayıyorumYarın kaçta gidecen bizi haberdar et canım inşallah bekler bebiş sabreder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?